dilekçim 94 de 125 yazıyo
Canım bunlar nedir sen biraz karıştırmışsın galiba. Örneğin mesela elimdeki resimlerin birinde boyut kısmında 57,7 KB (59.086 bayt) şeklinde yazıyor. Seninkinde muhtemelen
KB yerine MB yazacaktır.
tamam dilekçim buldum kendimi çok salak hissediyorum.ya bide müşteri geliyo sürekli ara vermek zorunda kalıyorum 68,1KB(69.765bayt) yazıyo oldumu şimdi
çok sevindim canım gözünEvet tatlım yaptırdım çok şükür sonuçlarda güzel çıktı. Ben bulantı ve çıkarma şikayetlerim dışında iyiyim , bebişimde iyi... Siz nasılsınız ? İnşallah herşey yolundadır canım. Sen daha yaptırmadın galiba ikili testi? Üçlü testi de yaptıracağız canım biz. 28 Martta düşünüyoruz doktora kontrole gitmeyi o gün üçlü testi de yaptıracağız inşallah hayırlısıyla. Ama doktor eğer üçlü testin sonucu da iyi çıkarsa inşallah, dörtlü teste gerek duymayacağını söyledi.
çok sevindim canım gözüna.s. aydın bizde iyiyiz canım ben grip oldum hapşıran insanların bulunduğu ortamlardan uzak durun grip çok berbat bugün ikiliyi yaptırdık sonuçları bir hafta sonra alıcağım inşallah bakalım dörtlüde mi varmış:1shok: telaşlar hiç bitmicek desene :1no2:
mozijikucuğum canım ayrıntıları sana özelden atayım doktorun adının olduğu ikili muayene istek kağıdı eşimde kaldı akşam özelini kontrol et cnma.s.
kızlar bakın benim minik meleğime[
sağoll canımmmm Allahım nazarlardan korusun hepimizin melekleriniii
çok yaramaz teyzesiiyerim ben onucokacimcoookkaydirigubbakcemile3 gözlerini kapatmış ne tatlı maşallah yaçok net nerenin ultrasonu canım ya
çok sevindim canım gözüna.s. aydın bizde iyiyiz canım ben grip oldum hapşıran insanların bulunduğu ortamlardan uzak durun grip çok berbat bugün ikiliyi yaptırdık sonuçları bir hafta sonra alıcağım inşallah bakalım dörtlüde mi varmış:1shok: telaşlar hiç bitmicek desene :1no2:
mozijikucuğum canım ayrıntıları sana özelden atayım doktorun adının olduğu ikili muayene istek kağıdı eşimde kaldı akşam özelini kontrol et cnma.s.
ama biraz nazlanacak cinsiyetine bakmak isterken baksana şimdiden utanıp gözünü kapatmış allah hepimizin meleklerini korusun akşam eşimin telefonuna çekip sonra ben de atarım resmini:CüvCüv:çok yaramaz teyzesii
canım doktorumuzun muayenehanesi 4 boyutluda bakmıştık
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. İnşallah senin sonuçlarında hayırlısıyla iyi gelecek canım. Evet dörtlü tarama testi de var ama eğer ikili ve üçlüde problem yoksa doktorlar genellikle istemiyorlar.
aminn güzelim hepimizin sağlıkla gelsin meleklerii inşallahhcanım benım çok cıcı Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?