2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım gerçekten zor gunler beklıyo yazın en sıcagında agustosta 8 aylık olcak allah yardımcımız olsun
bide hepimiz ramazanda bayramda dogurcaz benım tam bayrama denk gelıyo

ZOFER 8 MG 10 TABLET
Yerli, Beşeri bir ilaçdır.

8 MG FİLM TABLET) - (4 MG / 2 ML) - (8 MG / 4 ML) - (4 MG FİLM TABLET) : Yeni doğanlar , Çocuklar , Hamileler , Emziren kadınlar için uyarılar ;
Yeni doğanlar : Endikasyonları nedeni ile ilaç yeni doğanlarda kullanılmaz.
Emziren anneler : Ondansetron deney hayvanlarının sütüne geçmektedir. Bu nedenle emziren annelerin ilaç aldıkları sürece emzirmemeleri tavsiye edilir
. Çocuklar : Eğer endike ise uygun dozlarda çocuklarda kullanılabilir.
Hamile kadınlar : Hamilelik döneminde güvenirliliği kanıtlanmadığı için hamilelik sırasında kullanılmamalıdır.

Merak ettim bu ilaca baktım malüm bulantı olunca:))
Kategori belirtilmemiş. Üstelik kullanılmamalıdır diyor.

Bana dr. metpamid vermişti onun kategorisi B. Hamilelikte kar zarar ilişkisi kıyaslanarak kullanılmalıdır diye yazıyor. Ben 1-2 gün içtim bıraktım. Çünkü çokta bir fark görmedim. Ama iğnesini yaptırınca rahatlamıştım daha iyi gelmişti.

buket ne kadarlık oldun.
ya benim 2 hafta sonra yapılacak çok geç değil mi sizce

canım banada salı günü 10 -15 gun sonra gel dedi banada geç gibi geldı
13 haftalık olcaz nasıl kızlar geçmi sizce ben haftaya bugun gitmeyi düşünüyorum tam 10 gun oluyo:dance:

canım banada salı günü 10 -15 gun sonra gel dedi banada geç gibi geldı
13 haftalık olcaz nasıl kızlar geçmi sizce ben haftaya bugun gitmeyi düşünüyorum tam 10 gun oluyo:dance:

gec deil herhalde cunku ben de 10 gün önce gittim 2li test için, ptesi de sonucu aldım.

Doğum Günün Kutlu Olsun ECEM , çok nazik ve ince düşünceliymiş eşin, maşallah, Allah bozmasın
süper bir hediye, özellikle not çok etkili, snein msjını okurken eşim yanımdaydı, oda okudu
martın 19 u benim doğum günüm, bakalım bizim kociş bi sürpriz yaparmı?? pek sanmıyorum ama belli olmaz
hayırlı sağlıklı nice uzun senelere inşallah bebeğin ve eşinle birlikte a.s.

canım ben 11+3 doktor bişe demedi bırak diye ama normalde 3 aydan sonra bırakılıyor diye biliyorum.cumartesi günü sorarım..

ya ben 3 aydır kullanıyorum ancak ilaç içmek benim için işkence
birde ne yesem , ne içsem acayip şişkinlik yapıyor, rahatsız oluyorum
sanki folic asitten kaynaklı gibi geliyor, hazır 3, ayımı doldurmuşken içmiyeyim diyorum
başkada ilaç vermedi zaten, tahliller ve kan değerim iyi olduğu için
ilgin için teşekkür ederim a.s. yerimseniben

benimde pazartesi günü gitmem gerek, ozamana kadar içmek istemiyorum ilacı
bugün 2li test sonucum çıkmıştır alıp göstermem gerek ancak
gösterince öyle sanıyorum ki benim doktorda bircanın doktoru gibi sadece sonucu söyleyip ultrasondan bebeğimi göstermicektir, hevesim kursağımda klır diye haftaya aylık kontrole gidicem
bakalım o zaman ne vercek doktorum, inşallah kızmaz folici bıraktım diye

canım bende eczaneye gittim ilacı almaya sakın bu ilacı içme falan dediler.kanser hastalarına kemoterapi sırasında veriliyormuş.bugün doktora gittiğimde bir bir anlatıım.bu ilacı bana niye verdiniz böyle böyle diyolar diye oda dediki hiç kadın doğum uzmanına sordun mu? bende evet dedim oda içme dedi dedim.o zaman o doktorun hiçbirşeyden haber yok dedi.herhalde hiç konferanslara gitmiyor dedi. uzmanlar bu ilacın kullanılabileceğine dair onay getirmişler 2 senedirde kullanılıyomuş..güvenle iç dedi.hatta bazı hastalarım 9.ayına kadar içti dedi ama doğumlarında hiçbir problem çıkmadı dedi.birde eğer ben sana bu ilacı vermemiş olsaydım geldiğin zaman zoferin seruma katılıp verileninden vericektim dedi ya canım işte öyle..bana metpamid fayda etmemişti çünkü çok fazla kusuyodumm.:1no2:

kızlar güzel dileklerinize teşekkür ederiz...evet ya eşim sağolsun süprizleri sever tabi her erkek gibi aşırıya kaçmadan..ama günahını almayım özel günleri hiç atlamaz..biz 1,5 yıllık evliyiz..tabi öncesini sorarsanız tam 10 yıl 1999 da tanıştık..lisede sınıf arkadaşımdı..bazen tuhaf geliyo eski günler geliyor gözümün önüne formalı halimiz falan..şimdi anne baba olmaya hazırlanıyoruz kısmetse..allah kimsenin sevgisini bitirmesin evlerimiz huzurla,sağlıkla dolsun taşsın...AMİNNNNN....

kızlar merhaba,
sıze bısey sormak ıstıyorum.kakao yagı alıcam ama su yag olanlardan mı alıcam sıvı seklınde mı yanı yoksa yazın da bronzlasırken kullanılabılen krem gıbı olanlardan mı?
bılgısı olan var mı?

gec deil herhalde cunku ben de 10 gün önce gittim 2li test için, ptesi de sonucu aldım.

hıııımmmm haklısın aslında biz biraz herşey bir an önce olsun bitsin istiyoz
bana kalırsa 9 ay bile cok uzun 5 ayda dogursak keşkedelikafadulden

canım gerçekten zor gunler beklıyo yazın en sıcagında agustosta 8 aylık olcak allah yardımcımız olsun
bide hepimiz ramazanda bayramda dogurcaz benım tam bayrama denk gelıyo

evet ya bayram çocukları olucaklar ne güsel bu bayram biz değil herkes bize gelicek

petiborcüm canım kakaoyağını ne için kullancaksın, çatlak olmasın diyemi?
şayet öyleyse ben bebe yağı aldım niveanın onu kullanıyorum

guluncani heeç sorma bacıı dediğin gibi 5,6, ayda doğursak da alsak kucağımıza :):)) 9 ay baya uzun geliyor insana

bende bebe yağı kullanıyorum şimdilik umarım faydsı olur.. birde kızlar göğüslere de iyi bakmak lazım

Çok güzel bir sürpriz olmuş tatlım. Yeni yaşının sana sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ederim. Nice mutlu yıllara.... a.s.

ecem84 bayıldım eşinin sürprizine , çok güzelmiş gerçekten :)) Bu arada yeni yaşını kutlarım umarım bir ömür boyu eşinle bebişinle mutlu yaşarsınız :) benim bile gözlerim doldu okurken zaten bu ara herşeye ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…