kızlaR slm ayy bugün çok halsizim dün 1 tane limon yedim gribe iyi geldi... eşimde bugün geç kaldıı yaa sinir olduumm.. yalnız yemek yedimm hiç sevmiyorumm yalnız yemek yemeği... kızlar süt içiyormusunuz ben hala içemiyorumm.... midem hala kötü...
sağol canım benim, her akıntıdan korkmayın diye yazdım,canımbenim çok sevindim bebeğinin iyi olmasına şükürler olsun ki bebeğin iyiymiş. yazdığın bilgiler içinde sağol tatlım
kızlar çok tatlısınız, bunun ingilizcesini yapmıştım bendee, kızımda erkek çıktı şimdide erkek çıkıyor ama yüzde 60 kız, ve size şöyle söliim iki hamileliğimdede karnım erkek karnı yani basketbol topu gibi her gören erkek dedi, takılmayın pek derim. Allah sağlıklı versinde, güzel eğlenceli bi test ama benime çok hoşuma gitmişti elinize sağlık.kızlar günaydın testi güncel tutalım petibör kardeşle ortak çalışmamız dergilerden yazdık. aşağıdaki gibidir. hangisi çoksa cinsiyet odur. bilimsellikle en ufak alakası yok geleneksel hurafesel bir şey. eğlence niyetine hadi bakalım:
1-)eger ıdrarınız acık sarı renkteyse kız, mat sarıysa erkek
2-)eger ayaklarınız hamılelıkten oncekı halıne gore usumuyorsa kız,daha cok usuyorsa erkek.
3-)bacaklarınızdakı tuyler daha az uzuyorsa kız,daha cok uzuyrsa erkek
4-)memişler aynı yada az buyuduyse kız, daha cok buyuduyse erkek.
5-)canınız meyve cakıyorsa kız,et ve protein cekıyorsa erkek
6-)karnınız yayıksa kız,sıvrıyse erkek
7-)yuzunuz sıvılcelendıyse kız,aynıysa erkek
bır yere bırakılan anahtarı ılk yuvarlak yerınden tuttuysanız kız,ucundan tuttuysanız erkek
9-)eger vucudunuz şişiyorsa kız,aynıysa ya da daha az şişiyorsa erkek
10-)burnunuz eskıyle bır fark yok ise kız genışledıyse erkek
11- kilolar kalça popodan alınıyorsa kız, üst bölgelerden alınıyorsa erkek
12-bebebek karnın yukarısında duruyorsa kız aşağısında duruyorsa erkek
13-yastık yatağın güneyindeyken uyuyorsan kız kuzeyindeykense erkek
14-ekmeğin tepesinin ucundan yiyorsan kız yiyemiyorsan erkek
15-baba gebeyle birlikte kilo almıyorsa kız elıyorsa erkek
16-annenin saç rengi gri değilse kız griyse erkek
17- ilk dönemlerde bulantı yoksa kız varsa erkek
18- gebelikte iyi görünmüyorsan kız iyi görünüyorsan erkek
19- iğne takılmış iplik göbeğin üstünde sağa sola sallanıyorsa kız dönüyorsa erkek
20-ekşi şeyeri can çekiyorsa kız tatlı şeyleri can çekiyorsa erkek
21-bebeğin kalp atışlar 140 üstü ise erkek altı ise kız
22-portakal suyunu seviyorsanız kız sevmiyorsanız erkek
23-baş ağrıları yoksa kız varsa erkek
24 - biri size elllerini göster dediğinde avuç içi aşağı bakıyorsa kız yukaruysa erkek
25 fincanı gövdesinden tutuyorsan kız kulpundan tutuyorsan erkek
canım, bende aynı durumdaydım geçti sivilcelerkızlar göbeğimdeki tüylenme baya çoğaldı ve renkleri koyulaştı böyle olan başka varmı bide yüzümde sivilceler çıktı
benim koyu bi akıntım vardı,odan yaptırdım canım,geçen hamileliğimde yaptırmamıştım.sevil78 çok geçmiş olsun.
arkadaşlar ben bir de bu smear testi ile ilgili soracağım herkes yaptırdı mı bunu gebelikte? kaçıncı hafta yaptırdınız ve bu bir standart prosedür mü?
canım her emziği vermeyin ortodontik olsun, en güzeli nuk un silikonlu olanları tam ağız yapılarına göre, biberonda chicco fizyolojik, eğik şişesi olan gaz yapmıyo, pompada medelayı hastaneden kiralamak en sağlıklısı öbürlerinin yarım saatte çektiğini 5 dakkada çekiyo profosyonel pompalar.kızlar biz dün eşimle alışverişe gittik bebeğime ilk kez bir emzik aldık öyle tatlı ki küçücük açık sarı ve turuncu renginde çok güsel ama
hastane çıkışı ana kucağı acil, araba 2. ayda mama sandalyesi 5. ayda canımHani onlar sonuçta çok pahalı değiller ya bir şekilde halolurlar diye düşünüyorum.
Acaba bu benim bahsettiklerimi ne zaman almak lazımdır. Bebek hemen doğunca mı yoksa 2-3 aylık olunca mı?
geçmiş olsun canım bende çok süt içmiyorum midem bulanmıyor ama aklıma gelmiyor içmek ama ayranı çok tüketiyorum
yürüteç 7 aydan sonra öneriliyr, aslında çok önerilmiyor çünkü ev kazalarınada sebebiyet veriyor ama rahatlık tabi, benimki hiiiiç durmadı valla boşuna aldım. ona vereceğiniz paraya salıncak tarzı şeyler alın horul horul uyuyolar özellikle fisher price akvaryum var yan yan sallıyo horrr pısss direkdılekcım yurutecsız bebekler daha cabuk yuruyo.bızım apartmanda 3 tane yasında olmayan bebek var.1ı yurutec kullandı .2si kullnmadı.yurutec kullanmayanlar dengeyı daha cabuk kurdukları ıcın daha erken yuruduler.ben de kullanmayı dusunmuorum.ama annenın de hayatını cok kolaylastrdıgı kesın.cocuk ıcerde bırakınca yalnız durmuyo.ama yurutecle senle heryerde olabılıo.tek avantajı o.
baston pusetin arkaya yatanı var kızım doğduğunda evde üstüne koyup ileri geri uyuytuyodum 2 buçuk yaşında hala kullanıyorum 7 kilo ve süperr acaip memnunum ismide maclaren techno xtcevap veren arkadaşlar teşekkür ederim.
merakımdan 2 çocuklu süper araştırmacı arkadaşımı aradım sordum. baston puseti oturmaya başladıktan sonra kullanabiliyormuşuz. oda 7-8 ay sonrası. imiş. yani biri diğerinin muadili değil.
oto koltukları ana kucağı yerine geçiyorsa tamam o zaman ben zaten mecbur oto koltuğu alacağım. bu bilgi iyi oldu sağol gülüncanı
ben çok balık yemiştim normalde bebekler nefret eder kızım 8 aylıkta beri bayıla bayıla hemde kendi yiyor, s,zde ihmaal etmeyin balığıtamam alışverişten çok sordum o zaman yeni öğrendiğim bir şey anlatayım ben de size. bizim yediklerimizin tadı kanla amniyon sıvısına kadar gidiyormuş kızlar. dolayısıyla bebelerin yemek zevkleri tadlara dair bilgileri ta ana karnında oluşmaya başlıyor.
ben de şimdi yemek yerken konuşuyorum (çok erken ama olsun) sakın korkmayın karışık bişeyler geliyooor. ya da bakın bakalım annenizin en sevdiği yemeği siz de sevecek misiniz gibi. :)
çok eğlenceli...
canım sakın üzülme, benimde kızım var, bende kendimi hep erkeğe hazırlamıştım, herkeste erkekmi kızmı diye çok üstüme geliyodu, banada yüzde 60 kız dedi o yüzden çok üzüldüm(bu kadar üzüleceğimi tahmin etmiyordum, ne oldu anlamadım yaa ben böyle bi insan değilim şu an düşüüyorumda, ne mantık!!! başkası yapsa kınarım) bak nooldu kanamam oldu, Allahım affetsin diye dualar ediyorum çok günahmış ,Allahımın sağlıklı vermesi zaten en güzel şey ve kaderlerini güzel yazması ben çok pişmanım, sen olma. allah hepimize sağlıklı bebişler versin.slm arkadaslar nasılsınız. nasıl gıdıyor hamılelık. benım galıba kızım olucak yıne hayırlısı artıkk. ama esım cok ısterdı erkek olmasını
canım, o arkadaşlar yokmu o arkadaşlar, onlar insanı günaha sokuyo işte, onlar arkadaş değil aslında, Allah bildikleri gibi yapsın, tek sevindikleri bu olsun boşver canım Allah herkesin kalbine göre verir üzülme.evet canım doktor soyledı ama kesın degıl dedı. 1 tane kızım var babasıyla arası cok ıyı. aksam olunca benı unutuyo ıkısıde. eşim bir arkadasının sözü icin erkek olsun ısterdı. esım kız olsada uzulmez emınım ama ınsan ıster 1 kız 1 erkek olsun dıye. dediğn gıbı onlar bızım meleklerımız
Merhaba arkadaşlar ben de 12+1 hamileyim bugün 2li test yaptırdık bebeğimi ilk defa bu kadar ayrıntılı gördüm çok hareketliydi sanki izlediğini biliyormuş gibi bi sırtını bir yüzünü döndü bize çok duygulandım keşke hep görebilsem bugünden sonra hareketlerini hissetmeye başladım güzel bir duygu bunu ilk defa yaşayan biri olarak Allah isteyen herkese nasip etsin benim hamileliğim çok zor geçiyor çok bulantım var ama her sıkıntıya değer...
Kızlar ben bebek için alışveriş derdine düştüm şimdiden:)))
Yavaş yavaş bebek arabası, mama sandalyesi, yürüteç, süt pompası'na bakar oldum. Sizde durum nasıl?
Fiyatlar da acayip pahalı...
hosgeldin aramiza hayirli ugurlu olsun.:ecrin_bebek:Merhabalaarr...
Uzun süredir forumu takip ediyorum fakat üye olup bir şeyler yazabilmek yeni nasib oldu :)
Benim de SAT 9 Aralık yani 15 Eylül gibi ben de ilk kez anne olacağım inşallah...
canim sutu tek icemiyorsan icine bel pekmez kakao veyada kahve koy ic bebek icin onemli.bende icemiyordum dr bunlari onerdi sende dene.kaydirigubbakcemile5kızlaR slm ayy bugün çok halsizim dün 1 tane limon yedim gribe iyi geldi... eşimde bugün geç kaldıı yaa sinir olduumm.. yalnız yemek yedimm hiç sevmiyorumm yalnız yemek yemeği... kızlar süt içiyormusunuz ben hala içemiyorumm.... midem hala kötü...
Amma yazmışım, çıkıyorum yemek yemek için çok öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?