2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aynen bizde çok severiz kahvaltılık yazın kışında haftada bir yeriz kahvaltı gibi bayırılırım

ben de her gördüğümü duyduğumu istiyorum zaten kızlar yaa :roflol: :rolfol:
Ya daha çok erken ama araba beşik falan bakıyor musunuz kızlar_?
Benim 24 saatim onlarla geçiyor :roflol: :roflol: :roflol:

ben henüz bakmıyorum ama böye vitrinlerde görünce içim gidiyor

oo çok pahalıymış be allah kolaylık versin şimdiden
ewet canim hayat heryerde cok zor ve pahali bu bebek arabasinin fiyati birde odalari dusunun.gercekden allah yardimcimiz olsun

ayyy bu ne pahalık. yawwww
ewet canim cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk pahali cokkkkkkkkk.

ayy canım çok sevindim meleğini gördüğüne bu bebekler bizi merakta bırakıyor kimseninki göstermiyor
sorma birde bacak bacak ustune atmis sucuk bacaklim benim:))))gostzermiyorrrr sende dun gidecekdin ne oldu canim.

5848bl çook sevindim cnm .darısı başımıza inş.

insallah hayatimmmmmmmmmmm hayirlisiyla.

merhaba kızlar, bu sabah kulağım için hastaneye gittim. ayrıca kadın doğum servisine uğradım doğum sezeryan vs. fiyatlarını öğreneyim diye. neyse kadın doğumda promosyon yapmışlar ücretsiz muayene varmış. (sadece devlete ödenen katkıyı verdim) öyle deyince ben tabi din din gözlerim de açıldı. bebelerimi göreyim bari diye hemen muayene oldum. minnoşlarımı gördüm. kıpraşıyorlardı. hesapta yokken çok iyi geldi. moralim yükseliyor onları görünce.

antalyalı arkadaşlara tavsiye ederim :) daha muyanesine fazla vakit olup bebişlerini özleyen varsa medical park'a bir uğrasınlar.

bir de kızlar size bir şey soracağım. 9 hafta 2 günlüğüm ya ben bu 10. hafta normal kalp atış hızı aralığı kaç olur bilen var mı doktoruna falan soran okuyan?

oo gozun aydın canım. bende bugun gorucem kuzumu.
kalp atışları değişebiliyormus canım. benım son gıttıgımde 176 atmıstı. çok değilmi dedım. 10 dk sonra değişebilirde dedı. ben nette 140-160 arası okumustum

selam kızlar dun akşamüstünden beri midem cok kotu, simdiye kadar hic olmadı oh ne guzel diyodum.. kendi kendime nazar degdirdim galiba. ama şimdi iyiyim enazından sabah kahvaltı yapabildim.

buarada yağlar kremler fln kullanmaya baslayanlar varmıs. doktorum bana daha erken bir dahaki aya vericem dedi, lierac veriomus, ama buarada cildinde cok kuruma olursa bebe yağı sur dustan sonra dedi. ben de jojoba yagı ve melisa yagı karıstırdım suruyorum. jojoba yagının cilt yenileme ozelligi var. yaraları fln kısa surde iileştiryo. melisa da lekelere ii gelio..

kıyafetlere gelince ben de hep eşofman altı ve eski bol pantololarımı giyiyorum ama bugun alışverişi çıkıcam artık

yaa bende sorucam bugün dr gidince krem olayını bakalım ne dicek

fussılet bende sorcam ama daha erken dıyecek:) ben yıne kullanmaya devam edıcem. sızı bılmıyorum ama krem benım kaşınma olayımı rahatlatıyor. kakao yagı bebak acı badem kremı bebeyagı ve avondan aldıgım bı krem var işime hangısı gelırse onu suruyorum

sorma birde bacak bacak ustune atmis sucuk bacaklim benim:))))gostzermiyorrrr sende dun gidecekdin ne oldu canim.

ULTRASYONA SOKMADI ÜZÜLDÜM BENDE AMA SONUÇLARA İYİCE BAKTI ÇOK İYİ DEDİ

canım kuzucuklarını görmene çok sevindim

en iyisi tatlım eşofman rahat oluyor - belki bebişinede ciciler alırsın

kızlar ben yemeğe iniyorum hihoyyyt
yemek yieyecek olanlara afiyetler olsun bebeklere yarasın
yemiş olanlarda tabi yarasınyerimseniben

hayırlı cumalar arkadaslar nasılsıız bakalım bugun
bircancım yeni fotolarına baktım çok hoş bir bayansın allah seni bebişine bağışlasın

bircan msms teşekkürler,

kızlar, neden birden fazla yağı karıştırıyorsunuz çatlaklar için? daha mı iyi ?

Herkese hayırlı cumalar. Yaz meyveleri için biraz daha sişimizi sıkacağız. Ya sabır kızlarrr.

selam kızlar; ay bugün bende bir tembellik ki anlatamam yataktan zor kalktım..aslında halen daha gözüm yatakta..ayy midemde yanma var..evde maden suyu var içsem bebeğe zararı olurmu aceba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…