2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Sanırım hayatımızın kolaylaşmasına ihtiyacımız olacak nasılsa:)) Ayrıca ben çalıştığım için bebeğe kayınvalidem ve annemler bakacak onlar içinde rahat olur.Yoksa gün içinde zorluk çekerler bakarken.

kızlar bende anakucagındansa bopyundan gecırılen kumas gibi seyler varya onları tercıh edıyorum. hem daha ucuz. hemde bebek anneye daha yakın. ama tabı kımı araba koltukları hem ana kucagı hem araba koltugu oluyor. bende onlara baktım cuma gunu. benım bazı seylerı ablamdan alacagımdan bunları almıycam ama o boyundan gecenlerden alacagım.

yuruteclerde evlerınız genısse alın kızlar. 7 aydan sonra lazım olacak. ben almayı düşünüyorum ondan. ama kıyafetler dısındakı herseyı dogduktan sonra ınsallah

bazı markaların ayrı olanlarıda var ama çoğu hem oto koltugu hem ana kucagı 2si bir arada süper bence tek şey iki kullanım
zaten şimdiden kara düşünmeye başladım nasıl olcak nasıl yapcaz yetcekmı yetmıcekmı offf offfff hepimizin allah yardımcısı olsun

ben her ıkısı bırden olan chıccoda gordum. çok ufakken kullanacagı ıcın sırt kısmına ped koymuslar yumusacık cok guzel bişey. ama bu oto koltuklarında falan en ıyılerı maxıcosı ve brıtaxrömer miş..

gülüncanı çok klasik olacak ama bebek rızkıyla gelirmiş. olur olur. bir de kapitalist dünya ne yaparsın mesela ben az önce baktım 750 tl ye de mama sandalyesi var 90 tl ye de bütçemize göre ortaya karışık bir şeyler yapacağız artık :)

tatlım senin erkek mı doktormu söledi geçmişi okuyamadım

pembe mama sandalyesini benım cevremde çoğu cocuk kullanmadı:) yıgenıme alındı en fazla 3 4 yemek yemıstır. bırde yatar sekılde ustunde oyuncaklar olan oturarulabılır sekıl verılen koltuk almıstı ablam. onunla hala yıyor. su an2,5 yasında. 160 lıra falandı. bulursam resmını yollarım sıze

Sana sonuna kadar katılıyorum , herkes kendi bütçesine göre bir şeyler alacak netice de ben her şeyi yeni olsun herşeyi en pahalısından olsun diye diretmiyorum , arkadaşlarımın verdiklerini hiç gücenmeden kullanıcam , olmayanların da en gerekli olanlarını bütçeme göre alıcam , bütçemi aşıp krediyle uğraşacağıma elimdekiyle yetinirim .Ayrıca 750 tl olanda da yemek yiyor , 90 tl olanda da farkı ne takla attımıyor ya :)) Sadece marka ...

ya kızlar acele etmeyin daha yürüteç,mama sandalyesi vs. için bunlar daha sonra alınacak şeyler önce almamız gerekenler farklı şeyler bebişlerimizi yoksa emzirmeden mama sandalyesinemi oturtacaksınız valla ben en az 8 ay 1 sene emzirmeyi düşünüyorum tabi sütüm olursa.

haklısın canım herkes imkanın el verdiği sürece yapcak ben galıba cok düşünüyorum
çok düşünmemek en iii si galıba nasıl olsa zamanı gelınce olacak herşey

Canım bende eğer sütüm olursa en az 1 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum ama ilk 6 aydan sonra ek gıdalara da başlıyormuşsun zaten. Muhtelemen tek süt yetmiyordur artık 6aylık bebeğe.

Son düzenleme:
msmscim tamam bir ara yolla fotoyu.

maviş haklısın kardeş de. benim için herşey o kadar yeni ve yabancı ki. hiç bir şey bilmiyorum. merak ediyorum. çoğumuz öyleyiz. merak gidermek bizimkisi biraz.

kızlar size bir soru yarın sabah dr. gidiyorum , kontrole 11+4 olacak yarın ,sizce ikili test yapar mı yoksa gün mü verir bana ?? Bir de ikili teste giderken tok mu aç mı gidiyorsunuz ?

tamam alışverişten çok sordum o zaman yeni öğrendiğim bir şey anlatayım ben de size. bizim yediklerimizin tadı kanla amniyon sıvısına kadar gidiyormuş kızlar. dolayısıyla bebelerin yemek zevkleri tadlara dair bilgileri ta ana karnında oluşmaya başlıyor.

ben de şimdi yemek yerken konuşuyorum (çok erken ama olsun) sakın korkmayın karışık bişeyler geliyooor. ya da bakın bakalım annenizin en sevdiği yemeği siz de sevecek misiniz gibi. :)
çok eğlenceli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…