2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sağol ecemcim...incirlide nerde? ben ethicaya gitmeyi planlıyodum randevu aldım geçici bi doktor arıyorum çünkü haziran-temmuz gibi yurtdışına yerleşicem yine...ordada doğum yapıcam geçen seferki gibi...bu arada Allah babana şifa versin canım inşallah sonuçları temiz çıkar Allahın izniyle...

ecem84 canım Rabbim şifalar versin, inşallah güzel sonuçlar alırsınız
güzel düşünmeye çalış

kızlar nasılsınız ecem İnsallah Rabbım babna sifalar verisin üzülme sonuşlar ıyı çıkar İnsallah merak etme:teselli:

arkadaslar bugun sabah gıremedım bıraz dınlendım neler oldu bugun sızler nasıl oldunuz

inşallah canım teşekkür ederim...

yemek ne yediniz kızlar
ben hala hiçbir yemeği yiyemiyorum, midem kalkıyor hemen, sebze yemeklerini ağzıma koyamıyorum malesef
ne yiyeceğimi şaşırdım, bi akıl verin yaa, midem kazınıyor ama yiyesim yok

canım patetes püresini tavsiye ederim yanında da biraz peynir midene iyi gelir

canım inşallah iyi çıkar sonuçları stres yapma güzel şeyler düşün...

rahat ol canım stres yapma.güzel sonuçlar cıkar ınşallah
iii düşün ii olsun

bende ıyıyım canım ewet memleket adana osmanıyeyı gezdım orasıda guzel ama adana çok guzel

Selam kızlar,
ben aranıza katılmakta gec kaldım biraz ama yeni yeni keşfediyorum forum topiklerini. bu topiği de gorunce cok sevindim.
SAT 22 kasım ve tahmini dogum tarihi 29 ağustos ama ben kendimi eylul annesi sayıyorum :)
bebeğimin gelişimi de ultrasona göre 1 hafta geriden geliyor.. belki de eylulu bekler :)
ikili testimin sonucunu da pazartesi öğrendim temizmiş. benim doktorum artık 4lü test çıktığını bir dahaki aya bu testin yapılacagını soyledi. siz de 4lü testi yeni duyanlardan mısınız?
buarada doktorum kesin birsey soylemedi ama sanırım erkek gibi gordum dedi, oğluş gelio galiba :)

ANNE ADAYI.........................SAT................................... TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
1- İrem34............................................ .............................26 ağustos
2- dilekal.................................20kasım... ... .......................2 Eylül
3- burko(burcu)........................24 Kasım.............................2 Eylül
4- ayderim...............................24 Kasım.............................2 Eylül
5- shekercim............................26 Kasım.............................2 Eylül
6- Pelin_74..............................26 Kasım..............................2 Eylül
7- Birbelemir...........................26 Kasım..............................2 Eylül
8- efil06....................................26 Kasım.............................2 Eylül
9- petibor.................................26 Kasım.............................2 Eylül
10- delfindora............................27 Kasım..............................3 Eylül
11- pushing(zeynep):)..............27 kasım ..............................3 Eylül
12- telli....................................27 Kasım...............................3 Eylül
13- aslıcım..............................27 Kasım...............................3 Eylül
14- flower_85...........................27 Kasım...............................9 Eylül
15- farsena..............................28 Kasım................................4 Eylül
16- Candy5..............................28 Kasım................................4 Eylül
17- aylin20...............................29 Kasım...............................5 Eylül
18- açeyla...............................30 Kasım................................6 Eylül
19- Okyanus84..........................1 Aralık.................................7 Eylül
20- Mozijiku .............................1 Aralık.................................7 Eylül
21- cntz_06...............................1 Aralık.................................7 Eylül
22- kedinihal.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
23- MELİKE.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
24-BEGUM84..........................2 ARALIK.............................8 EYLÜL
25- bengiii(Emel).......................3 Aralık................................8 Eylül
26- zeynepsz.............................3 Aralık................................8 Eylül
27- deryaa1...............................3 Aralık................................9 Eylül
28- serdi...................................4 Aralık................................9 Eylül
29- cingene00...........................5 Aralık.................................9 Eylül
30-((eslem))..............................7 Aralık................................13 Eylül
31- fussilet................................7 Aralık.................................13 Eylül
32- m.reyyan.......................................... .............................13 Eylül
33- Nevesta..............................8 Aralık................................14 Eylül
34- sevil78................................8 Aralık................................14 Eylül
35- MadLen .............................9 Aralık................................15 Eylül
36- eda_naz.............................9 Aralık.................................15 Eylül
37- mrs_derya..........................9 Aralık.................................15 Eylül
38- ADA_32............................11 Aralık................................16 Eylül
39- atropin_tr .........................11 Aralık................................17 Eylül
40- hakca............................................. ................................18 Eylül
41- asos1980(ayşe)..................13 Aralık….............................19 Eylül
42- Marall...............................13 Aralık….............................19 Eylül
43- kardelen23-.......................13 Aralık................................19 Eylül
44-fatoşgül..............................14 Aralık................................20 Eylül
45-guluncani...........................17 Aralık...............................23 Eylül
46-kardelen79.........................14 aralık................................20 Eylül
47- ultlar ................................15 Aralık................................20 Eylül
48- icedream...........................15 Aralık................................20 Eylül
49- süm-er................................................ ...........................23 Eylül
50- fbozkurt.............................18 Aralık...............................24 Eylül
51- salihas..............................18 Aralık...............................24 Eylül
52- sido..................................19 Aralık................................25 Eylül
53- ecem................................19 Aralık................................25 Eylül
54- ESERizmir.........................2 Aralık.................................25 Eylül
55-sivaslı58.............................20 Aralık. ..............................26 Eylül
56-_SakURa_.........................22 Aralık................................28 Eylül
57- Trackeki............................23 Aralık................................29 Eylül
58- sidelya81...........................23 Aralık................................29 Eylül
59-gamma..............................24 Aralık.................................30 Eylül
60- Kamille.............................25 Aralık...................................1 Ekim
61_Lakthesis…………………22 Kasım……………………29 agustos

hoşgeldın canım bende gecen buldum eylul annelerını ve çok beğendım sen kaç haftalık hamılesın Allah yavrunu sana bagışlasın hım oğlusun olcak ha bende ılk bebeğim ama sağlıklı olsun yeter de içimde hep bı oğlus doğurma:CüvCüv: arzusu var ınsallah hayırlısı olur

canım benıde kaydedermısın bende sat 09 aralık 2008 de doğum 15 eylul ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…