2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam eylül ayının en güzel anneleri
nasılsınız? ben çok şükür iyiyim, bulantılarım var ancak kusmalarım kesildi şükür
karnım büyüdü, kıyafetlerim olmuyor malesef, sıkıyor
yeni gelen hanımlar hoşgelmişler
bugün sohbetim var, sizlerede dua ederim
biraz okudum sayfaları ancak bi aksilik yoktur umarım

selam canımm,
sağol canım duaların :CüvCüv:

ay allahım kızlar ıcın hersey ne kadar cici.ama ayten teyzeyle gtmek lasım kızlar baksana 40 lıralık seyı de 10 lıraya aldı 25 lıralıgı dadelikafadulden

sağol canım hoşbulduk..a.s.

eslemcim baskası ıcın yapılan dualar daha cok kabul olurmus.bızım ıcın de dua et canım ınsallah olur mu?sımdıden allah kabul etsın:Saruboceq:

efil evet olmuş görünüyor. değiştirmek istersen dikkat edeceğin husus şu:

kodun http ile başlayan kısmı dahil, png ile biten kısmına kadar (png dahil) alman gerek.

kodun http ile başlayan kısmı dahil, png ile biten kısmına kadar (png dahil) alman gerek.

tamam canım çok saol çok sevindiim aylardır yapamamıştım ya çok oluyorum ama bide profile resim koyamıyoruuum kaydet dediğim zaman hata oluştu diyo

yaaa evettt ne kadar güzel ve uygun fiyatlııııklava:buraya da gelsin o fuarr

canım burda her sene mart ayında yapılıyor..bir dahaki seneye bebeğinle bekleriz..ama gerçekten çok uygundu..valla ananesiyle babanesi tutamadılar kendilerini dünya şey aldılar..hastane çıkışları bile 10 tl.çok güzeldi..seneye bekleriz güzelim...

kızlar biliomusunuz ben ağustos annesi olucam oğluşum önden gelio :)

kızlar göbüşünüz çıktımı hiç? benimde akşamları çıkmaya başladı. ilerde resimlerimizi ekleyelim göbüşlerimizin:))

ya karnıma cok batar gırıo kızlar yaa.boyle saplanıo bıkac sanıye gecıo ama bırazdan yıne olup gecıo.boyle olan baska arkadas var mı?korkuorum napsam ki

Son düzenleme:

inşallah canım çok istiyorum gelmeyi çok ama çok özledim istanbulu zaten teyzemler orada oturuyor...evet bayıldım çok güsel seyler var hayırlı olsun cıcılerinşiz güle güle sağlıkla giysin inşallahh

Hoşgeldin canım aramıza. Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah ikizlerini. Geçenlerde Reha Muhtarın eşinin ikizleri olacakmış , bir röportajını okumuştum.
Orda ikizler için şöyle diyordu anneleri : iki kat zorluk , iki kat risk ama iki kat mutluluk :teytey:

dileeeekkkk nerdesinnn çıktınmı bende biri sesimi duydu diye çok sevinmiştiiimsenağlama

tamam canım çok saol çok sevindiim aylardır yapamamıştım ya çok oluyorum ama bide profile resim koyamıyoruuum kaydet dediğim zaman hata oluştu diyo

Canım kusura bakma yemeğe gitmiştim bu nedenle tickerında sana yardımcı olamadım
bari profil resminde yardımcı olayım di mi:)))) Neyse canım o koyduğun resmin boyutu muhtemelen büyüktür o nedenle site kabul etmiyordur. Bazı programlar var resimlerin botuylarını küçültmeye yarayan. Onlardan biri irfanview. Eğer yoksa sende internetten indirip bilgisayarına kurup resimlerinin boyutlarını küçültebilirsin. Yok eğer ben yapamam dersen bu gece bana yollarsın resmi ben senin için küçültür sana geri yollarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…