Selam kızlar tekrar. Yazdıklarınızı anca okudum. Bugün bizim ofis taşınıyor. E bende eşya taşıyamıyacağıma göre erkenden eve geldim ohh çok güzel oldu hihoyyyt Pazartesiye kadarda büyük ihtimalle evde olucam.
Hoşgeldin cnm aramıza. Sağlıklı bir hamilelik geçirirsin umarım.
Canım çok sevindim ya. Allaha şükürler olsun. Geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın canım.
AYY NE GÜSELLL.benim içinde dinlen tatlım emii
yarın 2 li test için randevum var 25 gündür bebişimi görmüyodum..ayy çok stresliyim.acaba bebek büyüdümü gelişimi tam olmuş mu.... üfff sabah olur mu yabenim gibi yarın kontrolü olan anne adayları sizde heyecan ne alemde?
yarın 2 li test için randevum var 25 gündür bebişimi görmüyodum..ayy çok stresliyim.acaba bebek büyüdümü gelişimi tam olmuş mu.... üfff sabah olur mu yabenim gibi yarın kontrolü olan anne adayları sizde heyecan ne alemde?
ecem yarın yanına alabilceğin birisi varsa tek basına gitme. refakatcının eline bir de kamera tutustur, muayene boyunca ultrason goruntusunu çeksin bebişinin :)
ben son gittiğimde eşimi çektirdim, şimdi durup durup bebişimizi seyrediyoruz :)
siz yine iyisiniz bizim test gunumuz bıle bellı değil daha:) c.tesı randevumuz var bakalım ne dıyecek
günaydın güzel eylül anneleri...bugün nasılsınız bakalım?benim göbeğim bi anda büyümeye başladı 2 gün önce yoktu şimdi biraz çıktı...sizlerinde çıkmaya başladımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?