Günaydın Kızlar. Saat 6 dan beri uyanığım. Dön sağa dön sola uyuyamadım. Biran önce saat 12 olsada görsem bebeğimi. Bugün doktora gidecek arkadaşlar inşallah hepimiz hayırlı haberlerle döneriz. :Saruboceq:
gunaydın arkadaslar memlekete gıdıyorum bır ay yokum annemlerdede bılgısayar yok. bır ay sonar gorusuruz kendınıze meleklerınıza cok ama cok ıyı bakın. allaha emanet olun.
Ada ıyı yolculuklar. Sende mınık kuzuna çok ıyı bak
sağol sakura. bende migren yok bır kaç gundur sanırım üşüttüm
amin canım sğlcanım benim yaa gözün aydın ne güzel haberler bunlar maşallah, Allah nazarlardan saklasın a.s.
çok güzel gidiyorsunuz maşallah :)
ayy bebişimi gördüm kızlar.11 hafta 3 günlük ama doktor 3 gün önceden gidiyor dedi:)ense kalınlığı 2,5 üstü olunca olumsuzmuş benim ki 1,2 çıktı.doktor iyi dedi:)kan testinin sonuçlarınıda 1 hafta sonra alıcam hadi hayırlısı ya:) bide bacak arasından çıkmış sanırım erkek dedi ama martın 26 sında kesin öğrenicez dedi.tabi babası bunu bile duyunca havalara uçtu:)benim gelişmelerim bu kadar hakkımızda herşeyin hayrlısı kızlar ayy çok güzel bi duygu burnunu gördüm:) eli burnunda sanki nanik yapar gibi:) süper bi duygu....darısı sizlerin başına kızlar:)
ayy bebişimi gördüm kızlar.11 hafta 3 günlük ama doktor 3 gün önceden gidiyor dedi:)ense kalınlığı 2,5 üstü olunca olumsuzmuş benim ki 1,2 çıktı.doktor iyi dedi:)kan testinin sonuçlarınıda 1 hafta sonra alıcam hadi hayırlısı ya:) bide bacak arasından çıkmış sanırım erkek dedi ama martın 26 sında kesin öğrenicez dedi.tabi babası bunu bile duyunca havalara uçtu:)benim gelişmelerim bu kadar hakkımızda herşeyin hayrlısı kızlar ayy çok güzel bi duygu burnunu gördüm:) eli burnunda sanki nanik yapar gibi:) süper bi duygu....darısı sizlerin başına kızlar:)
günaydın kızlar. Saat 6 dan beri uyanığım. Dön sağa dön sola uyuyamadım. Biran önce saat 12 olsada görsem bebeğimi. Bugün doktora gidecek arkadaşlar inşallah hepimiz hayırlı haberlerle döneriz. :saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?