saolun kızlar. Saat 12 de randevum. Gelince yazarım. Az önce sağlık ocağına gittim kayıt yaptılar. 18 haftayı doldurunca tetanoz aşısı yapılması gerekiyormuş.
Fussiletcim dua diyorum cnm herkes için. Inş. Güzel haberlerle dönücez doktorlarımızdan.
gunaydın arkadaslar memlekete gıdıyorum bır ay yokum annemlerdede bılgısayar yok. Bır ay sonar gorusuruz kendınıze meleklerınıza cok ama cok ıyı bakın. Allaha emanet olun.
ayy bebişimi gördüm kızlar.11 hafta 3 günlük ama doktor 3 gün önceden gidiyor dedi:)ense kalınlığı 2,5 üstü olunca olumsuzmuş benim ki 1,2 çıktı.doktor iyi dedi:)kan testinin sonuçlarınıda 1 hafta sonra alıcam hadi hayırlısı ya:) bide bacak arasından çıkmış sanırım erkek dedi ama martın 26 sında kesin öğrenicez dedi.tabi babası bunu bile duyunca havalara uçtu:)benim gelişmelerim bu kadar hakkımızda herşeyin hayrlısı kızlar ayy çok güzel bi duygu burnunu gördüm:) eli burnunda sanki nanik yapar gibi:) süper bi duygu....darısı sizlerin başına kızlar:)
canım bende sağlık ocağına gittim ama sağlık ocağı taşınıyormuş ordada ultrasyona giremedim bebeğimi çok merak ettim o kadar heyecanlandım ama göremedim
ayy bebişimi gördüm kızlar.11 hafta 3 günlük ama doktor 3 gün önceden gidiyor dedi:)ense kalınlığı 2,5 üstü olunca olumsuzmuş benim ki 1,2 çıktı.doktor iyi dedi:)kan testinin sonuçlarınıda 1 hafta sonra alıcam hadi hayırlısı ya:) bide bacak arasından çıkmış sanırım erkek dedi ama martın 26 sında kesin öğrenicez dedi.tabi babası bunu bile duyunca havalara uçtu:)benim gelişmelerim bu kadar hakkımızda herşeyin hayrlısı kızlar ayy çok güzel bi duygu burnunu gördüm:) eli burnunda sanki nanik yapar gibi:) süper bi duygu....darısı sizlerin başına kızlar:)
ay canım aynen bende uyuyamadım ama bebeğimi görmedim ultrasyona sokmadı dokor üzüldüm kan ilacı verdi onu içicem sonuçlara baktı 2 li testin çok iyi her şey normal dedi bu kadar
canım bende sağlık ocağına gittim ama sağlık ocağı taşınıyormuş ordada ultrasyona giremedim bebeğimi çok merak ettim o kadar heyecanlandım ama göremedim
canım gozun aydın. bu yıl erkek yılı sanıyorum. agustos annelerınınde çogu erkek anası:)
bende pazartesi aynısını yaşadım ultrasona girdiğim halde göstermediler bebğimi bana insan çok sinir oluyoklava: bütün gün sinirden deli olmuştum ama bugün görecem inşallah
ayy ne güzel görmüşsün bebişini :sm_cool: benimde saat üçte randevum var bende doya doya görücem inşallah. ben daha hiç hareketlerine rastlamadım inşallah bu sefer hareketini de görürüm:teytey:
aayyy çok sevindim cnm yaa darısı başımıza inş.bende yarın 16.30 da gitcem hayırlısı inş.
ya bişi sordum dimi ama yaaklava:
cevap vercek bi hayır sever yok muu
hayırlı sabahlar hanımlar, gerçi öğle oldu :)))
bişey sorcam size 3, ayını doldurmuş hanımlar folic asit içiyormusunuz hala, yoksa doktor bırak daha içme mi dedi?
canım ben ilk 1 ay kullanmıştı sonra hemen elevite geçtik hala onu içiyorum ama bildiğim kadarıyla 3 aya kadar içiliyormuş sen dr sor cnm
canım çok güzel bir duygu.. inşallah yarın bebişini doyasıya görürüsün güzel haberle bekliyorum:):CüvCüv:
bende pazartesi aynısını yaşadım ultrasona girdiğim halde göstermediler bebğimi bana insan çok sinir oluyoklava: bütün gün sinirden deli olmuştum ama bugün görecem inşallah
mide bulantısı çok fazla olan hamiş adayları doktorum bana zofer 4 mg ilacını verdi.fiyatı 45 tl içinde 10 adet var sabah yarım akşam yarım içiliyor.bana çok iyi geldi.anında mide bulantısını kesti.bu ilacı güvenle içebilirsin dedi.bu ilaçlar A B C ... kategorisi şeklinde ayrılıyormuş.zofer de B kategorisine giriyomuş.hamilelikte bir sakıncası yokmuş.kontrole gidenler bence bir doktorunuza danışın bu ilacı sizede önerirse gerçekten süper.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?