2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

işini garantiye alıyolar yanlış bişey sölemek istemiyolar onlarda haklı ama insan merak ediyo ipucu verir insan demi ama

kızlar ben ayrıntılı ultrason için çapadan ranevu akldım hiçbir ücret ödemiyorsun bebeğin bütün organlarına bakıyorlar çarşamba günü kısmetse gideceğim cinsiyette belli oluyormuş bu arada hayırlısı bakalım

kızlaR slm ayy bugün çok halsizim dün 1 tane limon yedim gribe iyi geldi... eşimde bugün geç kaldıı yaa sinir olduumm.. yalnız yemek yedimm hiç sevmiyorumm yalnız yemek yemeği... kızlar süt içiyormusunuz ben hala içemiyorumm.... midem hala kötü...

geçmiş olsun canım bende çok süt içmiyorum midem bulanmıyor ama aklıma gelmiyor içmek ama ayranı çok tüketiyorum

kızlar çok tatlısınız, bunun ingilizcesini yapmıştım bendee, kızımda erkek çıktı şimdide erkek çıkıyor ama yüzde 60 kız, ve size şöyle söliim iki hamileliğimdede karnım erkek karnı yani basketbol topu gibi her gören erkek dedi, takılmayın pek derim. Allah sağlıklı versinde, güzel eğlenceli bi test ama benime çok hoşuma gitmişti elinize sağlık.

sevil78 çok geçmiş olsun.

arkadaşlar ben bir de bu smear testi ile ilgili soracağım herkes yaptırdı mı bunu gebelikte? kaçıncı hafta yaptırdınız ve bu bir standart prosedür mü?
benim koyu bi akıntım vardı,odan yaptırdım canım,geçen hamileliğimde yaptırmamıştım.

kızlar biz dün eşimle alışverişe gittik bebeğime ilk kez bir emzik aldık öyle tatlı ki küçücük açık sarı ve turuncu renginde çok güsel ama
canım her emziği vermeyin ortodontik olsun, en güzeli nuk un silikonlu olanları tam ağız yapılarına göre, biberonda chicco fizyolojik, eğik şişesi olan gaz yapmıyo, pompada medelayı hastaneden kiralamak en sağlıklısı öbürlerinin yarım saatte çektiğini 5 dakkada çekiyo profosyonel pompalar.

Hani onlar sonuçta çok pahalı değiller ya bir şekilde halolurlar diye düşünüyorum.
Acaba bu benim bahsettiklerimi ne zaman almak lazımdır. Bebek hemen doğunca mı yoksa 2-3 aylık olunca mı?
hastane çıkışı ana kucağı acil, araba 2. ayda mama sandalyesi 5. ayda canım

geçmiş olsun canım bende çok süt içmiyorum midem bulanmıyor ama aklıma gelmiyor içmek ama ayranı çok tüketiyorum

sağol canım evet ayranı bende çok seviyorumm içmeye çalışıyorumm... canım kendine dikkat et.. grip salgını var...

yürüteç 7 aydan sonra öneriliyr, aslında çok önerilmiyor çünkü ev kazalarınada sebebiyet veriyor ama rahatlık tabi, benimki hiiiiç durmadı valla boşuna aldım. ona vereceğiniz paraya salıncak tarzı şeyler alın horul horul uyuyolar özellikle fisher price akvaryum var yan yan sallıyo horrr pısss direk

baston pusetin arkaya yatanı var kızım doğduğunda evde üstüne koyup ileri geri uyuytuyodum 2 buçuk yaşında hala kullanıyorum 7 kilo ve süperr acaip memnunum ismide maclaren techno xt
anakucağındada en süperi maxi cosi ama bu arabaya takılamıyo , her markanın ana kucağı yalnızca kendisine takılıyo.

ben çok balık yemiştim normalde bebekler nefret eder kızım 8 aylıkta beri bayıla bayıla hemde kendi yiyor, s,zde ihmaal etmeyin balığı

slm arkadaslar nasılsınız. nasıl gıdıyor hamılelık. benım galıba kızım olucak yıne hayırlısı artıkk. ama esım cok ısterdı erkek olmasını
canım sakın üzülme, benimde kızım var, bende kendimi hep erkeğe hazırlamıştım, herkeste erkekmi kızmı diye çok üstüme geliyodu, banada yüzde 60 kız dedi o yüzden çok üzüldüm(bu kadar üzüleceğimi tahmin etmiyordum, ne oldu anlamadım yaa ben böyle bi insan değilim şu an düşüüyorumda, ne mantık!!! başkası yapsa kınarım) bak nooldu kanamam oldu, Allahım affetsin diye dualar ediyorum çok günahmış ,Allahımın sağlıklı vermesi zaten en güzel şey ve kaderlerini güzel yazması ben çok pişmanım, sen olma. allah hepimize sağlıklı bebişler versin.

Merhaba arkadaşlar ben de 12+1 hamileyim bugün 2li test yaptırdık bebeğimi ilk defa bu kadar ayrıntılı gördüm çok hareketliydi sanki izlediğini biliyormuş gibi bi sırtını bir yüzünü döndü bize çok duygulandım keşke hep görebilsem bugünden sonra hareketlerini hissetmeye başladım güzel bir duygu bunu ilk defa yaşayan biri olarak Allah isteyen herkese nasip etsin benim hamileliğim çok zor geçiyor çok bulantım var ama her sıkıntıya değer...

canım, o arkadaşlar yokmu o arkadaşlar, onlar insanı günaha sokuyo işte, onlar arkadaş değil aslında, Allah bildikleri gibi yapsın, tek sevindikleri bu olsun boşver canım Allah herkesin kalbine göre verir üzülme.

canım bende kötüyümm ama işte sabrediyoruz..ne mutlu bebişini görmüşsün.. ben daha 2 liye gitmedim.. bu hafta gideceğim kısmetse....

Kızlar ben bebek için alışveriş derdine düştüm şimdiden:)))
Yavaş yavaş bebek arabası, mama sandalyesi, yürüteç, süt pompası'na bakar oldum. Sizde durum nasıl?
Fiyatlar da acayip pahalı...

ewet canimm heryerde aynisi ben gecen gun burdaki bebek arabasinin fiyatini yazmisdim
bizde yavas yavas bakiyoruz cunku surda 5 ayimiz kaldi sayilir.:CüvCüv:

Merhabalaarr...
Uzun süredir forumu takip ediyorum fakat üye olup bir şeyler yazabilmek yeni nasib oldu :)
Benim de SAT 9 Aralık yani 15 Eylül gibi ben de ilk kez anne olacağım inşallah...
hosgeldin aramiza hayirli ugurlu olsun.:ecrin_bebek:

canim sutu tek icemiyorsan icine bel pekmez kakao veyada kahve koy ic bebek icin onemli.bende icemiyordum dr bunlari onerdi sende dene.kaydirigubbakcemile5

Amma yazmışım, çıkıyorum yemek yemek için çok öptüm hepinizi

hadi o zaman sana afiyet olsun.cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…