canım ben özel hastanede yaptırdım pazartesi yaptırdım çarşamba çıktı.. hastaneden hastaneye değişiyor..
tünaydın güzel anne adayları..bugün nasılsınız bakalım? ya arkadaşlar aranızda bebeğinin cinsiyetini öğenmiş olan varmı acaba? bir çizelge yapalım olmazmı? hepiniz yazın cinsiyetlerini ben yapmaya çalışırım olurmu?
benim bebeişte erkek heralde kızlar geçen kontürolümde doktorum erkek gibi dedi ama iki haftaya kadar tam olarak belli olur dedi
Canım kafana birşeyleri takıp sonra onu düşünmekten mi sıkıntı yapıyorsun kendine?
Benim sana tavsiyem etrafınızda bir hoca varsa senin üzerine biraz okusun , belki seni manevi olarak biraz daha rahatlatır. Yanlış hatırlamıyorsam bu sorun sende uzun zamandır var. Zaten kimi hamilelerde olurmuş böyle şeyler. Büyüklerimiz öyle derler. Hamile olduğum ortaya çıktığında kayınvalidemde bana okutmuştu ve hoca bir cevşen hazırladı benim için. Her zaman üstümde taşıyorum Allaha şükür bugüne kadarda hiç bir sorun yaşamadım.
anladım canım inşallah benimde kısa sürede çıkar
benimki tam bir haftada çıktı
kızlar herkes yedimi yemeklerini biz yedik herkese afiyet olsun yarasın
OO İYİ HADİ CNM.o zmn 3 günde alıcaksın sonucu ölemiii..hayırlsı hadi cnm
bu ikili testin sonucu kaç günde çıkıyor gerçekten kafam karıştı kafamçokkarıştı bir hafta falan diyorlardı arkadaşlarım bakalım benim kaç günde çıkacak bir yaptırabilsem geçmedi günler ya 2 hafta var daha
benim ikili sonucum üç saatte çıktı.. bir hafta falan amma abartmışlar
hepinize bal şeker olsun ama fazla kilo olmasın:))) ya istanbuldaki anneler hangi hastaneye gidiyosunuz?ben avrupa yakasındayım. renkli ultrasonu olsun isiyorum hastanenin
selam kızlar...ya direk konuya dalıyorum ama kusura bakmayın...biliyosunuz geçen hafta söylemiştim babam kolon CA bugün annem sonucunu almaya gitti..şimdi hastanede..bana haber vericekmiş ama inşallah temiz çıkar kızlar..inşallah bana gerçeği söylerler...çok stresliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?