petiborcüm genelde hep ishal olduğum için muz yemeye çalışıyorum günde 1 tane
mideyi tokda tutuyor, kuru şeyler yiyen ben nasıl oluyorda ishal oluyorum hayret valla
ya sorma ne et ne balık yiyemiyorum yaa.ceviz az biraz yiyorum belki tolare eder.kocam haftada iki kere balık yicen dedi ama ayda bir kere bile yiyemiyorum malesef.içinde fosfor olan besinleri bi araştıralım.ya evet baştan beri herşey yiyom ama dün dr da 1 kilo vermişsin dedi ET YEMİYORUZ GALİBAAA dedi bana bi et eksikti tövbe tövbee yicem artık bebişim için.normalde severdim ama yiyemiyorum ya balıktan da tiksindimÇok üzgünüm çoook
canım light derken yağı azaltılmış.ama alman kanallarında bangır bangır bağırıyordu zararlı diye.yeni izledim.ayfersmu light derken yarım yağlı sütü kastediyorsan ben tam tersini okudum duydum. yani yalnızca yağı az. diğer besinler aynen kalıyor. ki fazla yağa ihtiyaç duymuyoruz. ama diğer lightları diyorsan o ayrı.
bir de kivi nin kalorisi az besin değeri vitamini bol. yemek lazım.
2 dk cıktım ne kadar faydalı seyler konusulmus.hepsını okudum.uygulucam.sutu aksam ıcmemem gerekıomus ıyı oldu bunu ogrendıgım.
balık demeyın en tıksındıgım sey.onu yıyememdıgım ıcın cevızı daha bol tuketıyorum.yıyemıosanız sızın de aklınızda olsun.kıvı cok faydalı gercekten.bebegın plesantasını guclendırıyomus kalsıyumku gıdalar.bu arada muz da tuketmeye calısın arkadaslar o da artık baslayacak olan bacak kramplarını onluyomus.sabahları ac karnına 2 kasık ekmez için ben ole yapıorum.yarasın tum bebişlere
folic asit kullanıyordum sadece onuda doktora sormadan 12 haftaya girince bıraktım valla
sen içiyormusun hala folic asiti yoksa bırak mı dedi doktorun FUSSİLETCİM ??
amin canım seninde tüm annelerinde Allah hayırlısı ile bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.kullanan arkadaşlar var ama nedense bana henüz demir ilacı vermedi doktorum.elevit ve folik asit muhakkak tok karnına içiliyor çünkü emilimi daha iyi oluyormuş.Slm kızlar ben allah nasip ederse bende ekim annesi olucam. doktorum demir ilacı verdi ferro sanol verdi ilacı içemediğimde şurubunu yazdı onada yeni başlıcam aranızda kullanan varmı bide sanırım aç karnına sabah içilmesi gerkiliyomuş. bide elevit verdi onu bölerek içmeye çalışıyorum artık..
Rabbim sizlerinde bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşlarrr....
merhaba uzun süredir yazamıyorum ama yazılanlaın büyük çoğunu okudum ikili test yapan arkadaşlar hepinizin test sonuçları çok şükür temiz çıkmış çok sevindim benimde kısmetse pazartesi olacak tam 12 haftalık oluyorum inşallah benimde sonuçlarım sizlerin gibi güzel çıkar
amin canım seninde tüm annelerinde Allah hayırlısı ile bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.kullanan arkadaşlar var ama nedense bana henüz demir ilacı vermedi doktorum.elevit ve folik asit muhakkak tok karnına içiliyor çünkü emilimi daha iyi oluyormuş.
canım inşallah seninde iyi haberlerini alırız.bebişide görürsün hem.tok karnına gitmeyi unutma.daha iyi görünüyormuş ense,burun.
dediğin gibi umarım vermek zorunda olmaz.sana zahmet gidince bir sorsan eğer kesin bilgi yok ise folik ne zaman bırakılabilir diye.benim doktora gitmeme daha çok var.
Slm kızlar ben allah nasip ederse bende ekim annesi olucam. doktorum demir ilacı verdi ferro sanol verdi ilacı içemediğimde şurubunu yazdı onada yeni başlıcam aranızda kullanan varmı bide sanırım aç karnına sabah içilmesi gerkiliyomuş. bide elevit verdi onu bölerek içmeye çalışıyorum artık..
Rabbim sizlerinde bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşlarrr....
merhaba uzun süredir yazamıyorum ama yazılanlaın büyük çoğunu okudum ikili test yapan arkadaşlar hepinizin test sonuçları çok şükür temiz çıkmış çok sevindim benimde kısmetse pazartesi olacak tam 12 haftalık oluyorum inşallah benimde sonuçlarım sizlerin gibi güzel çıkar
sağol canım inşallah kızlar benim göğüslerim hala şiş ve dokununca ağrıyor sizlerdede varmı böyle birşey
amin canım seninde tüm annelerinde Allah hayırlısı ile bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.kullanan arkadaşlar var ama nedense bana henüz demir ilacı vermedi doktorum.elevit ve folik asit muhakkak tok karnına içiliyor çünkü emilimi daha iyi oluyormuş.
bilmem ki bana verdi doktorum ? ilac kapsül şekilde olduğu için kıramıyorum onun için şurup yazdıı onada tadı çok kötü diyolarrrr kan içiyomuş gibi ama bakalım denicemmm.. kafamçokkarıştı
bilmem ki bana verdi doktorum ? ilac kapsül şekilde olduğu için kıramıyorum onun için şurup yazdıı onada tadı çok kötü diyolarrrr kan içiyomuş gibi ama bakalım denicemmm.. kafamçokkarıştı
kıs sus ayy kan içiyomuş gibi diyo bide töbee töbeee ay vallahi ağzımda hissetiiimm.zinhar daha içemem tohtur versede o şurubu kardeşim sağol yaneee kafamçokkarıştı
tamm canım sorarım pazartesi günü, eltim 6, ayına kadar hergün 1 tane almış folic asiti
ben günde 2 tane içiyordum
aramıza hoşgeldin ekim annesi, ferro sanol demir eksikliği yanı sıra kan değerinin düşüklüğünde de veriliyor
bana sadece folic asit verdi doktorum
eleviti hamile kalmadan önce vermişti, kocaman hap, yutmak işkence valla, 2 ye bölüp içmen daha kolaydır, hayırlısıyla sağlıklı çocuklarımızı doğurmayı nasip etsin Mevlam a.s.
ultlar nerelerdesin bacım yaa, kızların birçoğu yok özletmeyin kendinizi yaa
hayırlısıyla seninde testin temiz çıkar inşallah yerimseniben
tamm canım sorarım pazartesi günü, eltim 6, ayına kadar hergün 1 tane almış folic asiti
ben günde 2 tane içiyordum
aramıza hoşgeldin ekim annesi, ferro sanol demir eksikliği yanı sıra kan değerinin düşüklüğünde de veriliyor
bana sadece folic asit verdi doktorum
eleviti hamile kalmadan önce vermişti, kocaman hap, yutmak işkence valla, 2 ye bölüp içmen daha kolaydır, hayırlısıyla sağlıklı çocuklarımızı doğurmayı nasip etsin Mevlam a.s.
hoşbuduk cnm valla ben ferro sanola başlıcam elevit içiyorum dokotrum bide folibol hapın bitene kadar kullan sonrabi daha almazsın sadece elevit içersin vitamin olarak dedi.
hap içmek benim içn ölüm zaten küçük hapla 2 bardak su içiyorumm :)) hadi eleviti 4 bölüyorumda demir ilacııı kapsül olduğuu için şurubunu denicemmm oda iğrenççççmiş amam bebişimin için katlanıp içicem artıkkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?