arkadaşlar benim bulantılarım çok kötü artık hiç birşey yiyemiyorumm hep midem bulanıyor...yaa sabır diyorumm ama dayannamıyorumm...
herkese günaydınn
günaydın herkese
nevesta canım nasılsın bugün
Günaydın kızlar. Nasılsınız bugün bakalım? Yarına çok az kaldı bebişimi görcem inş. :Saruboceq:
günaydın şekerim nasılsın?
bende görcen ne güselll ya çok heyecanlıyım hem senin için hem kendim için :)
iyiyim canım sağol yarın bebişimi görücem şimdiden sabırsızım. senin nasıl gidiyohihoyyyt
iyiyim canım sağol yarın bebişimi görücem şimdiden sabırsızım. senin nasıl gidiyohihoyyyt
Günaydın hanımlar , dün aniden wc de afedersiniz tuvalet kağıdına çok az pembe bir leke geldi , dünyam başıma yıkıldı sandım . Dr. aradım takibe al kendini dedi bende eve gidip yattım , şu an için yok bakalım beklemedeyim .Bir de akıntım fazlalaştı acaba enfeksiyon mu kaptım diye tedirginim ama dr. gelme acil olursa gelirsin dedi .
Endişelenme cnm. Çoğu arkadaşımızda oldu bu tür lekelenmeler. Sen dinlenmene bak. Ayrıca akıntın kokulu değilse bence sorun yoktur. Ama tabi doktorunun ne dediği çok önemli.
Günaydın hanımlar , dün aniden wc de afedersiniz tuvalet kağıdına çok az pembe bir leke geldi , dünyam başıma yıkıldı sandım . Dr. aradım takibe al kendini dedi bende eve gidip yattım , şu an için yok bakalım beklemedeyim .Bir de akıntım fazlalaştı acaba enfeksiyon mu kaptım diye tedirginim ama dr. gelme acil olursa gelirsin dedi .
Yani dr. olabilir dedi ama kanamaya dönüşürse hemen gel dedi , aslında bugün izin almadım iş yerindeyim ama dikkat ediyorum kendime , ne bileyim işte çok korktum of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?