2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay nıye cırkın olsun meleklerımız ıcınde onun.orası onların yuvası cırkın olur mu hıc annesiiigamyoncuiremsu.peki o gobegındekı cızgısı ortaya cıkan varmı?benım henuz oyle bı cızgı yok.ama gobişimdekı tuyler eskıye nazaran daha mı koyulastı ne.:sm_confused:

pushingggg!
nerdesın kızıııım.tamam anladık yıldonumunu de kutladın e hadı ugra artık bı topıge.ozledık yaw.

orası öle canımcımda yeni dogum yapan bi arkadasımın göbüşünü görmüştüm:bbo: üst tarafı gösterdi bide göbek deliğin etrafını göstermedi korkarsın dedi bılmıyom canım ben herşeyi kafaya takarımda sonum hayır olsun

merhaba arkadaslar benide eklermisiniz sat:21 aralık muhtemel doğum tarihi 29 eylül ama henüz dr um tarih konusunu konuşmadık.sizlere sorum pztesi 11.hafta 2 li test tam ne zaman yapılıyor.vajinal ultrasonla ölcülüyor ense ölçümü bilgi verirmisiniz..tsk

canım hosgeldın.
11-14.haftalar arasında yapılıo.yani 10+lı gunlerde yapılmaya baslanıo 14. haftaya kadar yapılıo.doktorlar en uygun tarıhın 12. hafta oldugunu soyluo.karından bakılarak yapılıo vajınal dııl.

Son düzenleme:
kızlar ben biraz daha iyiyim..aslında devam ediyor hafif ağrım ama sanırım üşüttüm çünkü çok sık lavaboya gidiyorum..bu arada burko (burcu) hiç gözükmüyor..bilginiz varmı..

Selam kızlarrrr. Biz geldik. Allaha şükür her şey yolunda. Bebişim 8 cm 79 gr olmuş. 1.31 çıktı ense kalınlığı. Baya hareketliydi yine. Bağdaş kurmuş öyle duruyordu kaydirigubbakcemile Kan sonucumu Salı günü alıcam. 1 kilo vermişim yine. Bebeğe zararı yokmuş. Bu aydan sonra almaya başlarsın dedi. Yüzünü gösterdi kızlar. Gözler burun ağız. bana benziyordu valla kaydirigubbakcemile3 Cinsiyetini söylemedi. 1 ay sonra söyleyecekmiş. Hayırlısı artık bebişim sağlıklı ya hiç problem değil.

Bende canım Nivea Baby bebek yağını kullanıyorum, zaten benim hala kaşıntım falan da olmuyor. Ama 5. ay girince Lierac'ın kremini almayı düşünüyorum . Benim dr.'da o kremi önerdi ve çokta iyi yorumlar okudum. Evet dediğin gibi biraz pahalı ama ne yapalım. Hamilelik bitimine kadar muhtemelen 2 tüp yeter diye düşünüyorum ben zaten sadece karnım için onu kullanıcam..

Çok sevindim canım gözünaydın çok güzel bir haber bu :teytey:
Allah hep böyle hayırlı haberler almak nasip etsin inşallah hepimize , tüm anne adaylarına...

canım ne güsel ya çok mutlu oldum bebişinin iyi olduğuna inşallah testinde çok güzel çıkıcak ayy yerim onu ya ne kadar büyümüş kuzucuk

ayy canım benim çok sevindim.hadi gözün aydın:) salı günüde inşallah herşey güzel çıkar.iyi haberlerle bekliyoruzz seni:CüvCüv:

Doğum günün kutlu olsun şekerim. Ne güzel bir sürpriz yapmış eşin.

Çok sevindim canım gözünaydın çok güzel bir haber bu :teytey:
Allah hep böyle hayırlı haberler almak nasip etsin inşallah hepimize , tüm anne adaylarına...

Saol tatlım. Allaha şükürler olsun çok mutluyum bugün. :teytey:

canım ne güsel ya çok mutlu oldum bebişinin iyi olduğuna inşallah testinde çok güzel çıkıcak ayy yerim onu ya ne kadar büyümüş kuzucuk

Saol cnm bnm. Senin sonuçlarda iyi çıkmış. Çok dua etmiştim doktora gideceklere. allaha şükürler olsun..

ayy canım benim çok sevindim.hadi gözün aydın:) salı günüde inşallah herşey güzel çıkar.iyi haberlerle bekliyoruzz seni:CüvCüv:

Saol cnm bnm. Seninde herşey yolunda gitmiş. Çok sevindim. Allah bebişlerimizi korusun..

ya kızlar..ne olur beni yanlış anlamayın aslında çok düşündüm yazsammı yazmasammı diye..içinizde facebooka üye olan varmı..isterseniz özelden isimlerimizi yazıp facebookta ekleriz birbirlerimizi en azından resimlerimizi falan görürüz..ya ne olur yanlış anlamayın beni.. istemeden özelinize girdiysemde şimdiden çooookkkk özür dilerim....a.s.

canımm çok sevindimmm... maşşallah bebişine.. sağlıklı ve hayırlı olsunda cinsiyet önemli değil boşver..

Ecem senin profiline yazdım bakabilir misin?

iyi akşamlar kızlar bugün işlerim vardı giremedim hiç ecem doğum günün kutlu alsun mazijiku canıııım yaaaaa çok sevindiiiim inan inşlh her doktora gittiğimizde hepimiz güzel haberlerle geliriz bölee.

mozijiko senin adına çok sevindimm ne güzel yaaa ben bebişimi haftaya görebilecem kısmetse dr bu hafta sonu çalışmıyormu......... ecem doğum günün kutlu olsun canımm.. ahhhh benim doğum günümede çok az kaldı bakalımm eşimmm ne yapacak.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…