2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

fussilet gözün aydın canım darısı benim başıma. Kötü şeyler duyacağım diye çok korkuyorum. Cinsiyetini de çok merak ediyorum tabi önce salıklı olsun da.

SAOL TATLIM İNŞ.ama içini ferah tut hissetmediğimiz için herşey yolunda olur inş.tammm

sağol tatlım.evet ama çaremiz yok beklemekten başka.daha kaç ayımız var hele şu yaz benim gözümde öyle büyorkiii

...
sağol tatlım.evet ama çaremiz yok beklemekten başka.daha kaç ayımız var hele şu yaz benim gözümde öyle büyorkiii

haklısın canım, benim şimdiden başlayan sıkıntılarımızı görünce önümüzdeki 6-7 a da büyüyor gözümde onun için düşünmüyorum :roflol:

kızlar ben kaçar, mesai bitti eve gidiyim kocişime dua ediyim :asigim:
smmm staj başlatma sınavına girecek de saat 2'de, okuyayım bitaneme :asigim:

kendinize herşeyden çok iyi bakın ki iyi olun bebişleri iyi edin :1hug: :1hug:
en güzel haftasonları sizin olsun inşallah a.s. a.s. a.s.

Gözünaydın cnm. Çok sevindim.

mozijiku canım nbr gülüm nsl gidiyor benim berbat hala bulantılar devam ediyor az önce çıkardım yine

Arkadaşlar ben de mide bulantısı olayı tamamen bitti. Rahatım çok şükür. Sadece belli şeylere karşı tiksintim var onlardan uzak kaldığımda herhangi bir sorun olmuyor. Galiba genetik annemde de aynı durumlar varmış pek mide bulantısı çekmemiş.kaydirigubbakcemile2

fussilet gozun aydın canım cok sevındım ya.ohh hadı sımdı belkı o sıkıntıların da gecer içi rahatlayınca.

fussilet gozun aydın canım cok sevındım ya.ohh hadı sımdı belkı o sıkıntıların da gecer içi rahatlayınca.

saoll cnm.Allah razı olsun inş. temnnilerimden biri o guatr testinide özellikle sordum yok değerlerin normal guatr dan değil sıkıntın dedi dr.bebişin gelişiminden olabilir dedi...ne yapalım bebişim ii olsun da sayılı gün geçircez inş.

size bısıy sorcam 3lu teste ne zaman gtmeyı dusunuosunuz.yanı kacıncı haftada?ben memlekete gtmeden yaptrmayı dusunuorum da 16+3te yaptrsam erken olurmu sızce???

sagolun arkadaslar insallah bundan sonra sorun yasamam ve insallah kimse yasamaz..
benim oglum olcakmis.kesin ögrendik.saglikla gelir insallah..
midesi bulanan arkadaslar size havucu öneriyorum.bana cok iyi gelio.bi deneyin bakalim sonuc ne olucak..

size bısıy sorcam 3lu teste ne zaman gtmeyı dusunuosunuz.yanı kacıncı haftada?ben memlekete gtmeden yaptrmayı dusunuorum da 16+3te yaptrsam erken olurmu sızce???

canim normalde 16-20.haftalar arasinda yapilio test.19.haftada daha net sonuc alinir diyenlerde var ama 16+4 de yaptiranlarida duydum.ama bence bunun en iyi kararini dr.un verir sen ona danis ona göre yaptir.sonra yanlislik falan olmasin.hem dr.a sorunca kafanda rahat olur..

çok sevindim cnm hayırlısı inş.sağlıkla olsun inş.:CüvCüv:

gözünaydın fussilet çok sevindim bende nihayet 10 gün sonra öğrendim ikili testimin sonuncunu az önce doktorum aradı söyledi hersey normal dedi hiçbi problem gözükmüyormuş 16 18 haftalar arasında 3.lü tarama testi var dedi işyerindeydim acık açık soramadım o test ne için oluyor diye artık gidince öğrencez

canım seni çok iyi anlıyorum, kısa zaman önce bende eşimle baya tartıştım
hamile kalınca sandım ki eskisinden daha çok ilgilenir, derdimi dinler ve ortak olur ama
nerdeeeeee, hayal kırıklığı yaşadım, o an çok üzülüyor insan sonra burdaki candan arkadaşların hakkı ve sabrı tavsiye etmesiyle rahatlıyorsun
öyle umuyorum ki yavrumuz doğduktan sonra herşey yoluna girer çünkü asıl o zaman eşlerimizin anlayışına, ilgi ve desteğine ihtiyacımız olcak

fussilet canım yavrunu görmene ve iyi olmasına sevindim, maşallah
bende pazartesi günü gidip kan sonucumu gösterim ultrasondan görücem inşallah

canim arkadaslarim bu dönemde eslerle tartisma olmasi normalmis maalesef.bu gecici bi dönem aslinda sabredin.eger yapabiliosaniz internetten acip okutun eslerinize.kadinda olan degisiklikleri bebekte olan degisiklikleri falan.aslina bizden önce eslerimizin okumasi lazim ama napalim.gerci benim esim o konuda cok iyi hakkini yemiyim simdi.ama sabraedin ve anliycagi sekilde anlatmaya calisin hormonlarin nasil degistigini..napalim caremiz yok baska:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…