tamam alışverişten çok sordum o zaman yeni öğrendiğim bir şey anlatayım ben de size. bizim yediklerimizin tadı kanla amniyon sıvısına kadar gidiyormuş kızlar. dolayısıyla bebelerin yemek zevkleri tadlara dair bilgileri ta ana karnında oluşmaya başlıyor.
ben de şimdi yemek yerken konuşuyorum (çok erken ama olsun) sakın korkmayın karışık bişeyler geliyooor. ya da bakın bakalım annenizin en sevdiği yemeği siz de sevecek misiniz gibi. :)
çok eğlenceli...
kızlar hepinize hak veriyorum benimde ilk bebeğim insan her gördüğü şeyi almak için heves ediyor ama size tavsiyem önce zorunlu ihtiyacımız olan şeyleri alalım bu arada dilekkalcim adaşımsın sanırım benim adımda dilek bebişine ilk aydan itibaren ek gıda verme konusunda bence yanlış bilgilendirilmişsin bunu bence başka yerlerede danış doktorlar ilk 6 ay anne sütünden başka hiçbirşey verilmemesini tavsiye ediyorlar tabi anne sütü olmuyorsa ve yetersizse o ayrı konu ama bence bunu tekrar bi öğren
slm arkadaslar nasılsınız. nasıl gıdıyor hamılelık. benım galıba kızım olucak yıne hayırlısı artıkk. ama esım cok ısterdı erkek olmasını
Dediğin gibi canım bunlar galiba doğumdan 3 ay sonra falan alınması lazım. Mama sandalyesi daha da geç alınabilir. O zaman öncelik bebeğin ihtiyaçları ama süt pompası falan almamız lazım. Ben çiftli olanlarına baktım çok pahalı geldi. O nedenle tekli alıcam. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda hiç araştırdınız mı?
nerden tahmın ettın canım
dilek pompa bende almak zorundayım. malum calısan anne olacagız. ablam teklısını kullandı. arkadası cıftlısını kullanmıs. çiftlıler çok daha ıyıymıs. yurt dısında oldukca ıyı fıyatlarla verıyorlamıs. bende yurt dışından getırtmeyı planlıyorum
ıkılı test ıcın doktora gıtmıstım .doktorum fazlalık yok kız olabılır dedı. gercı kesın sonucu mart25 ınde alıcam. bence degısıklık olmaz ıkı tane prenses olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?