bircan msms teşekkürler,
kızlar, neden birden fazla yağı karıştırıyorsunuz çatlaklar için? daha mı iyi ?
bircan msms teşekkürler,
kızlar, neden birden fazla yağı karıştırıyorsunuz çatlaklar için? daha mı iyi ?
hayırlı cumalar arkadaslar nasılsıız bakalım bugun
bircancım yeni fotolarına baktım çok hoş bir bayansın allah seni bebişine bağışlasın
ay benim midem bulanıyo bugün yiyebilirim inş.heycanda mı ne dr gitcem yaaa
selam kızlar; ay bugün bende bir tembellik ki anlatamam yataktan zor kalktım..aslında halen daha gözüm yatakta..ayy midemde yanma var..evde maden suyu var içsem bebeğe zararı olurmu aceba...
merhaba kızlar. Aşırı bacak ağrısı çeken var mı benim gibi merak ediyorum içim rahatlasın biraz... Maden suyu ben 2 günde 1 çay bardağı içiyorum. Fazlasına cesaretim yok valla canım.
merhaba kızlar. Aşırı bacak ağrısı çeken var mı benim gibi merak ediyorum içim rahatlasın biraz... Maden suyu ben 2 günde 1 çay bardağı içiyorum. Fazlasına cesaretim yok valla canım.
kızlar acaip uykum geldi benim ya
benim de uykum çok ağırdır davul çalsalar yanımda duymam ama canından olduğu için hissedersin herhalde ağladığını veya sesini.fisfisfis
ya ben uyumayıda çok severim bebek ağlarda duymam diye kara kara düşünüyorum gerçi herkes duyarsın diyor heralde o bir iç güdü bebek olunca oluşacak
slm kızlar nasılsınız bebekler nasıl...yoruyomu sizi yavrucuklarınız...benim yavrucugum beni yoruyo...çok bulantım oluyo uyyorum hep.bu arada yarın 11.hafytaya gircem hala bu kadar bulantım olması normalmi benle aynı drumda olan varmı?hiç azalmadı çünkü....
petibor merak ettim , sivaslı nasıl 12 . haftaya giriyor çizelgesinde 10+6 diyor ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?