evet haklsıına ancak duygusallık hat safhada
en ufak bir kızmasına hüngür hüngür ağlıyorum
tutamıyorum kendimi, Allahım sabır versin, geçer inşallah bunlar da
senin adına çok sevindim herkes ii haberler alır inş.gözünaydın fussilet çok sevindim bende nihayet 10 gün sonra öğrendim ikili testimin sonuncunu az önce doktorum aradı söyledi hersey normal dedi hiçbi problem gözükmüyormuş 16 18 haftalar arasında 3.lü tarama testi var dedi işyerindeydim acık açık soramadım o test ne için oluyor diye artık gidince öğrencez
canım seni çok iyi anlıyorum, kısa zaman önce bende eşimle baya tartıştım
hamile kalınca sandım ki eskisinden daha çok ilgilenir, derdimi dinler ve ortak olur ama
nerdeeeeee, hayal kırıklığı yaşadım, o an çok üzülüyor insan sonra burdaki candan arkadaşların hakkı ve sabrı tavsiye etmesiyle rahatlıyorsun
öyle umuyorum ki yavrumuz doğduktan sonra herşey yoluna girer çünkü asıl o zaman eşlerimizin anlayışına, ilgi ve desteğine ihtiyacımız olcak
yaa oluyo bazen geçenlerde bizde tartıştık ama.uzun sürmedi sizinde öyle olur inş.
fussilet canım yavrunu görmene ve iyi olmasına sevindim, maşallah
bende pazartesi günü gidip kan sonucumu gösterim ultrasondan görücem inşallah
tamam canim kolay gelsin..yakin olsak yollardim walla:))karanfilim canım eltim alt katımda oturuyor, dolma sarmaya çağırdı
inmeem lazım, görüşürüz sonra yine
a.s.
evet hanımlar en hassas dönemdeyiz eşim bana iyi davranyo mesela neden yılışıyosun diyom uzak oluyo..hiç ilgilenmiyosun diyorum..bana şahsen yaranılmıyor bu aralar:)
herkes koçişinin gonlunu yapıo herhalde kımseler yok.fussilet,karanfıl burdaymıs,ee sızler napıosunuz kızlar?
anacım o kadar çok yazılmış ki oku oku bitmiyo:) tüm iyi haber alanlara maşallah diyorum darısı hepimize arkadaşlar.
temizlikle uğraştım bitmiyor ev işi yaa.ürüyor:) belim ağrıdı ya fazla yapınca öyle oluyor ki eskiden banamısın demezdim ama hemen ağrıyor belim ya artık.
birbelemir, gözünaydın darısı 3lü testine...
kızlar size bir şey soracağım siz günde kaç bardak süt içiyorsunuz? ben bir bardağı bile zorla içiyorum.
bir de bana da bulantı için oldum olası yoğurt iyi gelmiştir.
ay sorma gitsin ya ilerleyen aylarda Allah yardımcımız olsun:) yarın kayınvalideciğim gelicek hemde bizde kalıcak aman ev temis olsunda:)kocacığım malesef o kadar yorgun oluyorki bişi istesem günah olur.artık çalışmıyorum evdeyim yapıcam tabi ya.ama çalışanlara Allah yardım etsin.dogrusun kardes napcan bu hamılelık ınsanı agır vasıta yapıomuş.ben de bugun eşimden yardım ıstedım o da hemen kostu saolsun bı de aksama mısfırım var:bbo:bı yandan iş bı yandan topık.anacım bu kk da ınsanda bagımlılık yapıo hee
birbelemir, gözünaydın darısı 3lü testine...
kızlar size bir şey soracağım siz günde kaç bardak süt içiyorsunuz? ben bir bardağı bile zorla içiyorum.
bir de bana da bulantı için oldum olası yoğurt iyi gelmiştir.
herkes koçişinin gonlunu yapıo herhalde kımseler yok.fussilet,karanfıl burdaymıs,ee sızler napıosunuz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?