2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar. Aşırı bacak ağrısı çeken var mı benim gibi merak ediyorum içim rahatlasın biraz... Maden suyu ben 2 günde 1 çay bardağı içiyorum. Fazlasına cesaretim yok valla canım.

bircan msms teşekkürler,

kızlar, neden birden fazla yağı karıştırıyorsunuz çatlaklar için? daha mı iyi ?

ben ıyı dıye dukduklarımı alıyorum. onemlı olan su an cıldımın nemli kalması dıye düşünüyorum. şimdi birde karısık krem duydum onuda alıp denıycem:)

bircan msms teşekkürler,

kızlar, neden birden fazla yağı karıştırıyorsunuz çatlaklar için? daha mı iyi ?

hepsinin ayrı ayrı seylere faydası oldugu icin karıstırdım :) ama sen istersen aktara gidip sor ya da internette arastır, hangi yağ neye ii geliyor..
ben de çatlak oluşmasından cok cildim nemlesin ve biraz esneklik olsun die suruyoum ama eger bu is genetetikse catlagın onune gecebilcegimi sanmıyorum :))

fussilet hadi hayırlı guzel haberlerle gel ınsallah canım.doktor ultrasona sokunca sorular sor o cvplarken sen bebişini izle oyala yanı doktoru da daha fazla gor bebişini.ben de ck ozledım bbeğimi..

selam kızlar; ay bugün bende bir tembellik ki anlatamam yataktan zor kalktım..aslında halen daha gözüm yatakta..ayy midemde yanma var..evde maden suyu var içsem bebeğe zararı olurmu aceba...

canım tabiki içebilirsin hiç bir zararı yok dokor bana içebilirsin dedi

merhaba kızlar. Aşırı bacak ağrısı çeken var mı benim gibi merak ediyorum içim rahatlasın biraz... Maden suyu ben 2 günde 1 çay bardağı içiyorum. Fazlasına cesaretim yok valla canım.

canım bacak ağrısı eklem ağrısı hep kalsiyum eksikliğindne oluyormuş bebek demekki kemiğinden alıyor kalsiyumu bol bol süt penir yoğurt yemelisin

çarşamba akşamı öldüm ağrısından sanki koptu bacaklarım genelde oluyor ama çarşamba günün anlatamam ağlayacaktım nerdeyse...

ya ben uyumayıda çok severim bebek ağlarda duymam diye kara kara düşünüyorum gerçi herkes duyarsın diyor heralde o bir iç güdü bebek olunca oluşacak

benim de uykum çok ağırdır davul çalsalar yanımda duymam ama canından olduğu için hissedersin herhalde ağladığını veya sesini.fisfisfis

benim de uykum çok ağırdır davul çalsalar yanımda duymam ama canından olduğu için hissedersin herhalde ağladığını veya sesini.fisfisfis

benim ağır değildir uykum ama gece 4-5 kalkıp ondan sonra derin uyurmuyum diye endişe ediyorum aslında arkadaşım merak etme emziğini bile çıkarsa duyarsın diyor

ya ben uyumayıda çok severim bebek ağlarda duymam diye kara kara düşünüyorum gerçi herkes duyarsın diyor heralde o bir iç güdü bebek olunca oluşacak

ay benimde çok uykum geldi.ne olcek ben bütün gece yat kalk yat kalk tan uyuyamıyom kiii.ablamda diyoki bebk olunca bu günleride arıcan ay sıkıntım olmasın kalkalrım bebişime bakmaya iyi olsunda inş.ama uslu olsun yinede cnm

bana dua edin ben kapatıyorum şimdi nasipse akşam evden yazarım dr dan gelince neler oldu .ok.grşrz bybybyyyy

slm kızlar nasılsınız bebekler nasıl...yoruyomu sizi yavrucuklarınız...benim yavrucugum beni yoruyo...çok bulantım oluyo uyyorum hep.bu arada yarın 11.hafytaya gircem hala bu kadar bulantım olması normalmi benle aynı drumda olan varmı?hiç azalmadı çünkü....

canım sen yarın 11 diil 12. haftana gırıyosun.bulantı olayı da normal benım bulantılarım azalalı 2 hafta oluo.ama hala tam anlamıyla bıtmıs dııl mıdem cok ac olursa yıne oluo arada.ınsallah sızın de bıran once gecer.ama 3.aydan sonra olsa da sabredebılecek sevıyede oluo.

petibor merak ettim , sivaslı nasıl 12 . haftaya giriyor çizelgesinde 10+6 diyor ???

canım,10+1,10+2...10+6 lı gunler 11. hafta oluo.yanı 10. haftayı doldurmus 11den 6 gun almış.10+7 olunca 11.hafta bıtmıs,12.haftaya gırmıs oluosun.ınsallah anlatabılmısımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…