kızlar iki burnumda tıkandı başım da çatlıo ağrıdan:1no2: ben çıkıorum akşam tekrar gelirim öpüorum hepinizi ve meleklerinizi:1hug:
kızlar bakın benim minik meleğime[
hayirlisi olsun canim ama kucuk cocuklarin dedigi cikarmis.herhalde ilk bebegindi degilmi?saglikli olsunda en onemlisi bebeklerimiz cinsiyeti fark etmez.(BENCE)kızlar pazar günü arkadaşıma gitmek için minübüsse bindim yanımda da bir arkadaşım daha var beraber bindik dolmuşa yanımda bir anne ve ve bir kız var kız 7 yaşındaymış ama ufak biraz o kadar güsel bir kız ki gözleri mavi saçlar sarı barbie bebek gibi... arkadaş gözlerine bak dedi tabi o öyle deyince bende baktım kadında duydu bebek mi var dedi evet dedim ufak kız döndü bence kızın olcak sesin dedi şaşırdık... ama çok güsel bir kızdı
kızlar iki burnumda tıkandı başım da çatlıo ağrıdan:1no2: ben çıkıorum akşam tekrar gelirim öpüorum hepinizi ve meleklerinizi:1hug:
Canım benim olur öyle şeyler hiç sorun değil. Elindeki resmin boyutu normal, demek ki senin profilinle ilgili bir problem var. Şimdi ona da bakayım da nasıl yapacağını söyleyeyim belki sen karıştırmışsındır yaparken. Kullanıcı paneline gir. Ayarlar ve özellikler sekmesinde avatarını değiştiri tıkla. Orda bilgisayarınızdan resim yükleyin diye bir bölüm var yanında da gözat yazıyor. Orayı tıklayıp resmi bilgisayarından seçiyorsun. Sonra da değişiklikleri kaydet diyorsun...
canım yaoım ama şimdi görcem oldumu olmadımı diye saol ya hakkını helal bisürü şişirdim kafanı a.s.
yok canım benım kuafor sacını rengı acılmıs bıtkısel boyalarla boyayalım dedı. yok dedım ya bosverdım sacı falan ne olur ne olmaz.....
çok tatlı ya yerim onu
bircan cım sen nasılsın bugün???:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?