ya göbiş topığını ne zaman acıcaz???
8 aralık gebe kaldıgım gün oluyordu eyy kafam 8 eylül :)))
anlaşılan senin göbiş aldı başını gidiyo benim çok az büyüdüğü için farketmiyor henüz... sevindim senin adına canım...:CüvCüv:
ya göbiş topığını ne zaman acıcaz???
canım ben sonucumu yarın göstericem ancak sana o zaman birşey söyleyebilirim ama doktorun iyi dediyse neden endişe ediyorsunki rahat ol şekerim... yok bişey işte....
ya benim göbeğimde çok fazla bir büyüme yok, iki gündür da farklı insanlardan ya niye hiç karnın belli değil falan gibi tepki alınca acaba benimki mi büyümedi, bebeğimde mi bir sorun var diye düşünmeye başladım. sizlerinki nasıl?
Merhabalaarr...
Uzun süredir forumu takip ediyorum fakat üye olup bir şeyler yazabilmek yeni nasib oldu :)
Benim de SAT 9 Aralık yani 15 Eylül gibi ben de ilk kez anne olacağım inşallah...
ya benim göbeğimde çok fazla bir büyüme yok, iki gündür da farklı insanlardan ya niye hiç karnın belli değil falan gibi tepki alınca acaba benimki mi büyümedi, bebeğimde mi bir sorun var diye düşünmeye başladım. sizlerinki nasıl?
yaa sabah olanı zaten ona emzırırsın. asıl mesele iş yerındeyken sagmak:) yaa yınede bır arastır belkı bırının bı tanıdıgı gıdder yurt dısına verırsın parasını getırır. cunku ıkılıde daha çok sut alınıyormus.
Dilek çok güzelmiş teşekkürler
merhabalaarr...
Uzun süredir forumu takip ediyorum fakat üye olup bir şeyler yazabilmek yeni nasib oldu :)
benim de sat 9 aralık yani 15 eylül gibi ben de ilk kez anne olacağım inşallah...
canım ben sonucumu yarın göstericem ancak sana o zaman birşey söyleyebilirim ama doktorun iyi dediyse neden endişe ediyorsunki rahat ol şekerim... Yok bişey işte....
benim göbek sadece akşamları çıkıyor sabahsa yine eski haline dönüyor..doktora sordum.bağırsakların şişiyor normaldir dedi.Bir akşam eşim işten geldiğinde karnımı gördü şok oldu dersinizki 6 aylık hamile:) sabah kalkarken uyku sersemi eşim karnımın üzerine elini koymuş karnımın dümdüz olduğunu görünce bir panikledi sormayın beni kaldırmış şaşkın şaşkın karnın nerde diye soruyodu...ayy çok gülmüştüm o sabah..ilk bebeğimiz olduğu için daha acemiyizz
bencede yoktur bişiy tatlım iyi düşün iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?