fussilet gözün aydın canım darısı benim başıma. Kötü şeyler duyacağım diye çok korkuyorum. Cinsiyetini de çok merak ediyorum tabi önce salıklı olsun da.
günaydın kızlarr :)
fussiletcim gözün aydın canım..
ben de sürekli endişe içindeyim, daha down sendromu testi falan olmadı ama, sanki bende mutlaka bi terslik çıkarmış gibi geliyor...
çok zor beklemek valla, testleri yaptırınca nasıl beklerim hiç bilmiyorum...
...
sağol tatlım.evet ama çaremiz yok beklemekten başka.daha kaç ayımız var hele şu yaz benim gözümde öyle büyorkiii
günaydınlar kısslar.....dün dr gittim Allah a şükür ense ölçümü1.6 cm çıktı..ay bi hareketli teyzeleri çok tatlı minişim yaaa.dr başpopo mesafesini de ölçtü iyi dedi pazartesi de kan vercem hayırlısyla inş.boyu uzun dedi 5 gün önde gitmesi devam ediyormuş yine.önde gitmesi iyidir dedi.....canlarım sağolun dualrınız için...Allah ım sizden razı olsun..evlatlarımız sağlıcakla olsun inş..
fussilet gozun aydın canım cok sevındım ya.ohh hadı sımdı belkı o sıkıntıların da gecer içi rahatlayınca.
mozijiku canım nbr gülüm nsl gidiyor benim berbat hala bulantılar devam ediyor az önce çıkardım yine
size bısıy sorcam 3lu teste ne zaman gtmeyı dusunuosunuz.yanı kacıncı haftada?ben memlekete gtmeden yaptrmayı dusunuorum da 16+3te yaptrsam erken olurmu sızce???
sagolun arkadaslar insallah bundan sonra sorun yasamam ve insallah kimse yasamaz..
benim oglum olcakmis.kesin ögrendik.saglikla gelir insallah..
midesi bulanan arkadaslar size havucu öneriyorum.bana cok iyi gelio.bi deneyin bakalim sonuc ne olucak..
çok sevindim cnm hayırlısı inş.sağlıkla olsun inş.:CüvCüv:
sağol canım ya...eskisine göre 2 kat daha fazla üzülüyorum ama eşim bana diyor ki " hamileliğine sığınacağını zannediyorsan yanılıyorsun" diyor.... ne kadar ağır bir laf... çok ilginç ya herkes gebe kaldıktan sonra problemleri azalır biz de ise gebe kaldıktan sonra problemlerimiz başladı...oysa bu bebeği 2 yıl beklemiştik...
canım seni çok iyi anlıyorum, kısa zaman önce bende eşimle baya tartıştım
hamile kalınca sandım ki eskisinden daha çok ilgilenir, derdimi dinler ve ortak olur ama
nerdeeeeee, hayal kırıklığı yaşadım, o an çok üzülüyor insan sonra burdaki candan arkadaşların hakkı ve sabrı tavsiye etmesiyle rahatlıyorsun
öyle umuyorum ki yavrumuz doğduktan sonra herşey yoluna girer çünkü asıl o zaman eşlerimizin anlayışına, ilgi ve desteğine ihtiyacımız olcak
fussilet canım yavrunu görmene ve iyi olmasına sevindim, maşallah
bende pazartesi günü gidip kan sonucumu gösterim ultrasondan görücem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?