2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyim tatlım ya bebeğimde iyidir inşallahen son ayın 26. sında gördüm bebeğimi... özledim onu dün ultrasyona sokmadı ki neyse cuma hatrına iyi olmak lazım haklısın iyim çok iyim bebeğim benimle olduğu için Şükürler olsun mutluyum
ama hava çok sıkıcı bende yaz gelsin bebeğin göbeğim büyüsün sonra hemen eylül olsun bebeğim doğsun ona sarılayım öpeyim istiyorum

günaydın kızlar
nevestacığım aynen benimde öyle oluyor gece uykumda bile açlığımı hissetsem midem kötü oluyor ...

bugün hava gayet ılık elbise giydim çok rahat gerçekten...

evet burasıda gayet ılık ama hava kapalı sıkıntı yapıyor

kızlar ya ben 1 tane parfümüm var ondan iğrendim sabah sıktım yine şuan bile kokusu hep burnumda içim bulanıyo keşke diğerlerinde birini sıksaydım sizinde oluyormu parfüm kokusundan

GÜNAYDIN KISSSLAR.hayırlı cumalar olsun. ben nasipse 16.30 dr gidicem bugün dua edin benim için...bircan cığım aynısı bende hergün oluyo.ne sıkarsan keşke diğeri diğerini sıksaydım diyorum...kıl kuyruk oldum iyicene...

kızlar ya ben 1 tane parfümüm var ondan iğrendim sabah sıktım yine şuan bile kokusu hep burnumda içim bulanıyo keşke diğerlerinde birini sıksaydım sizinde oluyormu parfüm kokusundan

canım maşallah bebeğinin iyi olmasına sevindim.bu arada aynen parfüm delirtiyor beni.o kadar beğenerek aldığım parfüm böğğ oluyorum.taktım birine onu kullanıyorum.

kızlar hepinize günaydınlarrrrrr,,,,,,,,
ben de ikiliyi yaptırdım, ultrasonda o kadar güzeldiki yalnız benim ki çok yaramaz hep tepetaklak duruyor, doktor çok uğraştı çikolata yedim fayda etmedi, çok komikti ama kızlar, hep ters duruyor, elini kolunu sallıyor, dönmedi bir türlü,zorla ense kalınlığı ve diğer değerleri ölçtü doktor,kan sonuçlarını bekliyorum, ultrason değerleri normaldi, cinsiyetini öğrenemedik bizde,
bende mide ekşimesi çok fazla oluyor, doktoruma söylediğimde bana gaviscon şurup verdi, 2 gündür sıkıntım olduğunda içiyorum ekşimeyi geçiriyor, eğer şurupdan fayda göremezsek rennie hap vereceğini söyledi,folik asid hapı kesti yerine elevit vitamin hapını verdi,

zaman öyle çabuk geçiyor ki, artık benimde göbeğim çıktı, bebişim" artık bende varım " diyor resmen,
çok güzel bir duygu, rabbim isteyen herkese hayırlısıyla yaşatsın inşallah

günaydın arkadaşlar... bende daha önce listeye eklermisiniz diye göndermiştim ama kendimi göremedim

evet cnm.ya çok güzel moral vermişsin saoll.bana bugünlerde geceleri ben sıkılıyorum ya bazen herkes ayy daha yaz geçircen uyuyamıycan diye moralimi bozuyolar

kızlar günaydın
hamiş kiyafetleri alan varmı aranızda artık bişeyler almam lazım kendime

maşallah canım çok güzel,Allah diğer annelerede nasip etsin inşallahh.
anaaaa sen bulgaristandamısın şimdi ayyy ne cesaret vallahi ben 2 adım lık yola çıkmıyom tebrikler..ee nasılsın nasıl oralar?????delikafadulden

canım mecburen napiyim.annemdeydim İstanbul'da bir aydır ama kocanıda ne kadar bırakacaksın dış memlekette :) işin kötüsü feci güzel kızlar ve çok rahatlar malesef bizim gibi edep namus fazla yok.Allah'a emanet kocam yani:) 15 gün vizem var.bir haftası geçti.bir hafta sonra yine dönücem onca yol ama napcan kardeş bu zamanda gidip gelmezsem hiç gidemem ilerleyen aylarda.

gunaydın kızlar. bende cumartesı gunkı randevumu bugune aldım inşallah bende 16:30 da mınık kuzumu gorucem:)
nevesta benım normalde de oluyordu bu parfum acken benı mahveden bişey olmustur hep. ben hamılelıgımde hiç kullanmadım. daha hafıf bişeyler kullanmayı dene. ben arada çok hafıf kullanıyorum. bebeişime hamıle kalmadan once mustelanın mustı dıye parfumu var bebiş için bazen kullanıyorum:) ılerde bebiş oyle kokacak:)

canım dualarımız seninle ama midem bulanıyo hala koku burnumda

kızlar günaydın

carrefourun market kısmından üst kot aldım 19 TL mi neydi.pantolona daha girmedim.eşofman altı giyip duruyorum pazardan aldım 5-10 TL ye:) ama oxxo da falan benettonda güzel şeyler varmış indirimdeymişte.

Günaydın hanımlar , umarım güzel bir cuma günü geçiririz hepimiz :)) gerçi ben ezelden beri cumaları çok severim he he :) Bu arada Sad cim ben ne hikmetse 1 kilo aldım ama balon gibi şiştim zaten biraz balıktım , o yüzden lastikli pantolon giyiyorum daralmasın bebişim diye :))

benimde birazcık çıkıyo sabahları ama yemek yedikten sonra şişiyorum heel akşamları ama sabah pek olmuyor daha

kızlar günaydın

ben bi pantolon bi gömlek aldım bu sabah cuma diye giyecektim baktım epey bol normallerden giydim.anlamadımki büyüdükmü büyümedikkmi??:CüvCüv:

Ben uzun zamandır hiçbir parfüm kokusunu kaldıramadığım için parfüm kullanmıyorum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…