2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm kısslatr ay ben ancak girebildim..sabah dr giitm kan verdim 2 li test için.işe geldim ki tansiyonum düşmüş uzandım dinlendim biraz şimdi iyiyim çok şükür bi de midem tuttu o arada ay dedim gidiyorum mu ben??Allah kimseye göstermesin inş.yarın sonuçlarımı alıcam inş.sizler nasılsınız??*

mrb hanımlar hepinize ii haftalar
2 gündür giremiyorum keyifler nasıl umarım kötü haberler yoktur
cinsiyeti belli olan varmı

Dediğin gibi canım bunlar galiba doğumdan 3 ay sonra falan alınması lazım. Mama sandalyesi daha da geç alınabilir. O zaman öncelik bebeğin ihtiyaçları ama süt pompası falan almamız lazım. Ben çiftli olanlarına baktım çok pahalı geldi. O nedenle tekli alıcam. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda hiç araştırdınız mı?

kızlar ben de kocamla dün alışverişe çıktım güya. iki tane bebe mağazasına girdim. aman yarabbi. sanki yabancı ülkedeyim. o kadar cahilim ki ne alınır ne yapılır bilemedim. çok tuhafıma gitti. indirimler vardır bakmak lazım sarı beyaz kırmızı unisex renkler bakarım diye düşünüyordum ama yalan oldu. kendimi o kadar yabancı bir diyarda hissettim ki hiçbir şey almaya cesaret edemedim.

neyse hele bir pipi kuku ne varsa görelim de ona göre belki daha bir motive olurum. ha bir de tabi ikiz olacak ya aynı modelin değişik renkleri şeklinde bakmam icab edecek belki de değil mi. :)

mrb hanımlar hepinize ii haftalar
2 gündür giremiyorum keyifler nasıl umarım kötü haberler yoktur
cinsiyeti belli olan varmı

iyiyiz cnm sen nasılsın?yok bizimde belli değil %50 erkek %50 kızdedi önümüzdeki ay netleşçek.belki oğlan dedi bakalım hayırlsı .sen nasılsın.?

Ben tekli olanlardan alıcam , öyle çok pahalı bir şey almayı düşünmüyorum ama arkadaşım mutlaka elektrikli al dedi diğeri eli yoruyor dedi ve doğumda da mutlaka alınmış olması gerekiyormuş Allah kısmet ederde bebeklerimiz doğduğunda ilk günler de çok iştahlı ememiyor bebekler ama en vitaminli ,süt de ilk günlerde ki sütmüş o yüzden fazla sütü sağıp buzluğa koyar başka zaman veririz bebişlere :)

kızlar sizce aşağıdakilerden hangisi şart değil

ana kucağı
mama sandalyesi
yürüteç

yoksa bunların hepsi de şart midur?

ana kucağı
mama sandalyesi
yürüteç

Bence bunların üçü de şart değil ama hayatını kolaylaştırdığı kesin Yürüteç ben kullanmayı düşünmüyorum bebeği tembelleştirdiğine inanıyorum , ana kucağını da çok az bir süre kullanabilirsin ilk 6 ay sanırım o halde en gerekli mama sandalyesi bence .

Haklısın canım bende tekli olanlarından alıcam bebedor'unki uygun mesela hem elektrikle hem pille çalışıyor ve 79 TL. Bende elektriklinin daha iyi olduğunu duydum diğeri hem yorucuymuş hemde çok zaman alıyormuş sonuçta sabah kalkıcaz işe gelmeden onunla uğraşıcaz fazla zamanımız olmayacak o nedenle. Ben şirkete getirip gün içinde burda da sağmayı düşünüyorum. Acaba saklama kapları mı alsak yoksa poşet mi daha iyi. Sanki saklama kapları almak daha ekonomik geliyor gibi ama bakalım ne olacak? Ve acaba sütü saklama süresi ne kadardır?

ana kucağı
mama sandalyesi
yürüteç

Sanırım hepsi şart canım yaaa.

iyiyiz cnm sen nasılsın?yok bizimde belli değil %50 erkek %50 kızdedi önümüzdeki ay netleşçek.belki oğlan dedi bakalım hayırlsı .sen nasılsın.?

iii yim canım bende şükür
haftasonu kocişim geldi ist.dan dün gece gitti geri haftasonum süperdi yani
ya bende artık su cinsiyetler belli olsun istiyorum herkes erkek diyo benim de içimden erkek geçiyo erkege alıştım yani kız olursa büyük şok olcak bizim için hep oglum diye seviyom

Canım ana kucağını 1 yaşına kadar kullanabiliyorsun. Sonuçta da evde de içine yatırarak kullanırsın. Yürüteçsiz bebek nasıl alışacak ki yürümeye?

tabi benim bunları ikiyle çarpmam gerekiyor :)

peki size bir soru daha hani katlanıp baston şeklinde olan bebek arabaları var ya. baston puset diyorlar.
diyelim ki onlardan aldık bir de öbür büyüklerden mi almamız gerekecek yani? yksa birinden almak yetiyor mu?

Canım muhtemelen yetiyordur bence. İki çeşit araba almaya ne gerek var ki? Ama sanki baston pusetlerin o kadar konforlu değil gibi geldi bana. Bebek içinde rahat edebilir mi acaba?

ana kucağı
mama sandalyesi
yürüteç

bence en gereklisi ana kucagı araba varsa sart zaten hem oto koltugu hem ana kucagı olarak ben diger ikisini almayı düşünmüyorum

Canım ana kucağını 1 yaşına kadar kullanabiliyorsun. Sonuçta da evde de içine yatırarak kullanırsın. Yürüteçsiz bebek nasıl alışacak ki yürümeye?

dılekcım yurutecsız bebekler daha cabuk yuruyo.bızım apartmanda 3 tane yasında olmayan bebek var.1ı yurutec kullandı .2si kullnmadı.yurutec kullanmayanlar dengeyı daha cabuk kurdukları ıcın daha erken yuruduler.ben de kullanmayı dusunmuorum.ama annenın de hayatını cok kolaylastrdıgı kesın.cocuk ıcerde bırakınca yalnız durmuyo.ama yurutecle senle heryerde olabılıo.tek avantajı o.

evet bencede hem yürüteç çocuğun sıkılmasınıda önlüyo,hem yoruyo daha rahat uyutuyo.bence lazım ama hemen almasan sonra alsak ta olur herhalde

cevap veren arkadaşlar teşekkür ederim.

merakımdan 2 çocuklu süper araştırmacı arkadaşımı aradım sordum. baston puseti oturmaya başladıktan sonra kullanabiliyormuşuz. oda 7-8 ay sonrası. imiş. yani biri diğerinin muadili değil.

oto koltukları ana kucağı yerine geçiyorsa tamam o zaman ben zaten mecbur oto koltuğu alacağım. bu bilgi iyi oldu sağol gülüncanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…