KÖTÜ YA yesem kötü yemesem yine kötü anlayamadım sen naıslsın midem nasıl canım
buket ne kadarlık oldun.
ya benim 2 hafta sonra yapılacak çok geç değil mi sizce
canım banada salı günü 10 -15 gun sonra gel dedi banada geç gibi geldı
13 haftalık olcaz nasıl kızlar geçmi sizce ben haftaya bugun gitmeyi düşünüyorum tam 10 gun oluyo:dance:
selam kızlar;ayyy çok duygusalım bugün ya....bugün benim doğumgünüm ve az önce eşim eve bir çiçek göndermiş kocaman bir sepet ve içinde bir bebek..ama en çok içinde yazan not beni duygulandırdı..''annem iyiki doğdun seneye beni kucağına alıp pastanı birlikte kesicez..seni çok seviyorum...''koptum resmen kızlar zaten ağlamaya yer arıyordum iyi bahane oldu..senağlama senağlama
canım ben 11+3 doktor bişe demedi bırak diye ama normalde 3 aydan sonra bırakılıyor diye biliyorum.cumartesi günü sorarım..
Canım benim 3 ayım doldu, 1 hafta önce dr da randevum vardı folic asit bitti devam edeyim mi diye sordum. drum hyr artık bırakabilirsin ztn bebegin omurilik gelisimini tamamladı dedi. simdi herhangi bir takviye vermedi ama benim bebeğimin gelisimi SAT a göre 1 hafta geriden geliyor. eger devam ederse vitamin takviyesi verecegini soyledi..
ZOFER 8 MG 10 TABLET
Yerli, Beşeri bir ilaçdır.
8 MG FİLM TABLET) - (4 MG / 2 ML) - (8 MG / 4 ML) - (4 MG FİLM TABLET) : Yeni doğanlar , Çocuklar , Hamileler , Emziren kadınlar için uyarılar ;
Yeni doğanlar : Endikasyonları nedeni ile ilaç yeni doğanlarda kullanılmaz.
Emziren anneler : Ondansetron deney hayvanlarının sütüne geçmektedir. Bu nedenle emziren annelerin ilaç aldıkları sürece emzirmemeleri tavsiye edilir
. Çocuklar : Eğer endike ise uygun dozlarda çocuklarda kullanılabilir.
Hamile kadınlar : Hamilelik döneminde güvenirliliği kanıtlanmadığı için hamilelik sırasında kullanılmamalıdır.
Merak ettim bu ilaca baktım malüm bulantı olunca:))
Kategori belirtilmemiş. Üstelik kullanılmamalıdır diyor.
Bana dr. metpamid vermişti onun kategorisi B. Hamilelikte kar zarar ilişkisi kıyaslanarak kullanılmalıdır diye yazıyor. Ben 1-2 gün içtim bıraktım. Çünkü çokta bir fark görmedim. Ama iğnesini yaptırınca rahatlamıştım daha iyi gelmişti.
sizin gerçekten daha zor tatlım ya benım bulantılar düzensiz bi gün oluyo bi gün olmuyo ama okadar rahatsız edıcı boyutta değil şükür
gec deil herhalde cunku ben de 10 gün önce gittim 2li test için, ptesi de sonucu aldım.
canım gerçekten zor gunler beklıyo yazın en sıcagında agustosta 8 aylık olcak allah yardımcımız olsun
bide hepimiz ramazanda bayramda dogurcaz benım tam bayrama denk gelıyo
evet ya bayram çocukları olucaklar ne güsel bu bayram biz değil herkes bize gelicek
petiborcüm canım kakaoyağını ne için kullancaksın, çatlak olmasın diyemi?
şayet öyleyse ben bebe yağı aldım niveanın onu kullanıyorum
evet canım catlak olmaması ıcın kullanmayı dusunuorum.suan nıveanın yogun nemlendırıcısını kullanıorum zaten ama donusumlu olarak kakao da surmeyı dusunuorum.o yusden sordum
selam kızlar;ayyy çok duygusalım bugün ya....bugün benim doğumgünüm ve az önce eşim eve bir çiçek göndermiş kocaman bir sepet ve içinde bir bebek..ama en çok içinde yazan not beni duygulandırdı..''annem iyiki doğdun seneye beni kucağına alıp pastanı birlikte kesicez..seni çok seviyorum...''koptum resmen kızlar zaten ağlamaya yer arıyordum iyi bahane oldu..senağlama senağlama
petiborcüm canım kakaoyağını ne için kullancaksın, çatlak olmasın diyemi?
şayet öyleyse ben bebe yağı aldım niveanın onu kullanıyorum
evet canım catlak olmaması ıcın kullanmayı dusunuorum.suan nıveanın yogun nemlendırıcısını kullanıorum zaten ama donusumlu olarak kakao da surmeyı dusunuorum.o yusden sordum
bende 1 aya kadar ondan kullanıcam şimdi rosense nin vazelininikullanıyorum..
bende 1 aya kadar ondan kullanıcam şimdi rosense nin vazelininikullanıyorum..
fussiletçim madem kullanıcaksın sen de sana da soylıyım.ogrendım cunku su kakao yagının sıvı seklınde olanlarından kullanıcakmısız.yanı krem gıbı olanlardan dıılmıs.aklınızda olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?