2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bunlar nedir sen biraz karıştırmışsın galiba. Örneğin mesela elimdeki resimlerin birinde boyut kısmında 57,7 KB (59.086 bayt) şeklinde yazıyor. Seninkinde muhtemelen
KB yerine MB yazacaktır.

tamam dilekçim buldum kendimi çok salak hissediyorum.ya bide müşteri geliyo sürekli ara vermek zorunda kalıyorum 68,1KB(69.765bayt) yazıyo oldumu şimdi

tamam dilekçim buldum kendimi çok salak hissediyorum.ya bide müşteri geliyo sürekli ara vermek zorunda kalıyorum 68,1KB(69.765bayt) yazıyo oldumu şimdi

Canım benim olur öyle şeyler hiç sorun değil. Elindeki resmin boyutu normal, demek ki senin profilinle ilgili bir problem var. Şimdi ona da bakayım da nasıl yapacağını söyleyeyim belki sen karıştırmışsındır yaparken. Kullanıcı paneline gir. Ayarlar ve özellikler sekmesinde avatarını değiştiri tıkla. Orda bilgisayarınızdan resim yükleyin diye bir bölüm var yanında da gözat yazıyor. Orayı tıklayıp resmi bilgisayarından seçiyorsun. Sonra da değişiklikleri kaydet diyorsun...

çok sevindim canım gözüna.s. aydın bizde iyiyiz canım ben grip oldum hapşıran insanların bulunduğu ortamlardan uzak durun grip çok berbat bugün ikiliyi yaptırdık sonuçları bir hafta sonra alıcağım inşallah bakalım dörtlüde mi varmış:1shok: telaşlar hiç bitmicek desene :1no2:

mozijikucuğum canım ayrıntıları sana özelden atayım doktorun adının olduğu ikili muayene istek kağıdı eşimde kaldı akşam özelini kontrol et cnma.s.

kızlar bakın benim minik meleğime[

Eklentiler

• $Bebegim benimmm.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 33

Tamam tatlım saolasın a.s.

kızlar bakın benim minik meleğime[

Ayyyyyyyyyyy ben bunu ısırırımmmmmmm. Maşallahhhhh kuzucuğa maşallah

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. İnşallah senin sonuçlarında hayırlısıyla iyi gelecek canım. Evet dörtlü tarama testi de var ama eğer ikili ve üçlüde problem yoksa doktorlar genellikle istemiyorlar.

aaa evet canım ben ıyce uctum heyecanlandımm baya-tatlicadiarzu-4 boyutlu da tum organlarına bakılıyordu kusura bakmayın kızlarrr

çok yaramaz teyzesii
canım doktorumuzun muayenehanesi 4 boyutluda bakmıştık
ama biraz nazlanacak cinsiyetine bakmak isterken baksana şimdiden utanıp gözünü kapatmış allah hepimizin meleklerini korusun akşam eşimin telefonuna çekip sonra ben de atarım resmini:CüvCüv:

çok sağol canım inşallahhhhhh güzel çıkar sonuçlar haberini veririm burdan :1hug:

evet haklısın canım hiç durmuyor bu bebişler ultrasonda hayırlısı bakalım inşallah gösterir kendini ufaklıkk

kızlar iki burnumda tıkandı başım da çatlıo ağrıdan:1no2: ben çıkıorum akşam tekrar gelirim öpüorum hepinizi ve meleklerinizi:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…