2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar yemeğe gittim geldim maşallah oku oku bitiremedim. pembemavi hoşgeldin canım..
ben dayanamayıp bebişime ciciler almaya başladım bileee.. hele sarı bir tulum takımı aldım o kadar tatlı kii...

bi ara oluyodu canım ayrıca oğlumun tickeri vardı onu silmek zorunda kaldım o yüzden ikisini koyabilirmiyim diye sordum. bilen varsa yardımcı olursa sevinirim...

benım bebişimede dun teyzesıde almıs mothercare dan iç tulunmları. beyaz almıs. cınsıyet bellı olsa ahh neler alıcamda...

rica ederim dilek yinede çok saol canım benim profile ben bi bakım yapamazsam yine seni bulurum

Tamam canım sen bir bak profiline, ama profille alakalı bir durum olmadığını bil.
Şimdi ne yap biliyormusun? Koymak istediğin resmi aç. Sonra farende sağ tıkla
en alt kısımda özellikler var ona gir, orda resmin boyutu yazar zaten. Ne yazıyor?

karın derken cnm midene mi yoksa rahmin biraz üstüne mi eğer rahmin biraz üstüyse bende de ara ara oluo rahim büyüyo diolar çok keskin diil benim ama bir saniyeliğine kramp gibi girio
mıdeme dııl caım rahmın bıraz ustune ama cok sıddetlı batıp geıo aksamdan berı canım sıkıldı.ınsallah rahım buyudugu ıcındır tesekkur edrım cvbın ıcın
benimde kasıklarımda arada batma gibi sancılar oluyo ama normaldir sanırım
saol canım ınsallah normaldır.kotu seyler duydukca herseyden korkar oldum.allahıma emanet

dilekciğim nasılsın cnm bebeşinde iii maşşallah okuyorum sürekli ikili testinide yaptırdın yanlış hatırlamıosam hayırlı olsun , cnm üçlü test yaptıracakmısın

canım rahmin büyümesinden dolayı bu agrıları hıssedermısız eger uzun surelı oluyorsa ve gecmıyorsa doktora sormamız gerekıyormus.sen sıkma canım güzel canını biz ne hissedersek bebişlerde onu hissediomuşş:asigim:

rica ederim cnm canım bence rahim büyüdüğü içindir çünkü eylül anneleri dışındaki topiklerde de kısssların kiminin şidddetli kiminin hafif ama mutlaka kramp şeklinde ağrı yaşamış rahim büyümesi yüzünden hiç bi leke kan vss bişii yoksa korkma hiç o nedenledir a.s.

baktım canım. benımkı yok. yaa piyasada her meyva varda şimdi alır yersem içim rahat etmeyecek mevsımı değil. kokusunu aldım zaten kokusunuda meyvasuyu ıle halledıcem:) çok canım

dilekciğim nasılsın cnm bebeşinde iii maşşallah okuyorum sürekli ikili testinide yaptırdın yanlış hatırlamıosam hayırlı olsun , cnm üçlü test yaptıracakmısın

Evet tatlım yaptırdım çok şükür sonuçlarda güzel çıktı. Ben bulantı ve çıkarma şikayetlerim dışında iyiyim , bebişimde iyi... Siz nasılsınız ? İnşallah herşey yolundadır canım. Sen daha yaptırmadın galiba ikili testi? Üçlü testi de yaptıracağız canım biz. 28 Martta düşünüyoruz doktora kontrole gitmeyi o gün üçlü testi de yaptıracağız inşallah hayırlısıyla. Ama doktor eğer üçlü testin sonucu da iyi çıkarsa inşallah, dörtlü teste gerek duymayacağını söyledi.

gamma hoşbulduk. :)

kardelen evet buralarda antalyalı çokmuş hakikaten aynı hava durumunu yaşıyoruz şu an ne güzel :)

cingene hoşbulduk :)

begüm ilk kodunun sonuna <br> koyup 2. kodu yapıştırır mısın? emin değilim ama bir dene istersen..

dilekçim 94 de 125 yazıyo

saolsun kızlar içimi rahattalattınız bıraz olsun.allah hepımızın bebeklerını korusun ınsallah.ay ben kalkıp bısıyler okuyayım bari ruhen de rahatlıyayım bıraz.

Edacım çok sevindim cnm bebişinin iyi olmasına.

Hoşgeldin cnm aramıza. Ne güzel Dileğinde dediği gibi iki kat mululuk yaşayacaksın yerimseniben

Cnm sen hangi doktora gidiyorsun?

Allah kabul etsin cnm dualarını.

Kardelencim Çok sevindim cnm bebişini iyi gördüğüne. Doktor ayrıntılarını özelden mesaj atarsın merak ettim şimdi fisfisfis

tamam cnm sevindim burda devam edeceğine buarada maşşalllahhh tosuna değişmez inşallah dpğduktan sonraki resmini sabırsızlıkla bekliyorum tombiş bebişleri çooooook severimsırnaşık şey

arkadaşlar cinsyeti kesinleşenler çoğalıo bi çizelge yapsakmı.. daha rahat takip ederiz..

ben bi el atayım canım o zaman ama çok sitede olamıorum yapmak isteyen başka arkadaşlar varsa dokunmayayım hiç çünkü sürekli güncelleyemmem

saolsun kızlar içimi rahattalattınız bıraz olsun.allah hepımızın bebeklerını korusun ınsallah.ay ben kalkıp bısıyler okuyayım bari ruhen de rahatlıyayım bıraz.

Canım o batmalar bendede oluyor. Böyle rahime doğru. Sanırım büyüdüğü için. Perşembe günü gidince sorucam doktoruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…