2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bakın benim minik meleğime[

harika cikmis yaaaaaaaaa. allah saglikli sekilde kucaGINA ALMAYI nasip etsin.

hayirlisi olsun canim ama kucuk cocuklarin dedigi cikarmis.herhalde ilk bebegindi degilmi?saglikli olsunda en onemlisi bebeklerimiz cinsiyeti fark etmez.(BENCE)

kızlar iki burnumda tıkandı başım da çatlıo ağrıdan:1no2: ben çıkıorum akşam tekrar gelirim öpüorum hepinizi ve meleklerinizi:1hug:

gecmis olsun canim kendine dikkat et.:CüvCüv:

canım yaoım ama şimdi görcem oldumu olmadımı diye saol ya hakkını helal bisürü şişirdim kafanı a.s.

ugramayalıı senlenmişş buralarr yaa........ neguzellll.... bende yarın gidcem kısmetsee bebişimizi kontrol edcez bakalımm iimi rahatmı:)

Hanımlar saçlarını boyatan var mı (organik boyayla yada vs.) ??

sinem maşallah bebene hakikaten çok güzel ve de komik. yüzünü kapatması oooy. bir dahaki gidişimde benimkiler de bu kadar olacak inşallah 11+3 olacak . seninki kaçıncı günde çekildi?

yok canım benım kuafor sacını rengı acılmıs bıtkısel boyalarla boyayalım dedı. yok dedım ya bosverdım sacı falan ne olur ne olmaz.....

Kızlar zaten 4. Aya kadar boyatmak bıtkısel falanda olsa yasak. 4. Aydan sonra bıtkısellere dr lar ızın verıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…