ben yaz meyvelerini özlüyorum hemde haftalardırr..
ewet hafif yemekler birde harika yaz meyvesi varya o adini soylemiyorum canim cekdi cunkucokacimcoookcokacimcoook
aynen yaz meyveleri gözümden gitmiyor.özellikle ekşi eriği dört gözle bekliyorum.delikafadulden
aynen yaz meyveleri gözümden gitmiyor.özellikle ekşi eriği dört gözle bekliyorum.delikafadulden
:CüvCüv: gunaydin seker eylul anneleri dun ugur bocegimi gordum elsensede yatiyordu bacakbacak ustune atmis bir elde agizda muthis birssedi yaaaaaa.buarada ikili testim temiz cikdi kizlar uclu testi yaptirdik insallah oda temiz cikar kocaman adam olmusdu ya birde fazla bakdik diye kuzucugum kicini dondu bize hickira hickira:ecrin_bebek: bebeklerimiz icin herseye deger arkadaslar morallerimizi bozmayalim ve kotunun kotusude var bunu unutmayalim herzaman pozitif olalim buarada uyku saatleri oyun saatleri ise yaradi dr cok mutlu hic zahmet vermedi kontrollerde:ecrin_bebek: melegim birde bacaklarini acsaydi daha iyi olacakdi ama olmadi.
canım mevsımı olmayan bulamayacagımız seylerı soylemeyın lutfen. bır çoğumuzun canının ıstedıgı bişey. en azından benım. iyice depreşmeyelım
sagol canim insallah temiz cikar ya mukkemmel birsedi izlemeye doyamiyor insan.insallah canim hersey yolundadir ewt simdi 8nisani 4gozle bekiliyorum.gözün aydın canım, benimde ikili testim iyiydi.yarın kontrolüm var hemde üçlü test yaptırıcam.inşallah üçlü test sonuçlarımız iyi çıkar, kanda tiroid ile ilgili testler istemişti doktorum değerim refarans aralığına göre üst sınırda çıkmış yarın onuda göstericem inşallah sorun yoktur.son kontrolüm bir ay önceydi bir ay geçmek bilmedi.
ask olsun kizzzzzzzzzzzzzzzz .harika bir yaz bizi bekliyor.oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydelikafaduldendelikafaduldenhiç birimiz anlamadık hangi meyva olduğunu:roflol:
bence isim vermesek canı çeken olur bulamayan olur
ben de her gördüğümü duyduğumu istiyorum zaten kızlar yaa :roflol: :rolfol:
ya daha çok erken ama araba beşik falan bakıyor musunuz kızlar_?
benim 24 saatim onlarla geçiyor :roflol: :roflol: :roflol:
evet yaz meyvaları dendıgınde herkesın aklına bir çok sey gelıyor. benım aklıma sen soylemesende aynı meyva geldı. ama bu tur konuların hiç açılmamasının daha dogru oldugunu düşünüyorum. bir şekilde nefsimizi köreltiyoruz. arkadaslarında dedığı gibi nasıl olsa yıycek dıyoruz. yada gıdıyoruz mevsımsız tadımöıkta olsa yıyoruz. ama bırbırımızın durumunu bıldıgımızden hepimiz dıkkatlı olmalıyız bence. ona bakarsan bir siteye giriyoruz hop bır meyva bır reklam ızlıyoruz bır baskası. karsımıza her sekılde çıkıyor.zaten yaz meyveleri mevzu edilmiş, herkesin gözünde canlandı, adını söylemek neyi değiştirecek ki?
ewet hayatim bakmazmiyiz hic ama cok pahali burda 1 milyardan basliyorrrrrrrrrrrrrrrr(((((
ama bebegim icin alicam
ben uzun zamandır hiçbir parfüm kokusunu kaldıramadığım için parfüm kullanmıyorum valla.
selam anneciklar oku oku yeni bitirebildim şükür... Dün bende küçük mucizemi gördüm ama pek yüz vermedi bize yüzünü dönmüş yatıyordu.. Ayyy çok tatlıydı kaplumbağa gibi büzülmüş uyuyordu. Sanırım benimki en tembel bebek daha hiç hareketini göremedim.. Cinsiyetini sordum kıza benziyo dedi
delikafadulden ama daha çok erken cinsiyet için kesin değil dedi...
yaz geldiğinde gündüzleri mayışıcaz sonra yemek yapıcaz, babişler gelecek yemekler yenilecek ve yürüyüşe çıkıcaz..
Herkes bize gülümseyerek bakıcaaaak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayyy pek bi sevündürük oldum nedense kaydirigubbakcemile3
:cüvcüv: Gunaydin seker eylul anneleri dun ugur bocegimi gordum elsensede yatiyordu bacakbacak ustune atmis bir elde agizda muthis birssedi yaaaaaa.buarada ikili testim temiz cikdi kizlar uclu testi yaptirdik insallah oda temiz cikar kocaman adam olmusdu ya birde fazla bakdik diye kuzucugum kicini dondu bize hickira hickira:ecrin_bebek: Bebeklerimiz icin herseye deger arkadaslar morallerimizi bozmayalim ve kotunun kotusude var bunu unutmayalim herzaman pozitif olalim buarada uyku saatleri oyun saatleri ise yaradi dr cok mutlu hic zahmet vermedi kontrollerde:ecrin_bebek: Melegim birde bacaklarini acsaydi daha iyi olacakdi ama olmadi.
ama şanslıyız bence yaz meyvelerini yiyebileceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?