2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Oleyyy süperr olacak bizde öyle yazın pek yemek aramayız , koyarız kahvaltılık Allah ne verdiyse bahçeye çıkarız yavaş yavaş sohbet ede ede yeriz , canım kocam evde şu aralar pek yemek pişirmiyorum zaten o yüzden kilo verdi , ama ne yapayım yoruluyorum yemek yapamadan yatıyorum :)

aynen yaz meyveleri gözümden gitmiyor.özellikle ekşi eriği dört gözle bekliyorum.delikafadulden

canım mevsımı olmayan bulamayacagımız seylerı soylemeyın lutfen. bır çoğumuzun canının ıstedıgı bişey. en azından benım. iyice depreşmeyelım

ben de her gördüğümü duyduğumu istiyorum zaten kızlar yaa :roflol: :rolfol:
ya daha çok erken ama araba beşik falan bakıyor musunuz kızlar_?
benim 24 saatim onlarla geçiyor :roflol: :roflol: :roflol:

Son düzenleme:

ay çok sevindim darısı başıma yaaaaa böle güzel haberler aldıkça çok seviniyom

canım mevsımı olmayan bulamayacagımız seylerı soylemeyın lutfen. bır çoğumuzun canının ıstedıgı bişey. en azından benım. iyice depreşmeyelım

zaten yaz meyveleri mevzu edilmiş, herkesin gözünde canlandı, adını söylemek neyi değiştirecek ki?

sagol canim insallah temiz cikar ya mukkemmel birsedi izlemeye doyamiyor insan.insallah canim hersey yolundadir ewt simdi 8nisani 4gozle bekiliyorum.

hiç birimiz anlamadık hangi meyva olduğunu:roflol:
ask olsun kizzzzzzzzzzzzzzzz .harika bir yaz bizi bekliyor.oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydelikafaduldendelikafadulden

bence isim vermesek canı çeken olur bulamayan olur

ewet ama yaz isde harika meyveleri varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ister istemez agizdan kaciyor birde sulanuyor onu unutmayalim.-tatlicadiarzu-

ben de her gördüğümü duyduğumu istiyorum zaten kızlar yaa :roflol: :rolfol:
ya daha çok erken ama araba beşik falan bakıyor musunuz kızlar_?
benim 24 saatim onlarla geçiyor :roflol: :roflol: :roflol:

ewet hayatim bakmazmiyiz hic ama cok pahali burda 1 milyardan basliyorrrrrrrrrrrrrrrr (((((
ama bebegim icin alicam

zaten yaz meyveleri mevzu edilmiş, herkesin gözünde canlandı, adını söylemek neyi değiştirecek ki?
evet yaz meyvaları dendıgınde herkesın aklına bir çok sey gelıyor. benım aklıma sen soylemesende aynı meyva geldı. ama bu tur konuların hiç açılmamasının daha dogru oldugunu düşünüyorum. bir şekilde nefsimizi köreltiyoruz. arkadaslarında dedığı gibi nasıl olsa yıycek dıyoruz. yada gıdıyoruz mevsımsız tadımöıkta olsa yıyoruz. ama bırbırımızın durumunu bıldıgımızden hepimiz dıkkatlı olmalıyız bence. ona bakarsan bir siteye giriyoruz hop bır meyva bır reklam ızlıyoruz bır baskası. karsımıza her sekılde çıkıyor.
benım bu meyvada aklıma dizi izlerken düştü. adam ballandıra ballandıra anlattı. amacım suclamak değil. yanlış anlasılmak ıstemem canım

pek hareketli olmasazsa kız oluyormuş belkide kız olduğu için usludur ama yinede çok erken canım hele kız demek için erkek dese belki erkek daha çabuk belli oluyor ya aman sağlıklı olsunda

evet ya o günler gelse bir an önce

ayy canım çok sevindim meleğini gördüğüne bu bebekler bizi merakta bırakıyor kimseninki göstermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…