evet cnm.ya çok güzel moral vermişsin saoll.bana bugünlerde geceleri ben sıkılıyorum ya bazen herkes ayy daha yaz geçircen uyuyamıycan diye moralimi bozuyolar
Dilak sana katılıyorum. her bir sıkıntısına her bie şeyine değer bu minikler. Çok şükürki bizim şu an yaşadığımız güzelliği yaşamak için çırpınan yuzlerce insan varken Allah bizi şanslı kullarından eylemiş. Bizim canımıza bir can katmış. ben çok zor hamile kaldıgım için hatta tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. 1,5 sene sonra çift çizgiyi gördüğümden 1,5 sene boyunca olabılecek her sıkıntı aklıma geldı ve hepsini kabullendim. yeterki miniklerimiz sağlıkla gelsınler.Canım kimsenin moralini bozmasına izin verme.Önümüzde zor bir yaz olabilir bizi bekleyen ama o yaz bize öyle bir hediye verecek ki sararttığı tüm yaprakları bir anda yemyeşile çevirecek. Katlanacağımız tek bir yaz yaaa hihoyyyt Değmez mi bebeklerimiz içinBelki sıcaklardan , sancılardan uyuyamayacağız ama şunu da aklımızdan çıkarmamalıyız ki tüm bu sıkıntılara ve belki çok daha kötülerine yalnızca sahip oldukları ve sonunun ne getireceği hiç belli olmayan amansız hastalıklarından dolayı katlanan insanlar var, öyle değil mi? Biz ne kadar şanslıyız, Allaha binlerce kez şükürler olsun. Lütfen hep iyi yanlarını görelim kızlar a.s.
GÜNAYDIN KISSSLAR.hayırlı cumalar olsun. ben nasipse 16.30 dr gidicem bugün dua edin benim için...bircan cığım aynısı bende hergün oluyo.ne sıkarsan keşke diğeri diğerini sıksaydım diyorum...kıl kuyruk oldum iyicene...
carrefourun market kısmından üst kot aldım 19 TL mi neydi.pantolona daha girmedim.eşofman altı giyip duruyorum pazardan aldım 5-10 TL ye:) ama oxxo da falan benettonda güzel şeyler varmış indirimdeymişte.
Ben akşamları daha büyüyorum , sabahları daha normal :)
canım kimsenin moralini bozmasına izin verme.önümüzde zor bir yaz olabilir bizi bekleyen ama o yaz bize öyle bir hediye verecek ki sararttığı tüm yaprakları bir anda yemyeşile çevirecek. Katlanacağımız tek bir yaz yaaa hihoyyyt değmez mi bebeklerimiz içinBelki sıcaklardan , sancılardan uyuyamayacağız ama şunu da aklımızdan çıkarmamalıyız ki tüm bu sıkıntılara ve belki çok daha kötülerine yalnızca sahip oldukları ve sonunun ne getireceği hiç belli olmayan amansız hastalıklarından dolayı katlanan insanlar var, öyle değil mi? Biz ne kadar şanslıyız, allaha binlerce kez şükürler olsun. Lütfen hep iyi yanlarını görelim kızlar a.s.
belki biraz bunaltıcı olacak ama ben o yazı dört gözle bekliyorum , oldum olası kışı sevmem , birde allah izin verirse hamileliğimizin en güzel dönemi bahara gelecek , tersini düşünüyorum ya kışın ortasında doğum yapsaydım ne kadar zor olurdu hiç dışarı çıkamazdım gibime geliyor ...
Canım kimsenin moralini bozmasına izin verme.Önümüzde zor bir yaz olabilir bizi bekleyen ama o yaz bize öyle bir hediye verecek ki sararttığı tüm yaprakları bir anda yemyeşile çevirecek. Katlanacağımız tek bir yaz yaaa hihoyyyt Değmez mi bebeklerimiz içinBelki sıcaklardan , sancılardan uyuyamayacağız ama şunu da aklımızdan çıkarmamalıyız ki tüm bu sıkıntılara ve belki çok daha kötülerine yalnızca sahip oldukları ve sonunun ne getireceği hiç belli olmayan amansız hastalıklarından dolayı katlanan insanlar var, öyle değil mi? Biz ne kadar şanslıyız, Allaha binlerce kez şükürler olsun. Lütfen hep iyi yanlarını görelim kızlar a.s.
günaydın kızlarrr :) :) :)
yaşadığımız herşey o an gözümüze korkutucu ve zor görünse de ilerisi bizim için mutlaka fazlasıyla güzeldir :)
herşeyi iyi tarafından görmeye zorlamak, artık istekle öyle görmeyi sağlar ve hayatı daha yaşanılır hatta daha güzel kılar :)
herşey sorunsuzca ilerlesin, sağlıkla gelsinler inşallah ve herşey gönlümüzce olsun a.s.
sabah sabah pek bi pozitifim değil mi :roflol:
evet ya baharda çok güsel olcak göbişler şişcek biraz bebekler büyücek elbiseler giyicez
yaz geldiğinde gündüzleri mayışıcaz sonra yemek yapıcaz, babişler gelecek yemekler yenilecek ve yürüyüşe çıkıcaz..
herkes bize gülümseyerek bakıcaaaak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayyy pek bi sevündürük oldum nedense kaydirigubbakcemile3
yazın en güzel yanı akşamları ağır yemekler yerine meyve peynir falan yiyebilecek olmak diye düşünüyorum kışın ister istemez yağlı etli yemekler yapılıyor yazın ne güzel geçen yaz biz eşimle akşmaları sıcakta meyve peynir salata ile geçiştirdik bu yazda öle yaparım diyorum
yazın en güzel yanı akşamları ağır yemekler yerine meyve peynir falan yiyebilecek olmak diye düşünüyorum kışın ister istemez yağlı etli yemekler yapılıyor yazın ne güzel geçen yaz biz eşimle akşmaları sıcakta meyve peynir salata ile geçiştirdik bu yazda öle yaparım diyorum
:CüvCüv: gunaydin seker eylul anneleri dun ugur bocegimi gordum elsensede yatiyordu bacakbacak ustune atmis bir elde agizda muthis birssedi yaaaaaa.buarada ikili testim temiz cikdi kizlar uclu testi yaptirdik insallah oda temiz cikar kocaman adam olmusdu ya birde fazla bakdik diye kuzucugum kicini dondu bize hickira hickira:ecrin_bebek: bebeklerimiz icin herseye deger arkadaslar morallerimizi bozmayalim ve kotunun kotusude var bunu unutmayalim herzaman pozitif olalim buarada uyku saatleri oyun saatleri ise yaradi dr cok mutlu hic zahmet vermedi kontrollerde:ecrin_bebek: melegim birde bacaklarini acsaydi daha iyi olacakdi ama olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?