amin canıım en önemlisi saglııkkk .. evet ya düşşünüyorumda ilk 6 ay bakıımlııydıımm ama sonra bııraktıım dogu falan derken adamlar sok oldular tabeee:) benimkii söyleniyoo valla önceden süslenir karsıılardıın diyooo ama napimmm zamannnn kalmııyoki yaaaaaamerhaba canım hoşgeldin çok sağol canım geçmiş olsun dileklerin için
missss gibi koktu paşa haaaaa kokla benim yerime onu cennet kokusundan
3 gündür hastayım çok şükür daha önce giştmiştim kuaföre saçımı kestirdim kaşımı bıyımı aldırdım hafifte bir makyaj yaptırdım eşim beni almaya geldi kuaföre arabaya bindim çok güzel olmuşsun aşkım dedi :))))
adam alıştı tabii aylardır poçoz poçoz görmeye şok oldu o gecede hasta oldum zaten 3 gündür gribim gitmeseydim bayramdada burma bıyıklarım ve kaşlarımla gezecekmişim
takmıyorum canım yaa ne yapalım çok şükür mama var ee kilo alımıda iyi Allah a bin şükür gerisi boş üstelik tek ben değilim bu durumda olan Allah ım sağlık sıhhat versin yavrularımıza
emsallcim ben geçen gün içtim greyfurt, portakal mandalin karışımını az da olsa. pek bişi olmadı ama içmiyim o zaman. ben sadece gaz yapar biliyordum ama. demek pişik yara falan yaparmış ha allah allah daha neler öğrencez acaba ya. :) öğleden sonra gitcem eve yatcam zaten izin aldım. benim oğlanı görsen resmen banyo sefası yapıyo küçük adam.
fatoşcum hadi gözün aydın geçmiş gitmiş ne güzel canım.
ємєℓ;10225065 .!.:dilekcim anlattıkların ne guzel canım senin meleğin çok uslu masallah tadını cıkart :) ben kızımda da oyleydim hiç uzmezdi sessizdi yavrum ama bu oglan felaket :) allah acılarını gostermesin tabi
kızlar bu arada benim kızımın saçının arkası kel bir kısmı sizde de öyle bir durum var mı? üstüne yatmaktan oluyor.
ємєℓ;10225334 .!.:ben çok korkuyorum gaz olcak diye dilekcim karnıbahar lahana pırasa falan yiyor musun canım
slm kızlar...hasta olan bebişlere acil şifalar darısı beniz kızımın başına..ya kaç gündür ilaçlarını içiyo ama genede tam anlamıyla düzelemedi..burnu hala tıkalı gibi..gerçi tıkalı olsa anlarım ama bi sıkıntısı var bogazında bi tıkanıklık var sanırım geniz akıntısı...nasıl geccek kızlar yaa bu geniz akıntısı...allaha şükür öksürüp hapşırması geçti ama o bogazındaki mahvediyo çocugu.bide mama yemek istemiyo en fazla 50-60 cc içiyo ve reddediyo biberonu bende ya kaşık kaşık yada enjektörle içiriyorum(( yoksa kilo kaybetcek zaten antibiyotik yüzünden isalde oldu (( offffff cocuk sahibi olmak ne zormuş kızlar yaaa...
birde dün aşımız vardı ama doktorumuz hasta oldugu ve ilaç aldıgı için gelecek haftaya erteledi....acaba sorun olurmuki geç kalınsa...
Muz kabızlık yapar diye biliyorum sanırım bebekleride etkiliyor çünkü benim bebiştede olmuştu artık azalttım muz yemeyi korkar oldum
Selam kızlar benim sıpam da uyukluyor bi bakim dedim napıyosunuz.
Sivaslı (adını bilmiyorum)benim oğlan da mama yemiyor.Biberonu ağzına verince ya oynuyor ya da ağlıyor.Ben de emziği veriyorum sıkı sıkı tuttuğu anda çekip biberonu veriyorum o ne olduğunu anlayana kadar birkaç yudum içiyor.Böyle böyle yarım saatte yediyorum mamayı ama ikimiz de tere karışıyoruz.Yoksa tüm gün aç kalacak sütüm de yetmiyor zaten.
ємєℓ;10225334 .!.:ben çok korkuyorum gaz olcak diye dilekcim karnıbahar lahana pırasa falan yiyor musun canım
ємєℓ;10225358 .!.:canım bu sıralar sacları dokulur zaten benimkininde dokuluyo...ya sapkasında yada yastıgında gorursun ufak ufak sacları...yerine yeni sacları gelcek:)
ayy canım bu halde zor olacak misafir ağırlamak bn daha regl olmadım en büyük korkumda karın ağrısı ölürdüm ağrıdan kıvranır ağlardım inş doğumdan sonra olmaz bu durum.dilekçim inş.defne ananesi üzmücek için rahat olsun
gamzecim iyi gezmeler canım havaların son güzellikleri tadını çıkart bencede
emsal cim nasılsın görüşemiyoruz canım yaaa özledim valla
bu arada ben regl oldum bence önce doğum yapıp olmayanlar var ufff bide 6 gün oldu ve zaman zaman çok oluyo kanama ve inanılmaz halsizlik ve uyku yapıyoo...benim gibi olan varmı??? bide akşama misafir gelcek bana bu halde...inş. erken giderler çünkü saat 9 da ben uyuklamaya başlıyorum hehee
selam güzel annişler
benim oğlumda kabız oldu sanırım sıkınıp sıkınıp ağlıyo yavrum...muz yiyorum hergün ondan olabilirmi? acaba? varmı bilgisi olan
merhaba kızlar,
demetcim yazdıklarını okuyunca olurmu böyle bişey dedim, annemi aradım sordum, var ben yapardım dedi. yani kızlar varmış eskiden çok yaparlarmış, annem ben gelir yıkarım o zaman görürsün dedi bakıcaz artık.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?