meraba kızlaaaar ooo sohbet koyu ya süt pompası nası bişi ben ilk defa duyuyorum aayyy hiçbişi bimiyoruuum
yaa sabah olanı zaten ona emzırırsın. asıl mesele iş yerındeyken sagmak:) yaa yınede bır arastır belkı bırının bı tanıdıgı gıdder yurt dısına verırsın parasını getırır. cunku ıkılıde daha çok sut alınıyormus.Evet çiftlisini kullanmak zaman kazanma açısından eminim çok daha iyidir ama çok pahalı Türkiyede . Benimde imkanım olsaydı yurtdışından getirtmek isterdim tabi.
Ama ne yapalım artık 10 dk. daha erken kalkıcaz bu işi halledicez:))
Selam Kızlar. Nasılsınız? Geçmiş almış başını gitmiş. Okuyamadım. İnşallah ters birşeyler yoktur. Bende yarın kan testi sonucumu alıp doktora göstericem. İnş. iyi çıkar :Saruboceq:
Canım çalışan anneler için şart olan bir alet. Hem elektriklisi var hem manueli. Elektriklisi manuel'e göre daha pahalı. Ama manueli hem fazla zaman kaybettiriyormuş hemde yorucuymuş. Yani sabah işe gitmeden sütümüzü o makine sayesinde sağıp özel saklama kaplarına ya da poşetlerine koyup işe gidiyoruz. Bebek gün içinde o sütleri teker teker içiyor...
slm arkadaslar nasılsınız. nasıl gıdıyor hamılelık. benım galıba kızım olucak yıne hayırlısı artıkk. ama esım cok ısterdı erkek olmasını
şekerim nerden biliyorsun yoksa doktorunmu söyledi ... Rabbim hayırlısını nasib etsin hepimize onlar bizim meleklerimiz kız olsun erkek olsun... sakın üzme canını eşin erkek istiyo olabilir bu çok normal hani hep derler erkek adamın erkek oğlu olur diye ama boş laf.. hele bi doğsun kız çocukları babaya daha düşkün olur... o zaman iyiki kız olmuş der...kaydirigubbakcemile5
Merhabalaarr...
Uzun süredir forumu takip ediyorum fakat üye olup bir şeyler yazabilmek yeni nasib oldu :)
Benim de SAT 9 Aralık yani 15 Eylül gibi ben de ilk kez anne olacağım inşallah...
2 li testinin sonucunu alan anne adayları ya bişe sorcam doktorum bana telefonla söyledi az önce sonu %90-1 dedi.iyi bi sonuç dedi.ama kafama takıldı.bu ne anlama gliyor???
Merhabalaarr...
Uzun süredir forumu takip ediyorum fakat üye olup bir şeyler yazabilmek yeni nasib oldu :)
Benim de SAT 9 Aralık yani 15 Eylül gibi ben de ilk kez anne olacağım inşallah...
Merhabalaarr...
mrb arkd
cnm benimde sat 2 aralık 8 aralık gibi ilk kez bende anne olucgım kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?