2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

petiborcüm genelde hep ishal olduğum için muz yemeye çalışıyorum günde 1 tane
mideyi tokda tutuyor, kuru şeyler yiyen ben nasıl oluyorda ishal oluyorum hayret valla

ilaçlar da yapıo hayatım bazen sular.hiç belli olmuyo nezman ishal nezmn kabız bende aynı

folic asit kullanıyordum sadece onuda doktora sormadan 12 haftaya girince bıraktım valla
sen içiyormusun hala folic asiti yoksa bırak mı dedi doktorun FUSSİLETCİM ??

ya sorma ne et ne balık yiyemiyorum yaa.ceviz az biraz yiyorum belki tolare eder.kocam haftada iki kere balık yicen dedi ama ayda bir kere bile yiyemiyorum malesef.içinde fosfor olan besinleri bi araştıralım.
canım light derken yağı azaltılmış.ama alman kanallarında bangır bangır bağırıyordu zararlı diye.yeni izledim.

aynen balık yemeyip cevize sardım mecburen.ya herşeyden biraz fazla yedik mi hemen öğğ aman diyoruz yaa.muz kabız yapar diye yemiyordum iyi oldu canım söylediğin.pekmez dediğin harnup pekmezi mi?

folic asit kullanıyordum sadece onuda doktora sormadan 12 haftaya girince bıraktım valla
sen içiyormusun hala folic asiti yoksa bırak mı dedi doktorun FUSSİLETCİM ??

inanki artık midemin yanmasından,gaviscon yudumlamaktan onunda fayda etmemesinden öyle yıldımdıki 3 ay bitti nasıl olsa dedim 2 gündür bıraktımdı sormadn bende.ama annem duydu kızdı :) içiyom yine dua ederek aman midem yanması diye.bazıları bırakmış ama doktorum kullan dedi.elevitte var aslında folik ama anlamadım bu ilk aylar mı gerekli hep mi?

folic asit 3.aydan sonra içilmiyormuş, araştırmalarım sonucu öğrendim
bende doktora sormadan bıraktım valla
ilaç içme özrüm var zaten, içerken mide bulantısından zor yutuyorum
inşallah pzartesi günü gidince ilaç filan vermez :)))

dediğin gibi umarım vermek zorunda olmaz.sana zahmet gidince bir sorsan eğer kesin bilgi yok ise folik ne zaman bırakılabilir diye.benim doktora gitmeme daha çok var.

Slm kızlar ben allah nasip ederse bende ekim annesi olucam. doktorum demir ilacı verdi ferro sanol verdi ilacı içemediğimde şurubunu yazdı onada yeni başlıcam aranızda kullanan varmı bide sanırım aç karnına sabah içilmesi gerkiliyomuş. bide elevit verdi onu bölerek içmeye çalışıyorum artık..
Rabbim sizlerinde bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşlarrr....

merhaba uzun süredir yazamıyorum ama yazılanlaın büyük çoğunu okudum ikili test yapan arkadaşlar hepinizin test sonuçları çok şükür temiz çıkmış çok sevindim benimde kısmetse pazartesi olacak tam 12 haftalık oluyorum inşallah benimde sonuçlarım sizlerin gibi güzel çıkar

amin canım seninde tüm annelerinde Allah hayırlısı ile bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.kullanan arkadaşlar var ama nedense bana henüz demir ilacı vermedi doktorum.elevit ve folik asit muhakkak tok karnına içiliyor çünkü emilimi daha iyi oluyormuş.

canım inşallah seninde iyi haberlerini alırız.bebişide görürsün hem.tok karnına gitmeyi unutma.daha iyi görünüyormuş ense,burun.

sağol canım inşallah kızlar benim göğüslerim hala şiş ve dokununca ağrıyor sizlerdede varmı böyle birşey

dediğin gibi umarım vermek zorunda olmaz.sana zahmet gidince bir sorsan eğer kesin bilgi yok ise folik ne zaman bırakılabilir diye.benim doktora gitmeme daha çok var.

tamm canım sorarım pazartesi günü, eltim 6, ayına kadar hergün 1 tane almış folic asiti
ben günde 2 tane içiyordum

aramıza hoşgeldin ekim annesi, ferro sanol demir eksikliği yanı sıra kan değerinin düşüklüğünde de veriliyor
bana sadece folic asit verdi doktorum
eleviti hamile kalmadan önce vermişti, kocaman hap, yutmak işkence valla, 2 ye bölüp içmen daha kolaydır, hayırlısıyla sağlıklı çocuklarımızı doğurmayı nasip etsin Mevlam a.s.

ultlar nerelerdesin bacım yaa, kızların birçoğu yok özletmeyin kendinizi yaa
hayırlısıyla seninde testin temiz çıkar inşallah yerimseniben

sağol canım inşallah kızlar benim göğüslerim hala şiş ve dokununca ağrıyor sizlerdede varmı böyle birşey

benim ilk 2 ay öyleydi ama acımıyor artık.şişlik var tabi.olacakmışta.çok fazla ellenmeyecek memeler bu arada kızlar tekrarlıyorum meme kontrolü seminerinde söylediler gebeler için iyi değilmiş.rahimde kasılma yapıp bebeğin doğduğunu sanıyormuş vücut ve atmaya çalışıyormuş bünyeden.Allah korusun aman dikkat.

eslemcim sağolasın.bende günde iki içiyordum ama bir içiyorum artık.
bu arada cidden nerelerde diğer kıslar?

sağol canım ya bilgisayarı genelde geç saatlerde açıyorum kimsecikler olmuyor bende yazılanları okuyorum bundan sonra daha sık girmeye çalışırım canım yazılanları okuyunca niye bende içlerinde değildim diyede içleniyorum :1no2::1no2:

kan ilacının şurubu pekmez gibi kızlar
ben içmiştim, öyle iğrenç filan değil, valla haptansa şurup içeyim derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…