2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yok tatlım yaa ben daha 2 li test bile yaptıramadım..cuma günü nasipse çatlıcam artık gelmek bilmedi şu cuma

kıyamam ben sana dr la görüş derim.benim de gece sıkıntılarım var ay bi uyanıyom göğsüm sıkışıyoo çatlıcam sanki ev dar geliyoo akşam 00.30 eşime çıkalım dolaşalım dedim..onuda uyandırıyom oku beni diyom ayy neden oluyo bilmiyorum bu gidişte dicem dr bana sakinleştiri bişiler versin yaaa...korkuyorum artık uyumaktan sıkıntıyla uyanıcam diye...Allah kimselere göstermesin..çok zor

ay bu bendeki sıkıntı sizdede oluyormu kızlar lütfen bana akıl verin ben bu gidişle yatmıcam artık bütün gece baykuş gibi oturcamsenağlamasenağlamasenağlama

ah be güzelim herkesin şikayeti farklı kimi ağrıdan şikayet ediyor kimi daralmaktan kimi baş dönmesi kimi de benim gibi mide bulantısından şikayetçi. kolay bi durum değil arkadaşlar canımızdan can yetişiyor zor bi durum ama bebişlerimiz için katlanıcaz yeterki onlar sağlıklı hayırlı evlat olsunlar

ay bu bendeki sıkıntı sizdede oluyormu kızlar lütfen bana akıl verin ben bu gidişle yatmıcam artık bütün gece baykuş gibi oturcamsenağlamasenağlamasenağlama

canım benim niye sıkıntı yapıyorsun yatmadan evvel Ayetel Kürsü, Felak ve Nas sürelerini oku cevşeni yastığını altına koy bir de süt iç içebiliyorsan ferah tut kendini Allaha emanet

haklısın tatlım benimde karnım ağrıyor bu gün birde miğdem kötü ağrı ve bulantı bir arada ama 3. Hastalanmam geldi ondan sanırım

canım benim niye sıkıntı yapıyorsun yatmadan evvel Ayetel Kürsü, Felak ve Nas sürelerini oku cevşeni yastığını altına koy bir de süt iç içebiliyorsan ferah tut kendini Allaha emanet

bakalım bu akşamda böyle deniyim canım çok sağol akşam az daha dr arıyalım dicektim ne alakaysa diyorum işyerindeki sorunlarda( malum kriz olayı ) bana yansıyo ister istemez üzülüyoruz..onunda etkisi var galiba

hele şükür bitti yazdıklarınız, oku oku bitmedi anacım

herkese hayırlı, sağlıklı, mide bulantısının son gün olacağı bir gün diliyorum inşallah
benimde midem bulanıyor, haricinde giyindiğim kıyafetlerim daraltıyor içimi, sıkıyorlar sanki beni
evde yine iyiyim de dışarı çıkınca giyecek bişey bulamıyorum, göğ
sler kocaman, göbüş çıktı

2li test yaptırmıştım pazartesi günü bende yarın sabah gidip conucumu alıp doktoruma göstercem
yavrumu görcem inşallah

Canım kafana birşeyleri takıp sonra onu düşünmekten mi sıkıntı yapıyorsun kendine?
Benim sana tavsiyem etrafınızda bir hoca varsa senin üzerine biraz okusun , belki seni manevi olarak biraz daha rahatlatır. Yanlış hatırlamıyorsam bu sorun sende uzun zamandır var. Zaten kimi hamilelerde olurmuş böyle şeyler. Büyüklerimiz öyle derler. Hamile olduğum ortaya çıktığında kayınvalidemde bana okutmuştu ve hoca bir cevşen hazırladı benim için. Her zaman üstümde taşıyorum Allaha şükür bugüne kadarda hiç bir sorun yaşamadım.

haklısın canım bende sağ soldan işsiz kalanları duyunca falan üzülüyorum zor zamanlar Allah yardımcımız olsun ama sen gene içini ferah tutmaya çalış bebeğin etkilenmesin a.s.

canım çok sevindim bebeğini gördüğüne çok mutlu olsum maşallah bebeğinde iyiymiş ne güsel
kardeşimden nette girmeye pek fırsat bulamıyorum hep geçmişi okuyom çok tşk ler arkadaslar coookk güzel bi duygu içindekı canlıyı görmek
dün benimde bayağı bir hareketliydi karnım seğirmeler falan bayağı çok oldu bende çok heyecanlandım. eskiden deliksiz uyurdum şimdilerde birkaç kere uyanıyorum sizde var mı?
canım benımde aynı eskıden uykum agırdı şimdi çıt olsa uyanıyorum hep uyanıp yatıyorum derin bi uyku yok yanı
hoşgeldın canım hayılrısı olsun

çok zor bi durum gerçekten tatlım ben eskıden de herşeyı kafaya takan sıkıntı yapan biriydım şimdi tabi daha beter herşeyi düşünmekten nasıl olcak diye bu hale gelıyoruz

OO İYİ HADİ CNM.o zmn 3 günde alıcaksın sonucu ölemiii..hayırlsı hadi cnm

bu ikili testin sonucu kaç günde çıkıyor gerçekten kafam karıştı kafamçokkarıştı bir hafta falan diyorlardı arkadaşlarım bakalım benim kaç günde çıkacak bir yaptırabilsem geçmedi günler ya 2 hafta var daha

yarın bebişlerini görcekler akadaslar ınşallah hayırlı haberler ile dönersiniz
kuzucukları görürsünüz

slm. kızlar bende hiç mide bulantısı olmadı akşamları sadece midemde yanma oldu oda artık geçti folik asit yapıyormuş birazda mide rahatsızlıklarını benim sıkıntım hiçbir kıyafetimin olmaması bişey azıcık sıktımı bunalıyorum patlacak gibi aslında karnım büyümedi cok ama kilo aldım 46 dan 51 e hemde nasıl oldu hiç anlamadım ekmekte yemiyorum sık ve az yememe ragmen dün lastikli pantolon aldım iki tane bu arada kızlar lwaikiki sezonda lastikli kot ve kumaş pantolonlar var almak isteyip bulamayanlarınız için

kızlar slm okudum yazdıklarınızı benimde bugün midem çok kötü ne yesem çıkarıom. begümcüm ilk ben öğrendim benimki erkek benden sonra 3 kişi falanda öğrendi.

canım ben özel hastanede yaptırdım pazartesi yaptırdım çarşamba çıktı.. hastaneden hastaneye değişiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…