2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet haklsıına ancak duygusallık hat safhada
en ufak bir kızmasına hüngür hüngür ağlıyorum
tutamıyorum kendimi, Allahım sabır versin, geçer inşallah bunlar da

evet haklsıına ancak duygusallık hat safhada
en ufak bir kızmasına hüngür hüngür ağlıyorum
tutamıyorum kendimi, Allahım sabır versin, geçer inşallah bunlar da

evet canim cok iyi anliyorum seni ama napalim.amaaannn de kendi kendine kimse icin bebegimi üzemem de.cünkü onlarda hissediyo.yazik onlara..ama gecicek insallah..icini ferah tut sen arkadasim.a.s.

evet canim pek kimse yok.
benim biraz azaldi ama tam gecmedi.havuc dene canim iyi gelio.bastirio hem mideyi.ben bazen 4-5 tane yiyodum günde.hem zararida yok mideyede iyi gelio.bi dene bakalim iyi gelicekmi sanada.

evet denemiştim, iyi geliyo ama kalmadı evde havuç, havada soğuk çıkmak istemiyorum
sende varsa 1 tane yollasana :))))))

karanfilim canım eltim alt katımda oturuyor, dolma sarmaya çağırdı
inmeem lazım, görüşürüz sonra yine
a.s.

senin adına çok sevindim herkes ii haberler alır inş.

saol tatlım inş.sende gör bebişini doya doya:CüvCüv:

evet hanımlar en hassas dönemdeyiz eşim bana iyi davranyo mesela neden yılışıyosun diyom uzak oluyo..hiç ilgilenmiyosun diyorum..bana şahsen yaranılmıyor bu aralar:)

karanfilim canım eltim alt katımda oturuyor, dolma sarmaya çağırdı
inmeem lazım, görüşürüz sonra yine
a.s.
tamam canim kolay gelsin..yakin olsak yollardim walla:))
evet hanımlar en hassas dönemdeyiz eşim bana iyi davranyo mesela neden yılışıyosun diyom uzak oluyo..hiç ilgilenmiyosun diyorum..bana şahsen yaranılmıyor bu aralar:)

aynen katiliyorum sana:)bana da hic yaranilmiyo..esim sasirmis durumda ne yapacagini:) ama olsun cok eglencelidelikafadulden

herkes koçişinin gonlunu yapıo herhalde kımseler yok.fussilet,karanfıl burdaymıs,ee sızler napıosunuz kızlar?

herkes koçişinin gonlunu yapıo herhalde kımseler yok.fussilet,karanfıl burdaymıs,ee sızler napıosunuz kızlar?

anacım o kadar çok yazılmış ki oku oku bitmiyo:) tüm iyi haber alanlara maşallah diyorum darısı hepimize arkadaşlar.
temizlikle uğraştım bitmiyor ev işi yaa.ürüyor:) belim ağrıdı ya fazla yapınca öyle oluyor ki eskiden banamısın demezdim ama hemen ağrıyor belim ya artık.

dogrusun kardes napcan bu hamılelık ınsanı agır vasıta yapıomuş.ben de bugun eşimden yardım ıstedım o da hemen kostu saolsun bı de aksama mısfırım var:bbo:bı yandan iş bı yandan topık.anacım bu kk da ınsanda bagımlılık yapıo hee

birbelemir, gözünaydın darısı 3lü testine...

kızlar size bir şey soracağım siz günde kaç bardak süt içiyorsunuz? ben bir bardağı bile zorla içiyorum.

bir de bana da bulantı için oldum olası yoğurt iyi gelmiştir.

sadece gece yatarken ıcıyorum ben bir su bardağı.:içelim:

ay sorma gitsin ya ilerleyen aylarda Allah yardımcımız olsun:) yarın kayınvalideciğim gelicek hemde bizde kalıcak aman ev temis olsunda:)kocacığım malesef o kadar yorgun oluyorki bişi istesem günah olur.artık çalışmıyorum evdeyim yapıcam tabi ya.ama çalışanlara Allah yardım etsin.

canım yoğurt olayını bilmiyorum ama süt sabah kesin kahvaltıda içiyorumda arada bir yine içmeye çalışıyorum çünkü kalsiyum eksikliğimden kalçam ağrıyor.tolare etsin diye.ilaçta içmek istemiyoms.doktor verdi ama korktum biri iç dedi bir doktor içme ilaçfalan,süt iç dedi.yoğurtta iyi tabi.peynirde.

evet işte 2-3 bardak içmeli hamileler diye okudum bir yerde. gündüz boyunca içesim gelmediği için akşam yatmadan önce zorla içiyordum. biliyorsunuz bu progestereron hormonu zaten şişiriyor adamı süt de tam üstüne tuz biber. gündüz içmek lazım da. 2-3 bardak mı çok zor...

valla kızlar size bir öneri
bende süt içemedim, hala içmiyorum, midem kalkıyor hemen
ancak her akşam nerdeyse 1 tane kivi yedim, sabah kahvaltılarına kaşarlı tost yaptım yedim
doktorum kalsiyum ölçümü istedi, ben bir an kivi ve kaşar yediğimi unutmuşum, süt de içmediğim için kesin değerim düşük çıkıcak dedim ancak tam tersi çok iyi çıktı sonucum
anlayacağınız süt içemeyen canlarım kalsiyum takviyesini kivi ve kaşarla yapabilir
netten okuduğum kadarıyla kaşar ve kivideki kalsiyum oranı süttekinden daha fazlaymış, bilginize ....

yatarken süt içmeyin, gece yediğiniz içtiğiniz herşey zehir etkisi yaparmış midede
sütte zararlı diye biliyorum gece içilmesini
sabah yada öğle için derim yerimseniben

iyi dedin eslem. doktorum da süt ve süt ürünleri dedi bana da. peynir de yoğurt da oluyor yani. ama ne bileyim yine de hani saf hali bir olmaz diye zorla içiyorum. ama dikkat edeceğim bundan sonra akşam içmeyeceğim. dün gece mesela epey bir rahatsız oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…