2009 Eylül Anneleri

benimde sutum azaldı gulaycım onun için alıyorum makineyi evde cok stresli ve sinirliyim sanırım ondan azaldı

alacagım urun bak bu canım bugun vercem sipariş

medela

gulaycım benim oglan beni gunduz vaktı emmiyo hiç memeyi agzına almak istemiyo sutum azalınca biberon vermistik onun hızlı akısına alsıtı simdi istemiyo beni ancak gece uykusunda alıyo memeyi o yuzden ozellikle pompayı istedim sagıp o seklide vercem

selam millet ne güzel kaynatmışsınız gene.
gülcancım geçmiş olsun canım atlatmışsınız şükür allah bi daha yaşatmasın.
ben de bugün saçımı kestircem kısalttırcam küt falan olsun. uzun saçla gece ıslak yattım bugün burnum şıpır şıpı hapşırıyorum ya

kızlarr herkese günaydın..
nasılsız bebecikler nasıl bakalımmm...
ben bugun dışarı çıkıcam çok heyecanlıyımm :)))
bakarmısın alt tarafı nevresim almaya gidicem ama doğaya yeniden salıverilecek tutsak hayvanlar gibi sevinçli gariban ruhummmmm :))))))
ee bugün gündem ne bakalımmmm söyleyinde hemen dalayım orta yerinden caarrtt diyee :))

ayrıca topiğimizde olan olmayan tümmmm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum...

ya bi yandanda doktorumu izliyorum sunucu kadının nezaman izlesem yüzünde hep nekadar çirkin alaycı bir ifade var yaaaa.....

sıfatına şettiiimiin kadınıı :)))

evet bu sabahta buna taktım çok şükür bende dert bitmez arkadaşlar kronik depresifim :))

arkadaşlar benim bebiş 2900 doğdu tam 2 aylığız 4500 azmı sizce. Yani yazdıklarınızı okuyunca... Sadece süt veriyorum yetmiyormu ne ama ağlamıyor, uykularıda kısa. Beslenmesi az olduğundanmı az uyuyor sizce

gülaycım Allah kavuştursun sağ salim gitsin gelsin işallah eşin...
songül sende aramıza hoşgeldin....
NHLTLG kızın her gecemi böyle...??? uyku düzeni filanmı bozuldu acaba..?
bizim dr gece istediği kadar uyusun kaldırmayın diyo enaz 6 saat uyuyo kızım....
yani demek istediğim emmek için filan kaldırılıyosa çocuğun gece gündüz kavramı bozuluyodur belki...

Günaydın güzel 2009 eylül analarııııı. Nasılsınız?

Bütün Öğretmenlerimizin gününü kutluorum. Hepsini kocaman öpüyorum.

Gülcancım geçmiş olsun. okurken korktum valla. neyse şükürki düşmüş ateşi kuzunun.

Feyzacım hayırlı uğurlu olsun oğluşunun sünneti.

Gülaycım hoşgeldin cnm. Allah eşine hayırlı tezkereler versin inş. Su gibi gitsin gelsin. İnş. sınavınıda başarıyla geçersin canım.

ємєℓ;10222508 .!.:
benimde sutum azaldı gulaycım onun için alıyorum makineyi evde cok stresli ve sinirliyim sanırım ondan azaldı

alacagım urun bak bu canım bugun vercem sipariş

medela

aynı makine tatlım, bir de ek olarak ben de soğutucu kapı içinde biberona dönüşen 4 tane saklama kabı var canım. bir de bütün hepsini içine alan güzel bi çantası, kol çantasına benziyo.

Emel eşimin siirtte 5. yılı benim 3. bizde bu yıl isteyeceğiz tayin bakalım hayırlısı olsun. Annemin yanına gideyimde içim rahat etsin şimdiden düştüm miniğimden ayrılmanın derdine. Okul eve 5 dakka ama işte ayrı kalınca mesafe zaman önemini yitiriyor.

benim babam da öğretmen. iki gün önce de yaşgünüydü. kutlayamadım. ayrı düşürdüler bizi allahlarından bulsunlar.

??????????????

canım benimkide 2950 doğdu tam 2 aylıkkende 4800 dü... bence normal bu aralıklar.. her bebekte tosun gibi olacak diye bişiy yok yaa sağlıklı olsunlar yeter bence...

şikeriiimm ojgeldın be yaaa :)))
çokkkk güneşli bir bodrum sabahından sana ve herkese merhabaaa :)))))))))) a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…