valla kızlar size bir öneri
bende süt içemedim, hala içmiyorum, midem kalkıyor hemen
ancak her akşam nerdeyse 1 tane kivi yedim, sabah kahvaltılarına kaşarlı tost yaptım yedim
doktorum kalsiyum ölçümü istedi, ben bir an kivi ve kaşar yediğimi unutmuşum, süt de içmediğim için kesin değerim düşük çıkıcak dedim ancak tam tersi çok iyi çıktı sonucum
anlayacağınız süt içemeyen canlarım kalsiyum takviyesini kivi ve kaşarla yapabilir
netten okuduğum kadarıyla kaşar ve kivideki kalsiyum oranı süttekinden daha fazlaymış, bilginize ....
EEE ben ikisinide yiyomm napçezz:dance::dance::dance:
progesteron gerçekten kilo aldırıyor ama mecburen içmek lazım.sütün light olanı besin değerleri açısından çok yararlı değilmiş bilginize.evet işte 2-3 bardak içmeli hamileler diye okudum bir yerde. gündüz boyunca içesim gelmediği için akşam yatmadan önce zorla içiyordum. biliyorsunuz bu progestereron hormonu zaten şişiriyor adamı süt de tam üstüne tuz biber. gündüz içmek lazım da. 2-3 bardak mı çok zor...
valla kızlar size bir öneri
bende süt içemedim, hala içmiyorum, midem kalkıyor hemen
ancak her akşam nerdeyse 1 tane kivi yedim, sabah kahvaltılarına kaşarlı tost yaptım yedim
doktorum kalsiyum ölçümü istedi, ben bir an kivi ve kaşar yediğimi unutmuşum, süt de içmediğim için kesin değerim düşük çıkıcak dedim ancak tam tersi çok iyi çıktı sonucum
anlayacağınız süt içemeyen canlarım kalsiyum takviyesini kivi ve kaşarla yapabilir
netten okuduğum kadarıyla kaşar ve kivideki kalsiyum oranı süttekinden daha fazlaymış, bilginize ....
ben sütlaçı seviyorum, sütü sütlaçla tüketiyorum, sürekli değil tabii
ya ben sebze yemeklerini yiyemiyorum, ben gibi yiyemeyen varmı? tiksindim sebzelerden
hamile olupda hamile kaldığımı bilmediğim ay acayip sebze tükettim, nerdeyse hergün farklı sebze pişirip yedim, acaba ondan sebep mi tiksinti geldi ??
ne güzel işte kalsiyum depoluyorsun, ohh ohhh yarasııın
7, aydan sonra kalsiyuma çok ihtiyacımız olcakmış, ondan sonra hızlı şekilde kaybedermiş vücut kalsiyumu, sanırım bizim minikler bizi hortumlicak delikafadulden
ya eslem sorma ben canım çekiyor yapıyorum bir kaşık alıyorum böğğ bi daha yemiyim diyorum.peynir ekmek tek besinim oldu yaa.bide marul salatası limonlu tuzlu.
fussilet bi arkadaşım günde 1 lt içiyordu. tosuncuk çok güzel oğlu oldu. :) ama ben mümkün değil içemem. yoğurt yemeyi ayran içmeyi daha çok seviyorum da ayran da tuz gerektiriyor fazladan.
sormayın yaa tuzu azaltmak gerek ama bende tuzu az olan şeyi yiyemiyorum
azar azar alıştırayım kendimi az tuzlu şeylere, yoksa baya şişcem, tosun olurum bundanda en çok kayınvaldem memnun kalır, zayıflığımdan şikayetçi :))))
fussiletcim canım 48 kiloyla hamile kaldım, 1 kilo verdim şimdi yine almışım 49 kiloyum
pekmezi sulandırıp içmeyi sevmiyorum ama kızarmış ekmeğe pekmez sürünce çok lezzetli oluyor valla, deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?