2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlaaarr :sm_cool: :sm_cool:
benim lekelenmeler artık bitti ama karın ağrılarım hala devam ediyor..
çok sancılı değil ama bayağı canım yanıyor yine de...
ne zamana kadar devam eder bu ağrılar_?

Merhaba kızlar. a.s. Sanırım ben de Eylül annesi olucam. Başta yanlış hesaplandı benim. 2 Ekim demişti ilk doktorum. Bu yüzden Ekim annelerine takılıyordum. Benim adet tarihim 24 Aralık. Şimdiki doktorum 30 eylül dedi. :uhm: Tabi doğacakları kesin tarihe onlar karar verecek değil mi... a.s Belki de annesinin doğum gününde doğar ve annesine en güzel doğum günü hediyesini verir. 1 Ekim benim doğum günüm de... Ama çok hoş olur değil mi kızlar... :sm_cool::sm_cool:

canim kendine dikkat et aman keske isden izin alsaydin ya.arkadaslar yarin bir cogumuz dr gidicez herhalde super yaaaaaa bebislerimizi gorucezzzzzzzzzzzzzzzz

hoş geldin canım bebekler erkende doğabiliyor geçte... olsun ne fark eder ki hem bizlerinde tanımış olucaksın Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin

kızlaaar günaydın merak uyandırdınız ben de baktım hemen.siz de çoktan okumuşsunuzdur ama bebeğin hareketlerini 18-24 haftalar arasında hissetmeye başlıyormuşuz. eğer ilk bebeğiniz değilse daha da erken hissedebilirsiniz diyor.

puf nasıl geçecek. anneliğimizi hatırlatan en yoğun anlar ultrason anları olmaya devam edecek bir süre daha :)

ben zaten diyorum kocama eve bir ultrason cihazı alsak ya diye :) 24 saat izleriz artık. :))

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bebişlerin keyifleri nasıl?
bugün dr gidicek arkadaşlar inşallah ii haberlerle dönersinizyerimseniben
ne güsel bebişlerinizi görceksiniz benim daha 2 hafta varya off off

onu bende düşündüm ne güsel olurdu ya merakımız hiderdi endişemiz korkumuz

tünaydın güzel anne adayları..bugün nasılsınız bakalım? ya arkadaşlar aranızda bebeğinin cinsiyetini öğenmiş olan varmı acaba? bir çizelge yapalım olmazmı? hepiniz yazın cinsiyetlerini ben yapmaya çalışırım olurmu?

çok güzel olur ben daha öğrenemedim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…