2009 Eylül Anneleri

tulaycim fatoscum bizdede durumlar ayni
bizimkide erkenden uyuyup saat 4 ten sonra uyaniyor
milletin totosunda pireler ucusurken biz kalkiyoz yataktan nasil zor geliyor anlatamam
bende tam tersi dun butun gun uyuttum aksam belki gec yatar diye yok anam aksam saat 6 da yine bayildi
cocuk belledi o saati uyku saati diye kesinlikle gecirmiyor
tabi faydasi da oluyor rahat rahat yemegimizi yiyoruz o uyudugu icin ya da cok rahat o saatte disari cikabiliyoruz ama sabah erkenden ayaktayiz
insallah biir duzene girecek yakinda kizlar hep;m;z;n bebeleri biraz daha sabretcez

bu sabah mesela erkenden kalkti
o yuzden saat 9 dan beri uyukluyor

selam kızlar. oğlum gece sadece iki kere kalktı emdi altını aldık gazını çıkardık yattı uyudu hemencik kuzum. gündüz uyumak bilmiyor gece de mışıl mışıl şükürler olsun rabbime.
dilekcim annenin tabi ki tecrübesi vardır ama anlattıkların resmen kanımı doldurdu. balkona çıkarmak elinde bebekle yemek karıştırmak falan.babaannem salonun kapısından çıkmıyor ali efe uyanıksa. dedim yemek yapmayıver ya da ben erken gelirim hallederiz ama onu yalnız bırakma.zaten ocağın başına gitmez delireceğimi bilir. :) babaannem saolsun beni dinliyor.arada ben de onu dinliyorum geçinip gidiyoruz.biz eltimle falan çok tartışırdık bunları.yok çocuğu banyodan sonra ters çevirip sallamak lazımmış falan.dedim sakın benim oğluma yapmaya kalkma fena bozuşuruz.senin yaptığın çocuklara bişi olmamış olabilir benim oğluma olacağı tutar katil edersiniz beni dedim.:) bana o şekilde ahkam kesenlere onu diyorum.10 çocuğa olmamıştır.11.ye olur o da oğlum olur çok fena bozuşuruz diyorum.

koştur koştur misafir ağırlayan arkadaşları okudukça gurbet kuşu olduğuma şükrediyorum. walla birkaç aile geldi oğlumu kucaklamasınlar diye nasıl kaçıracağımı şaşırdım allah size sabır versin...

Demir ilacını kesmeyin demir sütten bebişlere geçiyormuş üstelik sütüde arttırıyormuş doktorum söyledi .

canım benim yaa çok zor kakikaten insanın elinde ayağında can kalmıyor ertesi gün böyle durumlarda kolay gelsin canımcım.

Ne güzel yazmışsın baharcım ama ben nasıl başedicem bunlarla bilmiyorum aynısını kayınvalidemde yapıyor birde benim annem ikizler burcu karşısındakini memnun etmek için tamam der ama yalnızken bildiğini okur çift karakterli yani. zaten eminimki çok kavga edicez bunlarla eşim bir yandan ben bir yandan sıkıştırcaz sonra küsüp gidecekler.kafamçokkarıştı

Offf off bu konuda bir dertli benim maalesef annemin misafirleri bitmek bilmiyor ama artık bugünkü son annem darılırsa darılsın elaLEM YÜZÜNDEN BİTTİ BAŞKA MİSAFİR İSTEMİYORUM.

dilekcim allah sabır versin canım.babanem beni dinlediği halde ve ben her an eve gidebilecekken aklım evde kalıyor.işin hakkaten zor. profesyonel bakıcı tutsan çalışmanın anlamı kalmıcak aldığın maaş ona gidecek hem de el sonuçta ne kadar güvencen.
misafir konusunda da kimse umrumda değil.alınan alınsın.evladımın sağlığı için herkesi karşıma alabilirim.bu bayramda da böyle olacak. kimse kucaklayamaz öpemez...babanem btün gün o çocukla allahı var bir kere bile öptüğünü görmedim. konuşurken bile çok yaklaşmaz ki nefesi etkilemesin çocuğu diye.

Demir ilacını kesmeyin demir sütten bebişlere geçiyormuş üstelik sütüde arttırıyormuş doktorum söyledi .

ben de çok sık içmiyorum kabızlık yapıyor hem de ne yalan söyliyim çok takip edemiyorum.arada elevit alıyorum arada demir arada balık yapı kapsülü.aklıma geldikçe artık.

az önce babanemle konuştum.gazı varmış oğlumun mıçamıyormuş. dedim benim yaptığım gibi bacaklarını karnına hafifçe bastır çıkartır dedim. yok dedi onu sen yap ben cesaret edemem canını yakarım diye dedi. o sadece bacaklarını havaya kaldırıyormuş :) kıyamam ben ikisine de ya

Bebekleriniz gaz durumları nasıl azalan oldumu benimkisi gazman gibi bidaha çocuk yapmayı düşünmüyorum..Allah biliyor17 18 saat devamlı sallanıyor bide puseti var titreşimli ondan ayrılmak istemiyor nasıl bir gazsa bu....

süper babannebabanne kaç yaşında maşşallah nasıl bakıyor..?

bu titreşimli puset nasıl bişey canım ya. bizimki de kucak kuşu oldu.kucakta hiç sıkıntısı yok uyanık yatırınca ıkınmaya başlıyor. :)
süper babannebabanne kaç yaşında maşşallah nasıl bakıyor..?
71 yaşını bitirdi geçen hafta canım. ama çok dinç allaha şükür . beni de o büyütmüş. eşim diyor babane bu gidişle ali efenin oğlunu da büyütür diyor :)))

offf 71 miiikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı maşallah....benim kaynana 63 yasında ama bi halta yaramadı...üstelikte beni bunalıma soktu gitti...allahtan gitti yoksa bende katil olcaktımkötükedihüso

offf 71 miiikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı maşallah....benim kaynana 63 yasında ama bi halta yaramadı...üstelikte beni bunalıma soktu gitti...allahtan gitti yoksa bende katil olcaktımkötükedihüso

insanın elinde olmasa dilinde olsun demi en azından. hem bi işe yaramazlar hem de çeneleri durmaz. allah kolaylık versin canım size valla. akannehir

Baharcikk bende geldim ama cok kalmicam bebegi anneme sattim kuafore geldim. Ben kizimda da ayni sorun var kucakta uyuyor yatagina birakinca uyaniyor ya da kivranmaya başliyor. Dun bi yerde okudum yatagi sicak olsunyatak soguk olursa,cok kipirdayip kendine vurursa uyanir diyordu. Bende cok hafif kundak yaptim cadi uyudu ama zati derin uykuya dalma saati gelmişti :)

selam kızlar, baya bi ayrı kaldık
herkes iyi inşl., bi yaramazlık yok dimiiii

bizim gazlarımız hafifledi sanki, eskisi kadar değil ama değişik bir huy edindik
akşam 11 de başlıyoruz 2 ye kadar anca uyutabiliyoruz küçük hanımı
bağırıp duruyor, ya meme ağzında olcak iyice dalana kadar -ki buda uzun sürüyor ve çok süt emmiş olup kusuyor, yada oyunlar edip kucakda gezdirceksin
ben başlarda sancısı var sanıyodum baktım yok hala aynı, anladık kii huysuzluğundan yapıyor

bu arada gaz sancısı için kuru dut kaynatıp birkaç kaşık içiriyorum, çok iyi geliyor
tavsiye ederim canlarım

naptırıyon kız kuaförde? boya falan mı? ay benim de saçlarımı kısa kestiresim var ooof sıkıldım walla. yattığı yer çarşafları falan soğuk olabiliyor canım haklısın dikkat ediyorum ben genelde polar koyuyorum altına zaten.

merak ettim seni eslem ya. walla arada girip tekmil vermek lazım olmuyor böyle...

baharcım o pusetı bende kullanıyorum fıcher price ın. gece bazen onda uyutuyorum.

canım ben de baktım netten hatta baya niyetlendim almaya ama ya durmazsa içinde diye düşündüm ya. kullanışlı mı bari. benim oğlum kucak kuşu oldu tam hiçbir şekilde oyalayamıyoruz. belki ona yatırırsam avunur dedim ama? tavsiye edermisin? bi de senin kullandığın hangisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…