slm arkadaslar nasılsınız..ben de kısmetse 2009 ekim ennesi adayıyım :))hihoyyythihoyyyt benim cok fena mide bulantılarım oluyor cıkartamıyorum ama gün boyu sürüyor..genelde 12 haftadan sonra rahatlarsın diyorlar..siz benden 1 ay önden gidiyorsunuz.siz de düzelenler oldu mu????
Hoşgeldin cnm aramıza. Öncelikle tebrik ederim. Benim bulantı ve kusmalarım 11. haftada bitmişti.
Canım gerçekten çok zor bir durum aranızdaki sorunların büyüklüğünü bilmiyorum ama
sen bebeğin için iyi olmalısın. Bende herşeyi kafama takan biriyimdir , sana böyle diyorum ama bakma ben yaşasam dünyalar başıma yıkılmış gibi gezerdim. Bu sıkıntılarınız gün gelir geçer, ama Allah korusun bebeğine bir zarar gelirse telafisi olmayabilir. Biraz daha ılımlı yaklaşmaya çalış olaylara. Bu tam da senin naz yapacağın bir dönem ama sabret tatlım. Eğer eşinde gerçekten seni kırıyorsa, sabret zamanı gelince sende hatalarını gözüne sokar , doya doya hesabını sorarsın ama şimdi bekle herşeyin zamanı var çünkü. Keskin sirke küpüne zarar verir, öyle değil mi?
derya eşinle ilişkinizi bilmeyince bir şey söylemek zor ama en azından sen de ikinize odaklanmaktan ziyade biraz başka şeylere odaklan tv, kitap, film, arkadaşlar gibi. bence kısa bir süre ve geçecek. öyle hissettim. yani bu kadar beklediyseniz hele, bir anda senin durumunun önemini kavrayamamış olabilir. inşallah her şey bir an önce düzelir.
tatlım öyle söyleme hele bi bebiş doğsun problem falan kalmaz
Canım benim şuan çok hassas bir dönemden geçiyoruz tabiki. Yaşadıklarımızı birtek biz biliyoruz. Maalesef karşı taraf bazen anlamıyor işte bunu. Lütfen sen moralini bozmamaya çalış. Bebeğini düşünmelisin şuan. Bazen üç maymunu oynamak zorundayız.
kızlar herkese iyi tatiller ben çıkıyorum
bu arada evdeki gerginliklerin önemli bir sebebi maalesef ekonomik kriz inşallah bir an önce bu kriz ortamı geçer herkeste bir gerginlik var
bebişlere iyi bakın sevgiler....
cnm üzme kendini bebişini düşün gün gelir bugünlerin hesabını sorarsın ama bebişin güçlü ol sen nekdar güçlü olursan ookadar iyi
bende senı merak edıyodum cnm umarım hersey yolundadır bebıs iidir kendıne ii bak
yaa insallah benim de öle olur 12.haftaya bile razıyım ama cok fazla sürmez insallah..calısıyorum sabahları cok zor oluyor..ders anlatıyorum. işkence gibi...peki iştahınız da düzeldi mi...gerçi herkesin ki bir olmuyor ama merak işte sorup duruyorum :)))-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim.. Allah razı olsun... yarına kadar geçer bu halim yarın daha şen katılırım aranıza..... hepiniz sağlıcakla kalın..
Aslıcım;
Doktorumu değiştirdim sana pc atayım daha sonra... mutlaka sen de gel ilgi de özgür bey....
Yok cnm nerdeee. Bulantılar bitti ağrı ve ekşimeler son hızıyla devam ediyor. O kadarki yemek bile yiyemiyorum. Ama herkeste aynı değil tabiki.
yapma yaffff(( ozaman insallah en kısa zamanda saglıklı sıhhatlı bebeklerimizi kucaklarımıza alırız diyelim.... hersey onlar için ..cok tsk ederim canım.:1hug:a.s.
canım,bebegının kemıklerı yavas yavas sertlesmeye basladıgı ıcın gereklı kalsıyumu sen alamıyosan,o senın kemıklerınden alıyodur.agrıların bu yuzden olabılır.sen bol bol kalsıyum almaya dıkkat et.gecmıs olsunya arkadaslar benım bugun acayıp baçaklarım ağrıyor kasıkla dız arası sızdede oldumu normalmı bu cevaplarsanız sevınırım ayağımı yukarı kaldırınca gecıyor gıbı oturunca ve ayağa kalkınca gerı baslıyor ayakta duramıyorum
a.s.slm kizlar..sizinle bise paylasmak istiyorum,2´li tarama testini yaptirdik hersey normal cikti.1 hafta sonra tekrar randevumuz vardi ultrasonla dr.um bakarken ensenin gecen haftaya göre baya bi kalin oldugunu farketti.bizi detayli ultrasona yolladi.ordada maalesef ayni sonuc cikti.29:1 risk vardi yani
ama orda hemen plasentadan parca aldilar.ve ilk sonuclar geldi temiz cikti.ense bi anda büyümüs olabilirmi?ve bianda kaybolabilirmi sizce?böyle olaylar yasayan varmi?sonuctan dolayi icim rahatladi ama insan hep acaba diyo icinden..siz ne düsünüyosunuz arkadaslar?
canım,bebegının kemıklerı yavas yavas sertlesmeye basladıgı ıcın gereklı kalsıyumu sen alamıyosan,o senın kemıklerınden alıyodur.agrıların bu yuzden olabılır.sen bol bol kalsıyum almaya dıkkat et.gecmıs olsun
a.s.
canım,eger bı sorun olsaydı testı ılk yaptrdıgında cıkardı.o ense kalınlıgı ıkıncı defa gttıgınızde daha azalması gerekırken senınkı daha gec azalıcaktr belkı.ense bı anda kalınlasmamaıstr ama o hafta olması gerekenden daha kalın cıkmıstr yanı haftasına gore kuculmemıstr henuz.nasıl kı bazı bebekler ultrasona gore bır hafta onden gıdıo bazıları bır hafta gerı onun gıbı.senın sonucların temız cıkmıs.sen içini ferah tut.hepımızın bebekleri allahıma emanet.bol bol da oku kalben kendını iyi hıssedersin.sen guclu ol kı bebegın de saglıklı olsun.:1hug:
caniiimmm ne güzel yazmissin..inanki icime su serpildi..insallah kücülür canim yaa..plasentadan da örnek aldilar ya sonuc temiz cikmis bi sorun yok dediler.%99 dogru cikiyomus sonucu.cok sagol canim benim cvbin icin.icim rahatladi inanki:1hug:a.s.
cok karısık yazdıgımı zannedip,anlaşılamayacıgını dusunmustum.ama anlatabılmısım cok sukur.bu hamılelık ınsanı pımpırıklı yapıo.nolcak bızım bu halımız bılmıorum.-tatlicadiarzu- evrendeki kozmik güç önemliymiş.ınsan olumlu dusununce olumlu seylerı cekermıs.benım de aklıma bazen olumsuz seyler takılıo seytanın işi yok yaklava:,hemen kalkıp bısıyler okuyorum vesveseden kutulayım dıe,baska seylerle ılgılenıorum.olumlu dusunelım,guzel seyler olsun allahın ıznıyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?