2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel anneler. Bugün ben de çok heyecanlıyım yarın bebişimi göreceğim için. minicik kalbini bi duysam yarın da içim rahatlasa... Sizde de oluyor mu bu endişe? Ben hep endişeli gidiyorum kontrole ya bebişime bişey olduysa diye... İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize. Herkese mutlu bir gün diliyoruma.s.a.s.a.s.

canım geçen hafta benim de oldu sabah aynı şekilde oldu ki ben şuan 14+5 oldum 13+5 ken oldu çok korktum senin gibi dr aradım her ihtimale karşı progestan al dedi ama gelmene gerek yok dedi zaten hafta sonu kontrolum vardı 2'li test sonuçlarımı alıcaktım gittiğimde görünen bişey yok dedi ve teste düşük tehlikesi yoktur çıktı.sonra kahve tonunda idrarımı yaptıktan sonra geldi ama cnm endişe etme kendini yorma eğer artarsa ve kırmızı devam ederse dr git ozaman

gerçi benimde kafama çok takılmıştı ama belki bebişler büyüdüğü için oluyordur kendine yer açıyordur :) iyi düşünelim iyi olsun

fıstıklar hepinize günaydın
yarın inş allah hepiniz güzel haberlerle dönersiniz hepinizden güzel haberler bekliyoruz ama biz daha üç hafta sonra gidicez.
Sizinle seviniriz bizde :)

canım dikkat et kendine ama stres yapma doktor anladığım kadarıyla endişelenmemiş yormamaya çalış kendini a.s.

zeytıngozlu gecmıs olsun canım. Allahın izni ile hiç bişey olmaz. kendını yorma. işin yorucu değilse zaten korkma. benım ılk zamanlar hep kanama bandı denen seyı gordu dr ıcımde. jelle bırlıkle hafıf pembe pembe attık çok sukur. dediğin gibi enfeksıyon falanda olabılır.

Arkadaşlar teşekkürler cidden çok korktum ama , takipteyim şu an için bir şey yok tekrarı olmadı ama harektlerimi tekrar kaplumbağa hızına düşürdüm :))

sağol canım herkes bebeğinikaydirigubbakcemile3 görcek bu günlerde inşallah hepimiz çok güsel haberlele geliriz kızlar dua edelim:Saruboceq:

fıstıklar hepinize günaydın
yarın inş allah hepiniz güzel haberlerle dönersiniz hepinizden güzel haberler bekliyoruz ama biz daha üç hafta sonra gidicez.
Sizinle seviniriz bizde :)

sağol tatlışımmmmmm inşallah sneinde güsle haberlerini alıcaz

günaydın kızlar herkeze selamlar...... umarım herkez iyidir henüz yazdıklarınızı okuyamadım....

Arkadaşlar teşekkürler cidden çok korktum ama , takipteyim şu an için bir şey yok tekrarı olmadı ama harektlerimi tekrar kaplumbağa hızına düşürdüm :))

canım bende haftada bir tekrarlıyodu lekelenmeler hamile kaldığımıda öyle öğrendim 1.5 ay sürdü bu ara ara lekelenmeler ama iyiyiz hamdolsun korkma sende ben 1 ay hep yattım tabi herkez bir olmaz ama dikkat et evde bir iş yapma biliyorum zor amaa.s. içini ferah tutmaya çalış

canım evet aynen bendede oluyo ah bebişlerin hareketini hissetmeye başlasak en azından iyi deriz ama gerçi biz o zamanda yok bugün 3 kere hareket etti dün 5 kere etmişti deyip kafayı takcak bişey buluruz sanırım:bbo:.. benim bugün kontrolüm var bütün gece yatakta döndüm hiç uyuyamaddım sinir oldum kendime koçiş mışıl mışıl uyudu... ben meraktan uyuyamadım aslında aklımda pek yok gibiydi ama ne bilim pisikolojikmi ne?:uhm:

evet tatlım bende de oluyor ben yarın gidicem halde daha bu gün gecden rüyalar görmeye başladım :roflol: bu gün gece bende uyuyamam

kızalr sizde oluyormu benim ara ara karnımda serimeler atmalar oluyor çok sıklaştı bebeğimin büyüyor sanırım ondan

banada oldu bir iki defa bebiş oynuyo sandım ama bunu hissetmem imkansız tabi henüz o yüzden neydi bilmiyorum rahim gerildiği için olabilir sanırım:sm_confused:

günaydın herkesee,,a.s.
yazılanları okuyordum güzel yorumlarınız için teşekkür ederim teyzelerii Allahım bebişlerimizi korusun.
ne güzel bugün bebişlerinizi göreceksiniz kızlar inşallah güzel haberlerle dönersiniz benim daha bebişimi görmeme 9 gün var hemde cinsiyetini öğrenicez o gün

gunaydin sekerler nasilsiniz bebisleriniz nasil?yarin bebisimi gorucem ugur bocegimiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafaduldendelikafadulden

iyiyiz canım sen nasılsınnn a.s.
ayyy ne güzel sende bebişini göreceksinn kaydirigubbakcemile3
çok kıskanıyorum simdi kızlar siziiibenneyaptımki

canım bende de oluyor özellikle sabah ve geceleri hep bebişimin hareket ettiğini düşünüyorum ama erken daha diyorlarr

dün benimde bayağı bir hareketliydi karnım seğirmeler falan bayağı çok oldu bende çok heyecanlandım. eskiden deliksiz uyurdum şimdilerde birkaç kere uyanıyorum sizde var mı?

dün benimde bayağı bir hareketliydi karnım seğirmeler falan bayağı çok oldu bende çok heyecanlandım. eskiden deliksiz uyurdum şimdilerde birkaç kere uyanıyorum sizde var mı?

canım günümüz aynı seninle doğum için doktorum 10 eylül dedi seninde öylemi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…