kızlar benim bir saattir kasıklarımda ağrı var..ama kanama yada leke yok çok korkuyorum..ama hani böyle üşütürsünüzde yumurtalıklarınız ağrır ya öyle bir ağrı..çok panik yaptım..
ya arkadaşlar bişi sorcam kekik guatr ı azdırırmı?? geçen gece ben çok fenalaştım ya şimdi bi arkadaşım kekik ten uzak dur dedi o gecede ben içinde kekik olan bişeyler yemiştim ..bilginiz varmıı????
benimde hemen hemen her gün ağrım var kasığımda sürekli oturuyorum ondanda olabilir mi?
canım bilgim olsa cevap vericem ama malesef bilgim yok canım ...
fussilet , guatr ile ilgili bilgim yyok ama internetten baktım kekik değilde , kekik yağının içten kullanımı (aşırı kullanımı ) guatr hastalarına zarar verebilir diyor .
vallahi bılmıorum kı canım ya dereotunun sabahlarları ac karnına 1 yemek kasıgı yendıgınde guatra ıyı geldıgını bılıorum.ama bugun tv de ızledım guatr rahatsızlıgı olanlar eger taslara ınanıosan kehrıbar tası cok ıyı gelıomus.o tası kolye olarak tasımalıymıs bu hastalar.bılgın olsun.hanı sen sıkıntım oluo demıssın ya benım annemde de gutr var o sıkıntıyı guatr yapıo eger sende guatr varsa ondandır canım.o taşı dene ıstersen.
sırt üstü yattım sanki biraz kesildi gibi..aman ya daha salı günü gidicem dr bir an önce gelse artık..ense kalınlığı ölçümüzde var..hayırlısı artık..
Merhaba arkadaşlar. Doktora gittiğimde çatlaklar için krem önermesini istemiştim. Zira bende ezelden beri bir sürü çatlak var ve annemde de. Sanırım genetik faktörler daha etkili oluşmasını engelleyemesemde hafifletirim belki. Tummy honey butter diye bir krem önerdi paylaşmak istedim. Aldım kullanmaya başladım bakalım nasıl gelecek?. Birde ahtardan kakao yağı badem yağı ve susam yağı alıp karıştırıp süreceğim. Sizlerde bişeyler kullanmaya başladınız mı?
Merhaba arkadaşlar. Doktora gittiğimde çatlaklar için krem önermesini istemiştim. Zira bende ezelden beri bir sürü çatlak var ve annemde de. Sanırım genetik faktörler daha etkili oluşmasını engelleyemesemde hafifletirim belki. Tummy honey butter diye bir krem önerdi paylaşmak istedim. Aldım kullanmaya başladım bakalım nasıl gelecek?. Birde ahtardan kakao yağı badem yağı ve susam yağı alıp karıştırıp süreceğim. Sizlerde bişeyler kullanmaya başladınız mı?
ben henüz başlamadım ama doktoruma dün sordum henüz erken 5. ayda başlarsın dedi.ama 2 ilaç ismi verdi şuan yanımda yok nereye koyduğumuda bilmiyorum sonra alırım tekrar. ben doktora sordum badem yağı, bebe yağı , vazelin falan öneren iyi geldiğini söyleyen bayanlar var dedim onlar hiçbir işe yaramaz dedi. kullananlarda çatlak oluşmamışsa bu çilt yapısından kaynaklanmıştır onlarda bitkisel şeylerin iyi geldiğini sanmıştır dedi bilgin olsun canım.....buarada kaç haftalık hamişsin ve bebeğin kaç cm olmuş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?