2009 Eylül Anneleri

iyi akşamlar herkese offff bugun temızlık yaptım çok yoruldum evimi pok götürüyodu şimdi ohhh mis gibi oldu.....
hemoroıd den anneler den sütlerden konuşmuşunuz bela bi hastalık hemoroıd ben de yok ama bi arkadasımdan bılıyorum allah yardımcınız olsun ileri safhadaysa operasyon şart ama başka türlü geçmiyo allah şifanızı versin bende bu gidişle adayım ama bu ne ya 2-3 günde bir wc giriyorum yedıklerım nereye gidiyo bılmıyorum
gamzecim maşallah canım kızına altın kafa valla bizkide sarı ama sizinki alman sarısı valla çok tatlı nazar degmesın
yaw sizin gögüslerden çıkan mıktarları duyunca içim gidiyo maşallah maşallah ebrucumun çıkan mıktarı okuyunca şok oldum maşallah valla allah daha çok versin banada versin:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
bizim bebişimiz tam 52 günlük oldu zor zamanlar geçiyo bazen 3 yaşında abisi var dahada zor oluyo inş bu zamanı güzel atlatacagız.dua edin arkadaşlar ikisinede güzel bakabileyim.

allah yardımcın olsun bız bı tanesıne zor bakıyoz sen ıkısıne bırden yardımcı olcak kımse yokmu??güzel bakarsın nıye bakamıyasın allahım verir gücünü

evet canım şimdi rahatım annemdir ama herkes yerinde sağ olsun ne diyim.. benim düzenimin bozulmasına asla tahammülüm yok...sağolsun yaptıkları için ama Allah kimseyi ne anasına ne başkasına muhtaç etmesin....

bendede medela mini electric var... bebeğin emme miktarına göre sütün değişiyo bence.. bende çok emzirirsem ve sağarsam az süt çıkıyo... ama emzirmezsem 150 cc felan çıkıyo... gece yada sabaha karşı sağarsan sütünü iyi olur... gece oksitosin fazla salgılandığı için sütte fazla oluyormuş... bol bolda su iç ve birde böyle dene bakalım canım işallah bol bol sütün gelirr....

gamze kızın 10 aylık gözüküyor.tickerinde.

ehehe evet yaa dilekçim yaptı sağolsun ama kendim öğrenmek için yaparken sayacı ters ayarlamışım doğum gününe 10 ay 1 gün var diyodu neyseki düzelttim :)))

bizim bebişimiz tam 52 günlük oldu zor zamanlar geçiyo bazen 3 yaşında abisi var dahada zor oluyo inş bu zamanı güzel atlatacagız.dua edin arkadaşlar ikisinede güzel bakabileyim.

Allah bağışlasın sağlıkla huzurla büyüt işallah.. ve tabi sana ekstra kuvvet versin Allah iki bebeişin var ama ne güzel beraber büyücekler sende rahat ediceksin işte yaa bide böyle güzel tarafından bak ve gayette güzel bakacağındanda şüphen olmasın Allah vergisi güdülerin var annesin sen ve onlara kimse sen kadar güzel iyi ve özenli bakamaz arkadaşım sık sık bunu düşün......... :)

ayy iyiki doğurmuşlar yaa ellerinden gelse kızlarını oğlanlarını tekrar kundağa sokacak bu ana babalar yaa nedir bu ben bilirim ayakları havaları öf yaa kitlicen biyere hepsini çocuklar okula başladımı çıkarıcan haa ohh kafan rahat büyütücen :)))))

oohh şekerimm ellerine sağlık şimdi sen evi kirleten biri oldumu dövmekten beter edersin nede olsa zor şartlarda temizleniyo o evler kolaymı be :)))))
canım bu arada çok teşekkür ederim hepsine maşallahhh... bizmkisi sapsarı valla belki koyulaşır biraz rengi saçlarının ama bölede kafası çok güzel gerçi şeftali gibi öpe öpe doyamıyom yaa yumuşacıkkkk :)))))))))))))))))
şeker bu arada bol bol su iç bişiler yap hergün vc.ye çıkmaya çalış sonun bizimki gibi olmasın aman bak çok zor dert valla yakalanmadıysan yakalanmamaya çalış öff berbat bişiy berbattttt......

gecmis olsun ozgecim ,gamzecim neoldu nexyiniz var kizlarrrrrr aman dikkatedin kendinizede bebislerinizede ben dun disari cikardim hemencecik kapti hapsurup tiksirik duruyor kuzummmmmmmmmmafoldumben

Canım bizde toto problemi var kaydirigubbakcemile3 acı var acıııııııııııı

tatlım kesilmez neden kesilsin durduk yere. hemen endişe etme canım ya. benim de sol göğsüm azaldı gibi. sağdıkça artar gülüm ben öyle umuyorum. :1shok:

Valla sağdıkça artar veya emzirdikçe artar diyorlar ama inş. öyledir.

Hadi gözünaydın canım. Ne güzel 6 aya kadar bebeğinle beraber olucaksın. Keşke benimde öyle bir imkanım olsaydı. Hatta hep kendimiz baksalar çocuklarımıza. Ama işte maalesef şartlar. Süt meselesine gelince dediğin gibi taşmasın ama kızıma yetsin. Onun memede ağlaması kadar kötü birşey yoktur sanırım

Deneyim cnm bu dediğini. Tuvalete gitmek azap oldu artık benim için çünkü. Her yemek yediğimde ağlamaklı oluyorum sonunu düşününce ....

Canım seninde misafirlerin bitmedi gitti be yawwwww. Bu havada üstelik grip salgını varken bebekli evemi gelcekler . Ama türk milletiyiz işte aman ayıp olur gitmesek falan diye düşünüyolardır onlar belkide.
Geçmiş olsun buarada. süt sıtmasından bende 2 kere oldum. Ama hemen duşa girip sıcak su tutup sağmıştım sütümü. Öyle geçti çok şükür.

hoşgeldin cnm. Hayırlı olsun bebeğin. allah analı babalı büyütsün.

Ya işte annen baksa bi sorun kendin baksan bir sorun. Keşke imkanlarımız el versede Dilekcim her anne çocuğuna kendi bakabilse. Onlar büyüklerimiz elbet bizden daha fazla bildikleri vardır ama onların çağı başkaydı bizim çağımız başka işte. Kuşak farkı yani. Canım sen yinede söyle nasıl davranılmasını istiyorsan Defne Su ya. Annende elinden geleni yapacaktır bence. Ve gözünü biraz kapatıp ona güvenmelisin çünkü başka şansımız yok tatlım. Kendinide strese sokma derim. Allah korusun.

Ohhhh bacımm mis gibi oldun he. ellerine sağlık. Valla benimde köşe bucak bi temizlik yapmam lazım. Nasıl olcek bilmiyom ama......

özgecim bide fitil aldım ben oda uyuşturdu beni ağrım kalmadı şuan.. daha öncedende kullanmıştım 3-4 günde küçültmüştü problemli bölgeyi bayaa.. işallah yine cevap alırım fitilden dediğin gibi yemek yemeye korkuyo insan.. yesen dert yemesen süt olmıcak det.. sabahtan beri sadece bir küçük kutu mısır konservesi yedim çok torsıyorum çokk of... işallah iyileşiriz kızlar... bu arada eğer krem vs bişiyiniz yoksa msn.den görüşelim veriyim ilaç isimlerini size rahatlatır umarım sizide...

yaz msnden :)

Şekerler benim bir tavsiyem var doğrusu bu çözüm iş işten geçtikten sonra rahatlamak ve totunun üzerne daha kısa sürede oturabilmek için..

Wcden çıktıktan sonra hala canınız yanıyorsa pudra dökün makat ucuna rahatlatıyor gerçekten kendi deneyimlerim sayesinde buldum bu yöntemi:)

deneyelim dilekçim vallaha yaa.. bak kullandığım ilaçları şstersen sende dene fitil çokiyi geldi oturamıyodum ama şimdi iyiyim valla canım ya değmez böyle çekmeye....

Tamam dilekcim bunuda deniycem. Ne tavsiye varsa hepsini yapıcam anasını satayım yeterki geçsin ::)

Merhaba arkadaşlar,

Bugün kızımın üçüncü ay kontrolu vardı.. bu ay doğa sadece 600 gr almış doktor normal artık eskisi kadar almıycak bi kilo falan almıycak ayda dedi ama ben yinede çok üzüldüm yaa bari bi beş kilo olsaydı 4.750 de kaldı çocuğum.. Onun dışında ikinci canımı sıkan şey başının arkasında bi kemik gelmişti elime söylemiştim burda bi kaç kişiye hatırlarsınız kafada sekiz kemik varmış bi kemik bi kemiğin üstüne binmiş gibi dedi bi beyin cerrahına gönderdi bunada çok üzüldüm yarın öbür gün giderim beyin cerrahına inşallah. üçüncü olarakda kalça filmi çektirin elle yaptığım kontrol iyi ama çizkiler birbirine paralel değil dedi oda şöyle bişey bezini çıkarıp iki bacağı yan yana uzatınca yatay çizgilerin yan yana gelmesi gerekiyo bizde biraz kayıklık var.. offf yaaa gitmez olaydım yani içim sıkıldı yemin ediyorum ki arkadaşlar ya doğada bugün süt verdikçe iştahsız iştahsız öğürüyo falan bi tripler hayallahım yaaa benim çocuğum benim gibi iştahsız mı olacak acaba? kendimden çok çektim ben bari ondan çektirmese mevlam yaaa (((

üzme kendini canım yaa sağlığı yerinde olsunda varsın zayıf çıtır bir kız olsun..umarım kalça filmi kafa kemiklerinde de bir sorun çıkmaz..bizim bebeklerimiz yine sanşlı her ay doktor kontrollerine gidiyolar.. herhangi bir sıkıntı çıkarsa erkenden önlemimizi alıyoz.. umarım hiç bir sıkıntı çıkmaz seninde için rahatlar.. benim kızda bu aralar iştahsız.. eskiden 90 ml bir solukda içerdi şimdi 50-60 ml zor içiyo..

canım lütfen beteri beteri var üzme kendini doğa bebiş minicikti annesi senin inanılmaz gayretinle bak kaç kilo alarak büyüdü annesi herşeyi atlatırsınız ama sen ii olki bebişinde ii olsun canım benimmmmm

selam canım bu aralar benim oğlumda öle...memei ağzıında geveleyim duruyo çekiyom ağzından kapatıyom mememi 10-15 dk sonra acıktı die ağlıyoo bi tuhaflaştı bu aralar ama havalardanmıdıııırrrr bi hoş oldu yavrummm

canım benim yaaa keşke ben yakın olsam ben de bakarım arada prensese evet büyüklere bişi anlatmak çok zor.ben artık eşimi bile o kadar uyarıyorum ki temizlik konusunda anlatam tam evham oldum çıktım Allah korusun evlatlarımızı..ama göz görmeyince gönül katlancek yoksa senin gözün hep arkada kalır sana olan olur arada bayramdan sonra başla bencede işe ayıp etmiş işyerindekiler ama...yapıcak bişi olmayınca elmahkum...
hayırlısı olsun ebrucum çok sevindim adına

canım bizim aşımız 18 inde sağlık ocağının aşı günü o zmnmış o gün gel dediler bana ama bişi olmaz yaaa pazartesi git sende

Canım Tubişim çok geçmiş olsun yaa ama çok şükür ki doktorunuz sadece endişlerini dile getirmiş kesin olan birşey yok henüz kıyamam ben sana yaaaa.. ınşallah her iki kontrolde de bir sorun çıkmayacak burda tek yürek olur doğamız için bol bol dua ederiz biz sen hiç merak etme. Zaten kalça çıkıklığı bile olsa allah korusun ama bir çift beze bakar artık tıpta herşeyin çaresi var. Hem bebişlerimiz henüz çok küçük rabbim korur onları. Anlayamadığım siz bu doktora daha öncede gittiniz iki kez . O zaman farketmemiş mi bu durumu şimdi söylüyor?
Bu arada kilosuna da takılma canım yaa zaten 600-1200 arası normal ve doktorunuzunda dediği gibi artık büyüyorlar kilo alımları elbette yavaşlayacak hele hele 6. aydan sonra tartıda nerdeyse pek bir değişiklik olmayacak kendimizi bunlara hazırlamamız lazım tatlım...Doğa maşallah sadece anne sütü alıor bu ay almış olduğu bu 600 gr bir o kadar sağlıklı bir 600 gr. Boşver ya minyon tipli kızlarımız olacak öylede istemiyor muyduk zaten. Öğürmesine gelince Defnede aynı deli ediyor beni bu aralar eskisi gibi iştahı kalmadı bilmiyorum ki neden? Şimdiden bu şekilde olmaları ilerde iştahsız olacakları anlamına gelmez be canım takılma buna.

Canım benim yaa çok teşekkür ederim söylemen yeter güzel kalpli arkadaşım benim. Aynen dediğin gibi göz görmeyince gönül katlanacak artık allah yardımcımız olsun kuzum allaha emanet olsun onların ellerinde. Aşı gününü de hiç düşünme merak etme 2-3 günlük oynamaların hiçbir ssakıncası yok.

Son düzenleme:
oğlum uyumadı bu gece yaaaaaaaaaaa.....akşamda uyutmadım yani gece uyusun die 2 gündür 03.30 da kalkkıyo mıkır mıkır dalıyo kısacık uyanıyo uffff neden böle olduk anlamadım....başm çatlıcak yat kalklardan

canımm bizde aynıyızz valla ve bunun üstüne neredeyse hergun misafir agırlıyorum.. yorgunlukktan ölecemm vallamafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…