Selam kızlar,
ben aranıza katılmakta gec kaldım biraz ama yeni yeni keşfediyorum forum topiklerini. bu topiği de gorunce cok sevindim.
SAT 22 kasım ve tahmini dogum tarihi 29 ağustos ama ben kendimi eylul annesi sayıyorum :)
bebeğimin gelişimi de ultrasona göre 1 hafta geriden geliyor.. belki de eylulu bekler :)
ikili testimin sonucunu da pazartesi öğrendim temizmiş. benim doktorum artık 4lü test çıktığını bir dahaki aya bu testin yapılacagını soyledi. siz de 4lü testi yeni duyanlardan mısınız?
buarada doktorum kesin birsey soylemedi ama sanırım erkek gibi gordum dedi, oğluş gelio galiba :)
dikekcim nasılsın tatlım midem nasıl bebeğin nasıl? merak ettim
slm kızlar yazdıklarınızı ancak bitirdim oku oku sayfalar dolmuş yine ikili testin sonucunu 3 saatte öğrenenleri kıskandım valla ben gecen hafta perşembe verdim bugün çıkacagını söylemişlerdi aradım hala gelmemiş ankaradan cumaya attılar 10 gün beklemiş olucam yani ...
bu arada yeşil çay içmenin bi zararı varmı arkadaslar
ben bir sitede hamilelerde yeşilçayın zararlı olduğunu okumuştum. kalbinde olması gereken deliğin erkenden kapanmasına yol açıyomuş. ama ne kadar doğru bilemem en iyisi doktora danışmak
selam kızlar,
ben aranıza katılmakta gec kaldım biraz ama yeni yeni keşfediyorum forum topiklerini. Bu topiği de gorunce cok sevindim.
Sat 22 kasım ve tahmini dogum tarihi 29 ağustos ama ben kendimi eylul annesi sayıyorum :)
bebeğimin gelişimi de ultrasona göre 1 hafta geriden geliyor.. Belki de eylulu bekler :)
ikili testimin sonucunu da pazartesi öğrendim temizmiş. Benim doktorum artık 4lü test çıktığını bir dahaki aya bu testin yapılacagını soyledi. Siz de 4lü testi yeni duyanlardan mısınız?
Buarada doktorum kesin birsey soylemedi ama sanırım erkek gibi gordum dedi, oğluş gelio galiba :)
kızlar karnım çok kasılıyor. çok gergın. süreklı kremlenıyorum. ama boyle bır gariplik var
Merhaba kızlar. listenize beni de eklerseniz sevinirim. 24 aralık son adet tarihim. Tahmini doğum günü de 30 eylül.
Kızlar şimdi sağlık ocağından geliyorum. Gebelik kaydımı yaptırdım. Biraz canım sıkkın çünkü ebe bacağımdaki damarlarıma baktı ve varis var dedi. İleriki aylarda seni çok zorlar dedi. İçinizde böyle bi şikayeti olan var mı? İlk aylardan önlem olarak neler yapmamız gerekiyor acaba?
canım ne güzel aynı gün bizim çok sevindim benim 24 aralık satım
varis için Gebelikte (hamilelikte) varis, gebelik (hamilelik) döneminde varisler neden oluşur? - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe bu linke bak istersen endişe etme bence bazen abartıyor doktorlar ebeler
kızlaarrrrrrrrr; hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..babamın sonuçları tertemiz çıktı..:teytey: :teytey: :teytey:rabbime şükürler olsun..Allah kimsenin başına vermesin evlerden ırak olsun..kızlar bu arada destek olduğunuz için hepinizden allah razı olsun..a.s. a.s.
gözünaydın ecem. Allah başka sıkıntı göstermesin
çok şükür canım gözün aydın çok sevindim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?