selam kızlar, uzun süredir giremiyordum nete moralim bozuktu biraz... umarım herkes iyidir ... cinsiyet öğrenen arkadaşlar oldu mu?
selam kızlar, uzun süredir giremiyordum nete moralim bozuktu biraz... umarım herkes iyidir ... cinsiyet öğrenen arkadaşlar oldu mu?
Ben öğrenemedim henüz cnm. Sana ne oldu hayırdır ?
bebeşime iyi bakamıyorum canım; eşimle aramız iyi değil; beni çok üzüyor, ben de moral bozukluğuyla ne gıdama dikkat edebiliyorum ne de ruh sağlığıma...
ya ben uyumayıda çok severim bebek ağlarda duymam diye kara kara düşünüyorum gerçi herkes duyarsın diyor heralde o bir iç güdü bebek olunca oluşacak
bana dua edin ben kapatıyorum şimdi nasipse akşam evden yazarım dr dan gelince neler oldu .ok.grşrz bybybyyyy
bebeşime iyi bakamıyorum canım; eşimle aramız iyi değil; beni çok üzüyor, ben de moral bozukluğuyla ne gıdama dikkat edebiliyorum ne de ruh sağlığıma...
ayyy canım evde huzursuzluk çok zor gerçekten hele bu durumda inşallah çabuk düzelir aranızz:1hug: ama bu erkelerde bir tuhaf sanki sadece bizim bebeğimiz biraz anlayışlı olsalar ölürlerklava:
sağol canım ya...eskisine göre 2 kat daha fazla üzülüyorum ama eşim bana diyor ki " hamileliğine sığınacağını zannediyorsan yanılıyorsun" diyor.... ne kadar ağır bir laf... çok ilginç ya herkes gebe kaldıktan sonra problemleri azalır biz de ise gebe kaldıktan sonra problemlerimiz başladı...oysa bu bebeği 2 yıl beklemiştik...
sağol canım ya...eskisine göre 2 kat daha fazla üzülüyorum ama eşim bana diyor ki " hamileliğine sığınacağını zannediyorsan yanılıyorsun" diyor.... ne kadar ağır bir laf... çok ilginç ya herkes gebe kaldıktan sonra problemleri azalır biz de ise gebe kaldıktan sonra problemlerimiz başladı...oysa bu bebeği 2 yıl beklemiştik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?