kızlar güzel dileklerinize teşekkür ederiz...evet ya eşim sağolsun süprizleri sever tabi her erkek gibi aşırıya kaçmadan..ama günahını almayım özel günleri hiç atlamaz..biz 1,5 yıllık evliyiz..tabi öncesini sorarsanız tam 10 yıl 1999 da tanıştık..lisede sınıf arkadaşımdı..bazen tuhaf geliyo eski günler geliyor gözümün önüne formalı halimiz falan..şimdi anne baba olmaya hazırlanıyoruz kısmetse..allah kimsenin sevgisini bitirmesin evlerimiz huzurla,sağlıkla dolsun taşsın...AMİNNNNN....
fussiletçim madem kullanıcaksın sen de sana da soylıyım.ogrendım cunku su kakao yagının sıvı seklınde olanlarından kullanıcakmısız.yanı krem gıbı olanlardan dıılmıs.aklınızda olsun.
hıı tamam kıllanma yapmaz inş.
ben sordum yağını 6.5 tl ymiş badem yağıyla önderi burda bizm aktardcı bakalım
kızlar benim yan kalçalarımda çatlaklar oluşmaya başlamış
geçen akşam fark ettim, basenlerim genişliyo galiba
göğüsler desen sütyenlerime sığmıyor küçük olduğu için hep süngerli, yani dolgulu olanlardan kullanıyordum, şimdi hiçbiri olmuyor
sizlerde vücut gelişmeleri nasıll
petiborcüm canım kakaoyağını ne için kullancaksın, çatlak olmasın diyemi?
şayet öyleyse ben bebe yağı aldım niveanın onu kullanıyorum
evet canım catlak olmaması ıcın kullanmayı dusunuorum.suan nıveanın yogun nemlendırıcısını kullanıorum zaten ama donusumlu olarak kakao da surmeyı dusunuorum.o yusden sordum
KIZLAR BENDE BEBE YAĞI KULLANIYORUM AMA YANINDA DEDİĞİNİZ GİBİ KAKAO YAĞIDA KULLANICAM
ya kızmı olcek acep senin öle derleryadelikafadulden.benim göğüslerim hamişliğin başından beri çok ağrıyodu.dün akşam fark ettim ağrımyo.sütyensiz yattım akşam uzun zamandan beri ilk defa acımadı ve sütyen var gibi büyümşler yani kapkalın eşofmandan belli oluyoo düşünsırnaşık şey..
kızlar benim yan kalçalarımda çatlaklar oluşmaya başlamış
geçen akşam fark ettim, basenlerim genişliyo galiba
göğüsler desen sütyenlerime sığmıyor küçük olduğu için hep süngerli, yani dolgulu olanlardan kullanıyordum, şimdi hiçbiri olmuyor
sizlerde vücut gelişmeleri nasıll
ya kızmı olcek acep senin öle derleryadelikafadulden.benim göğüslerim hamişliğin başından beri çok ağrıyodu.dün akşam fark ettim ağrımyo.sütyensiz yattım akşam uzun zamandan beri ilk defa acımadı ve sütyen var gibi büyümşler yani kapkalın eşofmandan belli oluyoo düşünsırnaşık şey..
ben doktora gidiyorum herkese iyi günlerrrr.
eltime iniyorum, yemeği beraber yiyecez kısmetse
öpüyorum hepinizi, akşama görüşrüz canalarım
kızlar benim bir saattir kasıklarımda ağrı var..ama kanama yada leke yok çok korkuyorum..ama hani böyle üşütürsünüzde yumurtalıklarınız ağrır ya öyle bir ağrı..çok panik yaptım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?