2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

AYY NE GÜSELLL.benim içinde dinlen tatlım emii

ANNE ADAYI.........................SAT.......................... TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ

1. İrem34............................................ .............................26 ağustos
2. Sad……………………….20 Kasım……………….28 Ağustos
3. Lakthesis…………………22 Kasım………………29 agustos
4. dilekal.................................20kasım... ... .......................2 Eylül
5. burko(burcu)........................24 Kasım.............................2 Eylül
6. ayderim...............................24 Kasım.............................2 Eylül
7. shekercim............................26 Kasım.............................2 Eylül
8. Pelin_74..............................26 Kasım..............................2 Eylül
9. Birbelemir...........................26 Kasım..............................2 Eylül
10. efil06....................................26 Kasım.............................2 Eylül
11. petibor.................................26 Kasım.............................2 Eylül
12. delfindora............................27 Kasım..............................3 Eylül
13. pushing(zeynep):)..............27 kasım ..............................3 Eylül
14. telli....................................27 Kasım...............................3 Eylül
15. aslıcım..............................27 Kasım...............................3 Eylül
16. flower_85...........................27 Kasım...............................9 Eylül
17. farsena..............................28 Kasım................................4 Eylül
18. Candy5..............................28 Kasım................................4 Eylül
19. aylin20...............................29 Kasım...............................5 Eylül
20. açeyla...............................30 Kasım................................6 Eylül
21. Okyanus84..........................1 Aralık.................................7 Eylül
22. Mozijiku .............................1 Aralık.................................7 Eylül
23. cntz_06...............................1 Aralık.................................7 Eylül
24. kedinihal.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
25. MELİKE.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
26. BEGUM84..........................2 ARALIK.............................8 EYLÜL
27. bengiii(Emel).......................3 Aralık................................8 Eylül
28. zeynepsz.............................3 Aralık................................8 Eylül
29. deryaa1...............................3 Aralık................................9 Eylül
30. serdi...................................4 Aralık................................9 Eylül
31. cingene00...........................5 Aralık.................................9 Eylül
32. Kimeneki.............................6 Aralık.................................14 Eylül
32. ((eslem))..............................7 Aralık................................13 Eylül
33. fussilet................................7 Aralık.................................13 Eylül
34. m.reyyan.......................................... .............................13 Eylül
35. Nevesta..............................8 Aralık................................14 Eylül
36. sevil78................................8 Aralık................................14 Eylül
37. MadLen .............................9 Aralık................................15 Eylül
38. eda_naz.............................9 Aralık.................................15 Eylül
39. mrs_derya..........................9 Aralık.................................15 Eylül
40. Cangema…………………9 aralık………………………15 eylül
41. ADA_32............................11 Aralık................................16 Eylül
42. atropin_tr .........................11 Aralık................................17 Eylül
43. hakca............................................. ................................18 Eylül
44. asos1980(ayşe)..................13 Aralık….............................19 Eylül
45. Marall...............................13 Aralık….............................19 Eylül
46. kardelen23-.......................13 Aralık................................19 Eylül
47. fatoşgül..............................14 Aralık................................20 Eylül
48. guluncani...........................17 Aralık...............................23 Eylül
49. kardelen79.........................14 aralık................................20 Eylül
50. ultlar ................................15 Aralık................................20 Eylül
51. icedream...........................15 Aralık................................20 Eylül
52. süm-er................................................ ...........................23 Eylül
53. Pembemavi……………….31 aralık………………….23 Eylül
54. fbozkurt.............................18 Aralık...............................24 Eylül
55. salihas..............................18 Aralık...............................24 Eylül
56. sido..................................19 Aralık................................25 Eylül
57. ecem................................19 Aralık................................25 Eylül
58. ESERizmir.........................2 Aralık.................................25 Eylül
59. sivaslı58.............................20 Aralık. ..............................26 Eylül
60. _SakURa_.........................22 Aralık................................28 Eylül
61. Msms…………………….22 Aralık……………………28 Eyül
62. Trackeki............................23 Aralık................................29 Eylül
63. sidelya81...........................23 Aralık................................29 Eylül
64. gamma..............................24 Aralık.................................30 Eylül
65. Ecrin_Ceylin……………..24 aralık………………………30 eylül
66. Kamille.............................25 Aralık...................................1 Ekim

Son düzenleme:
kızlar ben kaçıyorum anneme gidiyorum..hepinizi çooookkk öpüyorum...allaha emanet olun siz ve kuzucuklarınız...

hosbuldum :1rolleyes:
herkese iyi temennilerinden dolayı tesekkur ederim.. 14+4 haftalık hamıleyim.
midesi bulananlar icin; ben hafif bi bulantım oldugunda 1-2 dilim limon yiyodum, mideme iyi geliyodu. ama herkese ii gelirmi bilmem :) ben yine de paylasayım dedim..

yarın 2 li test için randevum var 25 gündür bebişimi görmüyodum..ayy çok stresliyim.acaba bebek büyüdümü gelişimi tam olmuş mu.... üfff sabah olur mu ya benim gibi yarın kontrolü olan anne adayları sizde heyecan ne alemde?

SENİN YİNE İYİ ŞÜKRET BENCE.benim taaaa cuma günü test günüm çıldırcam bebişimi merak ediyoom...iyi haberler bekliyoruz cnm inş. tammmııı:CüvCüv:

ecem yarın yanına alabilceğin birisi varsa tek basına gitme. refakatcının eline bir de kamera tutustur, muayene boyunca ultrason goruntusunu çeksin bebişinin :)
ben son gittiğimde eşimi çektirdim, şimdi durup durup bebişimizi seyrediyoruz :)

siz yine iyisiniz bizim test gunumuz bıle bellı değil daha:) c.tesı randevumuz var bakalım ne dıyecek

ya iyi fikir tatlım ama biz heycandan o an ne yaptgığımız bilmiyoruz bide bnm dr printırdan çıktı veriyo bizdeee sölemesi ayıpppp yani bebişimizin 3 boy resmi var şuan çok küçük gerçide idare ediyoz ne yapcen:ecrin_bebek:

siz yine iyisiniz bizim test gunumuz bıle bellı değil daha:) c.tesı randevumuz var bakalım ne dıyecek

hayırlısı cnm ne yapcen elimizden bişi gelmşyoki normalde bircan benden sonra sat tarihi sonucunu bile aldı benim test daha cuma olucak neye göre karar veriyolar anlamadım ki...?sorma yani bende dertliyim:CüvCüv:

lakthesis çok iyi fikir bende öyle yapmayı düşünüyodum 2 li testte doktor baya uğraşıyomuş çünkü:) buda bebişi daha uzun süre görme fırsatı yaratıyor:) en son gördüğümde mercimek boyutundan çıkmış kuru fasulye kadar olmuştu şimdi baya büyüdü galiba:)ya bu arada çok mutluyum mide bulantılarım çok ağırdı yavaş yavaş geçiyo bugün hiç kusmadım:):):) darısı sizlerin başına kızlar:)

Günaydın Kızlar. Saat 6 dan beri uyanığım. Dön sağa dön sola uyuyamadım. Biran önce saat 12 olsada görsem bebeğimi. Bugün doktora gidecek arkadaşlar inşallah hepimiz hayırlı haberlerle döneriz. :Saruboceq:

Hepinize günaydın kızlar,
Bugün doktora gidecek olan tüm arkadaşlarımızın allah yar ve yardımcısı olsun, inşallah hayırlı haberlerle dönerler. Bebişleri iyidir , annelerine el kol hareketleriyle poz bile verirler inşallah
Benim ise daha çok var bebeğimi görmeye ama artık sizlerin mutlu haberleriyle yetinip bizde mutlu olucaz kaydirigubbakcemile5

Günaydın güzel annişler
Bugün dr. gidicek arkadaşlar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz :CüvCüv:

günaydın güzel eylül anneleri...bugün nasılsınız bakalım?benim göbeğim bi anda büyümeye başladı 2 gün önce yoktu şimdi biraz çıktı...sizlerinde çıkmaya başladımı?

günaydın güzel eylül anneleri...bugün nasılsınız bakalım?benim göbeğim bi anda büyümeye başladı 2 gün önce yoktu şimdi biraz çıktı...sizlerinde çıkmaya başladımı?

günaydınlar kıssslarrr.evet cnm öle benimde birden pörtlemişti..belki gaz dır???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…