Sanki saklama kapları almak daha ekonomik geliyor gibi ama bakalım ne olacak? Ve acaba sütü saklama süresi ne kadardır?
Bana poşetler daha pratik geliyor , üzerine tarih yazıp unutmazsın :) Saklama süresine gelince Buzdolabında 2/3 gün , Buzlukta 3 ay , oda sıcaklığında ise max 4 saat içinde tüketmek gerkiyormuş , bebek hepsini içemezse kalanı döküyoruz ...
Canım ana kucağını 1 yaşına kadar kullanabiliyorsun. Sonuçta da evde de içine yatırarak kullanırsın. Yürüteçsiz bebek nasıl alışacak ki yürümeye?
Ana kucağını ben 9 kilo sınırı var diye biliyordum , bir de yürüteç bebeği tembelleştiriyor , emeklemeye çalışmıyor bebek , emekleyerek kendi kendine öğrense daha iyi ne bileyim boş zamanlarımda da elinden tutarım yürütürüm bence öyle ama herkes aynı düşünmek zorunda değil :))
dılekcım yurutecsız bebekler daha cabuk yuruyo.bızım apartmanda 3 tane yasında olmayan bebek var.1ı yurutec kullandı .2si kullnmadı.yurutec kullanmayanlar dengeyı daha cabuk kurdukları ıcın daha erken yuruduler.ben de kullanmayı dusunmuorum.ama annenın de hayatını cok kolaylastrdıgı kesın.cocuk ıcerde bırakınca yalnız durmuyo.ama yurutecle senle heryerde olabılıo.tek avantajı o.
Sanki saklama kapları almak daha ekonomik geliyor gibi ama bakalım ne olacak? Ve acaba sütü saklama süresi ne kadardır?
Bana poşetler daha pratik geliyor , üzerine tarih yazıp unutmazsın :) Saklama süresine gelince Buzdolabında 2/3 gün , Buzlukta 3 ay , oda sıcaklığında ise max 4 saat içinde tüketmek gerkiyormuş , bebek hepsini içemezse kalanı döküyoruz ...
Ana kucağını ben 9 kilo sınırı var diye biliyordum , bir de yürüteç bebeği tembelleştiriyor , emeklemeye çalışmıyor bebek , emekleyerek kendi kendine öğrense daha iyi ne bileyim boş zamanlarımda da elinden tutarım yürütürüm bence öyle ama herkes aynı düşünmek zorunda değil :))
Yok canım 13kg'ya kadar kullanılabiliyor hem ana kucağı hem oto koltuğu olarak.
Muhtemelen zaten o zaman anca bir yaşında olur.
ben her ıkısı bırden olan chıccoda gordum. çok ufakken kullanacagı ıcın sırt kısmına ped koymuslar yumusacık cok guzel bişey. ama bu oto koltuklarında falan en ıyılerı maxıcosı ve brıtaxrömer miş..
gülüncanı çok klasik olacak ama bebek rızkıyla gelirmiş. olur olur. bir de kapitalist dünya ne yaparsın mesela ben az önce baktım 750 tl ye de mama sandalyesi var 90 tl ye de bütçemize göre ortaya karışık bir şeyler yapacağız artık :)
tatlım senin erkek mı doktormu söledi geçmişi okuyamadım
gülüncanı çok klasik olacak ama bebek rızkıyla gelirmiş. olur olur. bir de kapitalist dünya ne yaparsın mesela ben az önce baktım 750 tl ye de mama sandalyesi var 90 tl ye de bütçemize göre ortaya karışık bir şeyler yapacağız artık :)
ya kızlar acele etmeyin daha yürüteç,mama sandalyesi vs. için bunlar daha sonra alınacak şeyler önce almamız gerekenler farklı şeyler bebişlerimizi yoksa emzirmeden mama sandalyesinemi oturtacaksınız valla ben en az 8 ay 1 sene emzirmeyi düşünüyorum tabi sütüm olursa.
hayırlısı olsun canım sevindim senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?