2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benimde göbiş çıktı sabahları minicik ama akşam sanki 6 aylık hamile gibi oluyorum şu ana kadar 1 kg aldım ben..
bu arada benim ara sıra karnımda seğrimeler oluyor sanki bebişimi hissediyorum ama daha erken diolar bana sizinde oluyor mu kızlar

canım 11. haftam bittiğinde bende aynılarını yaşadım.. ve bebişimin erkek olduunu anladım.. erkek bebekler sağ tarafta damar gibi atarmış.. ne kadar doğru ne kadar yalan bilmem ama ben yaşadım.

bir yemek yedim geldim amma ilerlemiş sayfalar pembemavi hoşgeldin ne güzel ikizlerin olması Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinkaydirigubbakcemile5

canım serum fizyolojik var bebeklere de kullanılıyor istersen bir dene
saol canım:1hug: bugün doktora gittim senin tavsiyenden yazdı serum fizyolojik okyanus suyu yerine inşallah iyileşirim hemen
Ay kızlar size nasıl imreniyorum bir bilseniz , ben de önümüz de ki hafta gidicem ama ikili test için erken mi bilmiyorum 11+3 günlük olacak bebişim inşallah :)
canım ben bugün gittim 11+1 im erken diil yani 1.8 çıktı ense kalınlığı ama eve dönerken arabayla şu yoldaki hız kesler varya bayağı yüksek olanları biraz süratli girdim hastada olduğum için fark etmedim kocaman hız kesi, araba bayağı bi hopladı tabi ben de bişiii olmamıştır di mi:Saruboceq: yarın gidip bi baksammı kuzucuğuma:uhm:

Günaydın kızlar . Nabersiniz? 2 gün kaldı kuzucuğumu görmeye. Çok merak ediyorum. Dua edin bizede teyzeleri testlerimiz iyi çıksın :ecrin_bebek:
canım benim çok az kalmış yatıcaksın kalkıcaksın yatıcaksın kalkacaksın görüceksin inşallah:dance: mozijikucuğum ben eşimlede konuştum onun bi arkadaşının eşi gitmiş meydan tıpa ordaki bi doktoru tavsiye etmiş ikili testi yaptı 15 ytl verdik muayane ücret farkı 5 ytl doğumda orda yapılabilir eğer düşünürsen özelden msj atarım kadın gerçekten çok iii ve ilgili bi doktormuş
tebrik ederim adacım maşşallah çok güzel bi bebiş olacak
bu çok iii oldu canım çok teşşekkürlersırnaşık şey

snmrh , hoşbulduk :)

ya petibör biz hala heidi gibi dağlarda yaşayalım bebelerimizi leylekler getirsin istiyoruz demek ki.:))

evet çift yumurta ikizi. bir istedim allah verdi iki .)
tebrik ederim pembe mavi ayrıca hoşgeldin ne kadar çok antalyalı olduk :CüvCüv:
kızlar biliomusunuz ben ağustos annesi olucam oğluşum önden gelio :)
maşalllah de annesidelikafadulden canım ben liste yapacaktım cinsiyeti kesinleşen bebişlerin listesini şimdi kaç hafta önden gidio kesin miymiş ağustosta olacağı gitmezsin inşallah ağustos annelerine
kızlar göbüşünüz çıktımı hiç? benimde akşamları çıkmaya başladı. ilerde resimlerimizi ekleyelim göbüşlerimizin:))

benim çok hafif çıktı ama daha resim için benim erken galiba ama 13. haftalarında olan anneler 15 e doğru yavaş yavaş çekerler herhalde:ecrin_bebek:

Son düzenleme:

hoşbulduk dilek, evet zor günler beklediğini biliyorum. muhtarın eşine göre gidersek o zaman allah bana iki kat güç versin değil mi:)
bir sağlıkla kucaklayayım da gerisini hallederim inşallah.

hoşbulduk dilek, evet zor günler beklediğini biliyorum. muhtarın eşine göre gidersek o zaman allah bana iki kat güç versin değil mi:)
bir sağlıkla kucaklayayım da gerisini hallederim inşallah.

Merak etme tatlım eminim ki Allah sana daha fazla sabır ve dayanma gücü verecektir zaten. İkiz annesi olmak gerçekten süper bir duygu allah o günleri sana göstersin canım.
Onlar sağlıklı olduktan sonra geri kalan herşey halledilir zaten, hiç kafana takma

evet sağ tarafımda daha cok hissediyorum hayırlısı bakalım 10 gun sonra oğrenicem bebişimin cinsiyetini bana en güzel doğumgünü hediyesi olacakkaydirigubbakcemile2

kardelenciğim gidermiyim hiççç bi oraya bi buraya bakınırım ama oraya alışamam bu saatten sonra heralde... 1 hafta önden gidio sat ıma göre 13. haftam bitti sat ıma göre ama normalde 14. haftam bitmiş.. belki yine değişir bilmiorum..

arkadaşlar cinsyeti kesinleşenler çoğalıo bi çizelge yapsakmı.. daha rahat takip ederiz..

ya arkadaşlar iki tane ticker nasıl altalta konuluyor bileniniz varmı?

valla benımde çocuklugumdan berı ıstedıgım bişeydı ıkız annesı olmak. ama rabbım kısmet etmedi. hakkımızda hayırlısı olsun.

bende ikiz annesi olmak istiyodum ama şimdide hemen hemen yarı ikiz annesi sayılırım:)) 1.5 yaş olacak inşallah kuzucuklarımın arasında:))

Canım kusura bakma yemeğe gitmiştim bu nedenle tickerında sana yardımcı olamadım
bari profil resminde yardımcı olayım di mi:)))) Neyse canım o koyduğun resmin boyutu muhtemelen büyüktür o nedenle site kabul etmiyordur. Bazı programlar var resimlerin botuylarını küçültmeye yarayan. Onlardan biri irfanview. Eğer yoksa sende internetten indirip bilgisayarına kurup resimlerinin boyutlarını küçültebilirsin. Yok eğer ben yapamam dersen bu gece bana yollarsın resmi ben senin için küçültür sana geri yollarım.[/QUOTE]
rica ederim dilek yinede çok saol canım benim profile ben bi bakım yapamazsam yine seni bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…