2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim 3 ayım doldu, 1 hafta önce dr da randevum vardı folic asit bitti devam edeyim mi diye sordum. drum hyr artık bırakabilirsin ztn bebegin omurilik gelisimini tamamladı dedi. simdi herhangi bir takviye vermedi ama benim bebeğimin gelisimi SAT a göre 1 hafta geriden geliyor. eger devam ederse vitamin takviyesi verecegini soyledi..

ayy benim bile tüylerim diken diken oldu ne güsel ya eşin ne güsel düşünmüş iyi ki doğdun canım iyi ki bebeğin seninle nice senelere bebeğinle eşinle

tatlım banada doktor artık bırak dedi yarından itibaren kan ilacına başlıyorum

ayyyy çok tatlıymış eşin bende duygulandım..ne kadar ince bir düşünceeee..bnim doğum günüm eylülde tam doğum zamanı yani belkide benle aynı gün doğar yavrum..nasipsenağlama

d o ğ u m g ü n ü n k u t l u o l s u n..a.s.a.s.a.s....nice sağlıklı mutlu seneler inş. cnm

benim doğum günümde aralıkta bebeğin Allah'ın izniyle kocamn olcak Allah o günü göstersin bize en güsel hediyem benim bebeğimmmm

çok sağolun kızlar ezan okunuyor yemin ederim hüngür hüngür ağlıyorum..her ezanda hepimiz için dualar ediyorum..sağlıcakla bebeklerimize kavuşalım diye..ama en büyük duam isteyipte bebek sahibi olamayanlara Rabbim kimsenin kucaklarını boş bırakmasın..Allah isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ya ben hamişliğin başından beri vitamin kullanıyom 2.kutum bitcek yakında.ilk 2 ay sadece medadyn kullandım şimdi demir eksikliği ve folıc ikisini bir içiyorum yarın değiştirirmi ilaçları bilmiyorumher dr da bi tuhaf

amin cnm Rabbim herkese mutluluk gözyaşı verisin tüm dua ve isteklerini kabul etsin..bizlerin yavrularını sağ salim kucağımız almayı nasip etsin inş.

tatlım sağol bende dua ediyorum hep Allah dualarımızı kabul etsin

canım çoook sevindim senin adına....ya negüzel cınsıyet tahmını yapmış darısı başıma darısı başımayerimseniben
dogum günün kutlu olsun tatlım allah tüm sevdıklerınle ve bebegınle bırlıkte uzun bı omur nasip etsin

bende ögrendıgımden beri megadyn kullanıyodum bu dr demır hapı verdi vitamını kesti
santater fort kullanan varmı bana bunu verdi sizden hiç duymadım bu ilacı

selam kizlar kac gündür bakamadim ne cok yazmissiniz. sali günü benden kahverengi akinti geldi doktorumu aradim hemen hastaneye git dedi hemen gittim hastaneye kontrol etti normalde olan biseymis bebek kilcal damarlari catlatiyormus büyüdükce. icim rahatti aslinda ama bi an düsündüm ya bebegimi kaybedersem diye inanin elim ayagim titredi cok tuhaf bi duygu. insan ne kadar cabuk baglaniyor degilmi ne kadar cok seviyor. doktor ultrasonla bakarken el salladi bize cok hareketliydi masallah. bahaneyle bebegimi bir kez daha gördüm :) ama aklinizda bulunsun eger sizlerdede böyle bir akinti olursa hemen gidin doktora cünkü normal biseyin belirtisi olabilecegi gibi ciddi durumlarinda olabilir hemen önlem alinir en azindan. allah hepimizin bebegini bizlere bagislasin. allah böyle korkular yasatmasin.
pazartesi ikili testim var umarim ondanda hayirli haberler alirim.

amin canım bebeğini iyi olduğuna sevindim korkma sende stres yapma bek annesi iyiymiş bebekin

cnm benim kıyamam sana not supermiş
benim dogum günümde 18 Ağustos bebişim de bana gerçekten süpriz yaparmı bilemem
kızlar bu yaz bizi çok zor günler bekliyor yazın inş.allah havalar çok sıcak olmazda kolay geçer a.s. buda bizden sana

buket ne kadarlık oldun.
ya benim 2 hafta sonra yapılacak çok geç değil mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…