2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın en güsel en tatlı en değerli en şirin eylül anneleri naılsınız umarım herkes iyidir ben yarın doktora gidicem sonuçları göstermeye hemde sağlık ocağındaki kontrolüme

çok mutluyum bebeğimi görücem sonuçlarımda temiz ama yarın hemen olsun sabahtan gidicem öğleden sonra yazarım size

Gunaydın kızlarr. Kusmadan bebişlerimizi guzelce besleyecegımız bır gun olmasını dılıyorumm

Eserizmir kalp atısları her an aynı olmuyor. Ben ılk duydugumda 140 lardaydı sonralarında 176 çıktı dr a çok değilmi dedım. 10 dk sonra olcsem farklı cıkabılır dedı onemlı olan belırlı aralıklarda atmasıdır.

Günaydın kızlar. Nasılsınız bugün bakalım? Yarına çok az kaldı bebişimi görcem inş. :Saruboceq:

Günaydın hanımlar , dün aniden wc de afedersiniz tuvalet kağıdına çok az pembe bir leke geldi , dünyam başıma yıkıldı sandım . Dr. aradım takibe al kendini dedi bende eve gidip yattım , şu an için yok bakalım beklemedeyim .Bir de akıntım fazlalaştı acaba enfeksiyon mu kaptım diye tedirginim ama dr. gelme acil olursa gelirsin dedi .

Endişelenme cnm. Çoğu arkadaşımızda oldu bu tür lekelenmeler. Sen dinlenmene bak. Ayrıca akıntın kokulu değilse bence sorun yoktur. Ama tabi doktorunun ne dediği çok önemli.

Endişelenme cnm. Çoğu arkadaşımızda oldu bu tür lekelenmeler. Sen dinlenmene bak. Ayrıca akıntın kokulu değilse bence sorun yoktur. Ama tabi doktorunun ne dediği çok önemli.

Yani dr. olabilir dedi ama kanamaya dönüşürse hemen gel dedi , aslında bugün izin almadım iş yerindeyim ama dikkat ediyorum kendime , ne bileyim işte çok korktum of

canım endişelenme bişiy yoktur inşallah sen stres yapma olur mu zaten bişiy olsa doktor gel derdi merak etme dikkat kendine biraz yorulma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…