2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

:dilcikar:
anlaşılan senin göbiş aldı başını gidiyo benim çok az büyüdüğü için farketmiyor henüz... sevindim senin adına canım...:CüvCüv:

ya ondan dııl kııı.baktım az once de agustos annelerı 10 hftalıkken acmıs,dıgerlerı de 12 falan.bızımkılerden nıe ses cıkmıo dıe sordum.cok buydukten sonra kıymetı yok.onemlı olan degısımı bırlıkte yasamak.ynlış mıyım?

Son düzenleme:
ya benim göbeğimde çok fazla bir büyüme yok, iki gündür da farklı insanlardan ya niye hiç karnın belli değil falan gibi tepki alınca acaba benimki mi büyümedi, bebeğimde mi bir sorun var diye düşünmeye başladım. sizlerinki nasıl?

ya göbiş topığını ne zaman acıcaz???

bence de yapalım bende bi şey sormak istiyorum sizin göbüşlerin durumu nasıl
benım akşama dogru normal olarak bütün günün birikimi göbüş biraz cıkardı sabah ınerdi ama artık sabahta ınmıyo 2 gundur farkediyorum benım hafiften başladı göbüş
sizlerde durum nasıl benım erken mı cıktı biraz...... 3 adetim gelmesi lazımdı onun şişliğidir belkı buda iner

canım ben sonucumu yarın göstericem ancak sana o zaman birşey söyleyebilirim ama doktorun iyi dediyse neden endişe ediyorsunki rahat ol şekerim... yok bişey işte....

ayy canım ne biliyim ister istemez takılıyor inasanın aklına birde telefonla öğrenincea.s
neyse artık martın 26 sına geri sayımı başlatıcamm o zaman herşey daha iyi belli olur..canım yarın test sonucunun haberini ver olur mu?

baskalarının etkısınde kalma. herkesın bunyesı farklı canım benım ılk hamılelıgımde 5 ayından ıtıbaren karnım belırgın olmaya baslamıstı. yok yere bebişin canını sıkma annesı

Merhabalaarr...
Uzun süredir forumu takip ediyorum fakat üye olup bir şeyler yazabilmek yeni nasib oldu :)
Benim de SAT 9 Aralık yani 15 Eylül gibi ben de ilk kez anne olacağım inşallah...

hoşgeldin canım hayırlısı olsun allah kucagına almayı nasip etsin

merak etme canım önemli olan doktorun ne dediği göbeğin büyümesi kişiden kişiye değişir. ne güzel işte çok fazla göbüşümüz büyümezse çatlağımız az olur... bebeğin büyümesi normalse gerisini düşünme benimde henüz çok az büyüdü....

Canım aslında yurtdışına giden çok tanıdığım var şirketten. Ama hepsi erkek onlardan nasıl böyle birşey isteyebilirim ki:)))

Dilek çok güzelmiş teşekkürler

Rica ederim canım beğendiğine sevindim.

benim göbek sadece akşamları çıkıyor sabahsa yine eski haline dönüyor..doktora sordum.bağırsakların şişiyor normaldir dedi.Bir akşam eşim işten geldiğinde karnımı gördü şok oldu dersinizki 6 aylık hamile:) sabah kalkarken uyku sersemi eşim karnımın üzerine elini koymuş karnımın dümdüz olduğunu görünce bir panikledi sormayın beni kaldırmış şaşkın şaşkın karnın nerde diye soruyodu...ayy çok gülmüştüm o sabah..ilk bebeğimiz olduğu için daha acemiyizz

EVET YA BİZDE YAAŞDIK AYNI OLAYI ÇOK KOMİK OLUYO hihoyyytkaydirigubbakcemile3

benim ikili test sonucu da çarşamba günü belli olacak bakalım. Cuma günü ultrason ile baktılar ve bebeğimin ilk hareketini o gün gördüm :) O kadar farklı bir duygu ki Allahım inşallah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...

foto eklıck olsam nasıl eklıcm ya bılen varmı?
yok mu??????????????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…