2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım doğum günün kutlu olsun sağlıklı ve mutlu seneler dileerinm inan eşinin mesajını okurken benim bile gözlerim doldu çok güzel bi süpriz yapmış sana

kızlar benim yan kalçalarımda çatlaklar oluşmaya başlamış
geçen akşam fark ettim, basenlerim genişliyo galiba
göğüsler desen sütyenlerime sığmıyor küçük olduğu için hep süngerli, yani dolgulu olanlardan kullanıyordum, şimdi hiçbiri olmuyor
sizlerde vücut gelişmeleri nasıll

ecem yeni yaşın kutlu olsun canım eşinle bebişinle sağlıklı uzun yıllar gecirirsin inşallaha.s. buarada notta hakkaten çok güsel canım

ya kızmı olcek acep senin öle derleryadelikafadulden.benim göğüslerim hamişliğin başından beri çok ağrıyodu.dün akşam fark ettim ağrımyo.sütyensiz yattım akşam uzun zamandan beri ilk defa acımadı ve sütyen var gibi büyümşler yani kapkalın eşofmandan belli oluyoo düşünsırnaşık şey..

benimde ağrıyordu bir kaç gündür sadece uçları acıyor biraz ama ara ara sürekli değil ama gögüslerimdne yana şanslıyım bu günlerde

benimde kalçalarımda çatlaklar oluşmaya başlamış gibi kilo almaktan sanırım

valla bilmiyorum ama kızım olursa hiçte fena olmaz heee hihoyyyt
ben evde hiç süyten takmıyorum valla, sütyen takılmış gibi duruyor, bide takınca acıyor yaa
belkide sıktığı için, en kısa zmanada almam lazım büyük beden, yoksa sarkıcak diye korkuyorum

ayy bende bebe yağı yanı sıra kakou mu kullansam, faydasını görürüz dimiii
alayım barii çünkü sol kalçamdaki çatlak hiç hoş durmuyor

benimde göğüslerimde bayağı ağrı vardı eskiden yürüken bile acıyodı ama şimdi geçti bakalım.. ama kocaman oldular.. bu arada kızlar sakın sütyenle yatmayın kanser riskini iki kat arttırıyomuş. salın gitsin yatarkennn

eltime iniyorum, yemeği beraber yiyecez kısmetse
öpüyorum hepinizi, akşama görüşrüz canalarım

oku oku bitmedi valla kızlar döktürmüşsünüzz... ecemcim doğumgünün kutlu olsun canım eşin gerçekten çok düşünceliymiş. bu arada kızlar benden size kakao yağı tavsiyesi eğer bulunduğunuz yerde var the body shop un kakao yağı var ben ondan kullandım hiç karnım çatlamadı ama tabi bu birazda cildin esnekliğine ve genetik yapınıza dayanıyor benden söylemesi...

ya arkadaşlar bişi sorcam kekik guatr ı azdırırmı?? geçen gece ben çok fenalaştım ya şimdi bi arkadaşım kekik ten uzak dur dedi o gecede ben içinde kekik olan bişeyler yemiştim ..bilginiz varmıı????

kızlar benim bir saattir kasıklarımda ağrı var..ama kanama yada leke yok çok korkuyorum..ama hani böyle üşütürsünüzde yumurtalıklarınız ağrır ya öyle bir ağrı..çok panik yaptım..

kızlar benim bir saattir kasıklarımda ağrı var..ama kanama yada leke yok çok korkuyorum..ama hani böyle üşütürsünüzde yumurtalıklarınız ağrır ya öyle bir ağrı..çok panik yaptım..

canım imkanın varsa sırt üztü yat ayaklarının altına bişey koy ayaklarını yükselt eğer çok şiddetliyse ve geçmezse doktorunu arayıp sorsan iyi olur. bazen olabiliyo ama genede temkinli olmakta fayda var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…