2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ne çok yazmışsınız. Okuyamadım valla. İnşallah ters birşey yoktur. Doktora gidicekler vardı döndülermi acaba?

selam kızlar, uzun süredir giremiyordum nete moralim bozuktu biraz... umarım herkes iyidir ... cinsiyet öğrenen arkadaşlar oldu mu?

Ben öğrenemedim henüz cnm. Sana ne oldu hayırdır ?

bebeşime iyi bakamıyorum canım; eşimle aramız iyi değil; beni çok üzüyor, ben de moral bozukluğuyla ne gıdama dikkat edebiliyorum ne de ruh sağlığıma...

kızlar göbek möbek farketmiyo, benm karnım daha belli olmuo dışardan ve sivri değilde enine gidiyorum sanki :) ama buna ragmen doktorum kesin bişey solemedi ama erkek galiba dedi :)

bebeşime iyi bakamıyorum canım; eşimle aramız iyi değil; beni çok üzüyor, ben de moral bozukluğuyla ne gıdama dikkat edebiliyorum ne de ruh sağlığıma...

ayyy canım evde huzursuzluk çok zor gerçekten hele bu durumda inşallah çabuk düzelir aranızz:1hug: ama bu erkelerde bir tuhaf sanki sadece bizim bebeğimiz biraz anlayışlı olsalar ölürlerklava:

ya ben uyumayıda çok severim bebek ağlarda duymam diye kara kara düşünüyorum gerçi herkes duyarsın diyor heralde o bir iç güdü bebek olunca oluşacak

canım ahmilelikte nedne duygusal ve hasaas oluyoruz her konuda doğumdan sonra bebeğimizin bakşa oda da soluk alıp verişini bile duymak içinmiş emin ol ki en ufak bir sesinde bile uyanırsın

ayyy inanmıyorum ya...anacım sen boşver içindeki canı düşün evet haklısın şu an herzamanki halimizden daha çok ilgiye ihtiyacımız var..ama ilgilenmiyosa boşver sen içinde atan kalbine,canına,meleğine iyi bak nasıl olsa herşey düzelir..ne olur yanlış anlama eşinin iş durumunu bilmiyorum ama şu lanet ekonomik kriz bütün evleri huzursuz ediyor..belki onunda canı işlere bozuktur sana başka türlü yansıtıyordur..sen sıkma canını güzelim..

ayyy canım evde huzursuzluk çok zor gerçekten hele bu durumda inşallah çabuk düzelir aranızz:1hug: ama bu erkelerde bir tuhaf sanki sadece bizim bebeğimiz biraz anlayışlı olsalar ölürlerklava:

sağol canım ya... eskisine göre 2 kat daha fazla üzülüyorum ama eşim bana diyor ki " hamileliğine sığınacağını zannediyorsan yanılıyorsun" diyor.... ne kadar ağır bir laf... çok ilginç ya herkes gebe kaldıktan sonra problemleri azalır biz de ise gebe kaldıktan sonra problemlerimiz başladı...oysa bu bebeği 2 yıl beklemiştik...

Canım gerçekten çok zor bir durum aranızdaki sorunların büyüklüğünü bilmiyorum ama
sen bebeğin için iyi olmalısın. Bende herşeyi kafama takan biriyimdir , sana böyle diyorum ama bakma ben yaşasam dünyalar başıma yıkılmış gibi gezerdim. Bu sıkıntılarınız gün gelir geçer, ama Allah korusun bebeğine bir zarar gelirse telafisi olmayabilir. Biraz daha ılımlı yaklaşmaya çalış olaylara. Bu tam da senin naz yapacağın bir dönem ama sabret tatlım. Eğer eşinde gerçekten seni kırıyorsa, sabret zamanı gelince sende hatalarını gözüne sokar , doya doya hesabını sorarsın ama şimdi bekle herşeyin zamanı var çünkü. Keskin sirke küpüne zarar verir, öyle değil mi?

derya eşinle ilişkinizi bilmeyince bir şey söylemek zor ama en azından sen de ikinize odaklanmaktan ziyade biraz başka şeylere odaklan tv, kitap, film, arkadaşlar gibi. bence kısa bir süre ve geçecek. öyle hissettim. yani bu kadar beklediyseniz hele, bir anda senin durumunun önemini kavrayamamış olabilir. inşallah her şey bir an önce düzelir.

tatlım öyle söyleme hele bi bebiş doğsun problem falan kalmaz

Canım benim şuan çok hassas bir dönemden geçiyoruz tabiki. Yaşadıklarımızı birtek biz biliyoruz. Maalesef karşı taraf bazen anlamıyor işte bunu. Lütfen sen moralini bozmamaya çalış. Bebeğini düşünmelisin şuan. Bazen üç maymunu oynamak zorundayız.

kızlar herkese iyi tatiller ben çıkıyorum
bu arada evdeki gerginliklerin önemli bir sebebi maalesef ekonomik kriz inşallah bir an önce bu kriz ortamı geçer herkeste bir gerginlik var
bebişlere iyi bakın sevgiler....

cnm üzme kendini bebişini düşün gün gelir bugünlerin hesabını sorarsın ama bebişin güçlü ol sen nekdar güçlü olursan ookadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…