ya bide bi hafta sonuç bekle çatla gariii
fussileeet.hemsehrım benım.yazını okuyunca bızden bırı konusuo gıbı geldı.gariiii dıye dıye.ozledım memleketımısenağlama
doktoruma sorucam gıdebılırsın derse 30 martta ordayım allah izin verırse.bır baskadır benım memleketım yawevet cnm.sağol.gelmiyonmu burlara özlem gider biraz
ecem, allah yardımcınız olsun. inşallah her şey yolunda gider ve sonuç temiz çıkar.
evet canım sonucum yarın çıkıyor ancak haftaya pazartesi günü aylık kontrolüm gelceği için pazartesi günü gideyim diyorum, sonucuda o zaman alır gösteririm
2 defa gitmiim
canım ben pazartesi verdim perşembe günü çıkcakmış sonucum
hastanelere göre değişiyor demek, birde ben fiyatı sebebiyle muayeneye gittiğim hastanede yaptırdım 80 tl ödedim
sende hayırlısıyla yapar sonucunu alırsın canım, stres yapma
zaman çabuk geçiyor gibi geliyo bana
yemek ne yediniz kızlar
ben hala hiçbir yemeği yiyemiyorum, midem kalkıyor hemen, sebze yemeklerini ağzıma koyamıyorum malesef
ne yiyeceğimi şaşırdım, bi akıl verin yaa, midem kazınıyor ama yiyesim yok
selam kızlar...ya direk konuya dalıyorum ama kusura bakmayın...biliyosunuz geçen hafta söylemiştim babam kolon CA bugün annem sonucunu almaya gitti..şimdi hastanede..bana haber vericekmiş ama inşallah temiz çıkar kızlar..inşallah bana gerçeği söylerler...çok stresliyim...
arkadaslar bugun sabah gıremedım bıraz dınlendım neler oldu bugun sızler nasıl oldunuz
selam kızlar...ya direk konuya dalıyorum ama kusura bakmayın...biliyosunuz geçen hafta söylemiştim babam kolon CA bugün annem sonucunu almaya gitti..şimdi hastanede..bana haber vericekmiş ama inşallah temiz çıkar kızlar..inşallah bana gerçeği söylerler...çok stresliyim...
Selam kızlar,
ben aranıza katılmakta gec kaldım biraz ama yeni yeni keşfediyorum forum topiklerini. bu topiği de gorunce cok sevindim.
SAT 22 kasım ve tahmini dogum tarihi 29 ağustos ama ben kendimi eylul annesi sayıyorum :)
bebeğimin gelişimi de ultrasona göre 1 hafta geriden geliyor.. belki de eylulu bekler :)
ikili testimin sonucunu da pazartesi öğrendim temizmiş. benim doktorum artık 4lü test çıktığını bir dahaki aya bu testin yapılacagını soyledi. siz de 4lü testi yeni duyanlardan mısınız?
buarada doktorum kesin birsey soylemedi ama sanırım erkek gibi gordum dedi, oğluş gelio galiba :)
ANNE ADAYI.........................SAT................................... TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
1- İrem34............................................ .............................26 ağustos
2- dilekal.................................20kasım... ... .......................2 Eylül
3- burko(burcu)........................24 Kasım.............................2 Eylül
4- ayderim...............................24 Kasım.............................2 Eylül
5- shekercim............................26 Kasım.............................2 Eylül
6- Pelin_74..............................26 Kasım..............................2 Eylül
7- Birbelemir...........................26 Kasım..............................2 Eylül
8- efil06....................................26 Kasım.............................2 Eylül
9- petibor.................................26 Kasım.............................2 Eylül
10- delfindora............................27 Kasım..............................3 Eylül
11- pushing(zeynep):)..............27 kasım ..............................3 Eylül
12- telli....................................27 Kasım...............................3 Eylül
13- aslıcım..............................27 Kasım...............................3 Eylül
14- flower_85...........................27 Kasım...............................9 Eylül
15- farsena..............................28 Kasım................................4 Eylül
16- Candy5..............................28 Kasım................................4 Eylül
17- aylin20...............................29 Kasım...............................5 Eylül
18- açeyla...............................30 Kasım................................6 Eylül
19- Okyanus84..........................1 Aralık.................................7 Eylül
20- Mozijiku .............................1 Aralık.................................7 Eylül
21- cntz_06...............................1 Aralık.................................7 Eylül
22- kedinihal.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
23- MELİKE.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
24-BEGUM84..........................2 ARALIK.............................8 EYLÜL
25- bengiii(Emel).......................3 Aralık................................8 Eylül
26- zeynepsz.............................3 Aralık................................8 Eylül
27- deryaa1...............................3 Aralık................................9 Eylül
28- serdi...................................4 Aralık................................9 Eylül
29- cingene00...........................5 Aralık.................................9 Eylül
30-((eslem))..............................7 Aralık................................13 Eylül
31- fussilet................................7 Aralık.................................13 Eylül
32- m.reyyan.......................................... .............................13 Eylül
33- Nevesta..............................8 Aralık................................14 Eylül
34- sevil78................................8 Aralık................................14 Eylül
35- MadLen .............................9 Aralık................................15 Eylül
36- eda_naz.............................9 Aralık.................................15 Eylül
37- mrs_derya..........................9 Aralık.................................15 Eylül
38- ADA_32............................11 Aralık................................16 Eylül
39- atropin_tr .........................11 Aralık................................17 Eylül
40- hakca............................................. ................................18 Eylül
41- asos1980(ayşe)..................13 Aralık….............................19 Eylül
42- Marall...............................13 Aralık….............................19 Eylül
43- kardelen23-.......................13 Aralık................................19 Eylül
44-fatoşgül..............................14 Aralık................................20 Eylül
45-guluncani...........................17 Aralık...............................23 Eylül
46-kardelen79.........................14 aralık................................20 Eylül
47- ultlar ................................15 Aralık................................20 Eylül
48- icedream...........................15 Aralık................................20 Eylül
49- süm-er................................................ ...........................23 Eylül
50- fbozkurt.............................18 Aralık...............................24 Eylül
51- salihas..............................18 Aralık...............................24 Eylül
52- sido..................................19 Aralık................................25 Eylül
53- ecem................................19 Aralık................................25 Eylül
54- ESERizmir.........................2 Aralık.................................25 Eylül
55-sivaslı58.............................20 Aralık. ..............................26 Eylül
56-_SakURa_.........................22 Aralık................................28 Eylül
57- Trackeki............................23 Aralık................................29 Eylül
58- sidelya81...........................23 Aralık................................29 Eylül
59-gamma..............................24 Aralık.................................30 Eylül
60- Kamille.............................25 Aralık...................................1 Ekim
61_Lakthesis…………………22 Kasım……………………29 agustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?