bişiy sordum kımseden cvp gelmedı
rica ederim dilek yinede çok saol canım benim profile ben bi bakım yapamazsam yine seni bulurum
arkadaşlar cinsyeti kesinleşenler çoğalıo bi çizelge yapsakmı.. daha rahat takip ederiz..
mıdeme dııl caım rahmın bıraz ustune ama cok sıddetlı batıp geıo aksamdan berı canım sıkıldı.ınsallah rahım buyudugu ıcındır tesekkur edrım cvbın ıcınkarın derken cnm midene mi yoksa rahmin biraz üstüne mi eğer rahmin biraz üstüyse bende de ara ara oluo rahim büyüyo diolar çok keskin diil benim ama bir saniyeliğine kramp gibi girio
saol canım ınsallah normaldır.kotu seyler duydukca herseyden korkar oldum.allahıma emanetbenimde kasıklarımda arada batma gibi sancılar oluyo ama normaldir sanırım
Merak etme tatlım eminim ki Allah sana daha fazla sabır ve dayanma gücü verecektir zaten. İkiz annesi olmak gerçekten süper bir duygu allah o günleri sana göstersin canım.
Onlar sağlıklı olduktan sonra geri kalan herşey halledilir zaten, hiç kafana takma
mıdeme dııl caım rahmın bıraz ustune ama cok sıddetlı batıp geıo aksamdan berı canım sıkıldı.ınsallah rahım buyudugu ıcındır tesekkur edrım cvbın ıcın
saol canım ınsallah normaldır.kotu seyler duydukca herseyden korkar oldum.allahıma emanet
mıdeme dııl caım rahmın bıraz ustune ama cok sıddetlı batıp geıo aksamdan berı canım sıkıldı.ınsallah rahım buyudugu ıcındır tesekkur edrım cvbın ıcın
saol canım ınsallah normaldır.kotu seyler duydukca herseyden korkar oldum.allahıma emanet
dilekciğim nasılsın cnm bebeşinde iii maşşallahokuyorum sürekli ikili testinide yaptırdın yanlış hatırlamıosam hayırlı olsun , cnm üçlü test yaptıracakmısın
Tamam canım sen bir bak profiline, ama profille alakalı bir durum olmadığını bil.
Şimdi ne yap biliyormusun? Koymak istediğin resmi aç. Sonra farende sağ tıkla
en alt kısımda özellikler var ona gir, orda resmin boyutu yazar zaten. Ne yazıyor?
canım rahmin büyümesinden dolayı bu agrıları hıssedermısız eger uzun surelı oluyorsa ve gecmıyorsa doktora sormamız gerekıyormus.sen sıkma canım güzel canını biz ne hissedersek bebişlerde onu hissediomuşş:asigim:
rica ederim cnm canım bence rahim büyüdüğü içindir çünkü eylül anneleri dışındaki topiklerde de kısssların kiminin şidddetli kiminin hafif ama mutlaka kramp şeklinde ağrı yaşamış rahim büyümesi yüzünden hiç bi leke kan vss bişii yoksa korkma hiç o nedenledir a.s.
Günaydın kızlar. Dün ense kalınlığı ölçüldü sorun yok. Kan tesine gerek yok dedi burdaki doğumevi yapmıyormuş direk 3lü ve ilerisini yapıyorlarmış. Bebişim dün abisiylede tanıştı. Oğlum kardeşine koca kafalı diyor:)) bebeğim bayağı hareketliydo kol bacak bir yere gidiyordu. 5 hafta sonra 3lü tarama için çağırdı.
merhaba arkadaşlar iki üç gündür yorumlarınızı takip ediyordum. bugün bir balıklama dalış yapayım artık dedim. benim bebekler sizinkilerden biraz küçük. daha dokuz haftalığız. SAT'a göre doğum 7 ekim gibi ama ikizler malum o kadar beklemiyorlar. bize de allah izin verirse eylül gibi görünüyor. o yüzden kendimi eylül annesi ilan ettim. hem siz benden bir iki hafta önde giderek bana rehber de olursunuz değil mi:) herkese sevgiler. ben de artık buralardayım...
evet bak aklıma para biriktirmek gelmemişti.kaydirigubbakcemile5 bu arada arkadaşımın doktoru antalyada sayılı doktorlardan ama bebiş kendini süper saklamış:uhm: çok yaramaz bu meleklerr yaa benimkide yüzünü sakladı geçen ultrasonda
selam eylül ayının en güzel anneleri
nasılsınız? ben çok şükür iyiyim, bulantılarım var ancak kusmalarım kesildi şükür
karnım büyüdü, kıyafetlerim olmuyor malesef, sıkıyor
yeni gelen hanımlar hoşgelmişler
bugün sohbetim var, sizlerede dua ederim
biraz okudum sayfaları ancak bi aksilik yoktur umarım
tamam cnm sevindim burda devam edeceğine buarada maşşalllahhhkardelenciğim gidermiyim hiççç bi oraya bi buraya bakınırım ama oraya alışamam bu saatten sonra heralde... 1 hafta önden gidio sat ıma göre 13. haftam bitti sat ıma göre ama normalde 14. haftam bitmiş.. belki yine değişir bilmiorum..
arkadaşlar cinsyeti kesinleşenler çoğalıo bi çizelge yapsakmı.. daha rahat takip ederiz..
saolsun kızlar içimi rahattalattınız bıraz olsun.allah hepımızın bebeklerını korusun ınsallah.ay ben kalkıp bısıyler okuyayım bari ruhen de rahatlıyayım bıraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?