2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler kızlar.peki kaç kişinin cinsiyeti belli oldu....çogunluk kızmı erkekmi?

Bu arada hanımlar , mothercare de büyük indirimler var , bebekler ilk doğduğu zaman çıtçıtlı atlet ve zıbınlar bol miktarda gerekiyor 6 lı ve 3 lü paketleri gayet uygun fiyata , yani pazardan aldığınızdan daha ucuza denk geliyor , ben dr. gidip geldikten sonra almayı düşünüyorum tabi beyaz ve unisex olanlardan . polar battaniyelerde de indirim vardı :)

ya zaten zor duruyorum kızlar ya.burda almak ıcın oyle yerler yok.ama netten bakınıorum sureklı cok gusel seyler var.kendımı zor tutuorum.ay sonunda ızmıre gıdıcem ınsallah o zamana saklıorum hevesımı.cınsıyet de bılmedıgımız için ne renk alıcaz zaten.hem belkı gıdesıye kadar doktor soyler kız mı erkek mı ona gore alırım cicilerini.ben tamamaen kız hıssedıorum ama gobiş tam erkek göbişi.kısmet artık saglıkla gelsın de miniğim ister kız olsun ıster erkek.

kızlar cinsiyeti belli olan yokmu ya....çogunluk kızmı erkekmi...ay biriniz cevap verin...

Ben erkek bebekleri daha çok seviyorum , hep ööle temenni ediyordum ama sanırım benim ki kız , göbek şekli ve kalça eğer bir belirtiyse benim ki kesin kız , bir de yüzüme bakan herkes kız diyor heralde biraz da çirkinleştim açık açık sööleyemiyolar ha ha :))

akşam pembe patik gördüm kız olacak diye yorumladım ama bakalım merak ediyorum..

ben de sureklı eşime soruorum.hayatım ben de degısıklık var mı dıye.o da bebek gıbı kokuosun artık dıo.ama kız bebeklerde cırkınlıkten zıyade bezgin daha solgun bı ıfade alıo ınsanın yuzunu.ve gogusler cok buyuyo.ben kendıme bakıorum aynada popo aynı.goguslerde de cok degısıklık yok.sadece degısen bır buyuyen gobek.o da sıpsıvrı sankı ayaklarıyla ıcerden ıtıomus gıbı:)bakalım eskılerın teorılerını kımler dogrulucak bı kac hafta sonra.

kızlar peki kaçar kilo aldınız.ben hiç kilo alamadım...hep kustugumdan dolayı sanırım...acaba bebegimi besleyemiyorumuyum

Petibor cum eğer senin belirtiler ööleyse erkek diyorum ben :)) Bir arkadaşım da senin gibiydi 15 haftadan itibaren , karnı büyüdü ama öne doğruarkadan anlaşılmıyordu erkek oldu bebeği :))

Ben şimdilik 1 kilo aldım , hiç istifra etmedim mide bulantım olmadı normal yiyorum ama tatlıyla pek aram yok sadece ara sıra çikolata yiyorum .

kızlar peki kaçar kilo aldınız.ben hiç kilo alamadım...hep kustugumdan dolayı sanırım...acaba bebegimi besleyemiyorumuyum

ben bulantılardan 5 kılo vermıstım henuz onun 1 kılosunu aldım gerıye.endıselenmeyın.3 ay dolmadan bebegınız sızden beslendıgı ıcın yanı kanınızdan endıse etmeyın onemlı olan 3.aydan sonra duzenlı beslenmek.
bu arada gulben ergen tekrardan hamıleydı ya kızlar ıkız bebek beklıomus ne buyuk surprız..

bılmıorum canım ya.aksam kayınvalıdeme soyluorum.anne ben hıc suphe duymaksızın kız hıssedıorum ama bu gobiş erkek dıe barım barım bagırıo dıorum.o bellı olmaz gobekten herkesın tıpı farklı dedı.hadı bakalım ne cıkacak:)
bır de kızlar aklınızda olsun 14.haftaya gırınce (yani 13+1..13+6) hemen farkedıo gobek.petıbor demıstı dersınızyerimseniben

Eee kocaman bebiş oluyor karnında , ben galiba balık etli olduğum için baya erken kendini belli etti kayınvalidem herkese söylemeyin diyordu ama benim göbek erkenden belli etti ona kalsa 6.ayda falan diyordu ilan edersiniz .

Gülbwen Ergen için tüp bebek diyorlar ikiz olduğundan bilemem

Eee kocaman bebiş oluyor karnında , ben galiba balık etli olduğum için baya erken kendini belli etti kayınvalidem herkese söylemeyin diyordu ama benim göbek erkenden belli etti ona kalsa 6.ayda falan diyordu ilan edersiniz .

senın kayınvalıde de alemmıs yanı.senın gobek 6.aya kadar cıkmıcak sonra bırden portlucek zannedıo herhalde.-tatlicadiarzu- benım annemler de kayınvalıdemler de cok uzakta oldukları ıcın benım hamıle halımı hıc gormedıler sımdıye kadar.gorunce nasıl tepkı verıcekler nasıl bakıcaklar cok merak edıorum.gıdene kadar allah ızın verırse 18haftalık olucam cunku.rabbım cumlemızın hamıleleıgını tamamına ermeyi nasıp etsın .amııııın

Son düzenleme:
Aman göbeğimde bebeğimde kimseyi ilgilendirmez , Allah izin verirse sağlıklı bir şekilde doğduktan sonra , veririm evellah... Zaten hamilelik öncesi iyice salmıştım sigarayıda azaltınca kilo almıştım o yüzden kafam rahat ama akşamları ben biel kendime inanamıyorum , son ayımı dört gözle bekliyorum yuvarlanarak giderim heralde :))

çok doğru cnm benimde 13+'larda karnım çıkmaya başladı kızlar bende de sadece göbek var ama herkez güzelleştin diyor ozaman erkek mi şimdi benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…