kızlar biliomusunuz ben ağustos annesi olucam oğluşum önden gelio :)
oğluşun hızlı maaşallah canımm sağlıklı gelsinde gerisi önemli değil...
benimde göbiş çıktı sabahları minicik ama akşam sanki 6 aylık hamile gibi oluyorum şu ana kadar 1 kg aldım ben..
bu arada benim ara sıra karnımda seğrimeler oluyor sanki bebişimi hissediyorum ama daha erken diolar bana sizinde oluyor mu kızlar
saol canım:1hug: bugün doktora gittim senin tavsiyenden yazdı serum fizyolojik okyanus suyu yerine inşallah iyileşirim hemencanım serum fizyolojik var bebeklere de kullanılıyor istersen bir dene
canım ben bugün gittim 11+1 im erken diil yani 1.8 çıktı ense kalınlığı ama eve dönerken arabayla şu yoldaki hız kesler varya bayağı yüksek olanları biraz süratli girdim hastada olduğum için fark etmedim kocaman hız kesi, araba bayağı bi hopladı tabi ben de bişiii olmamıştır di mi:Saruboceq: yarın gidip bi baksammı kuzucuğuma:uhm:Ay kızlar size nasıl imreniyorum bir bilseniz , ben de önümüz de ki hafta gidicem ama ikili test için erken mi bilmiyorum 11+3 günlük olacak bebişim inşallah :)
canım benim çok az kalmış yatıcaksın kalkıcaksın yatıcaksın kalkacaksın görüceksin inşallah:dance: mozijikucuğum ben eşimlede konuştum onun bi arkadaşının eşi gitmiş meydan tıpa ordaki bi doktoru tavsiye etmiş ikili testi yaptı 15 ytl verdik muayane ücret farkı 5 ytl doğumda orda yapılabilir eğer düşünürsen özelden msj atarım kadın gerçekten çok iii ve ilgili bi doktormuşGünaydın kızlar . Nabersiniz? 2 gün kaldı kuzucuğumu görmeye. Çok merak ediyorum. Dua edin bizede teyzeleri testlerimiz iyi çıksın :ecrin_bebek:
tebrik ederim adacım maşşallah çok güzel bi bebiş olacak
bu çok iii oldu canım çok teşşekkürlersırnaşık şeymsms im ya internette bi sayfa var ordan istediğin mevsimi olsun olmasın sipariş verip kapına getirtebiliyosun...web adreside Aşeriyorum.net © Manavim.com - Hamile Manavı Şeftali Can Erik Yeşil Erik Mürdüm Erik Üzüm Kara Üzüm Çilek Böğürtlen Vişne Nektarin Kayısı Bebek Bekleyen Hamile Bayanlar İçin Özel Dondurulmuş Meyveler canım... bilginize...
tebrik ederim pembe mavi ayrıca hoşgeldin ne kadar çok antalyalı olduk :CüvCüv:snmrh , hoşbulduk :)
ya petibör biz hala heidi gibi dağlarda yaşayalım bebelerimizi leylekler getirsin istiyoruz demek ki.:))
evet çift yumurta ikizi. bir istedim allah verdi iki .)
maşalllah de annesidelikafaduldenkızlar biliomusunuz ben ağustos annesi olucam oğluşum önden gelio :)
kızlar göbüşünüz çıktımı hiç? benimde akşamları çıkmaya başladı. ilerde resimlerimizi ekleyelim göbüşlerimizin:))
Hoşgeldin canım aramıza. Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah ikizlerini. Geçenlerde Reha Muhtarın eşinin ikizleri olacakmış , bir röportajını okumuştum.
Orda ikizler için şöyle diyordu anneleri : iki kat zorluk , iki kat risk ama iki kat mutluluk :teytey:
hoşbulduk dilek, evet zor günler beklediğini biliyorum. muhtarın eşine göre gidersek o zaman allah bana iki kat güç versin değil mi:)
bir sağlıkla kucaklayayım da gerisini hallederim inşallah.
ya arkadaşlar iki tane ticker nasıl altalta konuluyor bileniniz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?