2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kullandığım sabun...şampuann...nemlendirici....evin kokusuu...sigara kokusuu.... deliricem arkadaşlarr hepsi kokuyorr...ölücemmm.. az önce ellerimi yıkadımm kokladımm içim dışıma çıktı yaaa... ne ağır bir koku... hemen başka bir sabun açtımm...bu daha iyyyaaa... benim gibi olan varmıı....

ANNE ADAYI.........................SAT.......................... TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ

1. İrem34............................................ .............................26 ağustos
2. Sad……………………….20 Kasım……………….28 Ağustos
3. Lakthesis…………………22 Kasım………………29 agustos
4. dilekal.................................20kasım... ... .......................2 Eylül
5. burko(burcu)........................24 Kasım.............................2 Eylül
6. ayderim...............................24 Kasım.............................2 Eylül
7. shekercim............................26 Kasım.............................2 Eylül
8. Pelin_74..............................26 Kasım..............................2 Eylül
9. Birbelemir...........................26 Kasım..............................2 Eylül
10. efil06....................................26 Kasım.............................2 Eylül
11. petibor.................................26 Kasım.............................2 Eylül
12. delfindora............................27 Kasım..............................3 Eylül
13. pushing(zeynep):)..............27 kasım ..............................3 Eylül
14. telli....................................27 Kasım...............................3 Eylül
15. aslıcım..............................27 Kasım...............................3 Eylül
16. flower_85...........................27 Kasım...............................9 Eylül
17. farsena..............................28 Kasım................................4 Eylül
18. Candy5..............................28 Kasım................................4 Eylül
19. aylin20...............................29 Kasım...............................5 Eylül
20. açeyla...............................30 Kasım................................6 Eylül
21. Okyanus84..........................1 Aralık.................................7 Eylül
22. Mozijiku .............................1 Aralık.................................7 Eylül
23. cntz_06...............................1 Aralık.................................7 Eylül
24. kedinihal.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
25. MELİKE.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
26. BEGUM84..........................2 ARALIK.............................8 EYLÜL
27. bengiii(Emel).......................3 Aralık................................8 Eylül
28. zeynepsz.............................3 Aralık................................8 Eylül
29. deryaa1...............................3 Aralık................................9 Eylül
30. serdi...................................4 Aralık................................9 Eylül
31. cingene00...........................5 Aralık.................................9 Eylül
32. Kimeneki…………………6 Aralık…………………….14 Eylül
33. ((eslem))..............................7 Aralık................................13 Eylül
34. fussilet................................7 Aralık.................................13 Eylül
35. m.reyyan.......................................... .............................13 Eylül
36. Nevesta..............................8 Aralık................................14 Eylül
37. sevil78................................8 Aralık................................14 Eylül
38. MadLen .............................9 Aralık................................15 Eylül
39. eda_naz.............................9 Aralık.................................15 Eylül
40. mrs_derya..........................9 Aralık.................................15 Eylül
41. Cangema…………………9 aralık………………………15 eylül
42. ADA_32............................11 Aralık................................16 Eylül
43. atropin_tr .........................11 Aralık................................17 Eylül
44. hakca............................................. ................................18 Eylül
45. asos1980(ayşe)..................13 Aralık….............................19 Eylül
46. Marall...............................13 Aralık….............................19 Eylül
47. kardelen23-.......................13 Aralık................................19 Eylül
48. fatoşgül..............................14 Aralık................................20 Eylül
49. guluncani...........................17 Aralık...............................23 Eylül
50. kardelen79.........................14 aralık................................20 Eylül
51. ultlar ................................15 Aralık................................20 Eylül
52. icedream...........................15 Aralık................................20 Eylül
53. süm-er................................................ ...........................23 Eylül
54. Pembemavi……………….31 aralık………………….23 Eylül
55. fbozkurt.............................18 Aralık...............................24 Eylül
56. salihas..............................18 Aralık...............................24 Eylül
57. sido..................................19 Aralık................................25 Eylül
58. ecem................................19 Aralık................................25 Eylül
59. ESERizmir.........................2 Aralık.................................25 Eylül
60. sivaslı58.............................20 Aralık. ..............................26 Eylül
61. cunos……………………..21 Aralık………………….29 Eylül
62. _SakURa_.........................22 Aralık................................28 Eylül
63. Msms…………………….22 Aralık……………………28 Eyül
64. Trackeki............................23 Aralık................................29 Eylül
65. sidelya81...........................23 Aralık................................29 Eylül
66. gamma..............................24 Aralık.................................30 Eylül
67. Ecrin_Ceylin……………..24 aralık………………………30 eylül
68. Kamille.............................25 Aralık...................................1 Ekim

üzülme tatlım bende öyleyim geçicek inş.hamşlelşk öncesi eşime beğenerek bir parfüm almıştım şu an sıkma kullanma kokmasın diye yalvarıyorum düşün ...ev kokuyo banada hele sabahları buzd.sanki bi leş saklıyom gibi kokuyoo iğrenç demiisositososito

ayyy mozijiku çooooooooookkkk sevindim darısı başıma bende gidicem yarın inş.senin gibi mutlu dönerim

aynenn öyle fussilett çok kötüyümm ne zaman geçicek sabır diyoruzz amaa...

aynenn öyle fussilett çok kötüyümm ne zaman geçicek sabır diyoruzz amaa...

öle cnm ne yapcen bebişler için katlanıyoruz.bana bide geceleri bazen ölee sıkıntı yapı yoki ne yapacağımı şaşırıyom ev dar geliyo bana ama hep bebişim için iyi olmaya çalışıyorum......sen de öyle yapmaya çalış tatlım:CüvCüv:

1 aya kadar taşınacağım biranönce taşınmak istiyorumm bu evde duramıyorumm.. mileetin evi çok temiz geliyo yaa en azından yeni evde bukadar kötü olmam inşallah şimdilik tek tesellim buu... az önce mineralli su içtmm ii geldi sankii..

slm kızlar nasılsınız ben uzun süredir giremiyodum işlerin yoğunluğundan birde taşınıcaz yavaş yavaş evi toplamaya çalışıyorum belki taşınana kadar bir süre daha giremem bende bugün 2li için gittim ense ölçümü gayet iyi 1.00 çıktı 94gr olmuş kuzum takla atıp duruyudu yaramaz doktor cinsiyetini görmek için uğraştı ama bacağını açmadı bitürlü bizim utangaç bebek

buarada yeni katılan arkadaşlar hepiniz< hoşgeldiniz

bebeğini kaybedenler için çok üzgünüm allah sabır versin

sonuçları çıkan arkadaşlar için çok sevindim allah sağlıklı bi şekilde kucağımızada almayı nasip etsin inş. bende haftaya alcam sonucu

Arkadaşlar merhaba,
Kocacığımın yanına geldim Bulgaristan'a. internette sorun vardı 5-6 gündür okuyamadım forumumuzu.özlemişim yaff:) geçmişe bakiyimde ammada uzundur şimdi ama zevkle okicam neler yazmışsınız umarım iyi haberler alırım.sevgiler herkese.

yok tatlım bize öle geliyoo bizim evlerle alakası yok...geçicek inş.tamammı tatlım

anaaaa sen bulgaristandamısın şimdi ayyy ne cesaret vallahi ben 2 adım lık yola çıkmıyom tebrikler..ee nasılsın nasıl oralar?????delikafadulden

Günaydın kızlar. Ben yine erkeciyim bu sabah. Hava çok güzel bugün. Çıkıp biraz yürüyüş yapsam hiç fena olmaz aslında.

Asos ve fussiletcim, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Fussiletcim dua ediyorum bugün senin için. Mutlumutlu gel sende .

flower, çok sevindim cnm bebişinin sağlıklı olmasına. Bende öğrenemedim cinsiyetini. Sağlık olsun öteki ay kesin öğreniriz zaten.

günaydın kızlar günaydın mozijiku nasılsınız? ne var ne yok? hava soğuk değil ama kapalı burda hiç gelmek istemedim işe çok uykum var belim ağrıyor bakalım bu gün geçtimi tamam

inşallah sonuçların temiz çıkar tatlım

aynen tatlım ya biz de haziran temmuz gibi taşınacağız

Günaydın Kızlar,
Umarım keyifler iyidir. Ben iyiyim çok şükür. Topiğimizde taşınacak ne çok hamile var. Bu yıl hem yeni ev , hem yeni bebek bol bol tadını çıkarıcaz inşallah :lepi:
Bulantı konusuna da gelince bu sabah yine kötü oldum bebeğim birkaç gündür ben burda iyiyim anne demiyordu , bu sabah belli etti yine varlığını kaydirigubbakcemile3
Ama şimdi daha rahatım , eskisi kadar olmasa da kokulara karşı hassasiyetim devam etmekte benimde,eşimden hala uzak durmaya çalışıyorum:)) Ama geçecek bugünlerde ne yapalım...Hepsi bitecek bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter.

nasılsın canım bebeğin nasıl? ben her sabah midem çok kötü boş boş öğürüyorum bide fark ettim ki acıktığımda midme boş kalınca aynı şey oluyor yeyincede oluyor ama açken olan daha kötü

Evet canım açken insanın midesi daha fazla bulanıyor bu nedenle sık sık az az yemeliyiz.
Sen nasılsın , bebeğimiz nasıl?
Bugün cuma artık tabi cumanın hatrına iyi olmak lazım hihoyyyt
Ben artık bir an önce yaz gelsin istiyorum yaa hem bu kasvetli havalardan sıkıldım hemde yaz bize büyük bir hediye getirecek. Sabırsızlıkla bekliyorum delikafadulden

günaydın kızlar
nevestacığım aynen benimde öyle oluyor gece uykumda bile açlığımı hissetsem midem kötü oluyor ...

bugün hava gayet ılık elbise giydim çok rahat gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…