yağlar ile ilgili bende bir dipnot eklemek istiyorum badem yağı alırken acı badem yağı alcakmışız
bide çilek yağı çatlak için değil lekelenmeleri önlüyomuş çünkü ilerki aylarda göbüşümüz cok çırkın olcak lekenmeler,göbegın ortasından dümdüz bi siyah cizgi(erkek bebeklerde daha koyu oluyomuş)
oofffff offfffffff
ay nıye cırkın olsun meleklerımız ıcınde onun.orası onların yuvası cırkın olur mu hıc annesiiigamyoncuiremsu.peki o gobegındekı cızgısı ortaya cıkan varmı?benım henuz oyle bı cızgı yok.ama gobişimdekı tuyler eskıye nazaran daha mı koyulastı ne.:sm_confused:
merhaba arkadaslar benide eklermisiniz sat:21 aralık muhtemel doğum tarihi 29 eylül ama henüz dr um tarih konusunu konuşmadık.sizlere sorum pztesi 11.hafta 2 li test tam ne zaman yapılıyor.vajinal ultrasonla ölcülüyor ense ölçümü bilgi verirmisiniz..tsk
Ben nivea bebe yağı kullanıyorum , benim için daha erken ama kaşıntım başlayınca aldım . Bir de arkadaşım dan kalan 2 tüp lierac krem jel var , arada da onlardan kullanıyorum ( biraz pahalı tüpü 50 tl civarı, ama deneyen iki arkdaşım da faydasını gördü ) şimdilik yoğun değil sadece sabah duştan sonra kullanıyorum .
Selam kızlarrrr. Biz geldik. Allaha şükür her şey yolunda. Bebişim 8 cm 79 gr olmuş. 1.31 çıktı ense kalınlığı. Baya hareketliydi yine. Bağdaş kurmuş öyle duruyordu kaydirigubbakcemile Kan sonucumu Salı günü alıcam. 1 kilo vermişim yine. Bebeğe zararı yokmuş. Bu aydan sonra almaya başlarsın dedi. Yüzünü gösterdi kızlar. Gözler burun ağız. bana benziyordu valla kaydirigubbakcemile3 Cinsiyetini söylemedi. 1 ay sonra söyleyecekmiş. Hayırlısı artık bebişim sağlıklı ya hiç problem değil.
Selam kızlarrrr. Biz geldik. Allaha şükür her şey yolunda. Bebişim 8 cm 79 gr olmuş. 1.31 çıktı ense kalınlığı. Baya hareketliydi yine. Bağdaş kurmuş öyle duruyordu kaydirigubbakcemile Kan sonucumu Salı günü alıcam. 1 kilo vermişim yine. Bebeğe zararı yokmuş. Bu aydan sonra almaya başlarsın dedi. Yüzünü gösterdi kızlar. Gözler burun ağız. bana benziyordu valla kaydirigubbakcemile3 Cinsiyetini söylemedi. 1 ay sonra söyleyecekmiş. Hayırlısı artık bebişim sağlıklı ya hiç problem değil.
selam kızlar;ayyy çok duygusalım bugün ya....bugün benim doğumgünüm ve az önce eşim eve bir çiçek göndermiş kocaman bir sepet ve içinde bir bebek..ama en çok içinde yazan not beni duygulandırdı..''annem iyiki doğdun seneye beni kucağına alıp pastanı birlikte kesicez..seni çok seviyorum...''koptum resmen kızlar zaten ağlamaya yer arıyordum iyi bahane oldu..senağlama senağlama
Çok sevindim canım gözünaydın çok güzel bir haber bu :teytey:
Allah hep böyle hayırlı haberler almak nasip etsin inşallah hepimize , tüm anne adaylarına...
canım ne güsel ya çok mutlu oldum bebişinin iyi olduğuna inşallah testinde çok güzel çıkıcak ayy yerim onu ya ne kadar büyümüş kuzucuk
ayy canım benim çok sevindim.hadi gözün aydın:) salı günüde inşallah herşey güzel çıkar.iyi haberlerle bekliyoruzz seni:CüvCüv:
canımm çok sevindimmm... maşşallah bebişine.. sağlıklı ve hayırlı olsunda cinsiyet önemli değil boşver..
ya kızlar..ne olur beni yanlış anlamayın aslında çok düşündüm yazsammı yazmasammı diye..içinizde facebooka üye olan varmı..isterseniz özelden isimlerimizi yazıp facebookta ekleriz birbirlerimizi en azından resimlerimizi falan görürüz..ya ne olur yanlış anlamayın beni.. istemeden özelinize girdiysemde şimdiden çooookkkk özür dilerim....a.s.
iyi akşamlar kızlar bugün işlerim vardı giremedim hiç ecem doğum günün kutlu alsun mazijiku canıııım yaaaaa çok sevindiiiim inan inşlh her doktora gittiğimizde hepimiz güzel haberlerle geliriz bölee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?