2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

zeytıngozlu benı 11+5 de test için cagırdı. tok aç bişey demedı valla. enseye falan bakacak. eger ac derse artık ertesı gun verırırz kanımızı

zeytingözlü benim bir sonraki randevum 11+3 de ve o gün ense kalınlığı bakacağız dedi doktorum. kana da bakar herhalde....

kızlar hepinize hak veriyorum benimde ilk bebeğim insan her gördüğü şeyi almak için heves ediyor ama size tavsiyem önce zorunlu ihtiyacımız olan şeyleri alalım bu arada dilekkalcim adaşımsın sanırım benim adımda dilek bebişine ilk aydan itibaren ek gıda verme konusunda bence yanlış bilgilendirilmişsin bunu bence başka yerlerede danış doktorlar ilk 6 ay anne sütünden başka hiçbirşey verilmemesini tavsiye ediyorlar tabi anne sütü olmuyorsa ve yetersizse o ayrı konu ama bence bunu tekrar bi öğren

evet pembe o yuzden amniyo sıvısı olustuktan sonra yedıklerınıze daha dıkkat etmek lazımmıs. asıtlı yada acı olunca bebek hoşlanmıyormus. ama tatlı seyler olunca içiyormus oyle duydum bende:)
bırde bebeklerın bu sıvı kalıtesı çok onemlı bu sebeple su tuketımı daha çok olmalı. 3 saatte yada daha fazlaydı bu sıvıv yenılenıyormus.

maviş ilk 6 ay anne sütü yetiyorsa ek besin verılmıyor bebeklere. yetersız ise ek besınlere basvuruluyor. umarım hepımızın yeterde doya doya emzırırız

evet ben de duydum bunu.anne hamıleyken ne sevıosa bebek de dogduktan sonra onu reddetmeden yıyormus o tada anne karnında alıskın oldugu ıcın.eger anne atıyorum cıkolata sevmıyo ve yemıosa cocuk da dogduktan sonra sevmezmıs.faydalı seyler yıyelım kı cocklara yedrmeye calısırken ıtıraz etmesınler.

Memnun oldum canım evet adım dilek. Kızlar senle benim mesajlarımızın arasında dilek dilesinler artık:)))
Evet canım ben ilk 6 aydan sonra yazacaktım ama 6'yı yanlışlıkla yazmamışım sonradan farkettim hemen editleyip düzelttim. Biliyorum o şekilde olduğunu.

slm arkadaslar nasılsınız. nasıl gıdıyor hamılelık. benım galıba kızım olucak yıne hayırlısı artıkk. ama esım cok ısterdı erkek olmasını

pembe onun oturur pozisyonuda var. zaten tam yamıyor. onda uyyolar yemek yıyorlar. pille calısan bır tıtresımı var onu acınca gaz cıkarmasına yardımcı oluyor:)

bencede tatlım haklısın en önce gerekli şeyleri almakta fayda var

dilek pompa bende almak zorundayım. malum calısan anne olacagız. ablam teklısını kullandı. arkadası cıftlısını kullanmıs. çiftlıler çok daha ıyıymıs. yurt dısında oldukca ıyı fıyatlarla verıyorlamıs. bende yurt dışından getırtmeyı planlıyorum

kızlar size önemli bir bilgi vereyim çocuk psikiyatrisi bir profesör hoca ile görüşmüştüm bir süre önce emzirme konusunda psikiatrik açısında 1 yaşından sonra emzirmemeyi öneriyorlar çocukta bu tiryakilik gibi bir etki yaratıyormuş bu istenmeyen bir davranışmış ama dedi hoca "çocuk doktorları emebildikleri kadar emsin derler evet çok faydalı anne sütü ama çocuğun psikolojisini de düşünmek gerekir" demişti bende katılıyorum 4 yaşına gelmiş afedersiniz annesinin memeleriyle insan içinde oynayan çocukların psikolojisi ne kadar sağlıklı diye düşünürdüm her şeyin fazlası zarar diye boşa denmemiş bunu paylaşmak istedim...

Evet çiftlisini kullanmak zaman kazanma açısından eminim çok daha iyidir ama çok pahalı Türkiyede . Benimde imkanım olsaydı yurtdışından getirtmek isterdim tabi.
Ama ne yapalım artık 10 dk. daha erken kalkıcaz bu işi halledicez:))

ıkılı test ıcın doktora gıtmıstım .doktorum fazlalık yok kız olabılır dedı. gercı kesın sonucu mart25 ınde alıcam. bence degısıklık olmaz ıkı tane prenses olacak

canım hayırlısı olsun tabıkı ama kız da yanlışlıklar olabılıyormuş hayırlısı artık

meraba kızlaaaar ooo sohbet koyu ya süt pompası nası bişi ben ilk defa duyuyorum aayyy hiçbişi bimiyoruuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…