2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar herkeze iyi akşamlar... kendinize iyi bakın görüşmek üzere... bu günlük bu kadar....

merhaba kızlar, herkese iyi dileklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Allah hepimizin kucağını sağlıklı bebeklerimizle doldursun, ömürleri uzun olsun.
ikili testte gitmek için aç tok farketmiyor benimde bu cumartesi 11+2 iken yapıldı zaten.
Ve bebek eşyaları; yürüteç, anakucağı vs vs gereklimi derken, inanın ben ilk bebeğimde hiç birşey almamıştım bebeğim ne zaman doğdu o zaman aylar geçtikçe hepsini sırayla (işimize yaramaz dediğimiz birçok şeyi) almak zorunda kalmıştık. meğersem ihtiyaç oluyormuş.

Dılek eŞlerını tanıyorsan onlara ızah edersın. Bende yolcularımdan rıca edıcem:) olmazsa dayımlar almanyada yasıyor onlara soylıycem ya gelırken yada kargo ıle gondersınler

tabi dua ederiz tatlım. Umarım en küçük sorun yoktur herşey normal seyrinde devam ediyordur. :saruboceq:

inşallah tatlım ya korktum biraz ama en azından elham yapmam bebeğimi görünce sağlıkla aklıma bişiy takılmaz böyle psikolij olarakta etkileniyorum ağrımıcaksa bile ağrıyor sanki

Dİlek eŞlerİnİ tanıyorsan onlara İzah edersın. Bende yolcularımdan rıca edıcem:) olmazsa dayımlar almanyada yasıyor onlara soylıycem ya gelırken yada kargo ıle gondersınler

Yok tatlım bu kişiler yalnızca iş için kısa süreliğine yurtdışına gidip gelen kişiler. Yani eşlerini yanlarında götürmüyorlar. Zaten çoğu da evli değil. Evet akraban varsa iyi tabi, onlar sana yardımcı olurlar her şekilde.

Kızlar ben hazırlanayım Çıkayım sabah haber verırım sıze ÖptÜm sızı dua edın bana ve bebeĞıme

merhaba eylül anneleri bende bugün doktordaydım.. bebeğimizi gördük canım benim yatmıştı uslu uslu doktor uyansın diye bişeyler yaptı bu sefer poposunu döndü sinirlendi:)) çok şekerdi ama ya. Bide cinsiyetinin kız olduğunu söyledi bacak arası açıktı ama tabi bu bebekler çok akıllı ne olacağı belli olmaz..kesin olarak önümüzdeki ay öğrenicez bakalım..Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

bu arada bugün aranızda yürüteç mama sandalyesi ana kucağı hangisi şart diye sormuşsunuz birbirinize. en önemlisi mama sandalyesi gerekli olan bişey ana kucağı ufakken kullanılabilir oto koltuk olarak alınırsa daha mantıklı oluyor öbürlerinden...ama ben oğluma yürüteç almadım ve 10 aylıkken yürümeye başladı...yürüteçe hiç gerek yok bence boşa para diyebilirim... ayrıca çok büyük araba almayın buda aklınızda bulunsun bebekle en rahat hafif arabada geziliyor...baston pusetler en ideal biz chicconun lightway ini kullanıyoruz çok rahat yoksa hem bebek hem araba zor oluyor eziyet gibi bişey...benden söylemesi..

merhabalar kızlar....herzaman gıremıyorum.bazende gırsemde okuyorum ama yazamıyorum. bugun allahın ıznıyle 11+3 olduk.sadece 2 gun gerıden gelıyoruz. ama benım bugun aklım kıloma takıldı.2 kg almısım (((( varmı benım gıbı ılk 3 ayda kılo alan? kac kılo aldınız kızlar?

sido merak etme ben de bir kilo aldım. daha dikkatli beslenip daha az hareket ediyoruz ya ondandır. yani en azından benim durumumda bu böyle. hem benim göbeğim bile çıkmaya başladı. gerçi benimkiler ikiz ama olsun daha çok minnoşlar. dert etme nasıl olsa veririz doğurduktan sonra ...

merhaba kızlar bugün doktora gittim ense kalınlığı ölçümü yapıldı 1.8mm çıktı çok şükür iyiymiş ikili test için kan aldılar perşembe günü sonuç çıkacak hayırlısıyla 12 haftalıktım ama ultrasonda 13 haftalık gözüktü bebişim cinsiyet için çok erken deni 16. haftada söylerim dedi sizler nasılsınız bakalım

gözün aydın canım bebişini gördün test sonucunda iii çıkar inş.
ya aslında belli olmaya başlıyomuş bu haftalarda ben bıdahakı kontrolde dr sıkıştırcam belkı söyler

gözün aydın canım bebişini gördün test sonucunda iii çıkar inş.
ya aslında belli olmaya başlıyomuş bu haftalarda ben bıdahakı kontrolde dr sıkıştırcam belkı söyler

doktor daha zaten organ yeni yeni oluşuyor ödem falan olabiliyor yanılma payı büyük dedi söylemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…