ınanmıorum super seyler vaaaaaaaaaaaar.15 lıralık ayakkabı 5 lıra.250lıralık araba 100 lıra...
selam eylül ayının en güzel anneleri
nasılsınız? ben çok şükür iyiyim, bulantılarım var ancak kusmalarım kesildi şükür
karnım büyüdü, kıyafetlerim olmuyor malesef, sıkıyor
yeni gelen hanımlar hoşgelmişler
bugün sohbetim var, sizlerede dua ederim
biraz okudum sayfaları ancak bi aksilik yoktur umarım
nasılsınız? ben çok şükür iyiyim, bulantılarım var ancak kusmalarım kesildi şükür
efil hoşbulduk bu arada sana bir özel mesaj attım ticker mevzuunda bak istersen...
canım ya teşekkür ederim yapım ama oldumu bilmiyorum
efil hoşbulduk bu arada sana bir özel mesaj attım ticker mevzuunda bak istersen...
canım ya teşekkür ederim yapım ama oldumu bilmiyorum
aaaa olmuşşş yaşasııın ya pembe mavi bişi daha istiyimi sendena.s.
efil evet olmuş görünüyor. değiştirmek istersen dikkat edeceğin husus şu:
kodun http ile başlayan kısmı dahil, png ile biten kısmına kadar (png dahil) alman gerek.
yaaa evettt ne kadar güzel ve uygun fiyatlııııklava:buraya da gelsin o fuarr
hoşgeldın canım. benımde 28 eylul cıkıyor nette hesapladıgımda dr 9 gun gerı gel dedı:) genelde oyle olurmus. yanı normal sartlardada sen eylul annesı olursun:)
canım burda her sene mart ayında yapılıyor..bir dahaki seneye bebeğinle bekleriz..ama gerçekten çok uygundu..valla ananesiyle babanesi tutamadılar kendilerini dünya şey aldılar..hastane çıkışları bile 10 tl.çok güzeldi..seneye bekleriz güzelim...
merhaba arkadaşlar iki üç gündür yorumlarınızı takip ediyordum. bugün bir balıklama dalış yapayım artık dedim. benim bebekler sizinkilerden biraz küçük. daha dokuz haftalığız. SAT'a göre doğum 7 ekim gibi ama ikizler malum o kadar beklemiyorlar. bize de allah izin verirse eylül gibi görünüyor. o yüzden kendimi eylül annesi ilan ettim. hem siz benden bir iki hafta önde giderek bana rehber de olursunuz değil mi:) herkese sevgiler. ben de artık buralardayım...
dileeeekkkk nerdesinnn çıktınmı bende biri sesimi duydu diye çok sevinmiştiiimsenağlama
tamam canım çok saol çok sevindiim aylardır yapamamıştım ya çok oluyorum ama bide profile resim koyamıyoruuum kaydet dediğim zaman hata oluştu diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?