hayırlı sabahlar hanımlar, gerçi öğle oldu :)))
bişey sorcam size 3, ayını doldurmuş hanımlar folic asit içiyormusunuz hala, yoksa doktor bırak daha içme mi dedi?
bircancım 2li testinin temiz çıkmasına sevindim, görürsün bebeğini inşallah, aylık kontrolün yakınsa sabret accık :))
bende özledim yavrumu görmeyi, haftaya gitcem hem sonucu göstercem hemde ultrasona gircem inşallah
selam kızlar;ayyy çok duygusalım bugün ya....bugün benim doğumgünüm ve az önce eşim eve bir çiçek göndermiş kocaman bir sepet ve içinde bir bebek..ama en çok içinde yazan not beni duygulandırdı..''annem iyiki doğdun seneye beni kucağına alıp pastanı birlikte kesicez..seni çok seviyorum...''koptum resmen kızlar zaten ağlamaya yer arıyordum iyi bahane oldu..senağlama senağlama
Canım benim 3 ayım doldu, 1 hafta önce dr da randevum vardı folic asit bitti devam edeyim mi diye sordum. drum hyr artık bırakabilirsin ztn bebegin omurilik gelisimini tamamladı dedi. simdi herhangi bir takviye vermedi ama benim bebeğimin gelisimi SAT a göre 1 hafta geriden geliyor. eger devam ederse vitamin takviyesi verecegini soyledi..
selam kızlar;ayyy çok duygusalım bugün ya....bugün benim doğumgünüm ve az önce eşim eve bir çiçek göndermiş kocaman bir sepet ve içinde bir bebek..ama en çok içinde yazan not beni duygulandırdı..''annem iyiki doğdun seneye beni kucağına alıp pastanı birlikte kesicez..seni çok seviyorum...''koptum resmen kızlar zaten ağlamaya yer arıyordum iyi bahane oldu..senağlama senağlama
Canım benim 3 ayım doldu, 1 hafta önce dr da randevum vardı folic asit bitti devam edeyim mi diye sordum. drum hyr artık bırakabilirsin ztn bebegin omurilik gelisimini tamamladı dedi. simdi herhangi bir takviye vermedi ama benim bebeğimin gelisimi SAT a göre 1 hafta geriden geliyor. eger devam ederse vitamin takviyesi verecegini soyledi..
çok sağolun kızlar ezan okunuyor yemin ederim hüngür hüngür ağlıyorum..her ezanda hepimiz için dualar ediyorum..sağlıcakla bebeklerimize kavuşalım diye..ama en büyük duam isteyipte bebek sahibi olamayanlara Rabbim kimsenin kucaklarını boş bırakmasın..Allah isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
çok sağolun kızlar ezan okunuyor yemin ederim hüngür hüngür ağlıyorum..her ezanda hepimiz için dualar ediyorum..sağlıcakla bebeklerimize kavuşalım diye..ama en büyük duam isteyipte bebek sahibi olamayanlara Rabbim kimsenin kucaklarını boş bırakmasın..Allah isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ayy bebişimi gördüm kızlar.11 hafta 3 günlük ama doktor 3 gün önceden gidiyor dedi:)ense kalınlığı 2,5 üstü olunca olumsuzmuş benim ki 1,2 çıktı.doktor iyi dedi:)kan testinin sonuçlarınıda 1 hafta sonra alıcam hadi hayırlısı ya:) bide bacak arasından çıkmış sanırım erkek dedi ama martın 26 sında kesin öğrenicez dedi.tabi babası bunu bile duyunca havalara uçtu:)benim gelişmelerim bu kadar hakkımızda herşeyin hayrlısı kızlar ayy çok güzel bi duygu burnunu gördüm:) eli burnunda sanki nanik yapar gibi:) süper bi duygu....darısı sizlerin başına kızlar:)
dogum günün kutlu olsun tatlım allah tüm sevdıklerınle ve bebegınle bırlıkte uzun bı omur nasip etsinçok sağolun kızlar ezan okunuyor yemin ederim hüngür hüngür ağlıyorum..her ezanda hepimiz için dualar ediyorum..sağlıcakla bebeklerimize kavuşalım diye..ama en büyük duam isteyipte bebek sahibi olamayanlara Rabbim kimsenin kucaklarını boş bırakmasın..Allah isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bende ögrendıgımden beri megadyn kullanıyodum bu dr demır hapı verdi vitamını kestiya ben hamişliğin başından beri vitamin kullanıyom 2.kutum bitcek yakında.ilk 2 ay sadece medadyn kullandım şimdi demir eksikliği ve folıc ikisini bir içiyorum yarın değiştirirmi ilaçları bilmiyorumher dr da bi tuhaf
Kızlar ben yemek yedin yiyen arkdaşlara afiyet olsun
afiyet olsun canım yarasın bebişine
nasıl bugun bulantılar ne durumda bircancım
selam kizlar kac gündür bakamadim ne cok yazmissiniz. sali günü benden kahverengi akinti geldi doktorumu aradim hemen hastaneye git dedi hemen gittim hastaneye kontrol etti normalde olan biseymis bebek kilcal damarlari catlatiyormus büyüdükce. icim rahatti aslinda ama bi an düsündüm ya bebegimi kaybedersem diye inanin elim ayagim titredi cok tuhaf bi duygu. insan ne kadar cabuk baglaniyor degilmi ne kadar cok seviyor. doktor ultrasonla bakarken el salladi bize cok hareketliydi masallah. bahaneyle bebegimi bir kez daha gördüm :) ama aklinizda bulunsun eger sizlerdede böyle bir akinti olursa hemen gidin doktora cünkü normal biseyin belirtisi olabilecegi gibi ciddi durumlarinda olabilir hemen önlem alinir en azindan. allah hepimizin bebegini bizlere bagislasin. allah böyle korkular yasatmasin.
pazartesi ikili testim var umarim ondanda hayirli haberler alirim.
KÖTÜ YA yesem kötü yemesem yine kötü anlayamadım sen naıslsın midem nasıl canım
selam kizlar kac gündür bakamadim ne cok yazmissiniz. sali günü benden kahverengi akinti geldi doktorumu aradim hemen hastaneye git dedi hemen gittim hastaneye kontrol etti normalde olan biseymis bebek kilcal damarlari catlatiyormus büyüdükce. icim rahatti aslinda ama bi an düsündüm ya bebegimi kaybedersem diye inanin elim ayagim titredi cok tuhaf bi duygu. insan ne kadar cabuk baglaniyor degilmi ne kadar cok seviyor. doktor ultrasonla bakarken el salladi bize cok hareketliydi masallah. bahaneyle bebegimi bir kez daha gördüm :) ama aklinizda bulunsun eger sizlerdede böyle bir akinti olursa hemen gidin doktora cünkü normal biseyin belirtisi olabilecegi gibi ciddi durumlarinda olabilir hemen önlem alinir en azindan. allah hepimizin bebegini bizlere bagislasin. allah böyle korkular yasatmasin.
pazartesi ikili testim var umarim ondanda hayirli haberler alirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?