2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar gazatede okuyup çok beğendiğim bir yazıyı sizlerle paylaşmak istiyorum.

Gözyaşı
Küçük bir erkek çocuk annesine sordu: "Niçin ağlıyorsun?"
"Çünkü ben kadınım" diye cevapladı o da ...
"Anlamadım!" dedi çocuk. Annesi çocuğu kucaklayıp "Ve hiçbir zaman anlayamayacaksın" dedi.
Bu kez babasına dönüp, "Baba, annem niçin ağlıyor?" diye sordu. Babanın cevabı "Bütün kadınlar sebebsiz ağlayabilen yapıdadır" diye cevapladı.
Küçük oğlan büyüdü, yetişkin adam oldu ama hala kadınların niçin ağladıklarını keşfedemedi. Nihayet öldükten sonra cennete gittiğinde
Allah'a sordu: "Allahım, kadınlar niçin bu kadar kolay ağlayabiliyor?"
Allah dedi ki:
"Ben kadınları özel yarattım! Tüm yaşamın ağırlığını taşıyabilecek
kuvvette olmasına rağmen başkalarına teselli verecek kadar
yumuşak omuzlar, doğumun acısına olduğu kadar doğurdukları evlatlarının nankörlüğüne dayanabilecek iç kuvvetini verdim. Başkalarının kuvvetinin kalmadığında devam edecek azmi, ailesinin hastalığında yorgunluğa
pabuç bıraktırmayacak kudreti verdim. Her türlü şart altında ve hatta annelerini çok kötü incitseler de, çocuklarını sevmek duygusallığını verdim. Çünkü bu duygusallık her yaştaki çocuklarının yaralarını sarmalarına, sorunlarını dinleyip paylaşmalarına yardım edecektir."
Bu meraklı adamın soruları bitmemişti, devam etti: "Peki ya hayat arkadaşına?"
Allah yine sükunetle sürdürdü konuşmasını:
"Ben kadına kocalarını tüm kusurlarıyla sevmek kuvvetini verdim. Erkeğin kaburgasından onları erkeğin kalbini korumaları için yarattım. Onlara seven bir kocanın eşini asla incitmeyeceğini hissettiren duyarlı bir zeka verdim. Her kadına, güçlü bir irade ve derin bir akıl verdim. Bu şekilde hiçbir erkeğin kölesi olmaması gerektiğini, aksine erkeği yönetebilecek yeteneğe sahip olduğunu aşıladım. Tek zayıflık olarak kadınlara birer gözyaşı verdim. Tamamen kendilerinin sahip oldukları, ihtiyaçları olduğunda kullanmak üzere...

meraba kızlaaaar ooo sohbet koyu ya süt pompası nası bişi ben ilk defa duyuyorum aayyy hiçbişi bimiyoruuum

Canım çalışan anneler için şart olan bir alet. Hem elektriklisi var hem manueli. Elektriklisi manuel'e göre daha pahalı. Ama manueli hem fazla zaman kaybettiriyormuş hemde yorucuymuş. Yani sabah işe gitmeden sütümüzü o makine sayesinde sağıp özel saklama kaplarına ya da poşetlerine koyup işe gidiyoruz. Bebek gün içinde o sütleri teker teker içiyor...

yaa sabah olanı zaten ona emzırırsın. asıl mesele iş yerındeyken sagmak:) yaa yınede bır arastır belkı bırının bı tanıdıgı gıdder yurt dısına verırsın parasını getırır. cunku ıkılıde daha çok sut alınıyormus.

tamam canııım anladıım çok zor ama ölede yaa hem öle meme başları çok çabuk yara olmazmı???ama katlanıcaz dimiii...ayrıca paylaşımın için eşekkür çok güzeel

slm arkadaslar nasılsınız. nasıl gıdıyor hamılelık. benım galıba kızım olucak yıne hayırlısı artıkk. ama esım cok ısterdı erkek olmasını

şekerim nerden biliyorsun yoksa doktorunmu söyledi ... Rabbim hayırlısını nasib etsin hepimize onlar bizim meleklerimiz kız olsun erkek olsun... sakın üzme canını eşin erkek istiyo olabilir bu çok normal hani hep derler erkek adamın erkek oğlu olur diye ama boş laf.. hele bi doğsun kız çocukları babaya daha düşkün olur... o zaman iyiki kız olmuş der...kaydirigubbakcemile5

evet canım doktor soyledı ama kesın degıl dedı. 1 tane kızım var babasıyla arası cok ıyı. aksam olunca benı unutuyo ıkısıde. eşim bir arkadasının sözü icin erkek olsun ısterdı. esım kız olsada uzulmez emınım ama ınsan ıster 1 kız 1 erkek olsun dıye. dediğn gıbı onlar bızım meleklerımız

2 li testinin sonucunu alan anne adayları ya bişe sorcam doktorum bana telefonla söyledi az önce sonu %90-1 dedi.iyi bi sonuç dedi.ama kafama takıldı.bu ne anlama gliyor???

Merhabalaarr...
Uzun süredir forumu takip ediyorum fakat üye olup bir şeyler yazabilmek yeni nasib oldu :)
Benim de SAT 9 Aralık yani 15 Eylül gibi ben de ilk kez anne olacağım inşallah...

Merhabalaarr...
Uzun süredir forumu takip ediyorum fakat üye olup bir şeyler yazabilmek yeni nasib oldu :)
Benim de SAT 9 Aralık yani 15 Eylül gibi ben de ilk kez anne olacağım inşallah...

canım aramıza hosgeldın. bebişinde aramıza hosgeldı ınsallah saglıklı bır hamılelık gecırır bebısını aranıza alırsınız tebrıkler canım

2 li testinin sonucunu alan anne adayları ya bişe sorcam doktorum bana telefonla söyledi az önce sonu %90-1 dedi.iyi bi sonuç dedi.ama kafama takıldı.bu ne anlama gliyor???

canım ben sonucumu yarın göstericem ancak sana o zaman birşey söyleyebilirim ama doktorun iyi dediyse neden endişe ediyorsunki rahat ol şekerim... yok bişey işte....

Merhabalaarr...

hosgeldın yume.
hayırlı olsun bebeğin.a.s.

bu sıcak karşılama için teşekkür ederim yerimseniben

Merhabalaarr...

hoşgeldin canım umarım iyi vakit geçirirsin günümüz yakın gibi benim sat 4 aralık doğum 10 eylül dendi hayırlısı inşallah... a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…