2009 Eylül Anneleri

özge bahar gülcan meltem ve adını hatırlayamadıgım geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
ÖZGE VE BAHARCIM sizde ayrıca iyi niyetinizden dolayı tekrar teşekkürederim yakın olsaydık bakardım diyen ağzınızı yerim sizin Allah razı olsun
yanlız olmak gerçekten zor bazı durumlarda ama çok şükürki KıMSESıZLERıN KıMSESı ALLAH'TIR sözü çok doğru dün ayaga kalkamaz durumdaydım ama kızım baya sakindi genelde uyudu Rabbime çok şükür zorlamadı beni çok
sadece sık sık ve uzun uzun gözümün içine baktı beni al dercesine o kadar masumduki anlatamam içim parçalandı ama çok kötüydüm
eşim dün dayanamayıp işten izin almış onun 1 bucuk saat erken gelmesi beni acayip sevindirdi sağolsun
gece boyu yemek çay bulaşık ve çocuk bakımı ona kaldı bende yattım dinlendim bu gün azda olsa daha iyiyim inşallahh en kısa zamanda toparlarım kızımı öyle özledim ki onu öpüp koklayamam işkence gibi (
bu arada tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun
gülcancım canım yagıza çok çok geçmiş olsun kıyamam ben ona neyseki düşmüş ateşi
meryem tatlım benim kızımda ilk zamanlar .çok seviyordu suyu ama şimdi öyle değil aşırı derecede ağlıyor elim ayagıma dolaşıyor onu yıkarken o yüzden

kızlar ssk dan doğum parası aldınız mı ? ben asgari ücretten gözüküyorum 1570 aldım farklı rakamlar duyorum asgari ücrete rağmen neden fark oluyodur yaw

geçmiş olsuuunn acil şifalar dilerim canım

bu arada gülay ve baharım size maşallahhhhh suphanallah diyorum nazar değmesin sütlerin için
benim iki gögsümden 60-70 cc. çıkıyor ((
oda her zaman değil 4-5 saat beklersem o zaman güzel çıkıyor 90 falan çıkınca biz eşimle 32 diş meydanda gülüp şükrediyoruz :)))))
sağ gögsümden en fazla 20 cc. falan çıkıyor çogu zaman oda olmuyor ne yapacagız o gögüs için bilmiyorum

emsallcim hoşgeldin canım daha iyi olmana çok sevindim.bugün de ben nezle gibiyim. eve giderken portakal alıp sıkıp iççem artık napayım.
ben de oğlumu dün yalnız yıkadım. canım o kadar tatlıydı ki. yüzüne su gelince bile sesi çıkmadı çok seviyor suyu şükür. giydirildiğini anladığında feryadı basıyor cıbıl bırakalım istiyor deli çocuk :)

canım benim de 4 saat falan bekleyince o kadar çıkıyor. kimi zaman da 50 cc görürsem seviniyorum canım. değişiyor yani hep şarıl şarıl değil malesef. olsun meleklerimiz sağlıklı olsunlar da mama yesinler hiç derdim değil walla.

:hulya:
hoşbulduk canımmm çok sağol çok şükür bu gün biraz daha iyiyim ilaç almasaydım kalkamazdım bu kadarda olsa ayaga mecbur antibiyotik falan aldım (
canım sanada geçmiş olsun aman dikkat et çok zor bebekle hasta olmak
hayatım emziren annerin ilk 4 ay narenciye yemesi ve suyunu içmesi yasakmış
limon portakal nar suyu falan sanırım bunlar bebege pişik yapıyor çiğ domates dahil
adaçayı ve nanede sütü kesiyor geriye pek fazla bişey kalmıyor ((
ihlamurla idare edeceksin ben c vitamini aldım çiğneme tablet esra nın dr.u ona bile izin vermedi sakın içmeyin o bebeği mahfeder ağzı yara olur poposu pişik olur lütfen dedi onu bile içemedim
maşallahhh paşaya ne güzel yaa benimki hiç susmadan kulaklarımızı çınlatıyor bonya süresince cadıııı elimi ayagıma dolaştırıyor tit tir titriyorum eşimde bana kızıyor sakin ol bebek bu aglayacak tabii diye o benden daha sakin bonyo sırasında :)))

merabalarrrrr tatlıı annişşlerrrrrrrrr........... cok sukur oglum düzeldi coookk mutluyum.....
buarada emsal vegülcan gecmişş olsun sizlereeeee....biraz önce yııkadıım oglusu uyuyorrrrrr... su bakıım işşine gelincee ben yaklasıık bihafta önce kas bııyıık kesimmm işşlerimi hallettimmmmmm.... boyatmayıı düşşünüyorumm ama eşşim istemiyorrr kendi rengini seviyorrr..... oyuzden ertelicem galibaaa... sizler nasıılsıınıız? emsalcim minigin doyuyor ve ii kilo alııyorsa sorun yok sütü takma kafanaa.. benimde öyle dolu dolu deilll hiç sagmadıım ama oglum 3300 dogdu tam 2 aylııktıı tartııldıı 6300 geldiii cok sukur

ahhh canım yaaa Rabbim hepimize bol bol süt versin inşallahhh ta yavrularımız içsin doya doya
bende mama veriyorum hemde daha 2 günlükken başladık biliyorsun hiç takmıyorum bende bir şekilde beslenecek açmı kalsın kuzum
Allah tan mamalar var yoksa halimiz ne olurdu :))
gerçi kızım pek sevmiyor mamayı yapıyoruz döküyoruz yapıyoruz döküyoruz ama ne kadar içse kardır diyoruz 90 cc. yapıyorum 40-50 gibi kalanı dökülüyor
birde benim meleğim çok hasas çıktı aptamil dokundu yanakları yara oldu yağ bezeleri çoğaldı yüzünde inek sütüne alerjisi varmış mamayı değiştirdik şimdi keçi sütünden olan golden goat içiyoruz oda dedigim gibi çoğu ziyan oluyor ucuz bişeyde değil kutusu 33 tl sık sık yapmamayım diyorum eşimde sen yap içerse içer diyo ne yapalım kızımızdan önemli değil olan mamalara olsun diyo
bu arada sık sık bende sütümü sağmaya çalışıyorum çoğalıyor diyorlar ya bakalım artık süte itiaraz etmiyor prenses 100 cc olsa içiyor teklemeden maşallahh
yaa unutmadan benim sütüm az çıktıgı için ben çıkan sütümün üstüne tekrar süt sağıyorum 3 saat sonra acaba yanlış bişey mi yapıyorum dr.a sordum yapma demedi ama laf karıştı tam cevap alamadım gerçi yanlış bişey yaparsam lafım bitmeden aaa hayır kesinlikle olmaz diye başlıyor dr.umuz ama :)))

arkadaşlar,
narenciye yasak değil..ben her gün nar ve portakal suyu içiyorum..çok şükür pişik olmadı oğlum..

merhaba canım hoşgeldin çok sağol canım geçmiş olsun dileklerin için
missss gibi koktu paşa haaaaa kokla benim yerime onu cennet kokusundan
3 gündür hastayım çok şükür daha önce giştmiştim kuaföre saçımı kestirdim kaşımı bıyımı aldırdım hafifte bir makyaj yaptırdım eşim beni almaya geldi kuaföre arabaya bindim çok güzel olmuşsun aşkım dedi :))))
adam alıştı tabii aylardır poçoz poçoz görmeye şok oldu o gecede hasta oldum zaten 3 gündür gribim gitmeseydim bayramdada burma bıyıklarım ve kaşlarımla gezecekmişim
takmıyorum canım yaa ne yapalım çok şükür mama var ee kilo alımıda iyi Allah a bin şükür gerisi boş üstelik tek ben değilim bu durumda olan Allah ım sağlık sıhhat versin yavrularımıza

emsallcim ben geçen gün içtim greyfurt, portakal mandalin karışımını az da olsa. pek bişi olmadı ama içmiyim o zaman. ben sadece gaz yapar biliyordum ama. demek pişik yara falan yaparmış ha allah allah daha neler öğrencez acaba ya. :) öğleden sonra gitcem eve yatcam zaten izin aldım. benim oğlanı görsen resmen banyo sefası yapıyo küçük adam.
fatoşcum hadi gözün aydın geçmiş gitmiş ne güzel canım.

emsalcim çok gecmis olsun canım benim ...nasıl ozlemisindir kuzunu ona dokunamamak opememek çok kotu bilirim bizde ailecek nezle olmustuk opmemistim o zaman oğlumu bende

evet canım gaz olayıda var birde bu pişik ve yara olayını söyledi dr. bende yeni öğrendim
domates bile yasak biliyormusun ilk 4 ay :))
gamzede bizim dr.a gidiyor biliyorsun belizde aşırı derecede pişik vardı doğdugundan beri
yazık kız neler çekti buraya yazdı durdu hani beliz in poposu çok kötü diye
dr. onada bana yasak dedigi şeyleri yasaklamış ve bir pişik kremi vermiş beliz iyileşti
gamze ben başından beri domates falan yedim demek o yediklerimdenmiş demişti :))

ємєℓ;10224800 .!.:
emsalcim çok gecmis olsun canım benim ...nasıl ozlemisindir kuzunu ona dokunamamak opememek çok kotu bilirim bizde ailecek nezle olmustuk opmemistim o zaman oğlumu bende

teşekkür ederim canımm
yaa bak sende biliyorsun nasıl özledim anlatamammm 3 gün oldu öpüp koklayamadım kızımı yüzümde maske mecburi durumlarda alıyorum kucağıma o kadar
anne sütü alan bebeklere grip falan geçmezmiş anne sütü korurmuş bebekleri
bende o yüzden sık sık sağıyorum süt vermeye çalışıyorum ona bişey olmasın diye
böyle durumlarda bol bol emzirin süt verin diyorlar bu bahaneyle bakarsın sütümde artar sağa sağa :))

Öncelikle herkese koca bir günaydın, hepimizi günü aydın olur inşallah...

Feyzacım çok geçmiş olsun ayrıca kilosuda çok ii bebeğinin... Gülaycım tatlım hoşgeldin sınavının ii geçmesine sevindim inşallah beklediğinin üstünde bir puan alırsın demek 3 saatle bile şişti göğüslerin, en geceleri nasıl yapıyorsun hala 2 saatte bir emziriyor musun? ben dün gece 6 saat sağmadım deneme amaçlı çünkü işe başlayınca öyle yapıcam 23:15 gibi sağmaya başlıcam 12 gibi biter hemen yatıcam, eşim o sütü defneye içricek ve uyutucak, sabahta 6da kalkıcam süt sağıcam yani 6 saat sağmadan uyumuş olucam. eşinden ayrılmak hele hele böyle bir zamanda hem senin için hem onun için çok zor gerçekten günler su gibi hızla akıp geçsin inş ayrılığınızda.
Gamzecim ohhh sende gezecekmişsin bugün nevresim takımı bile olsa eminim çok ii gelecektir tadını çıkar canım. kızlar dün bende kızımdan 8,5 saat ayrı kaldım ilk sınavı verdim yani. ssk'ya verilmesi gereken evrağım vardı bu nedenle eşimle birlikte İzmire gittik saat 17:00'de de eşimin toplantısı vardı ben onu beklerken bol bol gezdim yine alışveriş merkezinde ohh mis gibi yine alışveriş yaptım ama kızımı gerçekten çok özledim artık son anlara doğru eşimi park alanında beklerken gözlerim dolu dolu telefonumdaki resmine bakıyordum:)) Bu arada annem baktı bebeğime maşallah hiç üzmemiş anneannesini. Bugün annem öyle çocuğa bakmakta ne var diyor:) Acayip rahatladım kızlar çünkü annem kalp hastası ve çok yorulmaması gerekiyor inşallah hep böyle devam eder kızım yaaa...
Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım... a.s.

arkadaşlar,
narenciye yasak değil..ben her gün nar ve portakal suyu içiyorum..çok şükür pişik olmadı oğlum..

öncelikle hoşgeldin aramız canım
yeni katılan bi çok arkadaşımız olmuş maşallahh hepsine hoşgeldin diyorum :))))
canım pişiği yok peki ya gazı ne durumda çünkü bu saydıklarım gerçekten gaz ve pişik yapıyor
dr.umuz da kesinlikle içilmemesi ve yenmemesi konusunda hassas

valla kızlar ben portakal mandalina ve nargaz yapıyor diye biliyorum oyle okumustum bi yerde....inanın odum kopuyo gaz yapcak diye diyet yapıorum sankı agzıma almıyorum onları....karnıbahar brokoli lahana ve bruksel lahanası onları hele hiç almıyorum agzıma gaz yaptıkları ıcın o kadar içim gidiyor ki onlara en az 5 aylık olana kadar almıım agzıma diyorum......sizler ne yapıyorsunuz bu saydıklarım konusunda

birde kızlar yatak odamıza cingen besigi kurduk :) tam yatagımızın ustunde onda uyuyo çok sukur dalınca ordan yatagına alıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…