2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

begüm beni ekle sat 31 aralık ama ikizler ya doğum allah kerim hadi 23 eylül diyelim. sağ salim 38 haftayı görürsem allahtan ne isterim. :)

ANNE ADAYI.........................SAT.......................... TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
İrem34............................................ .............................26 ağustos
Lakthesis…………………......22 Kasım……………….........29 agustos
dilekal.................................20kasım... ... .......................2 Eylül
burko(burcu)........................24 Kasım.............................2 Eylül
ayderim...............................24 Kasım.............................2 Eylül
shekercim............................26 Kasım.............................2 Eylül
Pelin_74..............................26 Kasım..............................2 Eylül
Birbelemir...........................26 Kasım..............................2 Eylül
efil06....................................26 Kasım.............................2 Eylül
petibor.................................26 Kasım.............................2 Eylül
delfindora............................27 Kasım..............................3 Eylül
pushing(zeynep):)..............27 kasım ..............................3 Eylül
telli....................................27 Kasım...............................3 Eylül
aslıcım..............................27 Kasım...............................3 Eylül
flower_85...........................27 Kasım...............................9 Eylül
farsena..............................28 Kasım................................4 Eylül
Candy5..............................28 Kasım................................4 Eylül
aylin20...............................29 Kasım...............................5 Eylül
açeyla...............................30 Kasım................................6 Eylül
Okyanus84..........................1 Aralık.................................7 Eylül
Mozijiku .............................1 Aralık.................................7 Eylül
cntz_06...............................1 Aralık.................................7 Eylül
kedinihal.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
MELİKE.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
BEGUM84..........................2 ARALIK.............................8 EYLÜL
bengiii(Emel).......................3 Aralık................................8 Eylül
zeynepsz.............................3 Aralık................................8 Eylül
deryaa1...............................3 Aralık................................9 Eylül
serdi...................................4 Aralık................................9 Eylül
cingene00...........................5 Aralık.................................9 Eylül
((eslem))..............................7 Aralık................................13 Eylül
fussilet................................7 Aralık.................................13 Eylül
m.reyyan.......................................... .............................13 Eylül
Nevesta..............................8 Aralık................................14 Eylül
sevil78................................8 Aralık................................14 Eylül
MadLen .............................9 Aralık................................15 Eylül
eda_naz.............................9 Aralık.................................15 Eylül
mrs_derya..........................9 Aralık.................................15 Eylül
Cangema………………….....9 aralık………………………....15 eylül
ADA_32............................11 Aralık................................16 Eylül
atropin_tr .........................11 Aralık................................17 Eylül
hakca............................................. ..............................18 Eylül
asos1980(ayşe)..................13 Aralık….............................19 Eylül
Marall...............................13 Aralık….............................19 Eylül
kardelen23-.......................13 Aralık................................19 Eylül
fatoşgül.............................14 Aralık..............................20 Eylül
guluncani...........................17 Aralık...............................23 Eylül
kardelen79.........................14 aralık................................20 Eylül
ultlar ................................15 Aralık................................20 Eylül
icedream...........................15 Aralık................................20 Eylül
süm-er................................................ .........................23 Eylül
Pembemavi……………….....31 aralık………………….......23 Eylül
fbozkurt.............................18 Aralık...............................24 Eylül
salihas..............................18 Aralık...............................24 Eylül
sido..................................19 Aralık................................25 Eylül
ecem................................19 Aralık................................25 Eylül
ESERizmir.........................2 Aralık.................................25 Eylül
sivaslı58.............................20 Aralık. ..............................26 Eylül
_SakURa_.........................22 Aralık................................28 Eylül
Trackeki............................23 Aralık................................29 Eylül
sidelya81...........................23 Aralık................................29 Eylül
gamma..............................24 Aralık.................................30 Eylül
Ecrin_Ceylin……………......24 aralık……………………….....30 eylül
Kamille.............................25 Aralık...................................1 Ekim

hadi gözün aydın canım allah dermansız dert vermesin kimseye ne güsel helede insanın anne babası olunca konu daha bi endişeli oluyo ama sonuçlarına çok sevindim ...

bu arada kağan kocatepeden takip ediyorum bende hafta hafta gebelik bölümü falan çok güsel bi site hakkaten

ANNE ADAYI.........................SAT.......................... TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ

1. İrem34............................................ .............................26 ağustos
2. Lakthesis…………………22 Kasım………………29 agustos
3. dilekal.................................20kasım... ... .......................2 Eylül
4. burko(burcu)........................24 Kasım.............................2 Eylül
5. ayderim...............................24 Kasım.............................2 Eylül
6. shekercim............................26 Kasım.............................2 Eylül
7. Pelin_74..............................26 Kasım..............................2 Eylül
8. Birbelemir...........................26 Kasım..............................2 Eylül
9. efil06....................................26 Kasım.............................2 Eylül
10. petibor.................................26 Kasım.............................2 Eylül
11. delfindora............................27 Kasım..............................3 Eylül
12. pushing(zeynep):)..............27 kasım ..............................3 Eylül
13. telli....................................27 Kasım...............................3 Eylül
14. aslıcım..............................27 Kasım...............................3 Eylül
15. flower_85...........................27 Kasım...............................9 Eylül
16. farsena..............................28 Kasım................................4 Eylül
17. Candy5..............................28 Kasım................................4 Eylül
18. aylin20...............................29 Kasım...............................5 Eylül
19. açeyla...............................30 Kasım................................6 Eylül
20. Okyanus84..........................1 Aralık.................................7 Eylül
21. Mozijiku .............................1 Aralık.................................7 Eylül
22. cntz_06...............................1 Aralık.................................7 Eylül
23. kedinihal.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
24. MELİKE.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
25. BEGUM84..........................2 ARALIK.............................8 EYLÜL
26. bengiii(Emel).......................3 Aralık................................8 Eylül
27. zeynepsz.............................3 Aralık................................8 Eylül
28. deryaa1...............................3 Aralık................................9 Eylül
29. serdi...................................4 Aralık................................9 Eylül
30. cingene00...........................5 Aralık.................................9 Eylül
31. ((eslem))..............................7 Aralık................................13 Eylül
32. fussilet................................7 Aralık.................................13 Eylül
33. m.reyyan.......................................... .............................13 Eylül
34. Nevesta..............................8 Aralık................................14 Eylül
35. sevil78................................8 Aralık................................14 Eylül
36. MadLen .............................9 Aralık................................15 Eylül
37. eda_naz.............................9 Aralık.................................15 Eylül
38. mrs_derya..........................9 Aralık.................................15 Eylül
39. Cangema…………………9 aralık………………………15 eylül
40. ADA_32............................11 Aralık................................16 Eylül
41. atropin_tr .........................11 Aralık................................17 Eylül
42. hakca............................................. ................................18 Eylül
43. asos1980(ayşe)..................13 Aralık….............................19 Eylül
44. Marall...............................13 Aralık….............................19 Eylül
45. kardelen23-.......................13 Aralık................................19 Eylül
46. fatoşgül..............................14 Aralık................................20 Eylül
47. guluncani...........................17 Aralık...............................23 Eylül
48. kardelen79.........................14 aralık................................20 Eylül
49. ultlar ................................15 Aralık................................20 Eylül
50. icedream...........................15 Aralık................................20 Eylül
51. süm-er................................................ ...........................23 Eylül
52. Pembemavi……………….31 aralık………………….23 Eylül
53. fbozkurt.............................18 Aralık...............................24 Eylül
54. salihas..............................18 Aralık...............................24 Eylül
55. sido..................................19 Aralık................................25 Eylül
56. ecem................................19 Aralık................................25 Eylül
57. ESERizmir.........................2 Aralık.................................25 Eylül
58. sivaslı58.............................20 Aralık. ..............................26 Eylül
59. _SakURa_.........................22 Aralık................................28 Eylül
60. Trackeki............................23 Aralık................................29 Eylül
61. sidelya81...........................23 Aralık................................29 Eylül
62. gamma..............................24 Aralık.................................30 Eylül
63. Ecrin_Ceylin……………..24 aralık………………………30 eylül
64. Kamille.............................25 Aralık...................................1 Ekim

Son düzenleme:
ecemcim gözün aydın canım...

çok sağol canım..sen benim dr sormuştun dimi canım kusura bakma ya heyecandan unuttum..benim dr. ferhat uysal nette sitesi var..isimden bulabilirsin..ama tek kelimeyle süper bir hoca kesinlikle gözüm kapalı tavsiye edebilirim..muayene ücretide çok uygun 100 tl bilgin olsun istedim canım..

sağol canım benim bi bakayım nette sitesine...
pembemavi ve msms ekledim sizi şekerler...

canım çok sevindim Allah dualarımız Kabul ettii

iyiyiz canım sen nasılsınnn a.s.
ayyy ne güzel sende bebişini göreceksinn kaydirigubbakcemile3
çok kıskanıyorum simdi kızlar siziiibenneyaptımki

allah iyilik versin canim bizde iyiyiz hamdolsun ama cok heyecanliyim bebisim icin.canim senin kontrolun nzaman.

Selam kızlar tekrar. Yazdıklarınızı anca okudum. Bugün bizim ofis taşınıyor. E bende eşya taşıyamıyacağıma göre erkenden eve geldim ohh çok güzel oldu hihoyyyt Pazartesiye kadarda büyük ihtimalle evde olucam.

Hoşgeldin cnm aramıza. Sağlıklı bir hamilelik geçirirsin umarım.

Canım çok sevindim ya. Allaha şükürler olsun. Geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın canım.

evet hayatım ya. yatıcam yuvarlanıcam vallakaydirigubbakcemile3 Bu bikaç günün tadını çıkartayım birazcık.

çıkar canım benim dinlenirsin hem hemde işe başladığında daha dinamik olursun yarında rahat rahat bebeğini görürsün sonra belki cinsyetini öğrenir ona ciciler alırsın a.s.

yarın bebişlerini görcekler akadaslar ınşallah hayırlı haberler ile dönersiniz
kuzucukları görürsünüz

insalllah canim yaaaaaaaa sanki kalbim duracak cok merak ediyorum nasil saglik durumu iyimi diye cunku baya bir stresli ve sikintili gecdi bu ay benim icin insallah bebegimde birsey yook durrrrrrrrrr yarin cabucak gelseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bizde yedik canım yarasın bebişlere hatta ben biraz abarttımcokacimcoook

canim dikkat et fazlada kacirma istersen bebisine yarasin sanada yarasin.

yemek ne yediniz kızlar
ben hala hiçbir yemeği yiyemiyorum, midem kalkıyor hemen, sebze yemeklerini ağzıma koyamıyorum malesef
ne yiyeceğimi şaşırdım, bi akıl verin yaa, midem kazınıyor ama yiyesim yok

canim sebze yemelisin hamileler icin onermli birazcik kendini zorla ok.

kızlar benide ekleyin 20 Kasım 28 Ağustosa geliyor ama Eylül dedi dr

kızlar bugün sizde de oldumu bilmiyorum ama güneş var diye sanırım içim kıpır kıpır..demekki yazın daha rahat olucaz..birde ben ist. k.çekmecede oturuyorum evimiz sahil kenarı kısmetse her akşam çıkıcam dışarı...yaz gelsin artık ya...
ayyy birde kızlar birazdan anneme gidicem babamla telefonda konuştum çocuk gibi o kadar mutlu ki bir senedir herkez birbirinden sakladı en çokta babamdan..ama babam kimya mühendisi az çok değerlerden anlıyordu.ayy çok kötü günlerdi ya rabbim sana sonsuz şükürler olsun...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

çıkar canım benim dinlenirsin hem hemde işe başladığında daha dinamik olursun yarında rahat rahat bebeğini görürsün sonra belki cinsyetini öğrenir ona ciciler alırsın a.s.

Ayy evet yrın bebişimi görücem nasipse. Bu gece bana uyku yok valla. İnş. cinsiyetini öğrenirsem bişiler alırım bebişime tabiki.

ohhhhhhhhhhh ne guzel dinlen yat gez uyu herseyi yap canim benim.

Valla öyle yapıcam cnm. Birazcık dinleneyim. kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…