2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar slm ben hala kötüyümm...ne zaman geçicek bilmemmmm...bulaantılarımm midemmm pis kokular... resmen ağlıyorum...artık... dua edinde biran önce iyleşelimm..iyi geceler...

canım bildiğim kadarıyla bir iki arkadaş öğrendi biri kız biri erkek diye anımsıyorum

canım ben 11+3 ken kontrole gittim bacak arasında çıkıntı var dedi erkek olabiliceğini söyledi.ama çokta ümit verdi çünkü bazen kızların ki de çok dolgun oluyomuş.kesin sonucu 26 sında söylicek bakalımsüprizzzzz birde hamile olduğmu bilmediğim ama hamile olduğum ilk haftalarda 3 tane rüya gördüm yarumlarına baktığımda hepsinde hamile kalmaya erkek çocuğa yazıyodua.s hatta bu rüyalardan sonra daha adetime 10 gün kala hemen test alıp yapmıştım ve 2.çizgi silik çıkmıştıhihoyyyt birde testi aldığım eczanenin adı Alperen di..İnşallah dedim Alperen Eczanesi bana Alperenin haberini verirsin demiştimm:):CüvCüv: eğer erkek çıkarsa artık kesin annenin içine ilk ne doğarsa cinsiyeti o olur kanısına katılacağım

kızlar slm ben hala kötüyümm...ne zaman geçicek bilmemmmm...bulaantılarımm midemmm pis kokular... resmen ağlıyorum...artık... dua edinde biran önce iyleşelimm..iyi geceler...

ben Bim de satılan yeşil renkli erkek kolanyası var 3 haftadır onu yanımdan ayırmıyorum koku bana o kadar güzel geliyo ki anlatamam...oda spreyi niyetine bile onu kullanıyorum.
bu sayede normalde tertemiz pırıl pırıl olan evde hiçbir koku olmamasına rağmen(herkes öyle diyor) benim burnuma sürekli gelen ve hiç hoş olmayan kokuların üstesinden gelebiliyorum:):):) canım gir markete tek tek kokla hoşuna giden kokuyu bulmaya çalış ..a.s

çatlıycam merağımdan hani 3.aydan sonra biliniyordu 16.hafta nereden çıktı bu doktorlar bişi bilmiyo uff yaa

Günaydın kızlar. Nasılsınız? İnşallah herşey yolundadır.

Zeynepcim bebişinin iyi olmasına sevindim. Benim doktorumda burun kemiğine baktı. Dediğin gibi down sendromu olan çocuklarda burun kemiği görülmüyormuş. Şükür benimkindede göründü. İnşallah kan testi sonuçlarımızda iyi çıkar.

Karafilcim geçmiş olsun cnm. Ama üzme kendini. Sorun olsaydı çıkardı amniyosentezde.

canım hoş geldin

günaydın tatlım nasılsın?

karafil geçmin olsun. içini ferah tut tatlım

günaydınlar kısslar.....dün dr gittim Allah a şükür ense ölçümü1.6 cm çıktı..ay bi hareketli teyzeleri çok tatlı minişim yaaa.dr başpopo mesafesini de ölçtü iyi dedi pazartesi de kan vercem hayırlısyla inş.boyu uzun dedi 5 gün önde gitmesi devam ediyormuş yine.önde gitmesi iyidir dedi.....canlarım sağolun dualrınız için...Allah ım sizden razı olsun..evlatlarımız sağlıcakla olsun inş..

çatlıycam merağımdan hani 3.aydan sonra biliniyordu 16.hafta nereden çıktı bu doktorlar bişi bilmiyo uff yaa

evet bende sinir oldum.bizede sanki bişi var pipi gibi ama kız da olabilir önümüzdeki ay organı netleşir dedi..aman sağ salim hayırlı evlat olsun ne yapalım önemli değil

ya pushıng nerlerdesin yawwww....hiç gelmiyon gariii

fussilet gözün aydın canım darısı benim başıma. Kötü şeyler duyacağım diye çok korkuyorum. Cinsiyetini de çok merak ediyorum tabi önce salıklı olsun da.

günaydın kızlarr :)
fussiletcim gözün aydın canım..
ben de sürekli endişe içindeyim, daha down sendromu testi falan olmadı ama, sanki bende mutlaka bi terslik çıkarmış gibi geliyor...
çok zor beklemek valla, testleri yaptırınca nasıl beklerim hiç bilmiyorum...

Şakuracım o kadar sabırsızım ki. Ben de de aynı korku var ama çok da takmamaya çalışıyorum. İyi düşün iyi olsun felsefesini benimsedim bu sıralar.:CüvCüv:

valla hko'cum ben benimsiyorum da iç sesim hiç de benimsemeye niyetli değil o felsefeyi ki normalde herkese polyannacılık yaptırırım :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…