2009 Eylül Anneleri

dilekcim anlattıkların ne guzel canım senin meleğin çok uslu masallah tadını cıkart :) ben kızımda da oyleydim hiç uzmezdi sessizdi yavrum ama bu oglan felaket :) allah acılarını gostermesin tabi

amin canıım en önemlisi saglııkkk .. evet ya düşşünüyorumda ilk 6 ay bakıımlııydıımm ama sonra bııraktıım dogu falan derken adamlar sok oldular tabeee:) benimkii söyleniyoo valla önceden süslenir karsıılardıın diyooo ama napimmm zamannnn kalmııyoki yaaaaaa

cok şşükür atlattıık baharcıım..... ohhh negüzel git eve dinlennnnn negüzel babaannen hep yanıında yardıımcıı sana..

ємєℓ;10225065 .!.:
dilekcim anlattıkların ne guzel canım senin meleğin çok uslu masallah tadını cıkart :) ben kızımda da oyleydim hiç uzmezdi sessizdi yavrum ama bu oglan felaket :) allah acılarını gostermesin tabi

evet canım ya çok şükür uslu kızım geceleri 12 saat uyuyor gündüzleri ara sıra bağırıyor ama onuda kucağa alıp gezdirince kesiyor eee olacak tabi bu kadarda bebek bu:)şu an bile kucağıma oturttum sizlere yazıyorum:) erkekler biraz daha sıkıntılı oluyor galiba çünkü erkek bebeği olan tüm annelerden bunu duydum.
Narenciye olayına gelince ben yiyorum valla kızımda ne pişik ne yara nede gaz oluyor :lepi:
ama tabi bebekten bebeğe değişiyor olabilir. emsalcim canım çok geçmiş olsun inş en kısa sürede atlatırsın canım çok şükür ki esrada uslu bir bebek...keşke yakın olsaydık be tatlım ne ii olurdu her konuda destek olurduk birbirmize.

kızlar bu arada benim kızımın saçının arkası kel bir kısmı sizde de öyle bir durum var mı? üstüne yatmaktan oluyor.

kızlar bu arada benim kızımın saçının arkası kel bir kısmı sizde de öyle bir durum var mı? üstüne yatmaktan oluyor.

canım bu sıralar sacları dokulur zaten benimkininde dokuluyo...ya sapkasında yada yastıgında gorursun ufak ufak sacları...yerine yeni sacları gelcek:)

selam kızlar.. minnoşumu uyuttum geldim..
öncelikle bütün meşlektaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun..
bende yarın okula başlıyom..raporum bugün bitiyo.. yarın ve arife günü çalışıp bayram sonu tekrar rapor alıcam inşallah.. tabi müdürüm gene kıllık çıkarmazsa..

Ben çok dikkat ediyorum yediklerime.
Gaz yapmayan şeyler tüketmeye çalışıyorum ama tadımlık bakıyorum bir gıdım.
Kızım çok gazlı, alttan üstten o kadar çok gazı çıkıyor ki şaşıp kalıyoruz.
zinko kullanıyoruz ben kimyon alıyorum günde 1 çay kaşığı.
Çok kıvranıyo yavrum. Onu gördükçe doğum sancılarım geliyo aklıma
ne kadarda zorlanıyorlardır Allah yardımcıları olsun.

slm kızlar...hasta olan bebişlere acil şifalar darısı beniz kızımın başına..ya kaç gündür ilaçlarını içiyo ama genede tam anlamıyla düzelemedi..burnu hala tıkalı gibi..gerçi tıkalı olsa anlarım ama bi sıkıntısı var bogazında bi tıkanıklık var sanırım geniz akıntısı...nasıl geccek kızlar yaa bu geniz akıntısı...allaha şükür öksürüp hapşırması geçti ama o bogazındaki mahvediyo çocugu.bide mama yemek istemiyo en fazla 50-60 cc içiyo ve reddediyo biberonu bende ya kaşık kaşık yada enjektörle içiriyorum (( yoksa kilo kaybetcek zaten antibiyotik yüzünden isalde oldu (( offffff cocuk sahibi olmak ne zormuş kızlar yaaa...

birde dün aşımız vardı ama doktorumuz hasta oldugu ve ilaç aldıgı için gelecek haftaya erteledi....acaba sorun olurmuki geç kalınsa...

oyy kıyamam ben ona.. inşallah en kısa zamanda atlatır... bizimde burnumuz tıkanıyo geceleri yavrum uykusundan uyanıyo bu yüzden.. burnunu açıyom hemen geri yatıyo.. bend ebuna bir çare bulamadım bir türlü..

selam güzel annişler
benim oğlumda kabız oldu sanırım sıkınıp sıkınıp ağlıyo yavrum...muz yiyorum hergün ondan olabilirmi? acaba? varmı bilgisi olan

Muz kabızlık yapar diye biliyorum sanırım bebekleride etkiliyor çünkü benim bebiştede olmuştu artık azalttım muz yemeyi korkar oldum

dilekçim inş.defne ananesi üzmücek için rahat olsun
gamzecim iyi gezmeler canım havaların son güzellikleri tadını çıkart bencede
emsal cim nasılsın görüşemiyoruz canım yaaa özledim valla

bu arada ben regl oldum bence önce doğum yapıp olmayanlar var ufff bide 6 gün oldu ve zaman zaman çok oluyo kanama ve inanılmaz halsizlik ve uyku yapıyoo...benim gibi olan varmı??? bide akşama misafir gelcek bana bu halde...inş. erken giderler çünkü saat 9 da ben uyuklamaya başlıyorum hehee

neyse canlarım ben mutfağa geri dönüyom malum misafirlere hazırlık yapıyom fırsat bulunca gelirim yinee....

Selam kızlar benim sıpam da uyukluyor bi bakim dedim napıyosunuz.
Sivaslı (adını bilmiyorum)benim oğlan da mama yemiyor.Biberonu ağzına verince ya oynuyor ya da ağlıyor.Ben de emziği veriyorum sıkı sıkı tuttuğu anda çekip biberonu veriyorum o ne olduğunu anlayana kadar birkaç yudum içiyor.Böyle böyle yarım saatte yediyorum mamayı ama ikimiz de tere karışıyoruz.Yoksa tüm gün aç kalacak sütüm de yetmiyor zaten.

cnm adım mehtap.benim kızım aslında çok iyi içiyodu mamayı...hatta versem dahada içiyodu ben 120 cc veriyodum.ama bugunlerde hastalandırdım çocugu:gitme: farenjitmiş doktor geniz akıntısı fılan var dedi.o yüzden sanırım iştahsızlıgı...aynen benimkiside biberonla oynuyor yemiyo...bende zorla yarımsaatte enjektörle içiriyorum yada kaşık kaşık dedigin gibi ikimizde ter içinde kalıyoruz:çok üzgünüm:

ємєℓ;10225334 .!.:
ben çok korkuyorum gaz olcak diye dilekcim karnıbahar lahana pırasa falan yiyor musun canım

yok canım zaten karnıbahar ve pırasayı ağzıma koymam ben biraz yemek konusunda seçiciyimde ahh canım annem neler çekmişti bu nedenle abimden benden. et,makarna,patates kızartmasından başka şey yemezdik ünv. gidince değişti biraz yeme alışkanlıklarım. Lahanayı seviyorum ama yemiyorum canım.

ємєℓ;10225358 .!.:
canım bu sıralar sacları dokulur zaten benimkininde dokuluyo...ya sapkasında yada yastıgında gorursun ufak ufak sacları...yerine yeni sacları gelcek:)

evet canım o minik kıllar her yerlerde zaten ama benimkinin orda saçı yok...

ayy canım bu halde zor olacak misafir ağırlamak bn daha regl olmadım en büyük korkumda karın ağrısı ölürdüm ağrıdan kıvranır ağlardım inş doğumdan sonra olmaz bu durum.

ogretmen arkadaslarin ogretmenler gunu kutlu olsunnnnnnnnnnnna.s.a.s.a.s.a.s.

selam güzel annişler
benim oğlumda kabız oldu sanırım sıkınıp sıkınıp ağlıyo yavrum...muz yiyorum hergün ondan olabilirmi? acaba? varmı bilgisi olan

canim yediklerine dikkat etmelisinmuz kabizlik yapiyor tabiiiiiiiiiiiiiiigazda yaparrrrrrrrr

saaaaaaaaaaaaggggggggggolllllllllllllllllllllll cvanim yaaaaaaaaaaaa bir inannan bulundu ben sizle paylasmakisdedim oglumda gorunceeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…