Günaydın hanımlar , dün aniden wc de afedersiniz tuvalet kağıdına çok az pembe bir leke geldi , dünyam başıma yıkıldı sandım . Dr. aradım takibe al kendini dedi bende eve gidip yattım , şu an için yok bakalım beklemedeyim .Bir de akıntım fazlalaştı acaba enfeksiyon mu kaptım diye tedirginim ama dr. gelme acil olursa gelirsin dedi .
Günaydın hanımlar , dün aniden wc de afedersiniz tuvalet kağıdına çok az pembe bir leke geldi , dünyam başıma yıkıldı sandım . Dr. aradım takibe al kendini dedi bende eve gidip yattım , şu an için yok bakalım beklemedeyim .Bir de akıntım fazlalaştı acaba enfeksiyon mu kaptım diye tedirginim ama dr. gelme acil olursa gelirsin dedi .
Günaydın güzel anneler. Bugün ben de çok heyecanlıyım yarın bebişimi göreceğim için. minicik kalbini bi duysam yarın da içim rahatlasa... Sizde de oluyor mu bu endişe? Ben hep endişeli gidiyorum kontrole ya bebişime bişey olduysa diye... İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize. Herkese mutlu bir gün diliyoruma.s.a.s.a.s.
fıstıklar hepinize günaydın
yarın inş allah hepiniz güzel haberlerle dönersiniz hepinizden güzel haberler bekliyoruz ama biz daha üç hafta sonra gidicez.
Sizinle seviniriz bizde :)
Arkadaşlar teşekkürler cidden çok korktum ama , takipteyim şu an için bir şey yok tekrarı olmadı ama harektlerimi tekrar kaplumbağa hızına düşürdüm :))
Günaydın güzel anneler. Bugün ben de çok heyecanlıyım yarın bebişimi göreceğim için. minicik kalbini bi duysam yarın da içim rahatlasa... Sizde de oluyor mu bu endişe? Ben hep endişeli gidiyorum kontrole ya bebişime bişey olduysa diye... İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize. Herkese mutlu bir gün diliyoruma.s.a.s.a.s.
canım evet aynen bendede oluyo ah bebişlerin hareketini hissetmeye başlasak en azından iyi deriz ama gerçi biz o zamanda yok bugün 3 kere hareket etti dün 5 kere etmişti deyip kafayı takcak bişey buluruz sanırım:bbo:.. benim bugün kontrolüm var bütün gece yatakta döndüm hiç uyuyamaddım sinir oldum kendime koçiş mışıl mışıl uyudu... ben meraktan uyuyamadım aslında aklımda pek yok gibiydi ama ne bilim pisikolojikmi ne?:uhm:
evet tatlım bende de oluyor ben yarın gidicem halde daha bu gün gecden rüyalar görmeye başladım :roflol: bu gün gece bende uyuyamam
kızalr sizde oluyormu benim ara ara karnımda serimeler atmalar oluyor çok sıklaştı bebeğimin büyüyor sanırım ondan
evet tatlım bende de oluyor ben yarın gidicem halde daha bu gün gecden rüyalar görmeye başladım :roflol: bu gün gece bende uyuyamam
kızalr sizde oluyormu benim ara ara karnımda serimeler atmalar oluyor çok sıklaştı bebeğimin büyüyor sanırım ondan
canım bende de oluyor özellikle sabah ve geceleri hep bebişimin hareket ettiğini düşünüyorum ama erken daha diyorlarr
dün benimde bayağı bir hareketliydi karnım seğirmeler falan bayağı çok oldu bende çok heyecanlandım. eskiden deliksiz uyurdum şimdilerde birkaç kere uyanıyorum sizde var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?