kullandığım sabun...şampuann...nemlendirici....evin kokusuu...sigara kokusuu.... deliricem arkadaşlarr hepsi kokuyorr...ölücemmm.. az önce ellerimi yıkadımm kokladımm içim dışıma çıktı yaaa... ne ağır bir koku... hemen başka bir sabun açtımm...bu daha iyyyaaa... benim gibi olan varmıı....
aynenn öyle fussilett çok kötüyümm ne zaman geçicek sabır diyoruzz amaa...
Arkadaşlar merhaba,
Kocacığımın yanına geldim Bulgaristan'a. internette sorun vardı 5-6 gündür okuyamadım forumumuzu.özlemişim yaff:) geçmişe bakiyimde ammada uzundur şimdi ama zevkle okicam neler yazmışsınız umarım iyi haberler alırım.sevgiler herkese.
slm kızlar nasılsınız ben uzun süredir giremiyodum işlerin yoğunluğundan birde taşınıcaz yavaş yavaş evi toplamaya çalışıyorum belki taşınana kadar bir süre daha giremem bende bugün 2li için gittim ense ölçümü gayet iyi 1.00 çıktı 94gr olmuş kuzumtakla atıp duruyudu yaramaz doktor cinsiyetini görmek için uğraştı ama bacağını açmadı bitürlü bizim utangaç bebek
buarada yeni katılan arkadaşlar hepiniz< hoşgeldiniz
bebeğini kaybedenler için çok üzgünüm allah sabır versin
sonuçları çıkan arkadaşlar için çok sevindim allah sağlıklı bi şekilde kucağımızada almayı nasip etsin inş. bende haftaya alcam sonucu
1 aya kadar taşınacağım biranönce taşınmak istiyorumm bu evde duramıyorumm.. mileetin evi çok temiz geliyo yaa en azından yeni evde bukadar kötü olmam inşallah şimdilik tek tesellim buu... az önce mineralli su içtmm ii geldi sankii..
Günaydın Kızlar,
Umarım keyifler iyidir. Ben iyiyim çok şükür. Topiğimizde taşınacak ne çok hamile var. Bu yıl hem yeni ev , hem yeni bebek bol bol tadını çıkarıcaz inşallah :lepi:
Bulantı konusuna da gelince bu sabah yine kötü oldum bebeğim birkaç gündür ben burda iyiyim anne demiyordu , bu sabah belli etti yine varlığını kaydirigubbakcemile3
Ama şimdi daha rahatım , eskisi kadar olmasa da kokulara karşı hassasiyetim devam etmekte benimde,eşimden hala uzak durmaya çalışıyorum:)) Ama geçecek bugünlerde ne yapalım...Hepsi bitecek bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter.
nasılsın canım bebeğin nasıl? ben her sabah midem çok kötü boş boş öğürüyorum bide fark ettim ki acıktığımda midme boş kalınca aynı şey oluyor yeyincede oluyor ama açken olan daha kötü
nasılsın canım bebeğin nasıl? ben her sabah midem çok kötü boş boş öğürüyorum bide fark ettim ki acıktığımda midme boş kalınca aynı şey oluyor yeyincede oluyor ama açken olan daha kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?