canım,10+1,10+2...10+6 lı gunler 11. hafta oluo.yanı 10. haftayı doldurmus 11den 6 gun almış.10+7 olunca 11.hafta bıtmıs,12.haftaya gırmıs oluosun.ınsallah anlatabılmısımdır.[/QUO
evet gayet iyi anlattın :)) o zaman ben de 12 . haftaya girmiş oluyorum ben hep bitirdiğim hafta hesabını yapıyordum ay , eskiler olsa ne işte şu kadar aylık hamile der geçer ayol modern kadın olmakda zor :)
canım,10+1,10+2...10+6 lı gunler 11. hafta oluo.yanı 10. haftayı doldurmus 11den 6 gun almış.10+7 olunca 11.hafta bıtmıs,12.haftaya gırmıs oluosun.ınsallah anlatabılmısımdır.[/QUO
evet gayet iyi anlattın :)) o zaman ben de 12 . haftaya girmiş oluyorum ben hep bitirdiğim hafta hesabını yapıyordum ay , eskiler olsa ne işte şu kadar aylık hamile der geçer ayol modern kadın olmakda zor :)
evet canım modern kadın olmak da zor.ama bolesi daha iyi dimi hafta hesabı.dıger turlu aylar gecmek bılmez artık:)bu arada evet sen de 12ye gırmıssın tebrıklerrra.s.
kızlar cinsiyeti belli olan yokmu ya....çogunluk kızmı erkekmi...ay biriniz cevap verin...
Ben erkek bebekleri daha çok seviyorum , hep ööle temenni ediyordum ama sanırım benim ki kız , göbek şekli ve kalça eğer bir belirtiyse benim ki kesin kız , bir de yüzüme bakan herkes kız diyor heralde biraz da çirkinleştim açık açık sööleyemiyolar ha ha :))
Ben erkek bebekleri daha çok seviyorum , hep ööle temenni ediyordum ama sanırım benim ki kız , göbek şekli ve kalça eğer bir belirtiyse benim ki kesin kız , bir de yüzüme bakan herkes kız diyor heralde biraz da çirkinleştim açık açık sööleyemiyolar ha ha :))
kızlar peki kaçar kilo aldınız.ben hiç kilo alamadım...hep kustugumdan dolayı sanırım...acaba bebegimi besleyemiyorumuyum
Petibor cum eğer senin belirtiler ööleyse erkek diyorum ben :)) Bir arkadaşım da senin gibiydi 15 haftadan itibaren , karnı büyüdü ama öne doğruarkadan anlaşılmıyordu erkek oldu bebeği :))
Ben şimdilik 1 kilo aldım , hiç istifra etmedim mide bulantım olmadı normal yiyorum ama tatlıyla pek aram yok sadece ara sıra çikolata yiyorum .
ben bulantılardan 5 kılo vermıstım henuz onun 1 kılosunu aldım gerıye.endıselenmeyın.3 ay dolmadan bebegınız sızden beslendıgı ıcın yanı kanınızdan endıse etmeyın onemlı olan 3.aydan sonra duzenlı beslenmek.
bu arada gulben ergen tekrardan hamıleydı ya kızlar ıkız bebek beklıomus ne buyuk surprız..
Eee kocaman bebiş oluyor karnında , ben galiba balık etli olduğum için baya erken kendini belli etti kayınvalidem herkese söylemeyin diyordu ama benim göbek erkenden belli etti ona kalsa 6.ayda falan diyordu ilan edersiniz .
bılmıorum canım ya.aksam kayınvalıdeme soyluorum.anne ben hıc suphe duymaksızın kız hıssedıorum ama bu gobiş erkek dıe barım barım bagırıo dıorum.o bellı olmaz gobekten herkesın tıpı farklı dedı.hadı bakalım ne cıkacak:)
bır de kızlar aklınızda olsun 14.haftaya gırınce (yani 13+1..13+6) hemen farkedıo gobek.petıbor demıstı dersınızyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?