2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim bebeişte erkek heralde kızlar geçen kontürolümde doktorum erkek gibi dedi ama iki haftaya kadar tam olarak belli olur dedi

Ayrı bir çizelgeye gerek yok 1. sayfada cinsyetlerde yazıyor ordan devam ederiz.

olmuyo ya neden acaba editliyorum yine aynı allah allah (( ilk sayfadakini editliyelim ozaman...

Son düzenleme:

evet cnm muskam var ama .stres bnm asıl sebebim galiba ben başak burcuyum çok detaycıyım.herkese üzülürüm...gıcık huylarım aslında şu an bencil olmalı ve sadece kendimizi ve bebişimizi düşünmeliyiz

hepinize bal şeker olsun ama fazla kilo olmasın:))) ya istanbuldaki anneler hangi hastaneye gidiyosunuz?ben avrupa yakasındayım. renkli ultrasonu olsun isiyorum hastanenin

OO İYİ HADİ CNM.o zmn 3 günde alıcaksın sonucu ölemiii..hayırlsı hadi cnm

evet canım sonucum yarın çıkıyor ancak haftaya pazartesi günü aylık kontrolüm gelceği için pazartesi günü gideyim diyorum, sonucuda o zaman alır gösteririm
2 defa gitmiim

canım ben pazartesi verdim perşembe günü çıkcakmış sonucum
hastanelere göre değişiyor demek, birde ben fiyatı sebebiyle muayeneye gittiğim hastanede yaptırdım 80 tl ödedim
sende hayırlısıyla yapar sonucunu alırsın canım, stres yapma
zaman çabuk geçiyor gibi geliyo bana

ANNE ADAYI.........................SAT................................... TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
1- İrem34............................................ .............................26 ağustos
2- dilekal.................................20kasım... ... .......................2 Eylül
3- burko(burcu)........................24 Kasım.............................2 Eylül
4- ayderim...............................24 Kasım.............................2 Eylül
5- shekercim............................26 Kasım.............................2 Eylül
6- Pelin_74..............................26 Kasım..............................2 Eylül
7- Birbelemir...........................26 Kasım..............................2 Eylül
8- efil06....................................26 Kasım.............................2 Eylül
9- petibor.................................26 Kasım.............................2 Eylül
10- delfindora............................27 Kasım..............................3 Eylül
11- pushing(zeynep):)..............27 kasım ..............................3 Eylül
12- telli....................................27 Kasım...............................3 Eylül
13- aslıcım..............................27 Kasım...............................3 Eylül
14- flower_85...........................27 Kasım...............................9 Eylül
15- farsena..............................28 Kasım................................4 Eylül
16- Candy5..............................28 Kasım................................4 Eylül
17- aylin20...............................29 Kasım...............................5 Eylül
18- açeyla...............................30 Kasım................................6 Eylül
19- Okyanus84..........................1 Aralık.................................7 Eylül
20- Mozijiku .............................1 Aralık.................................7 Eylül
21- cntz_06...............................1 Aralık.................................7 Eylül
22- kedinihal.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
23- MELİKE.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
24-BEGUM84..........................2 ARALIK.............................8 EYLÜL
25- bengiii(Emel).......................3 Aralık................................8 Eylül
26- zeynepsz.............................3 Aralık................................8 Eylül
27- deryaa1...............................3 Aralık................................9 Eylül
28- serdi...................................4 Aralık................................9 Eylül
29- cingene00...........................5 Aralık.................................9 Eylül
30-((eslem))..............................7 Aralık................................13 Eylül
31- fussilet................................7 Aralık.................................13 Eylül
32- m.reyyan.......................................... .............................13 Eylül
33- Nevesta..............................8 Aralık................................14 Eylül
34- sevil78................................8 Aralık................................14 Eylül
35- MadLen .............................9 Aralık................................15 Eylül
36- eda_naz.............................9 Aralık.................................15 Eylül
37- mrs_derya..........................9 Aralık.................................15 Eylül
38- ADA_32............................11 Aralık................................16 Eylül
39- atropin_tr .........................11 Aralık................................17 Eylül
40- hakca............................................. ................................18 Eylül
41- asos1980(ayşe)..................13 Aralık….............................19 Eylül
42- Marall...............................13 Aralık….............................19 Eylül
43- kardelen23-.......................13 Aralık................................19 Eylül
44-fatoşgül..............................14 Aralık................................20 Eylül
45-guluncani...........................17 Aralık...............................23 Eylül
46-kardelen79.........................14 aralık................................20 Eylül
47- ultlar ................................15 Aralık................................20 Eylül
48- icedream...........................15 Aralık................................20 Eylül
49- süm-er................................................ ...........................23 Eylül
50- fbozkurt.............................18 Aralık...............................24 Eylül
51- salihas..............................18 Aralık...............................24 Eylül
52- sido..................................19 Aralık................................25 Eylül
53- ecem................................19 Aralık................................25 Eylül
54- ESERizmir.........................2 Aralık.................................25 Eylül
55-sivaslı58.............................20 Aralık. ..............................26 Eylül
56-_SakURa_.........................22 Aralık................................28 Eylül
57- Trackeki............................23 Aralık................................29 Eylül
58- sidelya81...........................23 Aralık................................29 Eylül
59-gamma..............................24 Aralık.................................30 Eylül
60- Kamille.............................25 Aralık...................................1 Ekim

ANNE HAMİLE KİLOSU................BEBEĞİN CİNSİYETİ..............BEBEĞİN BOY VE KİLOSU

1- KEDİNİHAL...............................ERKEK................................
2- BEGUM84...53.....................................................................

yemek ne yediniz kızlar
ben hala hiçbir yemeği yiyemiyorum, midem kalkıyor hemen, sebze yemeklerini ağzıma koyamıyorum malesef
ne yiyeceğimi şaşırdım, bi akıl verin yaa, midem kazınıyor ama yiyesim yok

selam kızlar...ya direk konuya dalıyorum ama kusura bakmayın...biliyosunuz geçen hafta söylemiştim babam kolon CA bugün annem sonucunu almaya gitti..şimdi hastanede..bana haber vericekmiş ama inşallah temiz çıkar kızlar..inşallah bana gerçeği söylerler...çok stresliyim...

benim ikili sonucum üç saatte çıktı.. bir hafta falan amma abartmışlar

laboratuvardaki kız bana her ilde birtae bakan yer var herkes oraya gönderiyor dedi anlaşması olmayanlarda ankaraya gönderiyormuş testi sonuçlarıda gelene kadar 1 hafyta geçiyor tabi

hepinize bal şeker olsun ama fazla kilo olmasın:))) ya istanbuldaki anneler hangi hastaneye gidiyosunuz?ben avrupa yakasındayım. renkli ultrasonu olsun isiyorum hastanenin

canım bende avrupa yakasındayım..ama özel muayeneye gidiyorum...dr incirlide renkli ultrason var..ve doğum için istediğin hastaneye geliyor...

inşallah sonuçlarınız temiz çıkar:Saruboceq: allah babanı size bağışlar inşallah..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…