2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

EEE ben ikisinide yiyomm napçezz:dance::dance::dance:

ben sütlaçı seviyorum, sütü sütlaçla tüketiyorum, sürekli değil tabii
ya ben sebze yemeklerini yiyemiyorum, ben gibi yiyemeyen varmı? tiksindim sebzelerden
hamile olupda hamile kaldığımı bilmediğim ay acayip sebze tükettim, nerdeyse hergün farklı sebze pişirip yedim, acaba ondan sebep mi tiksinti geldi ??

EEE ben ikisinide yiyomm napçezz:dance::dance::dance:

ne güzel işte kalsiyum depoluyorsun, ohh ohhh yarasııın
7, aydan sonra kalsiyuma çok ihtiyacımız olcakmış, ondan sonra hızlı şekilde kaybedermiş vücut kalsiyumu, sanırım bizim minikler bizi hortumlicak delikafadulden

progesteron gerçekten kilo aldırıyor ama mecburen içmek lazım.sütün light olanı besin değerleri açısından çok yararlı değilmiş bilginize.

eslemcim dediğin gibi kaşar peyniri kalsiyum açısından çok iyiymiş ama iyisini alın arkadaşlar dandik ucuz olanların içinde ne var belli değil.maşallah sevindim kalsiyum sonucuna.kiviyi ben c vitamini sanıyordum ya kalsiyummuymuş bilmiyordum valla.

ya eslem sorma ben canım çekiyor yapıyorum bir kaşık alıyorum böğğ bi daha yemiyim diyorum.peynir ekmek tek besinim oldu yaa.bide marul salatası limonlu tuzlu.

ya evet baştan beri herşey yiyom ama dün dr da 1 kilo vermişsin dedi ET YEMİYORUZ GALİBAAA dedi bana bi et eksikti tövbe tövbee yicem artık bebişim için.normalde severdim ama yiyemiyorum ya balıktan da tiksindimÇok üzgünüm çoook

ya eslem sorma ben canım çekiyor yapıyorum bir kaşık alıyorum böğğ bi daha yemiyim diyorum.peynir ekmek tek besinim oldu yaa.bide marul salatası limonlu tuzlu.

bende aynıyım yaa.sölemiyim canınız çekmesin bişi istiyo cnm yapıom haydaaa yiyemiyorum sonra bekleye bekleye bozuluyor yaa.tuhaflaştık iyicekaydirigubbakcemile2

pembe mavi 2-3 bardak istemez cnm yanm yaa.benm dr 1 su bardağı yeterli dedi..fazlası sana kilo yapar dedi.bende sabahları 200 ml 1 paket içiyorum.meyveli al daha rahat içersin.

ayfersmu light derken yarım yağlı sütü kastediyorsan ben tam tersini okudum duydum. yani yalnızca yağı az. diğer besinler aynen kalıyor. ki fazla yağa ihtiyaç duymuyoruz. ama diğer lightları diyorsan o ayrı.

bir de kivi nin kalorisi az besin değeri vitamini bol. yemek lazım.

fussilet bi arkadaşım günde 1 lt içiyordu. tosuncuk çok güzel oğlu oldu. :) ama ben mümkün değil içemem. yoğurt yemeyi ayran içmeyi daha çok seviyorum da ayran da tuz gerektiriyor fazladan.

fussilet bi arkadaşım günde 1 lt içiyordu. tosuncuk çok güzel oğlu oldu. :) ama ben mümkün değil içemem. yoğurt yemeyi ayran içmeyi daha çok seviyorum da ayran da tuz gerektiriyor fazladan.

evet tuz a dikkat.ben hamiş olduğumu öğrendiğimden beri tuz a dikkat etmeye çalışıyorum.son günlerde şişmemek adına

sormayın yaa tuzu azaltmak gerek ama bende tuzu az olan şeyi yiyemiyorum
azar azar alıştırayım kendimi az tuzlu şeylere, yoksa baya şişcem, tosun olurum bundanda en çok kayınvaldem memnun kalır, zayıflığımdan şikayetçi :))))

2 dk cıktım ne kadar faydalı seyler konusulmus.hepsını okudum.uygulucam.sutu aksam ıcmemem gerekıomus ıyı oldu bunu ogrendıgım.
balık demeyın en tıksındıgım sey.onu yıyememdıgım ıcın cevızı daha bol tuketıyorum.yıyemıosanız sızın de aklınızda olsun.kıvı cok faydalı gercekten.bebegın plesantasını guclendırıyomus kalsıyumku gıdalar.bu arada muz da tuketmeye calısın arkadaslar o da artık baslayacak olan bacak kramplarını onluyomus.sabahları ac karnına 2 kasık ekmez için ben ole yapıorum.yarasın tum bebişlere

kaç kilosun ki tatlım???eeben şahsen 66 kilo hamiş kaldım ama4.aya girdik 65 olmuşum bakalım..5 ten sonra başlarım herhalde almaya

petibörcüm bende bu sabah başladım pekmez içmeye faydalı olsun yarasın hepimize inş.

bende meyveyi çok severim yerim ama sütü zorla gece yatarken içiyordum ama zarar verdiğini duymamıştım valla zaten sabahlarıda çok açık limonlu çay içiyorum kahvaltıda sütü içemiyorum ama bi çaresine bakcaz artık gün içerisinde artık işyerinde lıkır lıkır süt içiyomuşuzkaydirigubbakcemile3

fussiletcim canım 48 kiloyla hamile kaldım, 1 kilo verdim şimdi yine almışım 49 kiloyum

pekmezi sulandırıp içmeyi sevmiyorum ama kızarmış ekmeğe pekmez sürünce çok lezzetli oluyor valla, deneyin

petiborcüm genelde hep ishal olduğum için muz yemeye çalışıyorum günde 1 tane
mideyi tokda tutuyor, kuru şeyler yiyen ben nasıl oluyorda ishal oluyorum hayret valla

fussiletcim canım 48 kiloyla hamile kaldım, 1 kilo verdim şimdi yine almışım 49 kiloyum

pekmezi sulandırıp içmeyi sevmiyorum ama kızarmış ekmeğe pekmez sürünce çok lezzetli oluyor valla, deneyin

zayifmışsın kız seennn ye gitsindelikafaduldendelikafadulden
deneriz bakalımben normal sulandırmadan fincanda içtim sabah normalde çok midem bulanıyo kesti biraz...:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…