tünaydın güzel anne adayları..bugün nasılsınız bakalım? ya arkadaşlar aranızda bebeğinin cinsiyetini öğenmiş olan varmı acaba? bir çizelge yapalım olmazmı? hepiniz yazın cinsiyetlerini ben yapmaya çalışırım olurmu?
günaydın kızlaaarr :sm_cool: :sm_cool:
benim lekelenmeler artık bitti ama karın ağrılarım hala devam ediyor..
çok sancılı değil ama bayağı canım yanıyor yine de...
ne zamana kadar devam eder bu ağrılar_?
kıyamam ben sana dr la görüş derim.benim de gece sıkıntılarım var ay bi uyanıyom göğsüm sıkışıyoo çatlıcam sanki ev dar geliyoo akşam 00.30 eşime çıkalım dolaşalım dedim..onuda uyandırıyom oku beni diyom ayy neden oluyo bilmiyorum bu gidişte dicem dr bana sakinleştiri bişiler versin yaaa...korkuyorum artık uyumaktan sıkıntıyla uyanıcam diye...Allah kimselere göstermesin..çok zor
ay bu bendeki sıkıntı sizdede oluyormu kızlar lütfen bana akıl verin ben bu gidişle yatmıcam artık bütün gece baykuş gibi oturcamsenağlamasenağlamasenağlama
tünaydın arkaaşlar ben yazamadım ancak açabildim nasılsınız???*
ah be güzelim herkesin şikayeti farklı kimi ağrıdan şikayet ediyor kimi daralmaktan kimi baş dönmesi kimi de benim gibi mide bulantısından şikayetçi. Kolay bi durum değil arkadaşlar canımızdan can yetişiyor zor bi durum ama bebişlerimiz için katlanıcaz yeterki onlar sağlıklı hayırlı evlat olsunlar
canım benim niye sıkıntı yapıyorsun yatmadan evvel Ayetel Kürsü, Felak ve Nas sürelerini oku cevşeni yastığını altına koy bir de süt iç içebiliyorsan ferah tut kendini Allaha emanet
iyiz mideler dışında tatlım sen nasılsın?
ay bu bendeki sıkıntı sizdede oluyormu kızlar lütfen bana akıl verin ben bu gidişle yatmıcam artık bütün gece baykuş gibi oturcamsenağlamasenağlamasenağlama
bakalım bu akşamda böyle deniyim canım çok sağol akşam az daha dr arıyalım dicektim ne alakaysa diyorum işyerindeki sorunlarda( malum kriz olayı ) bana yansıyo ister istemez üzülüyoruz..onunda etkisi var galiba
Canım gözünaydın Allah mutluluğunu daim etsin. Maşallah bebeğine de
Ben 11+5'ken bebişim 5,1mm çıkmıştı, gayet normal yani seninkide. Detaylara takılma doktor normal dediyse zaten sorun yoktur. Aldıklarını da güle güle giy inşallah tatlım hep ii günlerde.:CüvCüv:
kardeşimden nette girmeye pek fırsat bulamıyorum hep geçmişi okuyom çok tşk ler arkadaslar coookk güzel bi duygu içindekı canlıyı görmekcanım çok sevindim bebeğini gördüğüne çok mutlu olsum maşallah bebeğinde iyiymiş ne güsel
canım benımde aynı eskıden uykum agırdı şimdi çıt olsa uyanıyorum hep uyanıp yatıyorum derin bi uyku yok yanıdün benimde bayağı bir hareketliydi karnım seğirmeler falan bayağı çok oldu bende çok heyecanlandım. eskiden deliksiz uyurdum şimdilerde birkaç kere uyanıyorum sizde var mı?
hoşgeldın canım hayılrısı olsunMerhaba kızlar. a.s. Sanırım ben de Eylül annesi olucam. Başta yanlış hesaplandı benim. 2 Ekim demişti ilk doktorum. Bu yüzden Ekim annelerine takılıyordum. Benim adet tarihim 24 Aralık. Şimdiki doktorum 30 eylül dedi. :uhm: Tabi doğacakları kesin tarihe onlar karar verecek değil mi... a.s Belki de annesinin doğum gününde doğar ve annesine en güzel doğum günü hediyesini verir. 1 Ekim benim doğum günüm de... Ama çok hoş olur değil mi kızlar... :sm_cool::sm_cool:
kıyamam ben sana dr la görüş derim.benim de gece sıkıntılarım var ay bi uyanıyom göğsüm sıkışıyoo çatlıcam sanki ev dar geliyoo akşam 00.30 eşime çıkalım dolaşalım dedim..onuda uyandırıyom oku beni diyom ayy neden oluyo bilmiyorum bu gidişte dicem dr bana sakinleştiri bişiler versin yaaa...korkuyorum artık uyumaktan sıkıntıyla uyanıcam diye...Allah kimselere göstermesin..çok zor
hele şükür bitti yazdıklarınız, oku oku bitmedi anacım
herkese hayırlı, sağlıklı, mide bulantısının son gün olacağı bir gün diliyorum inşallah
benimde midem bulanıyor, haricinde giyindiğim kıyafetlerim daraltıyor içimi, sıkıyorlar sanki beni
evde yine iyiyim de dışarı çıkınca giyecek bişey bulamıyorum, göğ
sler kocaman, göbüş çıktı
2li test yaptırmıştım pazartesi günü bende yarın sabah gidip conucumu alıp doktoruma göstercem
yavrumu görcem inşallah
tünaydın güzel anne adayları..bugün nasılsınız bakalım? ya arkadaşlar aranızda bebeğinin cinsiyetini öğenmiş olan varmı acaba? bir çizelge yapalım olmazmı? hepiniz yazın cinsiyetlerini ben yapmaya çalışırım olurmu?
bu ikili testin sonucu kaç günde çıkıyor gerçekten kafam karıştı kafamçokkarıştı bir hafta falan diyorlardı arkadaşlarım bakalım benim kaç günde çıkacak bir yaptırabilsem geçmedi günler ya 2 hafta var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?