2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende sağlık ocağına gittim ama sağlık ocağı taşınıyormuş ordada ultrasyona giremedim bebeğimi çok merak ettim o kadar heyecanlandım ama göremedim

Mojiziku canım güsel haberler gelirsin inşallah bebeğinin hareketlerini görürsün dualarımız seninle ben bile bebeğini çok merak ediyorum gelince hemen yaz olur mu? 2li testinde güsel çıkıcak eminim

gunaydın arkadaslar memlekete gıdıyorum bır ay yokum annemlerdede bılgısayar yok. Bır ay sonar gorusuruz kendınıze meleklerınıza cok ama cok ıyı bakın. Allaha emanet olun.

güle güle tatlım hayırlı yolculuklar güsel haberlerini bekliyoruz kendine ve bebeğine dikkat et seni özliceyceğiz sende allah'a emanet ol

canım gozun aydın. bu yıl erkek yılı sanıyorum. agustos annelerınınde çogu erkek anası:)

hayırlı sabahlar hanımlar, gerçi öğle oldu :)))
bişey sorcam size 3, ayını doldurmuş hanımlar folic asit içiyormusunuz hala, yoksa doktor bırak daha içme mi dedi?

bircancım 2li testinin temiz çıkmasına sevindim, görürsün bebeğini inşallah, aylık kontrolün yakınsa sabret accık :))
bende özledim yavrumu görmeyi, haftaya gitcem hem sonucu göstercem hemde ultrasona gircem inşallah

canım bende sağlık ocağına gittim ama sağlık ocağı taşınıyormuş ordada ultrasyona giremedim bebeğimi çok merak ettim o kadar heyecanlandım ama göremedim

bende pazartesi aynısını yaşadım ultrasona girdiğim halde göstermediler bebğimi bana insan çok sinir oluyo klava: bütün gün sinirden deli olmuştum ama bugün görecem inşallah

aayyy çok sevindim cnm yaa darısı başımıza inş.bende yarın 16.30 da gitcem hayırlısı inş.

ay canım gözün aydın tatlım ne güsle ya ayy

ay canım aynen bende uyuyamadım ama bebeğimi görmedim ultrasyona sokmadı dokor üzüldüm kan ilacı verdi onu içicem sonuçlara baktı 2 li testin çok iyi her şey normal dedi bu kadar

olsun cnm ne güzel iyiymiş bak daha bnm test bile olmadı:(

burdada sağlık ocağına ben sormuştum 6-7 ayda görebiliyo bizim olt.dediler çok eski bi alet sanırım

canım gozun aydın. bu yıl erkek yılı sanıyorum. agustos annelerınınde çogu erkek anası:)

hayırlsı tatlım sağlıklı hayırlı evlat olsunda önemli değil cins. Allah ne verirse:ecrin_bebek:

bende pazartesi aynısını yaşadım ultrasona girdiğim halde göstermediler bebğimi bana insan çok sinir oluyo klava: bütün gün sinirden deli olmuştum ama bugün görecem inşallah

relax arkadaşlar relax.aman bnm gibi sıkıntılı olursunuz sonra....aman haaaa:CüvCüv:

ayy ne güzel görmüşsün bebişini :sm_cool: benimde saat üçte randevum var bende doya doya görücem inşallah. ben daha hiç hareketlerine rastlamadım inşallah bu sefer hareketini de görürüm:teytey:

ay canım hareket ediyor hemde kıpır kıpr doktor ense kalınlığını ölçerken çok zorlandı bi yerinde durmadı:) hadi hayırlısı inşallah bebişini doya doya gösterir doktorun:dance::dance:

kızlar hepiniz güzel haberlerle dönmüşsünüz çok sevindim
nevestabircan canım testin iyi çıkmış çok sevindim ama bebişini görememene üzüldüm dr bidaha nezaman gidiceksin bu arada kuş üzümü kan yapıyormuş bilgin olsun canım

mide bulantısı çok fazla olan hamiş adayları doktorum bana zofer 4 mg ilacını verdi.fiyatı 45 tl içinde 10 adet var sabah yarım akşam yarım içiliyor.bana çok iyi geldi.anında mide bulantısını kesti.bu ilacı güvenle içebilirsin dedi.bu ilaçlar A B C ... kategorisi şeklinde ayrılıyormuş.zofer de B kategorisine giriyomuş.hamilelikte bir sakıncası yokmuş.kontrole gidenler bence bir doktorunuza danışın bu ilacı sizede önerirse gerçekten süper.

selam kızlar;ayyy çok duygusalım bugün ya....bugün benim doğumgünüm ve az önce eşim eve bir çiçek göndermiş kocaman bir sepet ve içinde bir bebek..ama en çok içinde yazan not beni duygulandırdı..''annem iyiki doğdun seneye beni kucağına alıp pastanı birlikte kesicez..seni çok seviyorum...''koptum resmen kızlar zaten ağlamaya yer arıyordum iyi bahane oldu..senağlama senağlama

ya ama bana vermez benim dr gıcık azıcık mecbur kalmadıkça o tarz ilaç vermiyoo ben diyom midem bulanıyo oh oh ne güzel sağlıklı olduğunun göstergesidir bu diyo.ben 4.aya girdim ama bu sabah çıkardım bende hergün yenibişi çıkıyor bnm hanişlikte Allah sonumuzu hayr etsin.inş.:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…