2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

AMİN CNM.bende yarın gitcem dua et bnm içinde...

Saolun kızlar. Saat 12 de randevum. Gelince yazarım. Az önce sağlık ocağına gittim kayıt yaptılar. 18 haftayı doldurunca tetanoz aşısı yapılması gerekiyormuş.

Fussiletcim dua diyorum cnm herkes için. İnş. güzel haberlerle dönücez doktorlarımızdan.

günaydın annişlerrr kaydirigubbakcemile3
bugün randevusu olan herkes inşallah çok güzel haberlerle bekliyoruz sizleri arkadaşlar a.s. a.s. a.s.

Gunaydın kızlar. Bebeişlerini bugun gorecek sanslılar guzel haberlerınızı beklıyoruz.
Gune kötü basladım. Basım çok agrıyo. Ilaç almak ıstemıyorum. Lavanta yagı ıle gecırmeyı denıycem

gunaydın arkadaslar memlekete gıdıyorum bır ay yokum annemlerdede bılgısayar yok. bır ay sonar gorusuruz kendınıze meleklerınıza cok ama cok ıyı bakın. allaha emanet olun.

geçmiş olsun msms, migrenim olduğu için bilirim o durumu :bbo:

güle güle ada, iyi yolculuklar sen de meleğine ve kendine çok iyi bak a.s. a.s.

gunaydın arkadaslar memlekete gıdıyorum bır ay yokum annemlerdede bılgısayar yok. bır ay sonar gorusuruz kendınıze meleklerınıza cok ama cok ıyı bakın. allaha emanet olun.

İyi yolculuklar adacım. Kendine ve bebişine iyi bak. Bol bol dinlen gez eğlen kaydirigubbakcemile2

Ada ıyı yolculuklar. Sende mınık kuzuna çok ıyı bak

cok tesekkur ederım canım donuste herkes cınsıyetını ogrenır. lıste yapında donuste kımın kızı kımın erkek cocugu olacak bende kacırmayayım. herkesı optum cık mak zorundayım bayyyyyyyŞenizŞeniz

sağol sakura. bende migren yok bır kaç gundur sanırım üşüttüm

anladım canım, çok geçmiş olsun..
migren olmayan ağrıya can kurban valla delikafadulden düşün halimizi :roflol: :roflol: :roflol:

iyiyim canım sağol a.s.

Son düzenleme:
ayy bebişimi gördüm kızlar.11 hafta 3 günlük ama doktor 3 gün önceden gidiyor dedi:)ense kalınlığı 2,5 üstü olunca olumsuzmuş benim ki 1,2 çıktı.doktor iyi dedi:)kan testinin sonuçlarınıda 1 hafta sonra alıcam hadi hayırlısı ya:) bide bacak arasından çıkmış sanırım erkek dedi ama martın 26 sında kesin öğrenicez dedi.tabi babası bunu bile duyunca havalara uçtu:)benim gelişmelerim bu kadar hakkımızda herşeyin hayrlısı kızlar ayy çok güzel bi duygu burnunu gördüm:) eli burnunda sanki nanik yapar gibi:) süper bi duygu....darısı sizlerin başına kızlar:)

canım benim yaa gözün aydın ne güzel haberler bunlar maşallah, Allah nazarlardan saklasın a.s.
çok güzel gidiyorsunuz maşallah :)

Canım aa ne güzel senin adına çok sevindim , hem bebeğini nsağlıklı olduğunu görmüşsün hem de cinsiyet tahmini yapmışlar darısı başımıza inşallah :)) Zaten kız bebekler nazlanır mış hemen göstermezmiş )

ayy ne güzel görmüşsün bebişini :sm_cool: benimde saat üçte randevum var bende doya doya görücem inşallah. ben daha hiç hareketlerine rastlamadım inşallah bu sefer hareketini de görürüm:teytey:

ay canım aynen bende uyuyamadım ama bebeğimi görmedim ultrasyona sokmadı dokor üzüldüm kan ilacı verdi onu içicem sonuçlara baktı 2 li testin çok iyi her şey normal dedi bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…