2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canım
ben 4 lü testi duymamıştım ilk defa senden duydum :uhm:

ANNE ADAYI.........................SAT................................... TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
1- İrem34............................................ .............................26 ağustos
2- dilekal.................................20kasım... ... .......................2 Eylül
3- burko(burcu)........................24 Kasım.............................2 Eylül
4- ayderim...............................24 Kasım.............................2 Eylül
5- shekercim............................26 Kasım.............................2 Eylül
6- Pelin_74..............................26 Kasım..............................2 Eylül
7- Birbelemir...........................26 Kasım..............................2 Eylül
8- efil06....................................26 Kasım.............................2 Eylül
9- petibor.................................26 Kasım.............................2 Eylül
10- delfindora............................27 Kasım..............................3 Eylül
11- pushing(zeynep):)..............27 kasım ..............................3 Eylül
12- telli....................................27 Kasım...............................3 Eylül
13- aslıcım..............................27 Kasım...............................3 Eylül
14- flower_85...........................27 Kasım...............................9 Eylül
15- farsena..............................28 Kasım................................4 Eylül
16- Candy5..............................28 Kasım................................4 Eylül
17- aylin20...............................29 Kasım...............................5 Eylül
18- açeyla...............................30 Kasım................................6 Eylül
19- Okyanus84..........................1 Aralık.................................7 Eylül
20- Mozijiku .............................1 Aralık.................................7 Eylül
21- cntz_06...............................1 Aralık.................................7 Eylül
22- kedinihal.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
23- MELİKE.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
24-BEGUM84..........................2 ARALIK.............................8 EYLÜL
25- bengiii(Emel).......................3 Aralık................................8 Eylül
26- zeynepsz.............................3 Aralık................................8 Eylül
27- deryaa1...............................3 Aralık................................9 Eylül
28- serdi...................................4 Aralık................................9 Eylül
29- cingene00...........................5 Aralık.................................9 Eylül
30-((eslem))..............................7 Aralık................................13 Eylül
31- fussilet................................7 Aralık.................................13 Eylül
32- m.reyyan.......................................... .............................13 Eylül
33- Nevesta..............................8 Aralık................................14 Eylül
34- sevil78................................8 Aralık................................14 Eylül
35- MadLen .............................9 Aralık................................15 Eylül
36- eda_naz.............................9 Aralık.................................15 Eylül
37- mrs_derya..........................9 Aralık.................................15 Eylül
38- ADA_32............................11 Aralık................................16 Eylül
39- atropin_tr .........................11 Aralık................................17 Eylül
40- hakca............................................. ................................18 Eylül
41- asos1980(ayşe)..................13 Aralık….............................19 Eylül
42- Marall...............................13 Aralık….............................19 Eylül
43- kardelen23-.......................13 Aralık................................19 Eylül
44-fatoşgül..............................14 Aralık................................20 Eylül
45-guluncani...........................17 Aralık...............................23 Eylül
46-kardelen79.........................14 aralık................................20 Eylül
47- ultlar ................................15 Aralık................................20 Eylül
48- icedream...........................15 Aralık................................20 Eylül
49- süm-er................................................ ...........................23 Eylül
50- fbozkurt.............................18 Aralık...............................24 Eylül
51- salihas..............................18 Aralık...............................24 Eylül
52- sido..................................19 Aralık................................25 Eylül
53- ecem................................19 Aralık................................25 Eylül
54- ESERizmir.........................2 Aralık.................................25 Eylül
55-sivaslı58.............................20 Aralık. ..............................26 Eylül
56-_SakURa_.........................22 Aralık................................28 Eylül
57- Trackeki............................23 Aralık................................29 Eylül
58- sidelya81...........................23 Aralık................................29 Eylül
59-gamma..............................24 Aralık.................................30 Eylül
60- Kamille.............................25 Aralık...................................1 Ekim
61_Lakthesis…………………22 Kasım……………………29 agustos
62-Cangema…………………9 aralık………………………15 eylül

slm kızlar yazdıklarınızı ancak bitirdim oku oku sayfalar dolmuş yine ikili testin sonucunu 3 saatte öğrenenleri kıskandım valla ben gecen hafta perşembe verdim bugün çıkacagını söylemişlerdi aradım hala gelmemiş ankaradan cumaya attılar 10 gün beklemiş olucam yani ...
bu arada yeşil çay içmenin bi zararı varmı arkadaslar

ben bir sitede hamilelerde yeşilçayın zararlı olduğunu okumuştum. kalbinde olması gereken deliğin erkenden kapanmasına yol açıyomuş. ama ne kadar doğru bilemem en iyisi doktora danışmak

ben bir sitede hamilelerde yeşilçayın zararlı olduğunu okumuştum. kalbinde olması gereken deliğin erkenden kapanmasına yol açıyomuş. ama ne kadar doğru bilemem en iyisi doktora danışmak

evet canım bende şimdi kağan kocatepenin sayfasına bakıyordum ordada yazıyor günlük 1 2 fincanı gecmeyin diyor... neyse en iyisi hiç kullanmamak

kızlar karnım çok kasılıyor. çok gergın. süreklı kremlenıyorum. ama boyle bır gariplik var

tatlım allah bağışlasın sağl salim seninle olsun çok sevindim

Merhaba kızlar. listenize beni de eklerseniz sevinirim. 24 aralık son adet tarihim. Tahmini doğum günü de 30 eylül.

Kızlar şimdi sağlık ocağından geliyorum. Gebelik kaydımı yaptırdım. Biraz canım sıkkın çünkü ebe bacağımdaki damarlarıma baktı ve varis var dedi. İleriki aylarda seni çok zorlar dedi. İçinizde böyle bi şikayeti olan var mı? İlk aylardan önlem olarak neler yapmamız gerekiyor acaba?

canım ne güzel aynı gün bizim çok sevindim benim 24 aralık satım
varis için Gebelikte (hamilelikte) varis, gebelik (hamilelik) döneminde varisler neden oluşur? - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe bu linke bak istersen endişe etme bence bazen abartıyor doktorlar ebeler

kızlaarrrrrrrrr; hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..babamın sonuçları tertemiz çıktı..:teytey: :teytey: :teytey:rabbime şükürler olsun..Allah kimsenin başına vermesin evlerden ırak olsun..kızlar bu arada destek olduğunuz için hepinizden allah razı olsun..a.s. a.s.

çok şükür canım gözün aydın çok sevindim...

ANNE ADAYI.........................SAT.......................... TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ

İrem34............................................ .............................26 ağustos
Lakthesis…………………22 Kasım………………29 agustos
dilekal.................................20kasım... ... .......................2 Eylül
burko(burcu)........................24 Kasım.............................2 Eylül
ayderim...............................24 Kasım.............................2 Eylül
shekercim............................26 Kasım.............................2 Eylül
Pelin_74..............................26 Kasım..............................2 Eylül
Birbelemir...........................26 Kasım..............................2 Eylül
efil06....................................26 Kasım.............................2 Eylül
petibor.................................26 Kasım.............................2 Eylül
delfindora............................27 Kasım..............................3 Eylül
pushing(zeynep):)..............27 kasım ..............................3 Eylül
telli....................................27 Kasım...............................3 Eylül
aslıcım..............................27 Kasım...............................3 Eylül
flower_85...........................27 Kasım...............................9 Eylül
farsena..............................28 Kasım................................4 Eylül
Candy5..............................28 Kasım................................4 Eylül
aylin20...............................29 Kasım...............................5 Eylül
açeyla...............................30 Kasım................................6 Eylül
Okyanus84..........................1 Aralık.................................7 Eylül
Mozijiku .............................1 Aralık.................................7 Eylül
cntz_06...............................1 Aralık.................................7 Eylül
kedinihal.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
MELİKE.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
BEGUM84..........................2 ARALIK.............................8 EYLÜL
bengiii(Emel).......................3 Aralık................................8 Eylül
zeynepsz.............................3 Aralık................................8 Eylül
deryaa1...............................3 Aralık................................9 Eylül
serdi...................................4 Aralık................................9 Eylül
cingene00...........................5 Aralık.................................9 Eylül
((eslem))..............................7 Aralık................................13 Eylül
fussilet................................7 Aralık.................................13 Eylül
m.reyyan.......................................... .............................13 Eylül
Nevesta..............................8 Aralık................................14 Eylül
sevil78................................8 Aralık................................14 Eylül
MadLen .............................9 Aralık................................15 Eylül
eda_naz.............................9 Aralık.................................15 Eylül
mrs_derya..........................9 Aralık.................................15 Eylül
Cangema…………………9 aralık………………………15 eylül
ADA_32............................11 Aralık................................16 Eylül
atropin_tr .........................11 Aralık................................17 Eylül
hakca............................................. ................................18 Eylül
asos1980(ayşe)..................13 Aralık….............................19 Eylül
Marall...............................13 Aralık….............................19 Eylül
kardelen23-.......................13 Aralık................................19 Eylül
fatoşgül..............................14 Aralık................................20 Eylül
guluncani...........................17 Aralık...............................23 Eylül
kardelen79.........................14 aralık................................20 Eylül
ultlar ................................15 Aralık................................20 Eylül
icedream...........................15 Aralık................................20 Eylül
süm-er................................................ ...........................23 Eylül
fbozkurt.............................18 Aralık...............................24 Eylül
salihas..............................18 Aralık...............................24 Eylül
sido..................................19 Aralık................................25 Eylül
ecem................................19 Aralık................................25 Eylül
ESERizmir.........................2 Aralık.................................25 Eylül
sivaslı58.............................20 Aralık. ..............................26 Eylül
_SakURa_.........................22 Aralık................................28 Eylül
Trackeki............................23 Aralık................................29 Eylül
sidelya81...........................23 Aralık................................29 Eylül
gamma..............................24 Aralık.................................30 Eylül
Ecrin_Ceylin……………..24 aralık………………………30 eylül
Kamille.............................25 Aralık...................................1 Ekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…