Günaydın hanımlar , dün aniden wc de afedersiniz tuvalet kağıdına çok az pembe bir leke geldi , dünyam başıma yıkıldı sandım . Dr. aradım takibe al kendini dedi bende eve gidip yattım , şu an için yok bakalım beklemedeyim .Bir de akıntım fazlalaştı acaba enfeksiyon mu kaptım diye tedirginim ama dr. gelme acil olursa gelirsin dedi .
evet günlerimiz aynı bir doktorum 9 eylül demişti diğeri 12 eylül artık hangisi tutarsa :icecream: ikili taramanı yaptırdın mı?canım günümüz aynı seninle doğum için doktorum 10 eylül dedi seninde öylemi....
dün benimde bayağı bir hareketliydi karnım seğirmeler falan bayağı çok oldu bende çok heyecanlandım. Eskiden deliksiz uyurdum şimdilerde birkaç kere uyanıyorum sizde var mı?
Merhaba kızlar. a.s. Sanırım ben de Eylül annesi olucam. Başta yanlış hesaplandı benim. 2 Ekim demişti ilk doktorum. Bu yüzden Ekim annelerine takılıyordum. Benim adet tarihim 24 Aralık. Şimdiki doktorum 30 eylül dedi. :uhm: Tabi doğacakları kesin tarihe onlar karar verecek değil mi... a.s Belki de annesinin doğum gününde doğar ve annesine en güzel doğum günü hediyesini verir. 1 Ekim benim doğum günüm de... Ama çok hoş olur değil mi kızlar... :sm_cool::sm_cool:
evet günlerimiz aynı bir doktorum 9 eylül demişti diğeri 12 eylül artık hangisi tutarsa :icecream: ikili taramanı yaptırdın mı?
aynen benimde oluyor canım ne güsel bir duygu dimi
inşallah hayırlı haberlerle dönersin kaçta gidiceksin?henüz yaptırmadım kısmetse bugün yaptırıcam... bakalım...
hoş geldin canım bebekler erkende doğabiliyor geçte... olsun ne fark eder ki hem bizlerinde tanımış olucaksın Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin
bugün midem kötü :bbo:
kızlaaar günaydın merak uyandırdınız ben de baktım hemen.siz de çoktan okumuşsunuzdur ama bebeğin hareketlerini 18-24 haftalar arasında hissetmeye başlıyormuşuz. Eğer ilk bebeğiniz değilse daha da erken hissedebilirsiniz diyor.
Puf nasıl geçecek. Anneliğimizi hatırlatan en yoğun anlar ultrason anları olmaya devam edecek bir süre daha :)
ben zaten diyorum kocama eve bir ultrason cihazı alsak ya diye :) 24 saat izleriz artık. :))
benimdeeee çok kötü ya
tünaydın güzel anne adayları..bugün nasılsınız bakalım? ya arkadaşlar aranızda bebeğinin cinsiyetini öğenmiş olan varmı acaba? bir çizelge yapalım olmazmı? hepiniz yazın cinsiyetlerini ben yapmaya çalışırım olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?