2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok yoruldum midem bulanıyor kraker yiyicem şimdi yoğunduk ya yorulduk arada sol kasığım ağrıyo batıyo

oturuyoruz yaaa.benmde belim ağrıyo ve sürekli acıkıyorum...bazen ara ver 10 dk gezin oturkende ikide bir geriye doğru dikleşiyom valla çocuk iki büklüm kalıyo içerde kıyamam..sende dikkat et:CüvCüv:

cok mutluyum kızlar bugun bebeğimi gördüm
sabah hastaneye gittim kıl bi dr vardı hiç sevmedım hastaneye ılk defa gidiyorum anlattım durumları ultrason muayenesi ve kan testi istedi ultrason odasına cıktım ultrasondakı dr cok iyiydi bebegime gördük ooo hopluyoda zıplıyoda dedi doktor anam yavrum nasıl da sallanıyo çok garipti kuzucum benım.ultrasondada tam 10+6 haftalık cıktı nette hesaplamamız dogru tam gununde 36mm normal dedi bana biraz küçük gibi geldı sizin nasıl cıkmıştı bu haftalarda kızlarfisfisfis2 li içinde 10 gun sonra gel yıne dedi egeye sevk vercekmış
kan saymımda eskısıne nazaran iii cıktı hct cok düşmüştü biraz yükselmış onada cok sevındım
izmirli arkadaslar bugun hatayın pazarıymış sonuçları beklerken orayada ugradım hamış kot pantalonları ve kot eteklerı 5 ytl süper haberınız olsun ama 40 bedene kadar pantalon
etekte beden cok..ve bütün badıler hepsi nerdeyse hamış ler için cok sanslıyız kıyafet sıkıntımız olmucak bütün tunıkler ve badıler 5 ytl ben kendım tesktılcıyım kumaşları çok güzell dandık değil ayyyy bugun cok mutluyummmmmm:lepi:

canım beniiim yaaa allah bozmaın mutluluğunu mutluluklarımızı maşallah annesi bebişine benim 11+3 ken 45 mm çıkmıştı.biliyosun en hızlı büyüdükleri dönem gayet iyi yani çok şükür:teytey:

saol canım benım dr da normal dedi ama ne bileyim pek küçük geldi hayırlısı ile dünyaya gelsınlerde elı ayagı düzgün tek duamız bu hepimizin:Saruboceq:

arkadaşlar benim bulantılarım çok kötü artık hiç birşey yiyemiyorumm hep midem bulanıyor...yaa sabır diyorumm ama dayannamıyorumm...

vermişti ama içmiyordum az önce aldım canım... rabbim hepimize kolaylık versin.. zor günler geçiriyoruz...

arkadaşlar benim bulantılarım çok kötü artık hiç birşey yiyemiyorumm hep midem bulanıyor...yaa sabır diyorumm ama dayannamıyorumm...

iyi aksamlar kizlar, canim ne olursa olsun yemeye calis bebegin icin.allah yardimcin olsun bendede bulanti var ama kusma yokkk.

sağol canım... ne yesem kötü oluyorumm..

CANIM TUZLUYE ve acik havada dolas iyi geliyor bana temiz hava.eger cok kotuysen dr hap isde ben pek o tur seyleri sevmiyorum ama yani bebeklerimiz icin onlar biz ne yersek ondan besleniyorlar.biraz kendini zorla tatlim.cokacimcoook

kızlar bugün dr.a gittim 11+1 günlük çıktık ve kalp atışlarımız 165e düşmüş. böle bir durum yaşayan var mı sizin kalp atışları kaçtı bu haftalarda.... cevap yazın lütfen

kızlar bugün dr.a gittim 11+1 günlük çıktık ve kalp atışlarımız 165e düşmüş. böle bir durum yaşayan var mı sizin kalp atışları kaçtı bu haftalarda.... cevap yazın lütfen

masallah cok guzel cıkmıs kalp atısları.sen nıe endıse ettın anlamadım.ılk haftalardakı gıbı 180lerde olması anormal oolurdu.cok normal yanı korkma canım.

kızlar bakın benim minik meleğime[

maşallah kuzucuğuna, çok tatlıymış yaa, birde yüzünü gösterseymiş :))
ayy bende kuzumu böyle net görmek istiyorum :))

pazartesi günü 2li test için kan verdim, ultrason sonucu güzel çıktı
radyoloji doktoruna gıcık oldum, kıl adam yaa, bebeğimi canlı canlı göstermedi ekrandan
perşembe günü kan sonucumu alıp doktoruma görüncem
Rabbim hayırlı güzel sonuçlar almamızı nasip etsin
Yavrularımız sağlıklı hayırlı bir şekilde doğsun inşallah

Canım gözünaydın Allah mutluluğunu daim etsin. Maşallah bebeğine de
Ben 11+5'ken bebişim 5,1mm çıkmıştı, gayet normal yani seninkide. Detaylara takılma doktor normal dediyse zaten sorun yoktur. Aldıklarını da güle güle giy inşallah tatlım hep ii günlerde.:CüvCüv:

nasilsin canim
bebisin nasil
aksam gene yanlizim kimse yokkkkkkkkkkkkkkkkmirmirmirmir

İyiyiz tatlım biz sağol siz nasılsınız? Geceleri çoğumuz çalıştığımız için genellikle dinlenmeyi tercih ediyoruz. Zaten gebeliğin yorgunluğuna birde iş yorgunluğu eklenince iyice pestil gibi oluyorum geceleri kaydirigubbakcemile3

canım çok sevindim bebeğini gördüğüne çok mutlu olsum maşallah bebeğinde iyiymiş ne güsel

dr. banada eylül 19da doğum görünüyo dedi çok heyecanlanıyorum 11+5 oldu beni bırakma bebeğim seni gerçekten çok istiyoruz bebeğim...bizimle kal seni çok seviyoruz...

tatlım düşük olunca ne oluyor anlamadım ama içini ferah tut iyi düşün iyi olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…