kızlaarrrrrrrrr; hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..babamın sonuçları tertemiz çıktı..:teytey: :teytey: :teytey:rabbime şükürler olsun..Allah kimsenin başına vermesin evlerden ırak olsun..kızlar bu arada destek olduğunuz için hepinizden allah razı olsun..a.s. a.s.
ecemcim gözün aydın canım...
kızlaarrrrrrrrr; hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..babamın sonuçları tertemiz çıktı..:teytey: :teytey: :teytey:rabbime şükürler olsun..Allah kimsenin başına vermesin evlerden ırak olsun..kızlar bu arada destek olduğunuz için hepinizden allah razı olsun..a.s. a.s.
iyiyiz canım sen nasılsınnn a.s.
ayyy ne güzel sende bebişini göreceksinn kaydirigubbakcemile3
çok kıskanıyorum simdi kızlar siziiibenneyaptımki
Selam kızlar,
ben aranıza katılmakta gec kaldım biraz ama yeni yeni keşfediyorum forum topiklerini. bu topiği de gorunce cok sevindim.
SAT 22 kasım ve tahmini dogum tarihi 29 ağustos ama ben kendimi eylul annesi sayıyorum :)
bebeğimin gelişimi de ultrasona göre 1 hafta geriden geliyor.. belki de eylulu bekler :)
ikili testimin sonucunu da pazartesi öğrendim temizmiş. benim doktorum artık 4lü test çıktığını bir dahaki aya bu testin yapılacagını soyledi. siz de 4lü testi yeni duyanlardan mısınız?
buarada doktorum kesin birsey soylemedi ama sanırım erkek gibi gordum dedi, oğluş gelio galiba :)
Selam kızlar tekrar. Yazdıklarınızı anca okudum. Bugün bizim ofis taşınıyor. E bende eşya taşıyamıyacağıma göre erkenden eve geldim ohh çok güzel oldu hihoyyyt Pazartesiye kadarda büyük ihtimalle evde olucam.
canım çoooooooooooooooooooooooooook sevindim çooooooooooooooooooooook
dinlen yat uyu gez dolaş ohh bebeğinde sevinmiştir:sm_cool:
kızlar ben kaçtım iyi akşamlar bebişlere iyi bakın...
evet hayatım ya. yatıcam yuvarlanıcam vallakaydirigubbakcemile3 Bu bikaç günün tadını çıkartayım birazcık.
evet hayatım ya. yatıcam yuvarlanıcam vallakaydirigubbakcemile3 Bu bikaç günün tadını çıkartayım birazcık.
yarın bebişlerini görcekler akadaslar ınşallah hayırlı haberler ile dönersiniz
kuzucukları görürsünüz
bizde yedik canım yarasın bebişlere hatta ben biraz abarttımcokacimcoook
yemek ne yediniz kızlar
ben hala hiçbir yemeği yiyemiyorum, midem kalkıyor hemen, sebze yemeklerini ağzıma koyamıyorum malesef
ne yiyeceğimi şaşırdım, bi akıl verin yaa, midem kazınıyor ama yiyesim yok
Selam kızlar tekrar. Yazdıklarınızı anca okudum. Bugün bizim ofis taşınıyor. E bende eşya taşıyamıyacağıma göre erkenden eve geldim ohh çok güzel oldu hihoyyyt Pazartesiye kadarda büyük ihtimalle evde olucam.
ohhhhhhhhhhh ne guzel dinlen yat gez uyu herseyi yap canim benim.
çıkar canım benim dinlenirsin hem hemde işe başladığında daha dinamik olursun yarında rahat rahat bebeğini görürsün sonra belki cinsyetini öğrenir ona ciciler alırsın a.s.
ohhhhhhhhhhh ne guzel dinlen yat gez uyu herseyi yap canim benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?