arkadasın bebegi 7 aylık oldu yenı aldı mama sandalyesı anca orda oturabılıo dıo.
ama bebek arabasını daha erken alabılırz.dogumdan once yok kıyafetlerı(ki onlar da ufak ufak derken cok para tutuo aklında olsun) yok dogum ucretı derken daha fazla nakde ıhtıyacımız olacak.o yuzden araba belkı dogumdan 1-2 ay sonra alınabılır.cunku nasılsa 40 gunden once bebegın saglıgı acısından da evden cıkılmıo.cook calısmamaız gerekıo cookfisfisfis
slm kızlar daha çok erken bişiler alamk için.hele bi cinsiyetlerimiz kesinleşşin neler alırız yavrularımıza ....
mrb hanımlar hepinize ii haftalar
2 gündür giremiyorum keyifler nasıl umarım kötü haberler yoktur
cinsiyeti belli olan varmı
Dediğin gibi canım bunlar galiba doğumdan 3 ay sonra falan alınması lazım. Mama sandalyesi daha da geç alınabilir. O zaman öncelik bebeğin ihtiyaçları ama süt pompası falan almamız lazım. Ben çiftli olanlarına baktım çok pahalı geldi. O nedenle tekli alıcam. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda hiç araştırdınız mı?
kızlar sizce aşağıdakilerden hangisi şart değil
ana kucağı
mama sandalyesi
yürüteç
yoksa bunların hepsi de şart midur?
Ben tekli olanlardan alıcam , öyle çok pahalı bir şey almayı düşünmüyorum ama arkadaşım mutlaka elektrikli al dedi diğeri eli yoruyor dedi ve doğumda da mutlaka alınmış olması gerekiyormuş Allah kısmet ederde bebeklerimiz doğduğunda ilk günler de çok iştahlı ememiyor bebekler ama en vitaminli ,süt de ilk günlerde ki sütmüş o yüzden fazla sütü sağıp buzluğa koyar başka zaman veririz bebişlere :)
ana kucağı
mama sandalyesi
yürüteç
iyiyiz cnm sen nasılsın?yok bizimde belli değil %50 erkek %50 kızdedi önümüzdeki ay netleşçek.belki oğlan dedi bakalım hayırlsı .sen nasılsın.?
ana kucağı
mama sandalyesi
yürüteç
Bence bunların üçü de şart değil ama hayatını kolaylaştırdığı kesinYürüteç ben kullanmayı düşünmüyorum bebeği tembelleştirdiğine inanıyorum , ana kucağını da çok az bir süre kullanabilirsin ilk 6 ay sanırım o halde en gerekli mama sandalyesi bence .
tabi benim bunları ikiyle çarpmam gerekiyor :)
peki size bir soru daha hani katlanıp baston şeklinde olan bebek arabaları var ya. baston puset diyorlar.
diyelim ki onlardan aldık bir de öbür büyüklerden mi almamız gerekecek yani? yksa birinden almak yetiyor mu?
ana kucağı
mama sandalyesi
yürüteç
Canım ana kucağını 1 yaşına kadar kullanabiliyorsun. Sonuçta da evde de içine yatırarak kullanırsın. Yürüteçsiz bebek nasıl alışacak ki yürümeye?
Canım ana kucağını 1 yaşına kadar kullanabiliyorsun. Sonuçta da evde de içine yatırarak kullanırsın. Yürüteçsiz bebek nasıl alışacak ki yürümeye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?