2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kan ilacının şurubu pekmez gibi kızlar
ben içmiştim, öyle iğrenç filan değil, valla haptansa şurup içeyim derim

İyi Allah razı olsun bacım valla iyiki öyle dedin.kendimi öyle adapte ederim verirlerse.
Esramemocum sende öyle adapte et kendini kardeş zaten zor içiyormuşsun ilaçları bari böyle dene.

tadı da rengide pekmez gibi gııı, merak etmeyin, içiniz rahat olsun
pekmez diye diye canım çekti, ekmeğime sürüp yedim şimdi :)))

kızlar az önce belediyemiz tarafından kadınlar günüm kutlandı vede kapıdan çiçek verdiler sarı menekşe çok hoşuma gitti doğrusu

iyi akşamlar kızlarr ben hiçbişi yiyemiyoruuumm yaaaaa çok üzülüyorum Çok üzgünüm çoook

üzülme elifcim bende aynıyım
meyve ve kahvaltılıklardan başka hiçbişey yiyemiyorum
düzelir inşallah

üzülme canım ya yakındada çok yemek yemekten şikayetçi olacağız şimdilik geçici bir süre böyle yani

gelecekmi ogünler ama bebeğim için endişeleniyorum şimdi ne süt ne su ne yemek anlıycan hiçbişi yiyemiyorum hayırlısı artık zorlucam kendimi çok fazla

bahçalievler belediyesi canım osman develioğlu selam bile söyledilera.s.

aleyküm selaaam

inşlh canım yaaa.sende zayıfmışsın bende 45 kiloyum.bide su içiyomusun

evet zayıfız ama eşim memnun, dün bi arkadaşımla konuştum evli , 15 aylık kızı var vee 43 kilo
kendi halime şükrettim valla, baya iyiyimişim dedim
hafif soğuk olunca içiyorum su, odada sürahide ısınınca içemiyorum
günlük en fazla içtiğim su 2,5 bardak filan, bazende 1 bardak bile değil

gelecekmi ogünler ama bebeğim için endişeleniyorum şimdi ne süt ne su ne yemek anlıycan hiçbişi yiyemiyorum hayırlısı artık zorlucam kendimi çok fazla

canım bebekler zaten ilk 3 ay annenin vücudundaki depodan faydalanıyorlar üzülme sen hiç onlar bi şekilde besleniyorlar zaten sonrada iştahın açılır bulantıların varsa geçer inşallah

amaaaaann yaz geliyor nasılsa, sıcaklar bastırınca suya doymicaz :))
sabahları kalkınca dilim damağım kurumuş oluyor ama zorlada içemem ki kardeşim
kusar tiksinirim dahada ağzıma sokmam, o daha kötü, komposto yaptım içiyorum
su takviyesini böyle ve bitki çaylarıyla tamamlarım herhal

canım bitki çayları hamilelikte zararlı diye duymuştum aman dikkat

bende okadar içiyorum işte inşlh iyidirler bebişlerimir bide 3 haftadır görmüyorum ya biraz ondan heralade kafama takıyorum

kızlar cinsiyetleri öğranmediniz dimi ben pazartesi gideceğim 12 haftalık oluyorum belki birşeyler söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…