2009 Eylül Anneleri

doğru diyosun ama bak şimdi çıkmam lazım yine
benim kız baya kirlendi, cıbı cıbı yapcaz, evi süpürcem, fırsat bulunca ccee eeee derim size
öpüyorum bebişlerinizle

insanın elinde olmasa dilinde olsun demi en azından. hem bi işe yaramazlar hem de çeneleri durmaz. allah kolaylık versin canım size valla. akannehir

sorma gitsin...klava:

kuru dutu kaynatıp ben kendim içiyorum acayip süt yapıyor deneyin hatunlar:icecream:

ebru canım ne guzel marta kadar kuzunlasın çok sevındım. dun okudum ama yazamamıstım. okuyunca bende hemen iş yerını aradım. süt iznimi toplu kullanacagım. birde yıllık ızınlerım var içerde bende onlarla subat ortasında baslayacagım ınsallah

bir ben miyim çalışaaaaan gecenin karanlığındaaaaaa yosun tuttu gözleriiiiim yalnızlar rıhtımındaaaaa mafoldumben mafoldumben

canım kesinlikle tavsiye ederim. ablam ve kardeşimde kullandılar. onlarda çok memnundu. hatta ablamın oğlu 2,5 yasına kadar kullandı. yemek yeme sandalyesi olarak:) ben gecelerı onda uyuttugum çok oluyor. bazen sallanmak istiyor sureklı buna ne ben nede kollarım dayanmıyor:) atıyorum pusete acıyorum tıtresımı basta bıraz kendım de sallıyorum sonra sadece tıtresımle daha uzun uyuyor. ve en çok gaz sesi onun ustundeyken duyuyorum. benimkinin linki Fisher Price Çok Fonksiyonlu Ana Kucağı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

baharcım seninde evine yakın. sende kendini böyle teselli edeceksin. napalım çalışmak zorundayız

ben de buna bakmıştım canım işte ya. ay ne rahatladım. inşalah bizimki de rahat kullanır. akşama sipariş vereyim hemen ben de bari. çok saol canım. pırt seslerini ben de duyarım inşallah

bu arada kızlar eşimden mıkrop kapmayayım dıye bende zencefil limon kaynatıp hergun 1 bardak ıcıyorum. içtikten sonra farkettşmki daha rahat gaz cıkarmaya basladım. alitunadanda daha fazla gaz seslerı duymaya basladım. belkıde bılmeden ıyı bişey yapmısımdır:) sızde deneyın

ben de buna bakmıştım canım işte ya. ay ne rahatladım. inşalah bizimki de rahat kullanır. akşama sipariş vereyim hemen ben de bari. çok saol canım. pırt seslerini ben de duyarım inşallah

inşallah canım:) çok alıştırmamak için sürekli onda uyutmuyorum ama onda uyudugu zaman yarım saat kadar daha fazla uyuyor benimki.

sağol bahar. Allah çalışamya başlayanlara dayanma gücü versin. biz başlayacaklarada kafamızda büyütmeden başlamayı kolay alışmayı nasip etsin inşallah..

sağol bahar. Allah çalışamya başlayanlara dayanma gücü versin. biz başlayacaklarada kafamızda büyütmeden başlamayı kolay alışmayı nasip etsin inşallah..
tatlım siz başlayana kadar zaten bebişler baya toparlanmış olacak. ben ilk gün baya telaş yaptım iki saatte bir gittim geldim falan. şimdi sütümü sağıp bırakıyorum öğle arasında gidiyorum sadece. bakan güvenilir biri varsa o kadar büyütmeye gerek yok canım

bende bunun bir benzeri kullanıyorum.. gerçekten çok işime yarıyor.. özellikle evde kimse yokken ona koyup hem sallıyom hem rashst rahat süt sağıyom.. uyutmak içinde kullanıyom tavsiye ederim.. hemde taşıması kolay..

tabi bu kadar büyütmeye gerek yok.. şimdi çalıuşan annenin cefasını çekecekler sonrada sefasını sürecekler.. yine onlar için çalışıyoz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…